Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Alimente permise in diabet tip 2


Alimente ecologice in ceea ce priveste nutritia si sanatatea fapte-cheie

Alimente ecologice in ceea ce priveste nutritia si sanatatea fapte-cheie
Aceasta fisa este un rezumat al unui articol publicat in coronariana si diabetica Ingrijire in Marea Britanie 2004 de catre Asociatia de primar grupuri Ingrijire si Trusturilor (Marea Britanie). A fost scris de James Cleeton, politica de Proiecte Coordonator la Asociatia de sol.
Articolul ajuns la concluzia ca o dieta predominant organice:
- Reduce cantitatea de substante chimice toxice ingerate;
- Total evita OMG-uri [organisme modificate genetic];
- Reduce cantitatea de aditivi alimentari si coloranti;
- Creste cantitatea de benefice vitamine, minerale, AGE [acizi grasi esentiali] si antioxidanti consumate;
- Pare sa aiba potentialul de a reduce incidenta conditiilor comune, cum ar fi cancerul, boala coronariana, alergii si hiperactivitate la copii.
PESTICIDE 1)
Utilizarea de rutina a pesticidelor sintetice, nu este permis in conformitate cu standardele ecologice. In prezent, peste 400 de substante chimice pot fi utilizate cu regularitate in agricultura conventionala a ucide buruienile, insectelor si a altor daunatori care culturi de atac. De exemplu, mere Coxs poate fi pulverizat de pana la 16 ori cu 36 de pesticide diferite. 7 Numai patru produse chimice sunt permise in circumstante limitate de sol in conformitate cu standardele de asociere.
Organic alimentar contine mai putine reziduuri de pesticide utilizate in agricultura conventionala, astfel incat cumpararea ecologica este o modalitate de a reduce sansele ca produsele alimentare dvs. contine aceste pesticide (Sir John Krebs, Presedinte, Food Standards Agency, dezbatere Festivalul de Stiinta Cheltenham, 5 iunie 2003).
Consumatorii care doresc sa reduca la minimum expunerea lor alimentare de pesticide pot face acest lucru cu incredere prin cumpararea produselor alimentare cultivate ecologic (Baker et al 2002).
Organophosphates
Cele mai periculoase substante chimice folosite in agricultura, cum ar fi organophosphates [pesticide] au fost puse in legatura cu o serie de conditii, cum ar fi cancerul, scaderea fertilitatii masculine, anomalii fetale, sindromul de oboseala cronica la copii si boli Parkinsons. 8,9 Reziduuri de pesticide au fost ordonate printre primele trei riscuri de cancer de mediu de catre guvernul american. 10
Reziduuri de pesticide din produsele alimentare
In ultimii ani, Guvernul britanic de cercetare a constatat in mod constant de reziduuri de pesticide intr-o treime din produsele alimentare, inclusiv reziduurile de mai mult de un chimice din mere, alimente pentru copii, paine, bare de cereale, somon proaspete, lamai, laptuci, piersici, nectarine, cartofi si capsuni . 11 Nu toate produsele alimentare sunt verificate; in schimb un numar mic de diferite produse este testat la fiecare 3 luni, iar rezultatele publicate de Directia de siguranta de pesticide (PSD).
Reziduuri de pesticide multiple: cocktail efect
Dupa ce presiunea de la ONG-uri [organizatiile non-guvernamentale] cum ar fi Asociatia solului, PSD a inceput testarea de reziduuri de pesticide mai multe in probele de ei, pentru ca dovezile sugereaza ca, atunci cand actioneaza in combinatie, efectele nocive ale reziduurilor de pesticide pot fi crescute. Guvernul a recunoscut ca ignorand efectele cocktail in timpul de evaluare a riscurilor va conduce la estimari semnificativ redusa a risk.12
Combinatii de nivel scazut insecticide, erbicide si nitratilor s-au dovedit a fi toxice la niveluri care produsele chimice individuale sunt not.13 - 16 Acesta este in mod clar un lucru enorm pentru a testa toate combinatiile posibile de 400 pesticidelor permise in prezent in uz. Este clar ca nu este de ajuns se cunoaste despre modul in combinatii de pesticide afecteze sanatatea noastra, precum si guvernele Comitetul pentru toxicitate si-a exprimat preocuparea fata cu privire la riscurile involved.17
Pesticide si a cancerului de
Femeile cu cancer de san sunt cinci la noua ori mai multe sanse de a avea reziduuri de pesticide din sangele lor, decat cei care fac not.18 Studii anterioare au aratat ca cei cu expunere profesionala la pesticide au rate mai mari de cancer.19 - 21 legatura aparenta intre hormon dependente de tipuri de cancer, cum ar fi cele de la san si prostata, poate fi, prin intermediul sistemului endocrin produse chimice disruptor [compusi mod artificial care afecteaza sistemul hormonal], cum ar fi 2,4 D si Atrazin (ambele erbicide, acum interzis sau pe cale de a fi interzis). Societatea Regala [organizarea UKS stiintific principal] recomanda ca expunerea oamenilor la EDC (mai ales in timpul sarcinii) ar trebui sa fie reduse la minimum pe motive de prudence.63
