Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Amar in gura dimineata


Insarcinata cu un job? Top dvs. de 10 raspund la intrebari

Insarcinata cu un job? Top dvs. de 10 raspund la intrebari
Fiind insarcinata cu un loc de munca este o munca grea. Nu numai ca este acolo, ca greutatea in plus de purtat, dar planificarea unei sarcini fericiti si sanatosi implica navigarea probleme spinoase ca programarea vizitele dumneavoastra medici, fie ca sa de a calatori in conditii de siguranta, si modul in care sa se ocupe cu pesta dimineata.
Doua medicii de la NewYork-Presbyterian Hospital / Columbia University Medical Center raspunde la 10 intrebari frecvente de catre femei jonglerie un loc de munca si de o sarcina.
Prin anticiparea si planificarea pentru unele dintre aceste provocari, care lucreaza mamele care urmeaza sa fie se pot bucura de aceste noua luni, atat la locul de munca si in afara, spune Dr. Tamara Kuittinen, un medic medicina de urgenta si asteptand ca mama.
Discutati cu OB dvs. / ginecolog despre orice intrebari sau nelamuriri. Nu exista semne sau simptome pe care le shouldn't discuta in timpul sarcinii. Acest lucru ne va ajuta sa captura orice probleme potentiale care pot fi prevenite sau tratate in scopul de a pastra tu si copilul tau sigure si sanatoase. Acest lucru este in special cazul pentru mame in varsta de peste 35, care sunt la risc mai mare de complicatii de pre-cum ar fi munca pe termen lung si preeclampsie, spune Dr. Laurie Zephyrin, un OB / medic ginecolog si un expert in domeniul sanatatii publice.
1. Cum programul de vizite de medici? La inceputul sarcinii dvs. veti vedea medicul o data pe luna, iar in al doilea trimestru frecventa vizitelor dvs. va creste, culminand cu vizite pe saptamana in luna final. Pentru a evita munca lipsesc, programul de numiri in timpul pauza de masa dumneavoastra. Multi medici de oferta ora intarziere precoce si. Dont Skip aceste vizite. Mamele care se vedea furnizorul lor de ingrijire prenatala in mod regulat au copii mai sanatosi si sunt mai putin probabil sa aiba copii nascuti cu greutate scazuta la nastere sau alte probleme.
2. Este sigur pentru a vedea la dentist? In timp ce Youre ocupat cu sarcina dumneavoastra legate de dont medici numiri, a ierta despre restul de intretinerea sanatatii dumneavoastra - inclusiv dinti. Spre deosebire de conceptia gresita populare ca femeile gravide trebuie sa Treci vizite regulate ale acestora dentara, igiena dentara in timpul sarcinii este foarte important. De fapt, unele studii de link-ul de igiena dentara saraci cu munca prematuri. Cu toate acestea, asigurati-va ca spuneti ca dentistul gravida Youre. Evitati raze X, daca este posibil.
3. Eu am de boala dimineata. Ce sa fac? Mai mult de jumatate de boala femei gravide dimineata de experienta sau de oboseala. De boala dimineata, de obicei apare numai in primul trimestru. In timp ce fenomenul ramane un mister medicale, acesta este considerat a fi cauzate de cresterea nivelului de hormon. Un mod de a face fata este sa bea si sa manance in cantitati mici, pe tot parcursul zilei. Pentru unii, biscuiti mananca poate fi toate acestea pot trata. Salvati ce mancati si deciziile de lucru important pentru ora din zi te de obicei, cel mai bun simt. Nu este de obicei, nu exista motive de ingrijorare, dar daca tu cant pastrati lichide in jos, trebuie sa va consultati medicul dumneavoastra. In ceea ce priveste oboseala de prim trimestru, se remite, de obicei de a patra luna. Eating mese echilibrate, tinand dvs. de vitamine prenatale si luand in PNA scurt poate ajuta.
4. Ce pot face despre insomnie? In timp ce insomnie este inteleasa foarte bine de medicina, este destul de frecvent in randul femeilor gravide, mai ales in timpul trimestrelor al doilea si al treilea cand cresterea a abdomenului pot provoca disconfort in spate. Frumoasa de partea ta poate ajuta cu un disconfort spate. Sforaitul este, de asemenea, mai frecvent in randul femeilor gravide. Sfaturi includ folosind un plin-perna organism si sedere pe un program regulat de somn. Daca te trezesti, fac ceva productiv si concentrat ca plata facturilor dumneavoastra sau citind o carte.
5. Pot inca bea paharul meu dimineata zilei de cafea? Tu ar trebui sa reduca ingestia de cofeina. Exista cercetari recente care demonstreaza aportului crescut de cofeina poate creste riscul de avort spontan. Dar acolo nu nevoie pentru a obtine ingrijorat sau Iesire indiscutabila. Daca beti doua cani inainte de a ramane insarcinata, comutati la o ceasca. Daca beti un pahar, ia in considerare decofeinizata. Amintiti-va cafeina este prezent in unele sifon si ceaiuri, de asemenea.
6. Ce pentru pranz si alte mese? Planul de masa in jurul nevoilor dvs. babys nutritionale. Fructe, legume, cereale, proteine si produse lactate sunt esentiale. Pentru a face masa de planificare mai usor, sa pastreze lista de grupuri de produse alimentare pe care ar trebui sa te pe zi, in frigider, cu o lista de produse alimentare specifice din fiecare grup care sa te bucuri. S-ar putea manca o baza de cereale integrale cu fructe pentru micul dejun, mandarine, mere, cuburi de branza, iaurt sau nuci pentru snacks-uri; preambalate piept de pui pentru masa de pranz si o cina de friptura de somon. Dar, stai departe de pesti mari in mercur, inclusiv rechin, peste-spada, macrou rege, tilefish si de ton alb.
7. Pot sa lovit sala de gimnastica, dupa locul de munca? Confirmati cu medicul dumneavoastra ca aveti o normala, low-sarcina de risc. Daca veti face in conditii de siguranta sale, pentru a tine pasul tau exercitiu de rutina. De fapt, o modalitate excelenta de a bate de stres si sa pastreze copilul sanatos, prin imbunatatirea fluxului de sange. Cel mai bine este sa-i spuneti medicului dumneavoastra stiti despre programele de exercitiu, la prima dvs. vizita prenatale dumneavoastra si sa obtina avizul sau privind oportunitatea acesteia in timpul sarcinii. Pastrati in minte este posibil sa aveti de a adapta in...

