Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Alimente ce contin iod


Frecvente Alergiile alimentare

Frecvente Alergiile alimentare
In teorie, orice produs alimentar poate provoca o alergie alimentara. Dar, de fapt, doar o mana de produse alimentare sunt de vina pentru 90% din reactii alergice la produsele alimentare. Aceste alimente sunt cunoscute ca cele opt mari. Acestea sunt:
- Lapte
- Oua
- Alune (arahide)
- Fructe cu coaja lemnoasa de la arbori (inclusiv Brazilia nuci, alune, migdale si nuci)
- Pesti
- Crustacee (inclusiv midii, crabi si creveti)
- Soia
- Grau
La copii, cele mai multe reactii alergice la produsele alimentare sunt la lapte, alune, nuci de la copaci, oua, soia si grau. Cei mai multi copii se nasc din cele mai multe reactii alergice la produsele alimentare in copilaria timpurie. La adulti, cele mai multe reactii alergice sunt la alune, nuci, peste, crustacee, fructe citrice si grau.
Aceasta sectiune descrie in principal, produsele alimentare care pot provoca alergii alimentare, dar include de asemenea intoleranta la lactoza si de intoleranta la gluten / sensibilitate (Celiachie). Acestea sunt tipuri de intoleranta la alimente, dar ei arent alergii. Amintiti-va, daca credeti ca aveti o intoleranta alimentara, contactati medicul. Alergie la cereale O serie de cereale au fost raportate de a provoca reactii alergice la copii sensibile si adulti. Acestea includ grau, secara, orz, ovaz, porumb (porumb) si orez. Uneori oamenii pot reactiona la mai mult de un singur tip de cereale. Nuca de cocos alergie Alergia la nuca de cocos este rara in Marea Britanie, dar de nuca de cocos poate determina reactii alergice (inclusiv anafilaxie) in cazul persoanelor care sunt sensibile.
Un numar mic de oameni care sunt alergici la nuci au reactionat la nuca de cocos. S-ar putea provoca, de asemenea, reactii de la persoane care sunt alergici la latex. Coeliac boala gluten este amestec de proteine gasite in unele cereale, inclusiv grau, secara si orz. Intoleranta la gluten, sau de Celiachie, este o boala pe tot parcursul vietii, care este cauzat de sensibilitate la gluten. Aceasta poate deteriora mucoasei intestinului subtire, care se opreste organismul de la absorbtia nutrientilor, care provoaca diaree si in cele din urma malnutritie. Celiachie pot rula, uneori, in familii, dar noi dont know exact ceea ce cauzeaza aceasta.
Pana de curand, Celiachie a fost de numai gandit sa afecteze aproximativ unul din 1500 de persoane din Marea Britanie. Acum, ne gandim comune sale mai multe, si teste mai bine pentru conditia au demonstrat ca acesta ar putea afecta cat mai multe ca fiind unul din 300 de oameni din Marea Britanie. In unele zone ale lumii pare a fi mai frecvente, de exemplu, in unele parti din Irlanda cat mai multe ca fiind unul din 100 de persoane ar putea fi afectate.
Celiachie este de multe ori diagnosticate dupa intarcare, atunci cand cerealele sunt introduse in dieta, dar poate fi, de asemenea, diagnosticat la o varsta mai tarziu. Cercetarea arata ca in asteptare pana cand un copil este de aproximativ patru pana la sase luni vechi inainte de a incepe sa le dea de grau face mai putin probabil ca acestea se vor dezvolta Celiachie.
In cazul in care isnt tratate, Celiachie poate duce la anemie, boala osoasa si, in cazuri rare, anumite forme de cancer. Acesta poate provoca, de asemenea, probleme de crestere la copii.
Persoanele cu anumite afectiuni medicale ar putea fi mai multe sanse de a dezvolta Celiachie, de exemplu, diabet zaharat de tip 1, probleme cu glanda tiroida, colita ulcerativa si anumite tulburari neurologice, cum ar fi epilepsie.