Efecte ale pesticidelor asupra copiilor
Copiii pot fi deosebit de sensibile la reziduuri de pesticide in care acestea au un aport mai mare de alimente si apa pe unitate de greutate corporala, decat adultii si sistemele lor relativ imature de organe ar putea avea capacitatea de a se limita la detoxifierea aceste substances.22
Intr-un studiu la copii cu varsta de 2 -4 care traiesc in Seattle, concentratiile de reziduuri de pesticide de pana la sase ori mai mari s-au gasit la copii mananca fructe conventional de crescatorie si legumelor in comparatie cu cele alimentare organice food.23 In timp ce prezenta reziduurilor de pesticide la copii mananca conventionale alimentare a fost confirmat, efectul plin de astfel de pesticide sunt necunoscute.
ADITIVI 2) ALIMENTARI
Coloranti si aditivi alimentari poate provoca o serie de probleme de sanatate la adulti si copii. De exemplu, tartrazina (colorant alimentar galben E102) si a altor aditivi au fost legate de reactii alergice, dureri de cap, astm bronsic, intarzierea cresterii si hiperactivitate la children.24 - 27
Cu toate ca in jur de 300 aditivi sunt permise in alimentele conventionale, doar 30 sunt permise in conformitate cu standardele de sol de asociere. Unii aditivi gasite in alimente ecologice sunt adaugate din motive legale, inclusiv fier, tiamina (vitamina B) si acid nicotinic (vitamina B3), in faina alba, diverse si vitamine si minerale in diferite tipuri de alimente pentru copii. Toate coloranti artificiali si indulcitorii artificiali sunt interzise in produsele alimentare ecologice.
Ingrediente specifice si aditivi nu sunt acceptate in alimentele ecologice sunt glutamat monosodic, aspartam, acid fosforic si grasimi hidrogenate. In fiecare caz, utilizarea lor a fost interzisa din cauza dovezi ca acestea pot fi daunator pentru sanatate. De exemplu, grasimi hidrogenate (de asemenea cunoscut sub numele de grasimi trans) au fost legate direct cu rate de crestere a bolilor de inima, cancer si boli de piele. 28,29,30,31 FSA [Food Standards Agency] recunoaste ca le-au cunoscut nici beneficii nutritionale si de a creste riscul de boli coronariene. Site-ul FSA recomanda ca oamenii ar trebui sa incerce sa reduca consumul de grasimi hidrogenate. 32
3) Organismele modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt interzise de la alimentele ecologice.
Efectele potentiale asupra sanatatii a alimentelor modificate genetic sunt necunoscute. Michael Meacher fost ministru al Mediului a declarat recent ca ne-am avut nici studii sistematice clinice sau biochimice ale efectelor asupra fiintelor umane de a manca alimente modificate genetic.
O hartie in alimentatie si sanatate 33 sprijina pozitia domnului Meachers. Autorii de stat ca nu au fost doar zece studii publicate de efectele asupra sanatatii ale produselor alimentare modificate genetic si ca calitatea de unele dintre acestea a fost inadecvat. Mai mult de jumatate au fost efectuate in colaborare cu firme (integral sau partial), iar acestea nu a constatat nici efecte negative asupra organelor corpului. Altii au fost efectuate in mod independent si se uita mai atent la efectele asupra mucoasei intestinale, in mai multe, dovezi ale efectelor nocive s-au gasit, care raman neexplicate. 33
Efecte similare asupra mucoasei intestinale au fost gasite intr-un animal nepublicate hranirea pe un studiu de rosii modificate genetic. In plus, un studiu realizat de Universitatea din Newcastle, sponsorizat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara a constatat ca transgenelor [organismelor modificate genetic] transfer in bacterii intestinale, la niveluri detectabile, dupa numai o masa GM. Efectele asupra sanatatii ale acestor transgene sunt necunoscute si pana la care acestea au fost testate in mod corespunzator de persoane sunt, in opinia noastra, intelept sa se evite consumul de alimente modificate genetic.
4) vitaminele esentiale si minerale
Marea Britanie si statisticile guvernului SUA indica faptul ca nivelurile de urme de minerale in sectorul fructelor si legumelor a scazut cu pana la 76% intre 1940 si 1991. 34,35 In contrast exista tot mai multe dovezi ca fructe ecologice si legume, in general, sa contina substante nutritive mai mult decat ne-alimentare ecologice.
Asociatia Solul a efectuat o analiza sistematica a elementelor de proba a comparat continutul de vitamine si minerale din alimente ecologice si a crescut in mod conventional. Sa constatat ca, in medie, de alimente ecologice contine niveluri mai ridicate de vitamina C si minerale esentiale, cum ar fi calciu, magneziu, fier si crom. 36