Mustele de fructe au ceva sa-ti spun Despre Caffeine

Mustele de fructe au ceva sa-ti spun Despre Caffeine In hunt lor pentru gene si proteine care explica modul in care animalele discerne amar de la dulce, o echipa de cercetatori Johns Hopkins, a inceput prin testarea daca zboara de fructe mutante prefera mananca de zahar de peste zahar impletite cu cafeina. Folosind un test simplu de comportament, cercetatorii au descoperit ca o singura proteina care lipsesc de la Fly-echivalentul a papilele gustative noastre cauzat acestora de a ignora caffeines gust si consuma cofeina ca in cazul in care nu au fost acolo.
Nu, tu wont vezi flitting nervozitate Drosophila trecut banane dvs. pentru a Slurp java de dimineata prea curand, spune Craig Montell, Ph.D., profesor de chimie biologica in Institutul de Stiinte de baza Biomedical la Hopkins. Concluzia este ca zboara nostru mutante de buna voie cafeina-dantelat bea lichide si alimente, deoarece acestea cant un gust amar sale - celulele lor gustul receptorilor dont a detecta ea.
Hopkins muste, mutante genetic pentru a lipsei un gust de proteine anumit receptor, au fost obiectul unor studii la fel cum animalele de gust si de ce ne place gustul de unele lucruri, dar sunt oprit de gustul altora.
Prin culoare-codare substante dulce si amar mancat de muste de fructe si examinarea de colorat care apare in piept lor translucide, echipa Hopkins sperat pentru a afla daca zboara lipseste un gust specific al receptorilor de proteine modificat preferintele de gustul lor.
In mod normal, Montell explica, atunci cand este administrata posibilitatea de a alege intre substantele dulce si amar, mustele evita cafeina si alte produse chimice-amar de degustare. Dar zboara lipsesc acest gust special de proteine-receptor, numit Gr66a, consuma cofeina deoarece gustul lor de celule receptorilor de incendiu dont ca raspuns la ea.
Descoperirea, care este primul exemplu de proteine necesare atat pentru degustare de cofeina si cafeina-induse de comportament, a fost publicata in biologie 19 septembrie curent.
Pentru acest studiu, Montell si colegii sai au pastrat 50 de fructe zboara departe de hrana peste noapte si pentru micul dejun a dat infometat mustele 90 minute pentru a manca la fel de mult ca au vrut de una sau ambele de doua fierturi de: un amestec de albastru de culoarea de zahar si de agar si de culoare rosu-un amestec de zahar cofeina, si de agar-agar. Cercetatorii apoi oglindita mustele pe spinarea lor si se uita la culoarea Piept lor pentru a vedea ce au mancat - albastru care indica o preferinta pentru mananca zahar, de culoare rosie indica o preferinta pentru amar cofeina, si violet indica nici o preferinta.
Flies lipseste receptorul gustul Gr66a critice de proteine consumate solutia amar cafeinei in aceeasi masura ca si de zahar-singura solutie. Montell si colegii Gr66a ajung la concluzia ca este cruci...