Nu exista nici un tratament pentru Celiachie. Singura modalitate de a evita simptomele nu este de a manca alimente care contin gluten, cum ar fi grau, secara, orz, malt, extracte de malt, aroma de malt, bere si Lager. Prelucrat la produsele alimentare poate sa contina gluten de multe ori ascunse, dar un numar mare de produse fara gluten, cum ar fi paine, prajituri si paste fainoase sunt acum disponibile. Coeliac Marea Britanie, o organizatie de caritate pentru sprijinirea persoanelor cu intoleranta la gluten, lucrari cu producatorii de a produce o lista actualizata periodic dont de alimente care contin gluten.
Ce este Coeliac boala? Ou de alergie la fel ca cele mai multe alergii alimentare, alergie la ou este mai frecventa in copilarie si aproximativ jumatate din copiii care au aceasta va creste din ea pana la varsta de trei. In cateva cazuri, alergie de ou poate provoca anafilaxie.
Ou alergie este in principal cauzata de trei proteinele din albus de ou numit ovomucoid, ovalbumina si conalbumin. De gatire se poate distruge unele dintre aceste alergeni, dar nu si altele. Deci, unii oameni ar putea reactiona la ouale gatite, precum si a oualor prime.
Ocazional, cineva ar putea reactiona la oua, deoarece acestea au o alergie la carnea de pui, carne de curcan sau de prepelita, sau pentru a penelor de pasari. Aceasta se numeste pasare-sindrom de ou. Peste alergie alergie de peste pot cauza adesea reactii severe, inclusiv anafilaxie. Adulti sunt mai susceptibile de a avea o reactie alergica la peste, moluste si crustacee mult de copii, care este, probabil, pentru ca adultii vor avea mancat aceste alimente mai des.
Oamenii care sunt alergici la un singur tip de peste, cum ar fi codul, de multe ori reactioneaza la alte tipuri de peste, cum ar fi merluciu, eglefin, macrou si merlan, de asemenea. Acest lucru se datoreaza faptului ca in aceste alergeni de peste sunt destul de similare. Cooking doesnt distruge alergeni de peste. De fapt, unele persoane cu alergie de peste pot fi alergice la gatit, dar nu peste crud. Baza de fructe si legume alergia reactii alergice la fructe si legume sunt de obicei usoare si adesea ei chiar afecta gura, care provoaca mancarimi sau a unei eruptii cutanate in cazul in care produsele alimentare atinge buzele si gura. Aceasta se numeste sindrom orala alergie. Un numar de oameni care reactioneaza in acest mod de a fructe sau legume vor reactiona, de asemenea, la copac si polenul de buruieni. Astfel, de exemplu, oamenii care sunt alergici la polen de mesteacan, de asemenea, susceptibile de a fi alergic la mere.
Gatire se poate distruge un anumit numar de alergeni in fructe si legume, preparate din fructe de multe ori atat de obiceiul provoca o reactie la persoanele cu alergie la fructe. Suc pasteurizat de fructe nu s-ar putea provoca o reactie alergica, fie, pentru acelasi motiv. Cu toate acestea, alergeni, in unele legume, cum ar fi telina, arent afectate de gatit. Unele fructe si legume, cum ar fi tomatele, sunt mai susceptibile de a provoca o reactie, ei a lua coapta. Gluten intoleranta la gluten este amestec de proteine gasite in unele cereale, inclusiv grau, secara si orz. Intoleranta la gluten, sau de Celiachie, este o boala pe tot parcursul vietii, care este cauzat de sensibilitate la gluten. Aceasta poate deteriora mucoasei intestinului subtire, care se opreste organismul de la absorbtia nutrientilor, care provoaca diaree si in cele din urma malnutritie. Celiachie pot rula, uneori, in familii, dar noi dont know exact ceea ce cauzeaza aceasta.
