Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Abces dentar


Ce este un Abces dentare? Care este cauza abcesele dentare?

Ce este un Abces dentare? Care este cauza abcesele dentare?
Un abces dentar, sau abcese dentare, este o acumulare de puroi care se formeaza in interiorul dintii sau gingiile. Abces de obicei provine de la un infectii bacteriene, de multe ori unul care a acumulat in pasta moale a dintelui.
Bacteriile exista in placi, un produs de produse alimentare, saliva si bacterii in gura, care se lipeste de dinti si daune-le, precum si a gingiilor. In cazul in care placa nu este eliminat prin dinte regulate si periaj corect si folosirea atei dentare bacteriile se pot raspandi in tesutul moale din interiorul dintelui sau a gingiilor, in cele din urma duce la un abces.
Exista 3 tipuri de abcese dentare:
Abces gingival - abcesul este numai in tesutul guma si nu afecteaza dinte sau de ligament parodontale.
Abcese parodontale - acest abcesul incepe in sprijinirea structurilor de tesutul osos al dintilor.
Periapical abces - acest lucru incepe abcesul in pasta moale a dintelui.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: Un abces gingival este un abces limiteaza la tesutul gingival moale. Un abcese parodontale este un abces alveolare sau un abces laterala parodontale. Un abces periapical este un abces alveolare localizate in jurul varful unui dinte radacina. O dentare abces, de obicei necesita tratament, altfel se poate agrava si duce la distrugerea tesutului osos. Care sunt semnele si simptomele unui abces dentar? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic sau asistenta poate detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn. Semne si simptome ale unei abces dentar pot include:
Durerea - principalul simptom. Aceasta poate fi o durere pulsatila, si este adesea intensa. Durerea incepe de obicei brusc, si devine mai intensa pe ora ulterioare sau zile. In unele cazuri, durerea poate radia la urechea, jawbone si gatul. Dureri in zona afectata atunci cand musca resimtita in zona afectata de sensibilitate poate fi dureros pentru produse alimentare la rece sau la cald si lichide Un gust fault la pacientii gura Febra stare de rau general (pacientul se simte generala de rau), trismus - pacientul considera ca este mai greu sa deschida lui / ei Disfagie gura - dificultati de inghitire Insomnia Ce provoaca un abces dentar? Un abces dentar, in cele mai multe cazuri este o complicatie a unei infectii dentare. Bacteriile, de multe ori bacterii prezente in placi, infecta si sa faca drumul lor intr-un dinte.
Abces Periapical
Bacteriile intra dinte prin orificii mici cauzate de cariilor dentare (carii) care se formeaza in smaltul dentar (stratul dur exterior al dintelui). Cariile in cele din urma sparga stratul mai moale de tesut sub smalt, numit dentinei. In cazul in continua descrestere, gaura va patrunde in cele din urma pulpa moale interioare ale dintilor - infectie la nivelul pulpei se numeste pulpita.
Pe masura ce avanseaza pulpita bacterii fac drumul lor la nivelul osului care inconjoara si sustine dinte, numit osoase alveolare, precum si un abces periapical este format.
Abcese parodontale
Atunci cand bacterii care sunt prezente in placa infecta gingiilor pacientul a periodontitis. Gingiilor inflamate, ceea ce poate face ligament parodontal (tesut in jurul radacina dintelui), separat de la baza dintelui. Un buzunar parodontale, un decalaj mici, se formeaza in cazul in care separa periodontale ligament de la radacina. De buzunar devine murdar usor si este foarte greu de intretinut. In ceea ce bacterii construi pana in buzunar parodontale, abcese parodontale este format.
Pacientii pot dezvolta abcese parodontale, ca urmare a unei proceduri dentare care accidental a dus la buzunare parodontale. De asemenea, utilizarea antibioticelor in parodontita netratate, care poate masca simptomele de un abces, poate duce la o abcese parodontale. Uneori, daune de mestecat poate duce la abcese parodontale, chiar daca nu este prezent periodontitis. Ce trebuie sa fac daca am simptome abces dentar? Orice persoana cu simptome legate de un abces dentar ar trebui sa vedeti un dentist imediat. Abcese dentare sunt usor de diagnosticat de un medic stomatolog calificat. In Marea Britanie, National Health Service (NHS) sfatuieste pe oameni sa viziteze, fie dentist lor obisnuite social, un localnic Dental Centrul de acces, sau serviciu de urgenta de spital lor locale generale.
Oamenii care au inghitire si / sau probleme respiratorii ar trebui sa mearga direct la departamentul de urgenta a spitalului lor locale.
In cazul in care din anumite motive, nu se poate ajunge la un medic dentist imediat ai putea vizita medicul (medic generalist, medic primar de ingrijire). Unui medic de familie nu poate trata un abces, dar el / ea poate prescrie medicamente si de a oferi consiliere privind auto-ingrijire si de gestionare a durerii, si de asemenea, este probabil sa stiu cel mai rapid mod de a avea tratament de urgenta, daca este necesar. Care este tratamentul pentru un abces dentar? singura persoana care poate trata in mod eficient un abces dentar este un dentist. Tratamentul poate implica tipic proceduri dentare, iar in unele interventii chirurgicale ocazionale.
Incizie - abcesul trebuie sa fie taiate (incizate) si puroi, care contine bacterii, drenate departe. Pacientul va fi administrat un anestezic local.
Tratarea un abces periapical - tratamentul de canal va fi utilizat pentru a elimina abces. Un burghiu este folosit pentru a purta o gaura in dinte mort, astfel incat puroiul poate iesi. Orice tesut deteriorate vor fi eliminate din celuloza. O radacina de umplere este apoi introdus in spatiul pentru a preveni infectiile ulterioare.
Tratarea unei abcesul parodontal - abcesul va fi drenate si curatate de buzunar parodontale. Suprafetele radacina dintelui va fi atenuate de catre scalarea si de uniformizare (cioplire) sub linia de guma. Acest lucru ajuta dinte vindeca si previne infectiile suplimentare de la care apar.