Un atac, independent de dovezi a constatat ca culturile ecologice au avut un nivel semnificativ mai mare din toate cele 21 de substante nutritive analizate in comparatie cu produsele conventionale, inclusiv vitamina C (27% mai mult), magneziu (29% mai mult), fier (mai mult 21%) si fosfor (14% mai mult). Organic spanac, salata verde, varza si cartofi au aratat deosebit de niveluri ridicate de minerale. 37
Antioxidanti 5)
Aportul crescut de antioxidante sa dovedit a fi asociata cu o incidenta mai redusa a bolilor coronariene si anumite tipuri de cancer. Astfel de antioxidanti includ anumite vitamine (vitamina E si beta-caroten) si substantele cunoscut sub numele de phenolics. Cercetatorii au recunoscut preocuparea crescanda ca nivelurile de unele phenolics pot fi mai mici decat este optim pentru sanatatea umana in produsele alimentare cultivate in mod conventional. 38Phenolics sunt generate de o instalatie de cand atacat de daunatori.
In general, culturile ecologice nu sunt protejate de pesticide si de cercetare a demonstrat faptul ca de fructe produse ecologic contine un nivel mai ridicat de compusi fenolici decat fructele crescute conventional. 38,39 cercetatorii danezi au descoperit ca culturile ecologice contin 10% pana la antioxidantii 50% mai mult decat culturile conventionale. 40
6) acizi grasi esentiali
Acizi grasi esentiali (EFA), omega 3 si acid linoleic conjugat (CLA) joaca un rol esential in metabolismul [modificarile chimice care au loc in corpul nostru de a utiliza produsele alimentare si de eliminare a deseurilor] si, in special, in prevenirea bolilor coronariene si hipertensiune arteriala 41,42,43. Omega 3s, de asemenea, reduce riscul de tulburari neurologice, inclusiv depresie 44,45,46 si ADHD (Attention Deficit Disorder hiperactivitate) la copii 47,48,49,50, 51,52. In plus, CLA a fost demonstrata pentru a ajuta la prevenirea cancerului si modificari degenerative in peretii arterelor 53,54 spori promovarea cresterii economice si reducerea tesutului adipos 54, 55, 56.
Diete pe baza furajera [o dieta pe baza de produse alimentare proaspete sau uscate, spre deosebire de hrana procesata] constituie baza de sistemele ecologice de productie de animale si au potentialul de a scaderea concentratiilor de grasimi saturate si cresterea concentratiilor de omega-3 57, 58 si CLA 59 , 50,61 de carne de vita. Lapte luate de la animale hranite pe o dieta bazata pe furajera, de asemenea, de afisare nivele perfectionate de AGE, inclusiv CLA si omega 3. 61, 62
7) ALERGII
Intr-un studiu de copii suedeza, prevalenta tulburarilor atopice [alergii] din doua grupuri diferite de copii a fost masurata. Studiul a comparat 295 de copii cu varsta de 5 - 13 ani de la doua scoli antropozofice [scolilor cu o abordare alternativa la invatamantul], cu 380 de copii din doua tari vecine scolile de stat. Copii Antroposofica scoala a mancat o dieta predominant organica, antibiotice utilizate in mod restrictiv, au avut putine si vaccinarile dieta lor, de obicei cuprinse lactobacilli vii [o bacterie usor de gasit in tractului intestinal de oameni si, in unele iaurturi si in lapte nepasteurizat]. Sa constatat ca modul de viata antroposofice este asociat cu o prevalenta a redus de atopie la copii. 4
Incidenta redusa a tulburarilor atopice este probabil sa fie rezultatul unei combinatii de stilul de viata diferente intre cele doua grupuri de copii, astfel incat contributia de consumul de alimente organice este neclar. Cu toate acestea, consumul de alimente ecologice este singurul factor cele mai comune unificatoare copii antroposofice.
8) FERTILITATE
O deteriorare constanta in domeniul sanatatii de reproducere masculine a fost raportata in intreaga Europa. Concentratiile Spermatozoizii au scazut si anomalii in dezvoltarea spermei au fost inregistrate.
Daneza de cercetare a comparat densitatea sperma de membrii unei asociatii agricultura ecologica (ofA) cu cea a trei grupuri diferite de la locul de munca si a constatat ca, faptul ca fostul avut sperma semnificativ mai mare conteaza 2. Aceasta cercetare a fost confirmata in 1996, atunci cand membrii dintr-un alt ofA daneze au fost comparate cu un grup de control de 797 de oameni sanatosi. Sa constatat ca concentratiei spermei a fost mai mare in randul barbatilor mananca alimente produse ecologic 3.
O ipoteza biologic plauzibile a sugerat ca de om substante chimice actiona ca perturbatori endocrini (EDC), rezultand in dezvoltarea modificate ale tractului de reproducere care cauzeaza effects5 observate. Un numar de pesticide utilizate cu regularitate in agricultura conventionala sunt cunoscute a fi EDC. Prin urmare, in cazul persoanelor fizice un regim alimentar nu contine reziduuri de pesticide, acesta poate fi emis diverse ipoteze ca anomalii de mai sus a spermatozoizilor ar fi mai putin probabil.
9) POZITIA Food Standards Agentiei si GUVERNUL
Food Sta...