Pana de curand, Celiachie a fost de numai gandit sa afecteze aproximativ unul din 1500 de persoane din Marea Britanie. Acum, ne gandim comune sale mai multe, si teste mai bine pentru conditia au demonstrat ca acesta ar putea afecta cat mai multe ca fiind unul din 300 de oameni din Marea Britanie. In unele zone ale lumii pare a fi mai frecvente, de exemplu, in unele parti din Irlanda cat mai multe ca fiind unul din 100 de persoane ar putea fi afectate.
Celiachie este de multe ori diagnosticate dupa intarcare, atunci cand cerealele sunt introduse in dieta, dar poate fi, de asemenea, diagnosticat la o varsta mai tarziu. Cercetarea arata ca in asteptare pana cand un copil este de aproximativ patru pana la sase luni vechi inainte de a incepe sa le dea de grau face mai putin probabil ca acestea se vor dezvolta Celiachie.
In cazul in care isnt tratate, Celiachie poate duce la anemie, boala osoasa si, in cazuri rare, anumite forme de cancer. Acesta poate provoca, de asemenea, probleme de crestere la copii.
Persoanele cu anumite afectiuni medicale ar putea fi mai multe sanse de a dezvolta Celiachie, de exemplu, diabet zaharat de tip 1, probleme cu glanda tiroida, colita ulcerativa si anumite tulburari neurologice, cum ar fi epilepsie.
Nu exista nici un tratament pentru Celiachie. Singura modalitate de a evita simptomele nu este de a manca alimente care contin gluten, cum ar fi grau, secara, orz, malt, extracte de malt, aroma de malt, bere si Lager. Prelucrat la produsele alimentare poate sa contina gluten de multe ori ascunse, dar un numar mare de produse fara gluten, cum ar fi paine, prajituri si paste fainoase sunt acum disponibile. Coeliac Marea Britanie, o organizatie de caritate pentru sprijinirea persoanelor cu intoleranta la gluten, lucrari cu producatorii pentru a produce o lista actualizata periodic dont alimente care contin gluten. Intoleranta la lactoza Lactoza este o zahar gasit in mod natural in lapte. Sau important sa se faca distinctie intre intoleranta la lactoza si alergie la lapte, pentru ca alergie la lapte poate determina reactii severe. A se vedea sectiunea referitoare la alergie de lapte pentru mai multe informatii.
Intoleranta la lactoza este cauzata de o penurie de lactaza enzime, care este necesar sa se descompuna lactoza astfel ca poate fi absorbit in sange. Atunci cand cineva doesnt au suficient al acestei enzime, isnt lactoza absorbit in mod corespunzator din intestin, care poate determina simptome cum ar fi balonarea si diareea.
Intoleranta la lactoza poate fi cauzata de o serie de lucruri. La om, organismul produce mai putin de lactaza dupa varsta de doi ani. Cu toate acestea, in alb europeni de Vest, de lactaza pot fi produse in viata adulta, care permite lactoza trebuie sa fie defalcate in mod adecvat.
Din acest motiv, intoleranta la lactoza este mai frecventa in anumite populatii etnice si rasiale decat in altele. In Marea Britanie, credem ca aproximativ 5% din populatia generala au intoleranta la lactoza. In comunitatile in cazul in care laptele este parte, nu in mod traditional din dieta pentru adulti tipic, o proportie mult mai mare de persoane sunt afectate. De exemplu, pana la 75% din comunitatea negru african si mai mult de 90% din comunitatea din Asia sunt intoleranta la lactoza.
Bolile aparatului digestiv, leziuni sau a intestinului subtire poate provoca uneori intoleranta la lactoza, deoarece acestea reduc cantitatea de produse de lactaza. In cazuri rare, conditie poate fi mostenit.