Lipsa de Dental Care In mai Marea Britanie sa aiba viata implicatii Amenintarea

Lipsa de Dental Care In mai Marea Britanie sa aiba viata implicatii Amenintarea Noua cercetare de la Universitatea din Bristol arata ca admitere pentru tratamentul chirurgical al abcese dentare s-au dublat in ultimii zece ani, in ciuda faptului ca aceste infectii grave pot fi prevenite cu grija dentare regulate. Constatari, publicat in British Medical Journal astazi [30 mai, BST], ar putea reflecta o scadere a sanatatii orale, schimbari in accesul la tratament stomatologic sau schimbari in atitudinile fata de ingrijire dentara.
Analiza a fost efectuata de dr. Steve Thomas si colegii sai de la Divizia de Chirurgie maxilo-faciala si Departamentul de orale si Dental Science utilizand datele NHS de rutina privind admiterea spital si a fost determinata de trei cazuri complexe de abces dentar pe care a prezentat pe o perioada de sase luni in 2006 . Studii de caz, sunt furnizate in totalitate de mai jos, evidentiati grave si pune viata in pericol consecintele abcese dentare. In doua dintre cazurile de pacienti necesare pentru a fi admise la un spital critice de ingrijire unitate; niciuna dintre cele trei a fost inregistrata de un dentist.
Sondajele recente raport de imbunatatiri in domeniul sanatatii orale, asa ca o explicatie pentru cresterea de admitere spital este necesara. Hartie sugereaza ca ar putea fi legate de modificarile aduse stomatologi de remunerare in anii 1990, care a dus de multe pentru a reduce volumul lor de munca NHS, precum si o scadere corespunzatoare a numarului de adulti in Anglia inregistrat cu un medic dentist NHS de la 23 de milioane in 1994 la aproximativ 17 milioane in 2003/04. Aceste schimbari pot avea ca rezultat reduceri in furnizarea de asistenta de rutina dentare si accesul redus la servicii stomatologice de urgenta si poate explica cresterea admitere chirurgicale.
O explicatie alternativa este ca problema se afla in oameni nu apela la servicii stomatologice, dar un studiu recent a 5200 de membri ai publicului si 750 de medici stomatologi, efectuate de catre Comisie pentru pacienti si de implicare a publicului in Sanatate, a constatat ca 22% dintre oameni au scazut de tratament din cauza costurilor ridicate, si de 84% din medici stomatologi au considerat ca contractul de noua lor nu a reusit sa imbunatateasca accesul la serviciile de NHS.
Autorii recomanda ca accesul la rutina si asistenta de urgenta dentare fi revizuite si formale si sisteme de robust de sesizare stabilit pentru a se asigura ca GPS poate fi siguri ca pacientii care prezinta la ele cu sepsis acuta dentara vor primi tratament adecvat dentare.
Vorbind despre constatarile, dr. Thomas a spus:
Abces dentara este o problema serioasa si se poate pune viata in pericol. In ultimii zece ani, incidenta abceselor dentare care necesita drenaj chirurgical in spital sa dublat. Motivele pentru aceasta crestere trebuie sa fie identificate si masurile luate pentru a asigura robuste epidemia este controlat.
----------------------------
Articolul adaptate de de la comunicat de presa originale.
---------------------------- 1. Studiu de caz 1
In martie 2006, de 48 de ani-femeie in varsta a fost mentionat de catre GP-o la A & E departament din Bristol Royal Infirmary, cu o umflatura sub osul maxilarului in gatul ei, care a fost diagnosticata ca un abces. Ea a fost prescris ...

