Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Alimente interzise in constipatie


Portii mai mici alimente poate explica paradoxul "franceza" de alimente bogate si o populatie svelte

Portii mai mici alimente poate explica paradoxul "franceza" de alimente bogate si o populatie svelte
[email protected]
215-573-6604
Universitatea din Pennsylvania
Philadelphia - Paradoxul francez - uimitor deconectare intre Frances bucataria bogate si a populatiei subtire - poate fi explicata in parte prin portiuni, care sunt semnificativ mai mici in restaurante franceza si supermarket-uri decat in omologii lor americani. Deci, spun cercetatorii de la Universitatea din Pennsylvania si CNRS din Paris, care a comparat dimensiunea de mese de restaurant, un singur servi produsele alimentare si de carte de bucate portiuni de pe ambele maluri ale Atlanticului. Paradoxul francez este doar un paradox in cazul in care o presupune faptul ca grasimi alimentare este cauza majora a obezitatii si a bolilor cardiovasculare, a declarat Paul Rozin, profesor de psihologie la Penn si principalul autor al unui document in numarul din septembrie al revistei Psychological Science. Cu toate acestea, studii recente sugereaza ca importanta aportului de grasime ca un factor de risc a fost mult exagerat.
In timp ce francezii mananca mai multa grasime decat americanii, ei mananca, probabil, usor mai putine calorii, care, atunci cand agravata in ultimii ani se poate ridica la diferente substantiale in greutate.
Paradoxul francez a stymied mult timp tin dieta americana si oameni de stiinta, nedumerit, prin capacitatea de a ramane franceza aranjati in timp ce Downing cornuri unt, Brie cremos si produse de patiserie decadent. Doar 7 la suta dintre adulti franceze sunt obezi, comparativ cu 22 la suta dintre americani, iar rata mortalitatii de boli de inima este semnificativ mai scazuta in Franta.
Rozin si colegii sai cantarite portiuni de la 11 perechi Eateries comparabile de la Paris si Philadelphia, inclusiv fast-piete de desfacere produse alimentare, pizzerii, saloanelor de inghetata si o varietate de restaurante etnice. Ei au descoperit dimensiune medie a portiunea din toate unitatile de la Paris a fost 277 de grame, comparativ cu o medie in Philadelphia de 346 de grame - 25 la suta mai mult decat in Paris.
In doar una din cele 11 de comparatii, intre Hard Rock Cafe, in ambele orase, au fost mai mari portiuni parizian. Celelalte trei lanturi internationale de restaurante in mod constant servit portiuni mai mari in SUA, si Philadelphias restaurante chinezesti servit masa care au fost, in medie, 72 la suta heftier decat cele servite de restaurante chinezesti din Paris.
Cercetatorii au examinat, de asemenea referiri la dimensiunea portiune din Philadelphia si editii de la Paris din 2000 ghid restaurant Zagat. Dimensiuni de servire nu au fost mentionate doar aproximativ de trei ori mai frecvent in reviste de restaurante Philadelphia, dar, din aceste mentioneaza, in totalitate 88 la suta descrise portiuni mari, comparativ cu doar 52 la suta de la Paris.
Multe studii au ara...

