Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Alimente care cresc acidul uric


Niveluri de acid uric legat de gandire Alterarea la varstnici

Niveluri de acid uric legat de gandire Alterarea la varstnici
Chiar si usor concentratii crescute de acid uric in varsta sunt asociate cu gandirea mai lent si de problemele de memorie, potrivit unui raport de catre cercetatori de la Yale si Johns Hopkins Scoli de Medicina din neuropsihologie.
Cercetatorii au descoperit ca persoanele in varsta, cu niveluri de acid uric la sfarsitul ridicat de limitele normale a avut cele mai mici note privind testele de masurare a vitezei de procesare mentala, memorie verbala si memorie de lucru. Studiul a inclus printre 96 de persoane cu varste cuprinse intre 60 si 92.
Aceste constatari sugereaza faptul ca concentratii foarte mari de normala a acidului uric ar trebui sa fie adaugate la lista tot mai mare a biomarkerilor cardiovasculare si metabolice de insuficienta renala usoara cognitive in randul adultilor in varsta, a declarat Godfrey Pearlson, MD, profesor de psihiatrie la Yale si co-autor al studiului.
Concentratia de acid uric este produs din alimente digerate si defalcarea celulelor bodys. Cele mai multe de acid uric este filtrat de catre rinichi si trece in afara organismului in urina. Nivelului de acid uric in sange creste prea mult, in cazul in care este produs sau in cazul in care rinichii nu sunt capabili de a scoate de sange in mod normal.
Cercetatorii au declarat ca mecanismul de corelarea nivelurilor de acid uric si functionarea cognitive este necunoscut. Valorile crescute de acid uric de obicei insotita de hipertensiune arteriala, cresterea concentratiei de lipide in sange, obezitate, boli renale, rezistenta la insulina, si sindrom metabolic. Cercetatori au descoperit ca relatia de acid uric la cognitiei au supravietuit de corectie pentru cele mai multe dintre acesti factori.
O intrebare ridicate in studiu a fost modul in care rezultatele ar putea fi reconciliate cu dovezi ca acidul uric este un antioxidant care ar putea proteja impotriva dezvoltarea de Alzheimer si boli Parkinsons.
O posibilitate, a declarat Pearlson, este ca, in ciuda fiind un antioxidant, acid uric pot dobandi proprietati pro-oxidante ca prejudiciul endoteliul vascular, in anumite conditii si-ar putea avea chiar un rol-cheie in dezvoltarea aterosclerozei acceler...

Asociatia posibila intre un nivel ridicat de acid uric si hipertensiunea

Asociatia posibila intre un nivel ridicat de acid uric si hipertensiunea Reducerea nivelului de acid uric in sange a redus tensiunii arteriale la normal in majoritatea adolescenti intr-un studiu conceput pentru a investiga o posibila legatura intre tensiunii arteriale si chimic, un produs de deseuri a metabolismului bodys normale, a declarat cercetatorii de la Colegiul de Medicina Baylor, intr-un raport care apare in ultimul numar al Journal of American Medical Association.
Daca se reduce acidul uric, cel putin la unii pacienti, poate fi capabil de a reduce tensiunea arteriala, a spus dr. Daniel Feig, profesor asociat de Pediatrie-renale la BCM si sef al hipertensiunii arteriale clinicile de pediatrie la Texas Childrens Hospital. Acest lucru ar putea fi un fel de oameni dezvolta hipertensiune arteriala si poate ne permit de a dezvolta noi terapii.
Intelegerea modului in care oamenii dezvolta tensiune arteriala ridicata ofera oamenilor de stiinta noi instrumente pentru intelegerea dezordine si in curs de dezvoltare medicamente pentru prevenirea si tratarea acesteia.
Concentratia de acid uric construieste pana cand organismul face prea mult de ea sau nu reuseste sa excreta ea. Este un produs de deseuri rezultate din metabolismul de alimente. Prea mult de acid uric poate provoca guta, care apare atunci cand cristale de acid uric se acumuleaza in articulatii. In acest studiu, cercetatorii au folosit alopurinol pentru a reduce nivelul ridicat de acid uric. Alopurinol este de obicei utilizat pentru tratamentul gutei, dar Feig a spus efectele sale adverse potentiale de obicei, ca un tratament pentru tensiune arteriala crescuta.
In cadrul studiului JAMA, Feig si colegii sai au tratat adolescenti nou diagnosticati cu hipertensiune arteriala si nivelurile crescute de acid uric in sange lor cu alopurinol. In cadrul studiului, jumatate din Teen 30-agers nou diagnosticati cu hipertensiune arteriala si mai mari decat nivelurile normale de acid uric in sange fost supuse tratamentului cu alopurinol de doua ori pe zi timp de patru saptamani. Cealalta jumatate a primit un placebo (un medicament inactiv), pe acelasi program. Au mers apoi, fara sa fie de droguri timp de doua saptamani inainte de a primi tratament opus pentru un alt patru saptamani.
Tratamentul nu numai ca a redus nivelurile de acid uric, este, de asemenea, reducerea tensiunii arteriale in majoritatea adolescenti, a spus Feig. De fapt, a spus el, presiunile de sange a scazut la normal in 20 din cele 30 de adolescenti, cand au fost pe alopurinol. Prin contrast, doar 1 din cele 30 de adolescenti au avut presiune normala sange atunci cand li sa administrat placebo.
Acest lucru ...