FDA aproba Exubera, Prima inhalabila Forma de insulina pentru Controlul de tip 1 si diabet de tip 2 la adulti

FDA aproba Exubera, Prima inhalabila Forma de insulina pentru Controlul de tip 1 si diabet de tip 2 la adulti Pfizer Inc a spus ca Exubera (insulina umana [origine ADNr]) Pulbere inhalatorie a fost aprobat de US Food and Drug Administration pentru tratamentul adultilor cu de tip 1 si a diabetului de tip 2. Exubera a fost gasit in studiile clinice pentru a fi la fel de eficace ca si scurt-injectii insulina cu actiune, precum si pentru a imbunatati in mod semnificativ de control de zahar din sange atunci cand este adaugata pastile diabet zaharat. Exubera, care este de asteptat sa fie disponibile pentru pacientii cu pana la jumatatea anului ani, este prima forma inhalatorie de insulina si prima optiune de insulina, care nu trebuie sa fie administrat prin injectare in Statele Unite.
Exubera este o majora, primul-de-gen-, descoperire medicala care marcheaza un alt pas important inainte in tratamentul diabetului zaharat, o boala care a avut un enorm la nivel mondial de taxare umane si economice, a declarat Hank McKinnell, presedinte si CEO al Pfizer. Incidenta globala a diabetului este in prezent, la niveluri de epidemie. Milioane de pacientii care nu au atins sau a mentinerii unor niveluri acceptabile de zahar din sange, in ciuda disponibilitatii de terapii curente. Exubera raspunde unei nevoi critice medicale, oferind o extrem de eficient si ac-alternativa gratuita la pastile diabet si injectii cu insulina pentru a gestiona aceasta complicate, boli debilitante.
Exubera este o actiune rapida, insulina pulbere uscata umane, care este inhalat prin gura in plamani inainte de a manca, folosind portabile Exubera inhalator. Inhalatorul Exubera cantareste patru uncii si, cand este inchis, este de aproximativ de dimensiunea unui caz ochelari. Unic Exubera inhalatorul produce in camera sa-un nor de praf de insulina, care este proiectat pentru a trece rapid in sange pentru a reglementa nivelurile bodys de zahar din sange.
Exubera Meets medicale Aveti nevoie de
Multe persoane care ar putea beneficia de insulina se tem de injectii, astfel incat acestea intarziere tratament cinci ani sau zece ani, plasarea acestora cu risc de complicatii grave. Acum, pentru prima data, pacientii pot imbunatati controlul glicemiei, cu mai putine sau deloc injectii dureroase, a declarat Dr. William Cefalù, Exubera investigatorului si sef al diviziei de nutritie si a bolilor cronice la Pennington Biomedical Research Center, un campus din statul Louisiana Universitatea de sistem, din Baton Rouge.
Eficacitatea si profilul de siguranta al Exubera a fost studiat in cadrul a peste 2.500 de adulti cu diabet zaharat tip 1 sau diabet zaharat tip 2 pentru o durata medie de 20 de luni. In studiile clinice, multi pacienti cu ajutorul Exubera raportate satisfactie tratament mai mare decat pacientii care au luat de insulina injectabila. In mod semnificativ mai multi pacienti care au utilizat atat Exubera si injectii cu insulina sau diabet zaharat de pastile de a raportat o preferinta generala pentru Exubera.
Cu Exubera, Ive fost in masura sa-mi controla nivelul zaharului din sange si in mod constant, nu va faceti griji despre cum m-am gestiona diabet mea, a spus Jamie Villastrigo, un pacient diabet zaharat de tip 2 si Exubera participant la studiul clinic.
La pacientii cu diabet zaharat tip 2, Exubera poate fi utilizat in monoterapie, ca alternativa la rapid care actioneaza injectii cu insulina sau pastile de diabet zaharat, sau in asociere cu pastile de diabet zaharat sau mai mult insulina cu actiune prelungita. La pacientii cu diabet zaharat tip 1, Exubera va fi utilizat in asociere cu mai lunga insulina cu actiune prelungita.
Sarcina de Diabet in Statele U...

