Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Acidul uric


Guta de riscuri legate de Genele

Guta de riscuri legate de Genele
Un studiu condus de o echipa de oameni de stiinta in Scotia sugereaza ca genele pot juca un rol in cresterea cele de risc de a dezvolta guta, o conditie dureroase care afecteaza articulatiile.
Studiul este publicat in 9 martie problema on-line a Naturii Genetica si este opera a cercetatorilor pe la MRC Human Genetics Unit, de Vest Spitalul General, Edinburgh, si colegii sai de la alte centre de cercetare din Marea Britanie si, de asemenea, in Croatia si Germania.
Guta (numite si artrita metabolica) este o conditie dureroasa cauzata in momentul de acid uric, un produs de deseu al metabolismului purinei ca, la om si la maimutele mari cea mai mare parte este excretat prin rinichi in urina, depozitele in articulatii.
La unele persoane rinichii dont a sterge toate acidului uric din sange, o conditie care se numeste hiperuricemie.
Aproximativ 10 la suta din persoanele cu hiperuricemie merge pentru a dezvolta guta, in cazul in care acidul uric este depus in articulatiile, monosodic cristale de urati, care rezulta in inflamatie si durere deseori considerabile. Conditie, de obicei afecteaza in comun a degetul mare, dar poate afecta, de asemenea, degetele, coatele, glezne, genunchi si alte articulatii.
Cauze de guta au fost adesea atribuite la dieta si stilul de viata, cu overconsumption de proteine, zahar rafinat si de alcool fiind principalii vinovati, dar misterul care a ramas este de ce mii de oameni cu aceste stiluri de viata dont a dezvolta guta.
Raspunsul, in functie de acest studiu, ar putea fi genetica. Cercetatorii au studiat genele de mai mult de 12.000 de persoane si a constatat ca o varianta gena poate creste sau scadea riscul unei persoane in curs de dezvoltare guta.
Varianta gena in cauza este SLC2A9 numit, deja cunoscute de oameni de stiinta ca transportator de fructoza, dar in acest nou studiu, cercetatori, condus de profesorul Alan Wright a omului MRC Genetics Unit, a gasit varianta, de asemenea, joaca un rol-cheie in transportul acidului uric.
Wright si colegii sai au constatat ca intre 1,7 si 5,3 la suta din variatie ale concentratiilor sanguine de acid uric a fost explicata prin prezenta aceasta varianta gena intr-un esantion populatie croata, si ca SLC2A9 a fost, de asemenea, legata cu un nivel scazut al excretiei acidului uric si / sau guta in probele populatiei din Regatul Unit, Croatia si Germania.
Prezenta varianta genei pare sa impiedice capacitatii rinichilor de a filtra de acid uric din sange.
Potrivit unui raport al BBC News, Wright a spus ca:
Gena este un actor-cheie in determinarea eficientei transportului de acid uric in intreaga membranele de rinichi.
Nivelul de risc pe care o persoana are pentru guta va depinde de forma pe care a genei care le-au mostenit, a declarat cercetatorii, care spera aceasta descoperire va duce la dezvoltarea de diagnostica imbunatatite pentru conditie.
Vedere traditionale de guta este adesea asociat cu stereotipuri istoric al poporului overindulgent care mananca si bea in exces, dar in realitate aceasta de multe ori nu este cazul, cu estimarile introducerea aproximativ 1 milion de oameni din Marea Britanie care sufera de o forma de guta.
Un reprezentant al Societatii Britanice de Reumatologie, profesorul Stuart Ralston a declarat pentru BBC ca a vazut de multe ori persoanele cu guta, care nu se p...

De acid uric si hipertensiunea la Blacks legate prin Studiul

De acid uric si hipertensiunea la Blacks legate prin Studiul Noi cercetari arata ca un nivel mai ridicat de acid uric sunt puternic asociate cu tensiune arteriala crescuta in negru, care sugereaza ca un simplu test de sange ar putea prezice de risc si ca tratamente pentru a reduce acidul uric poate fi un mod nou de a reduce hipertensiunea arteriala legate de complicatii la aceasta populatie.
Unghiul roman al studiului nostru este ca asocierea dintre acidului uric si hipertensiune arteriala este mult mai puternic in negru, un grup care disproportionat sufera de boli de rinichi, accident vascular cerebral si alte complicatii ale hipertensiunii arteriale, a declarat Philip B. Mellen, MD, MS, profesor asistent interne medicina, precum si investigator plumb.
Rezultatele sunt raportate on-line in Hipertensiune, un jurnal al American Heart Association.
Concentratiilor de acid uric sunt influentate de factori dietetice, cum ar fi un nivel ridicat de proteine, si prin distrugerea celulelor bodys. Cele mai multe de acid uric este eliminat in urina. Cu toate acestea, in cazul in exces de acid uric este produs sau in cazul in care rinichii nu se poate elimina suficient de ea, nivelurile de a construi pana in sange.
Niveluri foarte ridicate de guta cauza de acid uric, dar studiile recente si de animale la om sugereaza ca cresteri modeste de acid uric sunt o cauza de hipertensiune arteriala. In prezent, studiile sunt in curs de a evalua daca scaderea acidului uric previne hipertensiunea arteriala.
In cazul in care aceste studii arata ca reducerea de acid uric este un tratament eficient, cercetarile noastre sugereaza ca ar putea fi mai ales potrivite pentru negri, a spus Mellen.
Concentratia de acid uric poate fi redus prin medicamente, cum ar fi alopurinol si agenti de mai nou in curs de dezvoltare.
Studii anterioare au legate de un nivel ridicat de acid uric si de hipertensiune arteriala, dar ei nu au inclus un numar mare de negri. Pentru acest studiu curent, cercetatorii evaluate de date de la Atherosclerosis de risc in studiu Comunitatilor.
9104 Participantii au fost libere de hipertensiune, atunci cand a inceput studiul. Ei au fost evaluate pentru hipertensiune arteriala, la intervale de trei ani de peste patru examene. La inceput, participantii au fost intre...