Fructoza si obezitate

Fructoza si obezitate Cercetatorii de la Universitatea din Florida au identificat un posibil motiv pentru rate obezitatii, si totul incepe cu fructoza, gasite in fructe, miere, zahar de masa si de alti indulcitori, precum si in multe alimente prelucrate.
Fructoza poate sa va pacaleasca in gandire sunteti infometati mult decat ar trebui sa fie, spun oamenii de stiinta, ale caror studii la animale au evidentiat rolul ...

Pivot MIRCERA (R), primul studiu care a Convert pacienti care fac dializa in urma administrarii frecvente direct la o data la fiecare doua saptamani sau o data la fiecare patru saptamani

Pivot MIRCERA (R), primul studiu care a Convert pacienti care fac dializa in urma administrarii frecvente direct la o data la fiecare doua saptamani sau o data la fiecare patru saptamani Un studiu pivot publicat in The Lancet a demonstrat ca pacientii dializati au fost efectiv a trecut de la frecvent medicamente anemie administrat sub forma unui tratament inovatoare experimentale anemie, MIRCERA (R), administrat de pana la o data la patru saptamani (1)
Studiul MAXIMA este primul randomizat, studiu comparativ, pentru a investiga conversia directa de pacienti care fac dializa cu ...

Portii mai mici alimente poate explica paradoxul "franceza" de alimente bogate si o populatie svelte

Portii mai mici alimente poate explica paradoxul "franceza" de alimente bogate si o populatie svelte [email protected]
215-573-6604
Universitatea din Pennsylvania
Philadelphia - Paradoxul francez - uimitor deconectare intre Frances bucataria bogate si a populatiei subtire - poate fi explicata in parte prin portiuni, care sunt semnificativ mai mici in restaurante franceza si supermarket-uri decat in omologii lor americani. Deci, spun cercetatorii de la Universitatea din Pennsylvania s...

Homecare Industrie sprijina proactiva Medicare initiative pentru a se napusti asupra acestor Pose Cine ca fiind legitime Homecare Providers, SUA

Homecare Industrie sprijina proactiva Medicare initiative pentru a se napusti asupra acestor Pose Cine ca fiind legitime Homecare Providers, SUA Industria Homecare si-a exprimat sprijinul pentru astazi proactiv initiative Medicare la spre crack jos, pe criminalii care constituie o ca fiind legitim de furnizori de Homecare. Centrele pentru Medicare si Medicaid Services (CMS) a anuntat astazi, mai devreme de noi proiecte demonstrative in Los Angeles si de Sud Florida concepute pentru a preveni frauda.
Proiectele demonstrative descrise de ...

Medicare Pacientii Face severa in dificultatea de a beneficia de asistenta medicala exceptia cazului in care reduceri de Medicare Plati evite

Medicare Pacientii Face severa in dificultatea de a beneficia de asistenta medicala exceptia cazului in care reduceri de Medicare Plati evite Pacienti Medicare - dintre care multi au mai multe boli cronice - se confrunta cu dificultati grave in beneficiaza de asistenta medicala in cazul in care Congresul nu actioneaza pentru a evita reduceri pana la platile Medicare, in conformitate cu primul-rapoarte de mana de la medici care se specializeaza in medicina interna publicat astazi de 125000-membre Colegiul American de Medici (ACP). Preocu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.