Laptele de la mamifere, inclusiv pentru vaci, capre, oi si de om contin lactoza. Acest lucru inseamna ca, lapte de capra si lapte de lapte de oaie alternative arent adecvate pentru vaci pentru persoanele care au intoleranta la lactoza. Nu exista nici un tratament medical pentru intoleranta la lactoza, dar simptomele pot fi evitate prin controlul cantitatea de lactoza in dieta. Adulti cu intoleranta la lactoza pot avea de multe ori o cantitate mica de lapte fara a obtine nici un simptom. Latex-food sindrom de alergie latex, este cauzata de o reactie la o serie de alergeni gasite in cauciuc natural sau latex. In ultimii ani, numarul de persoane cu alergie la latex, a crescut, in special in randul lucratorilor de asistenta medicala si a persoanelor cu spina bifida, pentru ca acestea sa intre in contact cu o multime de produse din latex.
Latex, contine o multime de alergeni care sunt similare cu alergeni, in unele alimente. Deci, oamenii care sunt alergici la latex, de s-ar putea gasi, de asemenea, au reactionat la produsele alimentare, cum ar fi de banane, mango, kiwi, castane, boia de ardei, telina, mere, morcov, cires, de nuca de cocos, capsuni si avocado. Aceasta se numeste latex sindrom alimentare. In acelasi mod, oameni care sunt alergici la aceste alimente pot reactiona, de asemenea, la latex.
Oamenii cu o alergie la latex, ar trebui sa fie testate pentru alergii la produsele alimentare care sunt legate de sindromul latex-alimentare. Lupins alergie Lupin sunt plante de gradina comuna, care sunt legate de leguminoase, cum ar fi mazare, linte si fasole. Multe tipuri de seminte de lupin sunt otravitoare, deoarece contin amar toxinele de degustare. Dar, dont lupin dulce contine aceste toxine si pot fi consumate de oameni sau animale. Seminte de lupin dulce sunt utilizate mai mult si mai mult pentru a inlocui de boabe de cereale in multor produse alimentare, de exemplu, faina si paste fainoase.
Alergia la lupin a fost recunoscuta de ceva timp in Europa continentala, in cazul in care faina de lupin este folosit pe scara larga in produsele alimentare. Acest tip de alergie numai pare sa fi inceput in curs de dezvoltare in Regatul Unit destul de recent, care este, probabil, pentru ca de lupin este folosit destul de rar in produsele alimentare si hasnt fost utilizat pentru atata timp cat in Europa continentala. Lupin alergie poate provoca reactii severe, incluzand anafilaxie, dar s-au raportat confirmat foarte putine de alergie la lupin in Marea Britanie pana in prezent.
Alergeni majore de lupin sunt, de asemenea, gasite in arahide, astfel incat oamenii care sunt alergici la alune-ar putea reactiona la lupin. Campania Anafilaxie in Regatul Unit a recomandat persoanelor cu alergie la arahide pentru a evita lupin. Sale de cazuri in principal utilizate in produsele pe baza de faina, cum ar fi produse de patiserie. Porumb alergie Porumb (sau de porumb) isnt alergie comune in Marea Britanie, desi au fost raportate. Pentru cei care sunt sensibile la porumb, evitand poate fi foarte dificil, pentru ca porumbul este frecvent utilizat intr-o varietate de produse alimentare. Oamenii de carne alergie, cu o alergie de carne ar putea reactiona la carne de vita, carne de oaie, carne de porc sau de pui. Uneori, oamenii care sunt alergici la un singur tip de carne sau de pasari de curte, de asemenea, ar putea reactiona la alte tipuri. Gatitul distruge unele dintre alergeni din carne, dar unii oameni vor reactiona in continuare sa carne fierte.
Tipuri de carne prelucrat, cum ar fi Crenvuste, tipuri de carne pranz si pates, uneori, sa contina alte ingrediente, in special produse lactate, emulgatori sau potentatorii de aroma. Este posibil sa Deci, pentru cineva care este alergic la lapte pentru a reactiona la un produs din carne deoarece contine lapte. De exemplu, laptele este uneori utilizat in Nugge...