Asociatia posibila intre un nivel ridicat de acid uric si hipertensiunea

Asociatia posibila intre un nivel ridicat de acid uric si hipertensiunea Reducerea nivelului de acid uric in sange a redus tensiunii arteriale la normal in majoritatea adolescenti intr-un studiu conceput pentru a investiga o posibila legatura intre tensiunii arteriale si chimic, un produs de deseuri a metabolismului bodys normale, a declarat cercetatorii de la Colegiul de Medicina Baylor, intr-un raport care apare in ultimul numar al Journal of American Medical Associa...

Indicii devreme pentru a diabetica boala renala pot fi furnizate de acid uric In sange

Indicii devreme pentru a diabetica boala renala pot fi furnizate de acid uric In sange Pentru pacientii cu diabet zaharat tip 1, nivelurile crescute de acid uric in sange poate fi un semn precoce al bolii renale diabetice - care apare inainte de orice schimbare semnificativa in nivelul de urina albumina, de testare standard de screening, rapoarte de un studiu in 2008 Mai problema Jurnalul clinice ale Societatii Americane de Nefrologie.
Rezultatele ridica posibilitatea ca tratamen...

De acid uric Si maduvei spinarii Leziuni Tratamentul - o abordare roman De la Rutgers Decide pentru Europa Centrala Potential de distrugere ale sistemului nervos

De acid uric Si maduvei spinarii Leziuni Tratamentul - o abordare roman De la Rutgers Decide pentru Europa Centrala Potential de distrugere ale sistemului nervos Acidul uric este frecvent asociat cu boala extraordinar de dureros comune cunoscut sub numele de guta, dar poate juca, de asemenea, un rol esential in tratamentul prejudiciului maduva spinarii si alte tulburari ale sistemului nervos central, cum ar fi accident vascular cerebral, scleroza multipla si boala Parkinson, in functie de Rutgers "Bonnie Firestein.
Firestein, un profesor de biologi...

Licarire de speranta pentru Pacientii Guta

Licarire de speranta pentru Pacientii Guta De peste 100 de ani ne-am cunoscut faptul ca guta intens dureroase, boala este cauzata de acumularea de monosodiu cristale de urati (USM), in articulatii. Acum, intr-un studiu care apare in numarul din august al Journal of Clinical Investigation, Kenneth Rock si colegii sai de la Universitatea din Massachusetts Medical School descoperi modul in care aceste depozite de cristal sunt recunoscute de s...

Neutraceuticals Ce este asta?

Neutraceuticals Ce este asta? Honolulu, Hawaii (SUA) generatie si eliberarea de excesul de specii reactive de oxigen (ROS) sunt puternic implicate in patogeneza periodontitis inflamatorii. Activitatile distructive a ROS sunt neutralizate de anti-oxidanti, care constituie bodys de aparare naturala impotriva exces de presa al ROS.
Anti-mecanisme de oxidant varia, dar radicala specii coridoarele cum ar fi acidul uric si glutat...

Metabolex Announces completa inscriere a fazei 2 / 3 de studiu ale MBX-102/JNJ 39659100 In cazul pacientilor cu diabet tip 2

Metabolex Announces completa inscriere a fazei 2 / 3 de studiu ale MBX-102/JNJ 39659100 In cazul pacientilor cu diabet tip 2 Metabolex, Inc, o companie de biotehnologie dedicat descoperirea si dezvoltarea de noi terapeutica pentru diabet zaharat si tulburari metabolice asociate, a anuntat ca a finalizat de inscriere la 400 pacient-Faza 2 / 3 de studiu a sensitizer sale insulina roman, MBX-102 / JNJ 39659100, la pacientii cu diabet zaharat tip 2. Metabolex vor primi o plata de la piatra de hotar Ortho-McNeil, Inc, care d...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.