Portii mai mici alimente poate explica paradoxul "franceza" de alimente bogate si o populatie svelte

Portii mai mici alimente poate explica paradoxul "franceza" de alimente bogate si o populatie svelte [email protected]
215-573-6604
Universitatea din Pennsylvania
Philadelphia - Paradoxul francez - uimitor deconectare intre Frances bucataria bogate si a populatiei subtire - poate fi explicata in parte prin portiuni, care sunt semnificativ mai mici in restaurante franceza si supermarket-uri decat in omologii lor americani. Deci, spun cercetatorii de la Universitatea din Pennsylvania s...

Femeile cu diabet gestational cu risc de diabet de tip 2

Femeile cu diabet gestational cu risc de diabet de tip 2 Femeile cu diabet zaharat gestational au un risc mai mare de a dezvolta diabet zaharat tip 2, cu aproape 20% din femei in curs de dezvoltare conditie in termen de 9 ani de sarcina, a gasit un studiu de dimensiuni mari, pe baza de populatia de 659000 de femei publicate in CMAJ.
Studiul, http://www.cmaj.ca/press/pg229.pdf, realizat de un grup de cercetatori de la Universitatea din Toronto, Spital...

Femeile cu gestational diabet in timpul sarcinii Have A substantiale si persistent crescute Riscul de diabet zaharat tip 2 Post-nasterii

Femeile cu gestational diabet in timpul sarcinii Have A substantiale si persistent crescute Riscul de diabet zaharat tip 2 Post-nasterii Femeile care dezvolta diabet gestational (HG) in timpul sarcinii, au un sapte si de-a-ori si jumatate risc crescut de a dezvolta diabet zaharat tip 2 post-nastere, care dureaza pe tot parcursul vietii lor. Cu toate acestea, nu exista nici un acord politic pe termen lung a acestor femei si multi dintre ei nu se intorc pentru a recomandat in prezent de 6 saptamani post-nastere diabet verifica. Un ar...

Un video unic pentru persoanele cu diabet de tip 2 si pre diabet zaharat

Un video unic pentru persoanele cu diabet de tip 2 si pre diabet zaharat Joslin Diabetes Center din Boston, lider mondial in domeniul cercetarii si diabet zaharat de ingrijire, a anuntat astazi ca a lansat Miscati-va! ... Pastrati sanatoase cu diabet, primul video concepute de Joslin Diabetes Center special pentru persoanele cu diabet zaharat sau pre-diabet. Creat de Fiziologie Exercitiului sectie la Joslin, video ofera cu impact scazut asupra exercitii concepute pentr...

Genetica de predictie de diabet zaharat tip 2 - cel putin 2 diabet zaharat de genele implicate

Genetica de predictie de diabet zaharat tip 2 - cel putin 2 diabet zaharat de genele implicate Scandinave cercetatorii au confirmat faptul ca genele cel putin doua diabet zaharat de prezice riscul diabetului de tip 2 (T2D), atunci cand sunt combinate cu factori de stil de viata, in cel mai mare studiu de acest gen pana in prezent.
Oamenii de stiinta cred ca astfel de factori genetici de risc ar putea fi folosite pentru a proiecta teste ca, atunci cand a evaluat cu factori de stil de viat...

Avandia (R) (rosiglitazona maleat) reducerea riscului de progresie a De la pre-diabet de tip 2 diabet zaharat de 62 de procente

Avandia (R) (rosiglitazona maleat) reducerea riscului de progresie a De la pre-diabet de tip 2 diabet zaharat de 62 de procente In diabetul zaharat thelargest completat-studiu de prevenire pana in prezent, Avandia (R) (rosiglitazona maleat) a redus riscul de a dezvolta diabet zaharat tip 2 cu 62 la suta comparativ cu placebo in randul persoanelor cu risc crescut de a dezvolta diabet de tip 2. Aceasta reducere de 62 la suta a fost extrem de semnificativ statistic (p...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.