Dental avocatilor Sanatate Want To Sink Teeth Into Health Care reforma,

Dental avocatilor Sanatate Want To Sink Teeth Into Health Care reforma, Rapoartele de hartie cu privire la includerea mai multor prevederi dentare in 615 de pagini Primul proiect al Senatului a Sanatatii, Educatiei, Muncii si pensii comitetelor de sanatate proiect de lege de reforma. Proiectul include de ingrijire dentara intr-o lista de beneficii ca copiii ar trebui sa primeasca si citeaza importanta prevenirii bolilor si de supraveghere, programe de "plasa de s...

Bun de igiena dentara poate ajuta la prevenirea Inima de infectare

Bun de igiena dentara poate ajuta la prevenirea Inima de infectare Buna igiena dentara si de sanatate poate fi crucial in prevenirea infectiei cu supapa de inima, in functie de cercetare raportate in circulatie: Journal of American Heart Association.
Intr-un studiu de 290 de pacienti dentare, cercetatori investigat mai multe masuri de bacteriemie (bacterii eliberate in sange), pe parcursul a trei activitati diferite dentare - dinte periere, un singur dinte de ...

Ce este Gum boala? Ce este Gingivita? Gingivita Care este cauza?

Ce este Gum boala? Ce este Gingivita? Gingivita Care este cauza? O forma usoara de boala, cu guma de mestecat inflamatie a se numeste gingivita. Boli parodontale este, de asemenea cunoscut sub numele de boala parodontala. Deoarece gingivita este de obicei foarte usoara; multi oameni ar putea avea-o si nu stiu. Gingivita ar trebui sa fie tratate, deoarece poate progresa in afectiuni gingivale grave.
Daca un gingiile persoane sunt rosii in loc de roz, inflamat...

Persoanele cu orala Durere asteptati prea mult inainte de a cauta Ajutor, SUA

Persoanele cu orala Durere asteptati prea mult inainte de a cauta Ajutor, SUA Rezidentii din mediul rural sunt aproape de doua ori mai probabil ca si omologii lor urbane, de a amana calatorii in timp util la dentist, care cauta ajutor numai dupa ce a dezvolta o problema si durere pe cale orala este severa, Universitatea din Florida raport de cercetatori.
Rezultatele intarziere in nemultumirea cu tratamentul pe scara larga si mai putin de rezultate optime.
Ceea ce am d...

Pediatrica capului si gatului si abcese Grupa STREP-un organism

Pediatrica capului si gatului si abcese Grupa STREP-un organism STREP A este manifestare sus in numar crescut de a capului si a gatului, abcese intr-una din natiunile lider centre de tratament pediatrie. Cercetatorii cred incidenta mai mare a acestei infectii potential periculoase oglinzi o tendinta de gasit in alte spitale, care reflecta evolutia potential periculoase ale biologiei si virulenta acestui organism cu streptococ.
Abcesele capului si gatului su...

Evalueaza Cercetare Beneficiile moduri diferite de a trata dinti Decay In pentru copii

Evalueaza Cercetare Beneficiile moduri diferite de a trata dinti Decay In pentru copii Noul studiu comandat de Institutul National de Cercetare pentru Sanatate evaluare a tehnologiilor medicale (NIHR HTA), programul va evalua avantajele diferitelor metode de gestionare a cariilor dentare la copii dinti. Dezintegrarea dentara este una din bolile copilariei cele mai comune, cu peste 40 la suta de copii din Marea Britanie se confrunta deja evidente in descrestere de invatamant primar (...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.