Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Aflamil medicament pret


Nici un avantaj de patru-medicament antiretroviral Regimul Vs. Trei-medicament pentru tratamentul initial de HIV-1

Nici un avantaj de patru-medicament antiretroviral Regimul Vs. Trei-medicament pentru tratamentul initial de HIV-1
Adaugarea unui medicament patrulea la un regim antiretroviral pentru tratamentul initial al HIV-1, nu au dus la diferente semnificative in reducerea nivelului HIV in sange, timp pentru a esec virusologic, evenimentele adverse sau a rezistentei la medicament peste 3 ani, potrivit unui studiu in 16 august emisiunea de JAMA, o chestiune pe tema HIV / SIDA.
Roy M. Gulick, MD, MPH, de Weill Medical College of Cornell University, New York, a prezentat rezultatele studiului astazi, la o mass-media JAMA briefing de la Conferinta Internationala SIDA in Toronto.
Standardul actual de ingrijire pentru tratamentul initial cu virusul imunodeficientei umane 1 (HIV-1) este o infectie cu trei regim de droguri antiretrovirale, care poate suprima viremia (prezenta HIV in sange), creste numarul de celule CD4, intarzierea progresiei clinice, precum si imbunatatirea de supravietuire, in functie de informatii de fundal in articol. Unii cercetatori au sugerat ca drogurile adaugarea la a 3-a regimuri de droguri, ar putea imbunatati activitatea de antiretrovirale. Cu toate acestea, complexitatea suplimentare de droguri crestere, potentialul de toxicitate, precum si costurile, precum si studii prealabile a comparat 3 - si 4-regimuri de droguri antiretrovirale au demonstrat rezultate inconsistente.
Dr. Gulick si colegii sai au efectuat un studiu pentru a determina daca un 4-regim de droguri ar demonstra mai bine de activitate antiretrovirala decat 3 standard de-regim de droguri. SIDA Studii clinice Group (ACTG) A5095 studiu a inclus 765 de pacienti cu HIV-1infected care au nu au primit anterior tratament pentru HIV-1. A fost un studiu randomizat, dublu-orb, placebo-controlat de studiu, cu inscriere si de urmarire efectuat din martie 2001 pana in martie 2005. Participantii la studiu au primit fie medicamente zidovudina / lamivudina plus efavirenz (3-regim de droguri) sau zidovudina / lamivudina / abacavir plus efavirenz (4-regim de droguri).
In general, nu, 26 la suta din pacientii care au primit 382 3-regim de droguri si de 25 la suta din 383 primirea de 4 regim de droguri a ajuns la protocolul-definite esec virologic; timp pentru primul esec virusologic a fost semnificativ diferita intre cele doua grupuri de tratament de studiu. In analizele de subgrup, risc crescut de esec virologic a fost observata la pacienti non-negru hispanici. La 3 ani, cu HIV-1 la nivel ARN-ului a fost mai mica de 200 copii / ml la 90 la suta din 169 si 92 la suta din pacientii care au primit 156 3-de droguri si a 4-regimuri de droguri, respectiv, si mai putin de 50 copii / ml la 85 la suta din 169 si 88 la suta din 156 de pacienti.
Nu am gasit diferente semnificative in decurs de 3 ani intre 3 standard regim de droguri de zidovudina / lamivudina plus efavirenz si 4-reg...

Noi optiuni pentru Pacientii Leucemie: un medicament care Circumvents Gleevec Resistance