Cadbury reaminteste Baruri de Ciocolata Dupa Nut facilitati anti etichetare Mix-up

Cadbury reaminteste Baruri de Ciocolata Dupa Nut facilitati anti etichetare Mix-up Mii de baruri Cadburys au fost amintit in Marea Britanie ca ei nu au avut etichete de alergie piulita de avertizare pe ele. Compania a cerut scuze pentru mix-up. Potrivit companiei, produsul este afectat - Lapte lactate dublu Choc 250g pachete de promovare, care au scris pe invelis castiga un premiu si jumatate.
Din anumite motive, nu, cunoscut sub numele de inca, etichetele de pe aceste bare nu aveau fraza poate contine urme de nuci pe ele. Oamenii care sunt alergici la nuci, nu s-au spus sa mananc aceste baruri. Cadbury a spus ca va rambursa oricine care doresc acest lucru (daca ei au cumparat barul declarat de ciocolata).
Daca nu sunteti alergic la nuci nu ai nimic sa va faceti griji, spune compania - produsul este complet sigur sa mananci pentru persoanele fara alergii nuci. Compania a subliniat faptul ca in afara de aceste produse, cu premiul si jumatate de scris pe ele, toate produsele lor au definit in mod clar informatii etichetare.
Aceasta este o retragere voluntara, iar compania spune ca nici un client a plans de amestec de etichetare-up.
Produsele alimentare care Alergiile Cause
In teorie, orice produs alimentar poate provoca o alergie. Dar, de fapt, doar o mana de produse alimentare sunt de vina pentru 90% din reactii alergice la produsele alimentare. Aceste alimente sunt cunoscute ca cele opt mari. Acestea sunt:
- Lapte
- Oua
- Alune (arahide)
- Fructe cu coaja lemnoasa de la arbori (inclusiv Brazilia nuci, alune, migdale si nuci)
- Pesti
- Crustacee (inclusiv midii, crabi si creveti)
- Soia
- Grau
La copii, cele mai multe reactii alergice la produsele alimentare sunt la lapte, alune, nuci de la copaci, oua, soia si grau. Cei mai multi copii se nasc din cele mai multe reactii alergice la produsele alimentare in copilaria timpurie. La adulti, cele mai multe reactii alergice sunt la alune, nuci, peste, crustacee, fructe citrice si grau.
Alergie de cereale
O serie de cereale au fost raportate de a provoca reactii alergice la copii sensibile si adulti. Acestea includ grau, secara, orz, ovaz, porumb (porumb) si orez. Uneori, oamenii pot reactiona la mai mult de un singur tip de cereale.
Alergie de nuca de cocos
Alergia la de nuca de cocos este rara in Marea Britanie, dar de nuca de cocos poate provoca reactii alergice (inclusiv anafilaxie) in cazul persoanelor care sunt sensibile.
Un numar mic de oameni care sunt alergici la nuci au reactionat la nuca de cocos. S-ar putea provoca, de asemenea, reactii de la persoane care sunt alergici la latex.
Celiachie
Gluten este amestec de proteine gasite in unele cereale, inclusiv grau, secara si orz. Intoleranta la gluten, sau de Celiachie, este o boala pe tot parcursul vietii, care este cauzat de sensibilitate la gluten. Aceasta poate deteriora mucoasei intestinului subtire, care se opreste organismul de la absorbtia nutrientilor, care provoaca diaree si in cele din urma malnutritie. Celiachie pot rula, uneori, in familii, dar noi dont know exact ceea ce cauzeaza aceasta.
Pana de curand, Celiachie a fost de numai gandit sa afecteze aproximativ unul din 1500 de persoane din Marea Britanie. Acum, ne gandim comune sale mai multe, si teste mai bine pentru conditia au demonstrat ca acesta ar putea afecta cat mai multe ca fiind unul din 300 de oameni din Marea Britanie. In unele zone ale lumii pare a fi mai frecvente, de exemplu, in unele parti din Irlanda cat mai multe ca fiind unul din 100 de persoane ar putea fi afectate.
Celiachie este de multe ori diagnosticate dupa intarcare, atunci cand cerealele sunt introduse in dieta, dar poate fi, de asemenea, diagnosticat la o varsta mai tarziu. Cercetarea arata ca in asteptare pana cand un copil este de aproximativ patru pana la sase luni vechi inainte de a incepe sa le dea de grau face mai putin probabil ca acestea se vor dezvolta Celiachie.
In cazul in care isnt tratate, Celiachie poate duce la anemie, boala osoasa si, in cazuri rare, anumite forme de cancer. Acesta poate provoca, de asemenea, probleme de crestere la copii.
Persoanele cu anumite afectiuni medicale ar putea fi mai multe sanse de a dezvolta Celiachie, de exemplu, diabet zaharat de tip 1, probleme cu glanda tiroida, colita ulcerativa si anumite tulburari neurologice, cum ar fi epilepsie.