FDA aproba Zelnorm ca primul RX terapie pentru constipatie cronica

FDA aproba Zelnorm ca primul RX terapie pentru constipatie cronica Patru si jumatate de milioane de americani sufera de constipatie cele mai multe ori. Novartis Pharma AG a anuntat ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat astazi o indicatie suplimentar pentru pro-motilitatea Zelnorm agent (maleat tegaserod) pentru tratamentul de constipatie idiopatice cronice, la pacientii de sex masculin si de sex feminin mai mica de 65 de ani.
Noua indicatie este sustinuta de siguranta si eficacitate date de la cele doua mari si cea mai lunga, randomizate, dublu-orb, controlat cu placebo, multi-nationale de studii de faza III, vreodata clinice efectuate in constipatie cronica.
Cele doua studii de trei luni a inclus peste 2.600 de pacienti de sex masculin si de sex feminin. In plus, unul din studii a inclus o prelungire de 13 luni de studiu de siguranta de 840 pacienti. Zelnorm sa constatat o crestere semnificativa a frecventei complet miscarile intestinului spontane, precum si de a oferi ajutor a simptomelor multiple de constipatie cronica ca pacientii se plang cel mai mult, inclusiv a strecurat, scaun tare, de evacuare incompleta, defecare rare, balonare si disconfort abdominal.
Constipatie cronica are un impact extraordinar asupra vietii pacientilor, cu aproape un milion de vizite la camerele de urgenta in fiecare an, de aproape sase milioane de vizite la medici birouri, si mii de spitalizari, a declarat Joerg Reinhardt, Director de Dezvoltare, Novartis Pharma AG. Suntem foarte multumiti de FDA a gasit Zelnorm sigura si eficienta si a aprobat-o pentru tratamentul pacientilor cu constipatie cronica. Novartis considera ca va ajuta aduce salvarea milioane de pacienti.
Zelnorm a fost disponibil incepand cu luna iulie 2002 ca medicatie prescriptie primul si singurul dovedit a oferi femeilor cu scutire de disconfort sau dureri abdominale, balonare si constipatie asociate cu sindromul intestinului iritabil (SII). IBS cu constipatie si cronica idiopatica (nu sensul din cauza altor boli sau a drogurilor), constipatie sunt ambele mai mici tulburari gastro-intestinale dysmotility.
Despre Constipatie
Constipatie, inclusiv ca din cauza altor boli sau a drogurilor, este una dintre plangeri lider gastro-intestinale in Statele Unite, care afecteaza aproape 18 la suta din populatie, sau 37 de milioane de oameni. Mai mult de 4.5 milioane de americani raport in care sunt constipat cele mai multe ori. Constipatie cronica, ca un intreg, reprezinta mai mult de 5.7 milioane constipatie-ambulatoriu legate de vizite in fiecare an, cu camere de urgenta 990994 si 586868 de la instalatiile de spital ambulatoriu. Aceasta duce la mai mult de 282,000 in-spitalizari pacient cu constipatie ca diagnostic principal. De cazuri diagnosticate in constipatie cronica sunt repartizate uniform in cadrul grupurilor de varsta si, in ambele sexe, desi este usor mai frecvent la femei.
Nevoia de noi terapii,
Constipatie cronica poate avea un impact enorm asupra persoanelor care sufera de calitatea vietii, spune Larry Schiller, MD, Prezent Medic, Baylor University Medical Center, Dallas, Texas. In plus, multi pacienti cu constipatie cronica si-au exprimat nemultumirea in legatura cu eficacitatea si tolerabilitatea de optiuni de tratamentul standard, inclusiv fibra, laxative osmotic sau de agenti de incarcare. Zelnorm ofera o noua optiune dovedit pentru acesti pacienti.
Un sondaj recent, cu 557 de pacienti a constatat ca 47 la suta dintre pacientii cu constipatie cronica, nu au fost complet multumit cu terapiile disponibile in prezent, datorita eficacitatea acestor medicamente (82 la suta), precum si siguranta si reactiile adverse (16 la suta). Mai mult de jumatate (52 la suta) dintre respondenti au considerat ca constipatie cronica afectat in mod negativ calitatea vietii lor.
Intr-un alt sondaj de 311 medici de ingrijire primara, 98 la suta a raportat ca constipatie a fost cel putin oarecum stanjenitoare la pacientii lor, cu 95 de procente constipatie descriu ca avand un oarecare impact asupra calitatii vietii pacientilor. Pe de alta parte, 60 la suta din aceste medicii fost de acord ca acestea nu au produse adecvate pentru a trata pacientii cu constipatie, si 91 la suta a dorit ca optiunile de mai bine de tratament au fost disponibile.
Despre Zelnorm
Ca un agent pro-motilitate, Zelnorm actioneaza ca un agonist la 5HT4 (serotonina de tip 4) receptorii din tractul gastro-intestinal si imita efectele naturale de serotonina prin activarea receptorilor 5HT4, care normalizeaza tulburari de motilitate in tractul gastro-intestinal, inhiba sensibilitate viscerala si stimuleaza secretiei intestinale. Zelnorm trateaza simptomele dysmotility cauzate de constipatie cronica si IBS cu constipatie.
Zelnorm este indicat pentru tratamentul pe termen scurt a femeilor cu IBS primar al caror simptom intestinale este constipatie. Siguranta si eficacitatea Zelnorm la barbatii cu IBS cu constipatie nu au fost stabilite.
Zelnorm...

