Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Alimente care contin calciu


Un nou clinice Raportul recomanda AAP de lapte pentru copii cu lactoza Intoleranta

Un nou clinice Raportul recomanda AAP de lapte pentru copii cu lactoza Intoleranta
Un nou Academiei Americane de Pediatrie (AAP) report1 publicat azi la Pediatrie recomanda copiilor cu intoleranta la lactoza * include alimentele lactate, ca parte a unei alimentatii sanatoase pentru a obtine suficient calciu, vitamina D, proteine si alte elemente nutritive esentiale pentru sanatatea oaselor si general de crestere . Raportul atrage atentia ca, intoleranta la lactoza nu ar trebui sa solicite evitarea totala de produse alimentare lactate.
De fapt, citeaza raportul de cercetare care indica faptul ca multi copii care sunt sensibile la lactoza pot consuma cantitati mici de lapte fara disconfort, mai ales daca este consumat cu alte alimente. Dairy Foods, care sunt adesea bine tolerat includ cascaval, cum ar fi Cheddar sau elvetian, iaurt cu continut de culturi active vii, si lactoza-a redus de lapte fara lactoza sau.
In timp ce calciu-fortificate bauturi si alte produse alimentare pot oferi o sursa alternativa de calciu, raportul intareste faptul ca ele nu ofera un pachet echivalent cu nutrienti la produsele alimentare de lactate precum lapte, branza si iaurt, a declarat Ann Marie Krautheim, inregistrate si dieteticianul senior vice president nutritie si de promovare a sanatatii la lactate Consiliul National. Speram ca acest raport va educa in continuare parintii cu privire la modul de a continua sa includa produse lactate in alimentatia copiilor sensibile la lactoza si, de asemenea, contribui la imbunatatirea aportul de nutrienti.
Cum a fost confirmat de acest raport, pacientii care cred ca ar putea fi sensibile la lactoza trebuie sa discute cu medicii lor, pentru o evaluare completa, dupa cum istoria dietetice in sine este un instrument de incredere pentru diagnosticarea conditie.
Recomandarea AAP pentru copii si adolescenti cu intoleranta la lactoza de a alege alimentele prima pentru produse lactate de calitate dieta globala si un aport adecvat de multe substante nutritive este in concordanta cu orientare gasite in orientarile din 2005 dietetice pentru Americans2 si de la National Medical Association3, cel mai mare grup de African American medici in tara. Pentru cei care au probleme cu digerarea lactozei, urmatoarele sfaturi pot fi folosite pentru a ajuta la mentinerea de lactate din dieta:
* Bea lapte cu alimente
* Varsta cuprinsa branza Cheddar ca si elvetiene sunt scazute in lactoza
* Introducerea de produse lactate lent. Treptat majoreze suma
* Reducerea acestuia. Bucurati-va de lapte fara lactoza si produse lactate
* Iaurt cu culturi vii si active ajuta digera lactoza
Note asupra intoleranta la lactoza:
* Intoleranta la lactoza este un sindrom clinic cu unul sau mai multe dintre urmatoarele simptome: dureri abdominale, diaree, greata, flatulenta, si / sau de balonare dupa ingestia de lactoza sau de lactoza care contin substante. Gradul de aparitie a simptomelor de mai sus depinde de cantitatea de lactoza consumata, gradul de deficit de lactaza si de tipurile de alimente care contin lactoza.
* Lactaza este o enzima care permite oamenilor sa digere lactoza, de hidrati de carbon primar (zahar) in mod natural gasite in laptele de vaca. Incapacitatea de a digera lactoza de multe...