Nu exista nici un tratament pentru Celiachie. Singura modalitate de a evita simptomele nu este de a manca alimente care contin gluten, cum ar fi grau, secara, orz, malt, extracte de malt, aroma de malt, bere si Lager. Prelucrat la produsele alimentare poate sa contina gluten de multe ori ascunse, dar un numar mare de produse fara gluten, cum ar fi paine, prajituri si paste fainoase sunt acum disponibile. Coeliac Marea Britanie, o organizatie de caritate pentru sprijinirea persoanelor cu intoleranta la gluten, lucrari cu producatorii de a produce o lista actualizata periodic dont de alimente care contin gluten.
Alergie Egg
La fel ca cele mai multe alergii alimentare, alergie la ou este mai frecventa in copilarie si aproximativ jumatate din copiii care au aceasta va creste din ea pana la varsta de trei ani. In cateva cazuri, alergie de ou poate provoca anafilaxie.
Ou alergie este in principal cauzata de trei proteinele din albus de ou numit ovomucoid, ovalbumina si conalbumin. De gatire se poate distruge unele dintre aceste alergeni, dar nu si altele. Deci, unii oameni ar putea reactiona la ouale gatite, precum si a oualor prime.
Ocazional, cineva ar putea reactiona la oua, deoarece acestea au o alergie la carnea de pui, carne de curcan sau de prepelita, sau pentru a penelor de pasari. Aceasta se numeste pasare-sindrom de ou.
Alergie de peste
Peste alergie poate provoca reactii severe de multe ori, inclusiv anafilaxie. Adulti sunt mai susceptibile de a avea o reactie alergica la peste, moluste si crustacee mult de copii, care este, probabil, pentru ca adultii vor avea mancat aceste alimente mai des.
Oamenii care sunt alergici la un singur tip de peste, cum ar fi codul, de multe ori reactioneaza la alte tipuri de peste, cum ar fi merluciu, eglefin, macrou si merlan, de asemenea. Acest lucru se datoreaza faptului ca in aceste alergeni de peste sunt destul de similare. Cooking doesnt distruge alergeni de peste. De fapt, unele persoane cu alergie de peste pot fi alergic la gatit, dar pestele nu prime.
Fructe si legume alergie
Reactii alergice la fructe si legume sunt de obicei usoare si de multe ori ei chiar afecta gura, care provoaca mancarimi sau o eruptie cutanata in cazul in care atinge alimentare buzelor si a gurii. Aceasta se numeste sindrom orala alergie. Un numar de oameni care reactioneaza in acest mod de a fructe sau legume vor reactiona, de asemenea, la copac si polenul de buruieni. Astfel, de exemplu, oamenii care sunt alergici la polen de mesteacan, de asemenea, susceptibile de a fi alergic la mere.
De gatire se poate distruge un anumit numar de alergeni in fructe si legume, atat de preparate din fructe de multe ori wont a provoca o reactie la persoanele cu alergie la fructe. Pasteurizat suc de fructe, nu s-ar putea provoca o reactie alergica, fie, pentru acelasi motiv. Cu toate acestea, alergeni, in unele legume, cum ar fi telina, arent afectate de gatit. Unele fructe si legume, cum ar fi tomatele, sunt mai susceptibile de a provoca o reactie, ei a lua coapta.
Intoleranta la gluten
Gluten este amestec de proteine gasite in unele cereale, inclusiv grau, secara si orz. Intoleranta la gluten, sau de Celiachie, este o boala pe tot parcursul vietii, care este cauzat de sensibilitate la gluten. Aceasta poate deteriora mucoasei intestinului subtire, care se opreste organismul de la absorbtia nutrientilor, care provoaca diaree si in cele din urma malnutritie. Celiachie pot rula, uneori, in familii, dar noi dont know exact ceea ce cauzeaza aceasta.
Pana de curand, Celiachie a fost de numai gandit sa afecteze aproximativ unul din 1500 de persoane din Marea Britanie. Acum, ne gandim comune sale mai multe, si teste mai bine pentru conditia au demonstrat ca acesta ar putea afecta cat mai multe ca fiind unul din 300 de oameni din Marea Britanie. In unele zone ale lumii pare a fi mai frecvente, de exemplu, in unele parti din Irlanda cat mai multe ca fiind unul din 100 de persoane ar putea fi afectate.
Celiachie este de multe ori diagnosticate dupa intarcare, atunci cand cerealele sunt introduse in dieta, dar poate fi, de asemenea, diagnosticat la o varsta mai tarziu. Cercetarea arata ca in asteptare pana cand un copil este de aproximativ patru pana la sase luni vechi inainte de a incepe sa le dea de grau face mai putin probabil ca acestea se vor dezvolta Celiachie.
In cazul in care isnt tratate, Celiachie poate duce la anemie, boala osoasa si, in cazuri rare, anumite forme de cancer. Acesta poate provoca, de asemenea, probleme de crestere la copii.
Persoanele cu anumite afectiuni medicale ar putea fi mai multe sanse de a dezvolta Celiachie, de exemplu, diabet zaharat de tip 1, probleme cu glanda tiroida, colita ulcerativa si anumite tulburari neurologice, cum ar fi epilepsie.