Incidenta globala de constipatie - Cei care sufera sunt utilizati nu Tratamente Cele mai eficiente

Incidenta globala de constipatie - Cei care sufera sunt utilizati nu Tratamente Cele mai eficiente Date noi antologie de la cel mai mare studiu la nivel mondial pentru a fi publicate, efectuate pe epidemiologia constipatie, au fost prezentate la congres al bolilor digestive Saptamana in Los Angeles. Studiul, sponsorizat de Boehringer Ingelheim, ofera perspective noi in incidenta de constipatie si arata ca nu sunt suferinzi, utilizand cele mai eficiente tratamente.
Sondajul epidemiologie, car...

Probiotice Optiuni de tratamentul poate ajuta la administrarea constipatie si IBS Simptome

Probiotice Optiuni de tratamentul poate ajuta la administrarea constipatie si IBS Simptome Constipatia este una dintre cele mai frecvente plangeri gastro-intestinale in SUA, daca nu chiar cele mai comune, astfel cum evident de catre medicul milioane de vizite in fiecare an. Multi oameni sunt in cautarea optiuni de tratament sigure si eficiente pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor constipatie lor. Digestiv Advantage Constipatie Terapia este o data pe-o zi, over-the-counter probiotic...

Linaclotide demonstrat ca Imbunatatirea Simptomele cronice constipatie In studiul de Faza 2a

Linaclotide demonstrat ca Imbunatatirea Simptomele cronice constipatie In studiul de Faza 2a Microbia a anuntat astazi prezentarea de date dintr-o faza 2a studiu care sa demonstreze ca tratamentul cu linaclotide (MD-1100) functia imbunatatit intestinale la pacientii cu constipatie cronica. Tratamentul cu o frecventa crescuta a linaclotide miscarile intestinului si a redus strecurat si disconfort abdominal asociate cu constipatie cronica. Linaclotide, a fost bine tolerat, la toate dozele. ...

Aprobarea recomandat pentru utilizare a Zelnorm (reg), in constipatie cronica de FDA Comitetul consultativ

Aprobarea recomandat pentru utilizare a Zelnorm (reg), in constipatie cronica de FDA Comitetul consultativ Atunci cand este aprobat, Zelnorm va fi primul RX terapie pentru constipatie cronica.
Basel, Elvetia - Novartis Pharma AG a anuntat astazi ca Zelnorm (REG) (maleat tegaserod) a fost recomandat pentru aprobare pentru tratamentul constipatie cronica (CC) in materie de droguri gastro-intestinale de catre Comitetul Consultativ pentru a US Food and Drug Administration (FDA). Comitetele Recomandarea ...

Conceptiile gresite in ceea ce priveste constipatie cronica

Conceptiile gresite in ceea ce priveste constipatie cronica Exista multe mituri cu privire la tratament constipatie. Un articol in problema ianuarie a Jurnalului American de Gastroenterologie risipeste aceste mituri si inchide prejudecatile numeroase in ceea ce priveste constipatie cronica. De la o dieta bogata in fibre de a lua laxative, cercetatorii adresa credintele comune privind diferite aspecte ale conditiei si rezultatele revizuirii pe baza studiilo...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.