Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Am scapat de hirsutism


Usoare hirsutism Ar putea fi tratate cu Menta Ceai

Usoare hirsutism Ar putea fi tratate cu Menta Ceai
Femeile cu hirsutism creste par pe fetele lor, sanii si stomacuri. Acest lucru poate cauza o mare primejdie. Parul creste, deoarece acestea au un nivel ridicat de anormal de hormoni androgeni masculinising. Androgenii de calatorie in jurul corpului in fluxul de sange, precum si un mod de tratare a hirsutismului-cheie este acela de a reduce nivelul acestor androgeni.
Datele publicate chiar in Fitoterapie Cercetarile arata ca de baut doua cesti de ceai de menta pe zi, timp de cinci zile ar putea reduce nivelul de androgeni la femeile cu hirsutism.
Terapiile actuale utiliza fie contraceptive orale pentru a suprima productia de androgeni, sau medicamente cum ar fi spironolactona care impiedica organismul raspunde la androgeni - dar acest studiu arata ca menta ar putea fi o buna alternativa naturala pentru femeile care au simptome usoare, spune cercetatorul Mehmet Numan Tamer, care actioneaza ca purtatorul de cuvant al echipei de cercetare. Studiul a fost efectuat la Universitatea Suleyman Demirel, Isparta, Turcia.
In studiile ceai de plante a fost facuta prin turnarea o ceasca (250 ml) de apa fierbinte peste 1 lingurita intotdeauna pline (5g) de frunze uscate, si lasand-o pentru 5 - 10 minute.
Echipa a decis sa studieze efectele menta asupra hirsutismului din cauza rapoartele precedente ca, extracte din plante menta (Mentha spicata Labiatae) ar putea reduce libidoului la barbati. Un posibil motiv pentru aceasta libidoului redus ar fi putut fi ca menta a fost reducerea nivelului lor de androgeni. Alte studii au demonstrat ca aceste extracte a redus nivelurile de androgeni la sobolani.
Acum trebuie sa faca studii suplimentare pentru a testa fiabilitatea aceasta constatare, si pentru a vedea in ce masura androgeni reduse nu ajuta femeile cu hirsutism usoara, spune pr...

Nou clinice ghidurilor de practica cu privire la tratamentul hirsutism

Nou clinice ghidurilor de practica cu privire la tratamentul hirsutism Societatea endocrine a lansat noi linii directoare clinice practica pentru tratamentul hirsutismului la femeile aflate in premenopauza. Liniile directoare apar in problema aprilie a Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism (JCEM), o publicatie a Societatii endocrine.
Hirsutism medical este definit ca parul terminal excesiva, care apare intr-un model de sex masculin la femei. Parul Terminal se refera la rigid, firele de par in mod normal pigmentate vazut la barbati pe fata, piept, abdomen, si inapoi, si care nu sunt normale la femei. Cauza hirsutism poate fi fie un nivel crescut de androgeni la femei sau de o suprasensibilitatii de foliculi de par la nivelurile naturale de androgeni la femei.
Hirsutism este o indicatie potential de o tulburare medicale care pot necesita tratament specific, iar o astfel de tulburare poate avea implicatii pentru functia de menstrual, fertilitatea, si riscurile metabolice, a declarat Kathryn Martin, MD, a endocrine de reproducere Unitatea de la Massachusetts General Hospital din Boston , Massachusetts, si membru al grupului operativ societaii de care a dezvoltat liniile directoare. Aceste dovezi bazate pe liniile directoare dau profesionistii din domeniul sanatatii o abordare a tratarea hirsutism bazeaza pe o analiza cuprinzatoare a studiilor clinice de terapie de droguri si a tehnicilor de indepartare a parului, cum ar fi laser si electroliza.
Liniile directoare sugereaza de testare pentru nivelurile crescute de hormon androgen la femeile cu hirsutism moderata sau severa, sau hirsutism de orice grad atunci cand este brusca, in debut, rapid progresive, sau asociat cu alte anomalii, cum ar fi disfunctie menstruale sau de obezitate.
Pentru tratament farmacologic, liniile directoare sugereaza contraceptivele orale pentru majoritatea femeilor,...

Hormoni si piele: Rolul Hormoni Joaca Pe masura ce imbatranim

Hormoni si piele: Rolul Hormoni Joaca Pe masura ce imbatranim Multi oameni spun ca imbatranirea este doar o stare de spirit. Cu toate acestea, multi dermatologi va va spune ca imbatranire pot fi afectate de nivelul hormonilor dumneavoastra. Indiferent daca scazut sau ridicat, hormoni dvs. afecteaza pielea, parul si unghiile ca tine de varsta.
Vorbind astazi la Academia Americana de Dermatologys (Academia) Afectiuni cutanate Academiei, dermatolog Debra Jal...

Risc crescut de boli cardiovasculare se arata in pacientii cu sindromul ovarului polichistic

Risc crescut de boli cardiovasculare se arata in pacientii cu sindromul ovarului polichistic Femeile care sufera de sindromul ovarului polichistic (sindrom), unul dintre cele mai frecvente anomalii ale functiei de reproducere la femei, au o sansa mai mare de a dezvolta boli cardiovasculare (CVD), in conformitate cu doua noi studii publicate in aceasta luna, in Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism ( JCEM). Noile descoperiri ar putea ajuta doctorii sa identifice femeile care s...

Ciad: refugiati din Darfur, Spune-violentei

Ciad: refugiati din Darfur, Spune-violentei In februarie, atentatele cu bomba si atacuri asupra satelor in unele parti din West Darfur, Sudan, a condus la un aflux de mii de refugiati in regiunea Birak de estul Ciadului.
Medici Fara Frontiere / Médecins Sans Frontières (MSF), echipele au fost furnizarea de asistenta prin distribuirea de articole de prima esentiala pentru a refugiatilor, inclusiv: peste 2.500 de paturi; 1600 foi de plas...

Teoria jocurilor Studiul releva Parintii mai stricte cu copiii mai vechi

Teoria jocurilor Studiul releva Parintii mai stricte cu copiii mai vechi Parintii sunt mai multe sanse de a pedepsi adolescenta comportamentul riscant atunci cand exista copii mai mici in cadrul familiei, condus de dorinta de a stabili un exemplu stricte pentru acesti frati si surori, spune ca de cercetare nou joc teoria de la Universitatea din Maryland, Universitatea Duke si Universitatea Johns Hopkins .
Echipa de cercetare folosit teoria economica joc pentru a pre...

Antipsihotice de droguri pot Ajutor Anorexics

Antipsihotice de droguri pot Ajutor Anorexics Yvonnes mintea torturat folosit la a fi cel mai mare dusman ei. De viata se invarte in jurul ei frica intensa de a obtine in greutate si dorinta de a fi coplesitoare subtire.
Tanara femeie din Canada a supravietuit doar pe cafea si lapte degresat zile, la un moment dat. In aceasta perioada a anului trecut, ea a fost subnutriti, deshidratate si medici ia spus ea a fost de mai multe departe de li...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.