Noi optiuni pentru Pacientii Leucemie: un medicament care Circumvents Gleevec Resistance Dasatinib, un medicament experimental in dezvoltare de catre Bristol-Myers Squibb, inverseaza semnele si simptomele de pacienti a caror leucemie mieloida cronica nu a reusit sa raspunda la Gleevec, care este considerat standard de tratament pentru tulburarea.
Intr-un studiu publicat in iunie 2006, emisiunea de New England Journal of Medicine (NEJM), Institutul Medical Howard Hughes (HHMI), cercetatorii de la Universitatea din California, Los Angeles, si colegii sai de la MD Anderson Cancer Center si Bristol-Myers Squibb de la Princeton, NJ, datele de raport de la faza I studii clinice umane a compusului, dasatinib (BMS-354825). Studiile clinice de faza I evalua siguranta de droguri si de toxicitate la doze diferite de la un numar mic de voluntari.
Studii publicate in NEJM indica faptul ca dasatinib poate fi folosit pentru a depasi rezistenta Gleevec la pacientii care au leucemie mieloida cronica (LMC). Pacientii inrolati in studiu au avut o agravare a bolii sau intoleranta atunci cand tratati cu Gleevec.
Studiu de lider, investigatorul HHMI Charles L. SAWYERS, si colegii sai de la UCLAs Jonsson Comprehensive Cancer Center, raporteaza ca dasatinib cu succes eludate Gleevec (imatinib), de rezistenta, in 68 din 84 de pacienti tratati cu droguri in timpul studiilor clinice de faza I la UCLA si MD Anderson Cancer Center . Rezistenta la Gleevec se dezvolta atunci cand pacientii achizitioneze mutatii intr-o enzima care este vizat de Gleevec.
(Studii), ofera speranta imediata pentru pacientii la care celulele LMC s-au dezvoltat rezistenta la imatinib, a scris anchetator HHMI Brian J. Druker din Oregon Sanatate si Stiinta Universitatea intr-un editorial de insotire in NEJM. Ele arata ca ritmul de dezvoltare nou medicament poate fi impresionant rapida.
La inceputul lunii iunie 2006, Food and Drug Administratiilor Oncologic Droguri Comitetul consultativ a votat pentru a recomanda aprobare accelerata a dasatinib pentru tratamentul adultilor in toate fazele LMC cu rezistenta sau intoleranta la terapia anterioara. Comisia pe recomandarea sa privind revizuirea datelor incluse ca siguranta si eficacitatea rezultatele de la cinci internationale, multi-centru de studii de faza II, impreuna cu alte date de sustinere. Similar cu studiul de faza I, studii de faza II, au analizat date de la toate fazele LMC la pacienti intoleranti sau rezistenti la terapia anterioara si va fi pe deplin raportate in publicatiile ulterioare.
Vorbind despre studiu NEJM, SAWYERS a spus, Studiul nostru a examinat de pacienti in toate fazele LMC, inclusiv in faza cronica, faza accelerata, si criza blastica. Pacientii au raspuns destul de bine la acest medicament, si am observat nici un reactii adverse grave. Raspunsurile lor la droguri sunt durabile, precum si de droguri lucrari in stadii avansate ale bolii, inclusiv in criza blastica.
Din 84 pacienti inrolati in studiu, 40 au avut-faza cronica LMC; 11 accelerata a avut faze de LMC; 23 au avut de criza blastica mieloida si 10 au avut limfoid criza blastica. Doze de droguri au fost bine reglata pentru fiecare pacient, bazat pe studii detaliate care au examinat cat d...

Barda Premii pana la $ 143 milioane pentru Advanced Dezvoltarea unui nou medicament Pentru a trata Antrax

Barda Premii pana la $ 143 milioane pentru Advanced Dezvoltarea unui nou medicament Pentru a trata Antrax HHS Biomedicale Avansate de Cercetare si Dezvoltare Authority (Barda) atribuit un contract de Elusys terapie, Inc de Pine Brook, NJ, pentru dezvoltarea avansate intr-un medicament pentru tratarea antraxului inhalational, una dintre amenintarile terorismului biologic de top cu care se confrunta natiunea.
Primul an de contract, numit pentru anul de baza, este evaluat la 16.8 milioane dolari. Guve...

Pediatric inhalati Corticosteroizii Astmul Descriere medicament nou dozei Contoare Pentru a va ajuta sa urmariti de utilizare

Pediatric inhalati Corticosteroizii Astmul Descriere medicament nou dozei Contoare Pentru a va ajuta sa urmariti de utilizare GlaxoSmithKline a anuntat astazi disponibilitatea la nivel national a doua formulari ale o corticosteroizilor inhalatori (ICS), cu un contor de doza - Flovent (R) HFA 44 mcg (propionat de fluticazona 44 de aerosoli mcg inhalare) si Flovent (R) Diskus (R) 50 mcg (fluticazona pulbere propionat de inhalare) - pentru varste mai mari si patru copii cu insuficienta renala usoara, astm bronsic persistent...

Sindromul de colon iritabil ajutat de Paroxetina un medicament pentru depresie

Sindromul de colon iritabil ajutat de Paroxetina un medicament pentru depresie Paroxetina, un medicament frecvent utilizate pentru tratarea depresiei, poate ameliora simptomele la persoanele cu sindromul intestinului iritabil (SII), potrivit unui studiu in numarul din luna mai a Jurnalului American de Gastroenterologie. Intr-un studiu randomizat dublu-orb, placebo-controlat de studiu, cercetatorii de la Universitatea din Pittsburgh Scoala de Medicina a constatat ca de drogur...

Medicamentele de reglementare aproba o noua over-the-counter medicament pentru tratamentul perioadei de Durere, Marea Britanie

Medicamentele de reglementare aproba o noua over-the-counter medicament pentru tratamentul perioadei de Durere, Marea Britanie Medicamente si produse medicale Agentia de reglementare (MHRA) anunta aprobarea de naproxen 250 mg comprimate care urmeaza sa fie puse la dispozitie de la farmacii sub numele de marca Feminax Ultra pentru tratamentul durerii perioadei (dismenoree primara) pentru femei cu varste cuprinse intre 15 si 50 de ani. Naproxen Medicamentele care contin prezent, sunt disponibile numai pe baza de prescriptie...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.