Nu exista nici un tratament pentru Celiachie. Singura modalitate de a evita simptomele nu este de a manca alimente care contin gluten, cum ar fi grau, secara, orz, malt, extracte de malt, aroma de malt, bere si Lager. Prelucrat la produsele alimentare poate sa contina gluten de multe ori ascunse, dar un numar mare de produse fara gluten, cum ar fi paine, prajituri si paste fainoase sunt acum disponibile. Coeliac Marea Britanie, o organizatie de caritate pentru sprijinirea persoanelor cu intoleranta la gluten, lucrari cu producatorii de a produce o lista actualizata periodic dont de alimente care contin gluten.
Intoleranta la lactoza
Lactoza este un zahar gasit in mod natural in lapte. Sau important sa se faca distinctie intre intoleranta la lactoza si alergie la lapte, pentru ca alergie la lapte poate determina reactii severe. A se vedea sectiunea referitoare la alergie de lapte pentru mai multe informatii.
Intoleranta la lactoza este cauzata de o penurie de lactaza enzime, care este necesar sa se descompuna lactoza astfel ca poate fi absorbit in sange. Atunci cand cineva doesnt au suficient al acestei enzime, isnt lactoza absorbit in mod corespunzator din intestin, care poate determina simptome cum ar fi balonare si diaree.
Intoleranta la lactoza poate fi cauzata de o serie de lucruri. La om, organismul produce mai putin de lactaza dupa varsta de doi ani. Cu toate acestea, in alb europeni de Vest, de lactaza pot fi produse in viata adulta, care permite lactoza trebuie sa fie defalcate in mod adecvat.
Din acest motiv, intoleranta la lactoza este mai frecventa in anumite populatii etnice si rasiale decat in altele. In Marea Britanie, credem ca aproximativ 5% din populatia generala au intoleranta la lactoza. In comunitatile in cazul in care laptele este parte, nu in mod traditional din dieta pentru adulti tipic, o proportie mult mai mare de persoane sunt afectate. De exemplu, pana la 75% din comunitatea negru african si mai mult de 90% din comunitatea din Asia sunt intoleranta la lactoza.
Bolile aparatului digestiv, leziuni sau a intestinului subtire poate provoca uneori intoleranta la lactoza, deoarece acestea reduc cantitatea de produse de lactaza. In cazuri rare, conditie poate fi mostenit.
Laptele de la mamifere, inclusiv pentru vaci, capre, oi si de om contin lactoza. Acest lucru inseamna ca, lapte de capra si lapte de lapte de oaie alternative arent adecvate pentru vaci pentru persoanele care au intoleranta la lactoza. Nu exista nici un tratament medical pentru intoleranta la lactoza, dar simptomele pot fi evitate prin controlul cantitatea de lactoza in dieta. Adulti cu intoleranta la lactoza pot avea de multe ori o cantitate mica de lapte fara a obtine nici un simptom.
Sindromul latex-food
Latex alergie este cauzata de o reactie la o serie de alergeni gasite in cauciuc natural sau latex. In ultimii ani, numarul de persoane cu alergie la latex, a crescut, in special in randul lucratorilor de asistenta medicala si a persoanelor cu spina bifida, pentru ca acestea sa intre in contact cu o multime de produse din latex.
Latex, contine o multime de alergeni care sunt similare cu alergeni, in unele alimente. Deci, oamenii care sunt alergici la latex, de s-ar putea gasi, de asemenea, au reactionat la produsele alimentare, cum ar fi de banane, mango, kiwi, castane, boia de ardei, telina, mere, morcov, cires, de nuca de cocos, capsuni si avocado. Aceasta se numeste latex sindrom alimentare. In acelasi mod, oameni care sunt alergici la aceste alimente pot reactiona, de asemenea, la latex.
Oamenii cu o alergie la latex, ar trebui sa fie testate pentru alergii la produsele alimentare care sunt legate de sindromul latex-alimentare. Lupins alergie Lupin sunt plante de gradina comuna, care sunt legate de leguminoase, cum ar fi mazare, linte si fasole. Multe tipuri de seminte de lupin sunt otravitoare, deoarece contin amar toxinele de degustare. Dar, dont lupin dulce contine aceste toxine si ele pot fi consumate de oameni sau animale. Seminte de lupin dulce sunt utilizate mai mult si mai mult pentru a inlocui de boabe de cereale in multor produse alimentare, de exemplu, faina si paste fainoase.
Alergia la lupin a fost recunoscuta de ceva timp in Europa continentala, in cazul in care faina de lupin este folosit pe scara larga in produsele alimentare. Acest tip de alergie numai pare sa fi inceput in curs de dezvoltare in Regatul Unit destul de recent, care este, probabil, pentru ca de lupin este folosit destul de rar in produsele alimentare si hasnt fost utilizat pentru atata timp cat in Europa continentala. Lupin alergie poate provoca reactii severe, incluzand anafilaxie, dar s-au raportat confirmat foarte putine de alergie la lupin in Marea Britanie pana in prezent.
Alergeni majore de lupin sunt, de asemenea, gasite in arahide, astfel incat oamenii care sunt alergici la alune-ar putea reactiona la lupin. Campania Anafilaxie in Regatul Unit a...

