Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Abdomen umflat


20 de ani de vraji Lesin - Cercetatorii de la Berlin Descopera Motiv de tulburare neurologica severa - In primul rand Speranta pentru terapie eficienta

20 de ani de vraji Lesin - Cercetatorii de la Berlin Descopera Motiv de tulburare neurologica severa - In primul rand Speranta pentru terapie eficienta
De indata ce 43 de ani-pacient in varsta stateau in picioare, tensiunea arteriala a scazut lui 140 la 50 mm de pe coloana de mercur in cateva secunde. In ultimii 20 de ani, el ar fi avut lesin recurente vraji cu pierderea constientei.
El a raportat, de asemenea, a scazut transpiratii, uscaciunea gurii, ochi uscati, abdomen umflat, precum si probleme de digestie. Colon lui a fost atat de dilatate ca ficatul sau a mutat de la dreptul de a partea stanga a abdomenului sale si stomacul lui a fost strivite intre ficatul sau si a splinei.
El ar fi putut cu greu manca sau bea nimic mai si a fost atat de descarnat ca el a fost teama ca va muri de foame lent la moarte. Acum, Dr. Christoph Schrder, profesorul Friedrich Luft, si profesorul Jens Iordania de la cercetarea clinica Centrul de Volhard Franz Clinica (Charit si Helios Clinicile Berlin Buch si Max Delbrck Centrul de Medicina Moleculara, MDC, Berlin - Buch) au aratat ca o autoantibody care blocheaza receptorii ganglionare din autonome (vegetativa), sistemului nervos, provoaca boli grave si rare.
Sistemul nervos autonom regleaza procese vitale, cum ar fi ale inimii, tensiune arteriala, nivelul de glucoza din sange, metabolismul, pulmonar si functia vezicii urinare, si digestia.
Pe patru zile consecutive, au inlocuit plasma de sange a pacientului cu plasma donator si, astfel, se spala anticorpi din sange. In acelasi timp, el a primit medicamente (prednisolon si azatioprina) pentru a suprima formarea de anticorpi.
Ca rezultat, starea pacientilor sanatatea si calitatea vietii imbunatatit in mod dramatic si a fost capabil sa-si reia activitatea sa. La un an dupa tratament, starea lui ramane stabil. Pentru prima data, nu exista speranta pentru un tratament eficient pentru acesti pacienti, a explicat profesorul Iordania. Lucrarea a fost acum publicat in New England Journal of Medicine (NEJM) * (Vol. 353, Nr. 15, pp.. 1585-1590, 13 octombrie, 2005). Autoanticorpi de lucru ca blocante ganglionare - medicamente utilizate pentru a fi prescris pentru a trata hipertensiune arteriala severa. Atat autoanticorpi pacientilor si blocante ganglionare ocupa site-ul de legare (receptorul) pentru acetilcolina.
Acetilcolina neurotransmitator este necesara pentru transmiterea de simpatic si parasimpatic activitate a sistemului nervos. Ambele ramuri ale sistemului nervos vegetativ functiilor de organe de echilibru. Prin eliminarea anticorpi si formarea de noi prin suprimarea lor de droguri, clinicienii dovedit ca a fost, de fapt, autoanticorpi care a cauzat tulburari neurologice severe, pacientii. De ce forme de pacienti organismul acesti anticorpi, cu toate acestea, nu este cunoscut.
Profesorul Iordania, care, de asemenea, capete de un grup de cercetare privind tulbur...

350 monede gasite in burta pacientului

350 monede gasite in burta pacientului Pacientul a fost plangandu-se de gat, abdomen umflat. Medicii au descoperit ca a avut, de fapt, inghitit un sortiment de coliere si ace, precum si monede.
Pacient, care au avut antecedente de boli psihice, sa transformat pana la camera de garda a Cholet Spitalul General, Franta.
El a declarat ca a avut dureri de stomac rau. El a mai spus ca el nu a putut manca sau muta intestinala sau.
Medicii i-au avertizat de catre membrii de familie care a avut o obiceiul de a fi inghitit lucruri ciudate.
El a fost la spital, inainte si au avut monede eliminat.
Atunci cand medicii au luat o cu raze X au fost uimit. Nu a fost o masa enorma in stomacul lui. De metal acolo cantarita 5.4 kilograme, suficient pentru a forta stomacul lu...

Nelinistea Despre genetice de screening Pentru unele severa in mai putin si Boli tratabile

Nelinistea Despre genetice de screening Pentru unele severa in mai putin si Boli tratabile Un numar de cupluri din Israel s-au spus fetusi lor ecranate pozitive pentru boala Gauchers si a decis sa puna capat sarcina lor. Variaza de boala Gauchers de la usoara si foarte tratabile la severa. Un articol din 19 septembrie problema Oficial al American Medical Association (JAMA) invoca o serie de intrebari cu privire la oportunitatea unor tipuri de proiectii genetice.
Autorii explica de sc...

Ce este pesta glandulara? Care este cauza Fever glandulara? Ce este Mononucleoza infectioasa?

Ce este pesta glandulara? Care este cauza Fever glandulara? Ce este Mononucleoza infectioasa? Febra glandulara este un tip de infectie virala. De asemenea, este cunoscut ca mononucleoza infectioase. Aceasta poate provoca febra, dureri in gat, oboseala, umflarea ganglionilor limfatici si glandele.
Aceasta este cauzata de virusul Epstein-Barr (VEB). Aceasta este una dintre cele mai comune virusuri care pot afecta oamenii. Cele mai multe infectii EBV sa apara in timpul copilariei timpurii....

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure?

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure? Tensiunea arteriala este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipertensiune arteriala. Tensiunea arteriala este cantitatea de forta exercitata impotriva peretii arterelor ca fluxuri de sange prin intermediul lor - in cazul in care o persoana are tensiune arteriala ridicata inseamna ca peretii arterelor primesc prea mult in mod repetat, sub presiune - presiunea trebuie sa fie cronic crescute pentru...

Ce este Apendicita? Care este cauza Apendicita?

Ce este Apendicita? Care este cauza Apendicita? Apendicita este o afectiune in care apendicele devine umflate, inflamate, umplute cu puroi. Apendicele este o punga mica in forma ca un deget mic. Ea se afla pe partea dreapta a abdomenului, conectat la colon.
Expertii nu sunt sigur ce apendicele este pentru. Charles Darwin teoretizat faptul ca, desi apendicele are nici un folos pentru om modern, ar fi putut fi un organ stramosii nostri folosit...

Care sunt Crabi (paduchi pubian)? Care este cauza mancarimi?

Care sunt Crabi (paduchi pubian)? Care este cauza mancarimi? Paduchi Pubic (Sing: paduchele pubian), cunoscuta si ca paduchele crab, crabi, sau Fullers; Pthirus pubiana Denumirea latina sunt mici de sange supt insecte parazite-aripi care infesta organele genitale umane, care provoaca mancarime si pete rosii. Singurul animal alte cunoscute a fi afectate de aceasta insecte este gorila. Crabi pot afecta, de asemenea, alte par aspru pe corp, inclusiv a genelor,...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.