Top 10 alimente sanatoase - de ce sunt bune pentru tine

Top 10 alimente sanatoase - de ce sunt bune pentru tine Daca ai putea manca alimente care au fost gustoase, hranitoare si a contribuit la reducerea riscului bolilor, ceea ce-ar putea mai mult vrei? Problema august a Clinica Mayo Femei HealthSource ofera muraturi sale 10 de top pentru alimente sanatoase:
Mere: Merele sunt o buna sursa de pectina, o fibra care poate scaderea colesterolului si a glicemiei. Theyre, de asemenea, o buna sursa de vitamina C - un antioxidant care protejeaza celulele dvs. bodys. Vitamina C, de asemenea, pastreaza vasele de sange dumneavoastra sanatosi si SIDA in absorbtia de fier si acid folic.
Migdale: Aceste fructe cu coaja sunt ambalate cu nutrienti - fibre, riboflavina, magneziu, fier, calciu si vitamina E, un antioxidant natural. Theyre, de asemenea, bune pentru inima ta. Cele mai multe dintre grasime in migdale este de grasimi mononesaturate, care poate ajuta la scaderea valorilor colesterolului atunci cand inlocuieste cu alte grasimi. Cele mai multe migdale sunt considerate continut scazut de sodiu, cu mai putin de 140 de miligrame de sodiu o uncie.
Broccoli: Pe langa distribuirea de calciu, potasiu, acid folic si fibre, broccoli contine fitonutrienti - compusi care pot ajuta la prevenirea diabetului zaharat, boli de inima si unele forme de cancer. Broccoli contine beta-caroten antioxidant si este, de asemenea, o excelenta sursa de vitamina C.
Afine: Ei sunt o bogat, low-sursa de calorii de fibre, antioxidanti si fitonutrienti. Consumul regulat de afine pot imbunatati memoria de scurta durata si a reduce daunele celulare asociate cu inaintarea in varsta.
Fasole rosie: rosu mici, Pinto, si intunecoasa, soiuri rosii de rinichi - sunt o sursa excelenta scazut de grasime de antioxidanti, protein...

Suplimentele de calciu Poate fi putin ajutor Pentru Copii sanatoase

Suplimentele de calciu Poate fi putin ajutor Pentru Copii sanatoase Theres intrebare putin ca majoritatea copiilor a lua calciu prea putin, dar o noua revizuire de dovezi pune la indoiala valoarea de suplimente de calciu si alimente fortificate pentru a construi oase mai puternice.
Analiza arata ca suplimentarea dietei cu calciu la copii sanatosi prezinta avantaje semnificative pentru sanatatea oaselor, a spus autorul principal Tania Winzenberg.
Ca rezultat,...

Consiliul National lactate rapoarte care afro-americani mai Lipsa Nutrientii-cheie pentru Optimal de sanatate

Consiliul National lactate rapoarte care afro-americani mai Lipsa Nutrientii-cheie pentru Optimal de sanatate Un nou raport in Oficial al Asociatiei Americane de Dietetica releva faptul ca afro-americani, in toate grupurile de varsta medie mai mica de aportul de calciu, magneziu si fosfor si consuma mai putine portii de alimente, produse lactate decat non afro-americani. Afro-americani, in toate grupele de varsta nu indeplinesc 2005 dietetice recomandarea Liniile directoare pentru trei portii de zi cu zi ...

De ce este importanta de sanatate dentara? Cum sunt cariile dentare format? Ce este eroziunea dinte?

De ce este importanta de sanatate dentara? Cum sunt cariile dentare format? Ce este eroziunea dinte? 1 Ce se intelege de sanatate dentara?
De sanatate dentara se refera la toate aspectele legate de sanatate si de functionare a gurii noastre mai ales dintii si gingiile. In afara de lucru in mod corespunzator pentru a ne permite sa manance, vorbesc, rad (uite la Nisa), dintii si gingiile ar trebui sa fie liberi de infectie, care pot cauza cariilor dentare, inflamatii ale gingiilor, pierderea din...

Osteoporoza Low Down - Ce stim si ce nu ne

Osteoporoza Low Down - Ce stim si ce nu ne Sale in sectorul cerealelor nostru, suc de portocale, paine noastre. Producatorii sunt adaugarea de calciu la tot felul de mancaruri si bauturi.
Thats deoarece cresterea cantitatii de calciu va consuma zilnic poate reduce sansele de fracturare un os din cauza osteoporozei. Zece milioane de persoane din Statele Unite au deja osteoporoza si 18 milioane mai mult au de masa osoasa scazuta (osteopen...

Care sunt electroliti?

Care sunt electroliti? Un electrolit este orice compus care, in solutie sau sub forma de topit, conduce de energie electrica si este descompus (electroliza), de catre aceasta. Aceasta este o substanta ionizable in solutie (Medilexicons dictionar medical). Un electrolit este orice substanta care contine ioni gratuit care se comporta ca un mediu de conducatoare de electricitate (conduce energie electrica). Toate formele d...

Nou studiu Gaseste lactate nu se asociaza cu Cresterea in greutate

Nou studiu Gaseste lactate nu se asociaza cu Cresterea in greutate Aportul de calciu nu a fost asociata cu cresterea in greutate la barbati pe o perioada de 12 ani, potrivit unui nou studiu publicat in American Journal of Clinical Nutrition1. Studiul a inclus peste 19.000 de oameni sanatosi in varsta de 40-75 ani care au fost inrolati in Health Professionals Follow-up Study. Cercetatorii au evaluat relatia dintre aportul de calciu total din dieta si suplimentele ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.