Istoria Terapie Gerson de Patricia Spania Ward

Istoria Terapie Gerson de Patricia Spania Ward Este una dintre cele mai putin edificatoare faptele recente istoria Americii medicale care profesii conducerea atata timp respins ca sarlatanesc ideea ca alimentatia afecteaza sanatatea (JAMA 1946 1949, 1977; Shimkin, 1976). Ignorarea atat intelepciunea empirice dietetice ca patruns medicina de Vest din pre-crestine lui Hipocrate era pana in secolul al XIX-lea si un corp de convingatoare moderne d...

Novartis Drug Tasigna (R), se intalneste cu obiectivul final principal In Pivotal proces impotriva Gleevec (R), in calitate de prim-linie Tratamentul in mieloide cronice Leucemie Pacientii

Novartis Drug Tasigna (R), se intalneste cu obiectivul final principal In Pivotal proces impotriva Gleevec (R), in calitate de prim-linie Tratamentul in mieloide cronice Leucemie Pacientii Novartis a anuntat ca Tasigna ® (nilotinibului) capsule de 200 mg sa intalnit demonstrarea obiectivului primar, in primul sef-la-cap comparatie cu droguri groundbreaking companiei Gleevec ® (imatinib mesilat) comprimate *. Tasigna produse de raspunsuri mai rapid si mai adanc decat Gleevec atunci cand este administrata ca terapie de prima linie pentru pacientii adulti cu nou diagnosticati cu crom...

Ce este incontinenta urinara de efort? Care este cauza incontinenta urinara de efort?

Ce este incontinenta urinara de efort? Care este cauza incontinenta urinara de efort? Incontinenta urinara este scurgere involuntara de urina; in termeni simpli, pentru a Wee atunci cand tu dont intentionati sa. Acesta este incapacitatea de a detine urina in vezica urinara, deoarece controlul voluntar asupra sfincterului urinar este fie pierdut sau slabit.
Incontinenta urinara este o problema mult mai frecventa decat cei mai multi oameni dau seama. In Regatul Unit, se estimeaza ...

Agentia Publica 2012 Sare obiective de reducere a

Agentia Publica 2012 Sare obiective de reducere a Ca parte a eforturilor sale continue de a reduce riscul de aparitie a popoarelor boala coronariana, Food Standards agentia a publicat astazi revizuit, voluntare de reducere a obiectivelor de sare pentru industrie pentru a raspunde pana in 2012.
Mai multe obiective provocatoare pentru 2012, au fost stabilite pentru 80 categorii de alimente, pentru a asigura ritmul in reducerea nivelului de sare ...

Ce este gusa (gusa)? Care este cauza gusa?

Ce este gusa (gusa)? Care este cauza gusa? Gusa (Marea Britanie: gusa) este de extindere a glandei tiroide si nu este canceroase. O persoana cu gusa poate avea niveluri normale de hormoni tiroidieni (euthyroidism), niveluri excesive (hipertiroidie) sau nivelurile care sunt prea mici (hipotiroidie).
Tiroidian este o glanda, in forma ca un fluture, situata la baza gatului, chiar sub mere Adams. In cazul in care glanda tiroida creste mai m...

Totul despre aditivii alimentari de la Euro Nutritie

Totul despre aditivii alimentari de la Euro Nutritie Aditivii alimentari sunt inca una dintre cele mai subiect inteles gresit in produsele alimentare in care ridica probleme de consumatori.
In ciuda asociatiile lor din zilele noastre, aditivii alimentari au fost folosite de secole. Conservarea alimentelor a inceput atunci cand primul om care a invatat sa pastreze produse alimentare provenind din recolta in anul urmator si pentru a mentine si de c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.