Clinice Rezultate proces al Golimumab Pentru spondilita anchilozanta

Clinice Rezultate proces al Golimumab Pentru spondilita anchilozanta Mai mult de jumatate din pacientii care primesc lunar subcutanat (SC) injectii de golimumab (CNTO 148) 50 mg si 100 mg de experimentat imbunatatiri semnificative si durabila a semnelor si simptomelor spondilita anchilozanta, in functie de faza 3 rezultate studiu prezentat la Colegiul American de Reumatologie (ACR) reuniune anuala. In saptamana 14 a studiului, 59 la suta din pacientii care au primi...

Evitati Inapoi Leziuni la locul de munca in timpul pauzelor de Mai mult, Study Says

Evitati Inapoi Leziuni la locul de munca in timpul pauzelor de Mai mult, Study Says Lucratorii care lift pentru o nevoie de viata pentru a lua pauze mai lungi sau mai frecvente decat cele in care acum face pentru a evita un prejudiciu spate, potrivit unui nou studiu de la Ohio State University.
De asemenea, studiul sugereaza ca oamenii care sunt noi la locul de munca necesitatea de a lua pauze chiar mai des decat muncitorii cu experienta, precum si faptul ca riscul de ranire e...

Bourbon Versus Vodka: Bourbon doare mai Next Day, de performanta este acelasi

Bourbon Versus Vodka: Bourbon doare mai Next Day, de performanta este acelasi Multi bauturilor alcoolice contin subproduse a materialelor utilizate in procesul de fermentare. Aceste subproduse sunt numite congeneri, complexe molecule organice, cu efecte toxice, inclusiv acetona, acetaldehida, ulei de fuzel, taninuri, si furfurol. Bourbon are 37 de ori cantitatea de congeneri care vodca are. Un nou studiu a constatat ca in timp ce bea o multime de Bourbon poate provoca o mah...

Paladin Labs Inc: Femei canadian Pentru a fi acordate Facilitarea accesului la Contraceptia de urgenta

Paladin Labs Inc: Femei canadian Pentru a fi acordate Facilitarea accesului la Contraceptia de urgenta Paladin Labs Inc (TSX: PLB), o companie canadiana lider de specialitate farmaceutice, a anuntat astazi ca National pentru Droguri Programare Comitetului consultativ (NDSAC) a recomandat aplicarea Paladins pentru a muta Planul B ® din spatele-the-counter stare pentru a completa Over - -counter (OTC), statutul de Asociatia Nationala a Farmacie autoritatilor de reglementare (NAPRA).
NDSACs decizi...

NHS Excedent-ar putea face o diferenta reala la GP de acces

NHS Excedent-ar putea face o diferenta reala la GP de acces Acum, ca marea majoritate a medicilor de familie au votat pentru a oferi suplimentare in afara orelor de timp chirurgie, practici si trusturi de ingrijire primara vor putea sa deconteze in jos pentru a sortare ce cele mai bune vor servi la pacientii in zonele lor.
O optiune practice este de a folosi surplusul prezis NHS - estimat la aproximativ 1.8 miliarde £ - pentru a va asigura de faptul ca...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.