Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ameteli dimineata


FDA aproba CLARINEX-D (R) 12 ore (2.5mg/pseudoephedrine desloratadina 120 mg) comprimatului prescriptie antihistaminice Cu decongestiv

FDA aproba CLARINEX-D (R) 12 ore (2.5mg/pseudoephedrine desloratadina 120 mg) comprimatului prescriptie antihistaminice Cu decongestiv
Astazi Schering-Plough Corporation (NYSE: PSC) a anuntat ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat CLARINEX-D de 12 ore (2,5 mg desloratadina si sulfat de pseudoefedrina, USP 120 mg) a extins comprimate cu eliberare pentru scutirea de nazale si non-simptome nazale de rinita alergica sezoniera (alergii in aer liber), inclusiv congestie nazala, la pacientii cu varsta de 12 ani si peste.
CLARINEX-D de 12 ore va fi disponibil la nivel national in martie 2006, la timp pentru sezonul de primavara alergie. Noua optiune de tratament se adreseaza unei nevoie de important pentru persoanele alergice, care indica faptul ca congestie nazala este cel mai neplacut simptom al rinitei alergice. (1) In plus, un sondaj de 1.000 de adulti cu rinita alergica gasit aproape 85 la suta experienta congestie nazala, atunci cand primul Trezeste-te, ceea ce face simptom mai prevalente alergie de dimineata. (2)
Pentru pacientii mei care au raport de congestie nazala, impreuna cu alte simptome de alergie, un antihistaminic si un tratament decongestionant combinatie ofera ajutor in conditii de siguranta si eficient, a spus William Lumry, MD, alergie si astm specialistii, Dallas, Texas. Cu CLARINEX-D 12 sau 24 ora comprimate cu eliberare prelungita, pot prescrie acum o perioada de 12 - sau 24 de formulare ora care nu provoca somnolenta si trateaza blocajul lor nazale in mod eficient.
Noua formula foloseste o bi-strat comprimat de sistem de livrare, care controleaza de presa al componentei pseudoefedrina pentru livrare coerente. Recomandat de doua ori pe zi de dozare a CLARINEX-D de 12 ore va ajuta pacientii de control al lor congestie nazala, impreuna cu stranut lor, nas infundat, gat mancarimi, sau mancarime si ochii inlacrimati, in dimineata si pe tot parcursul zilei.
Medicii au acum o ora de 12 formulare care combina dovedit eficacitatea si siguranta CLARINEX cu un decongestionante stabilit, a declarat Robert J. Spiegel, MD, sef medicale si senior vice president, Schering-Plough. CLARINEX-D de 12 ore prevede medici cu o alta optiune pentru croitorie alergie regimuri de tratament bazate pe pacienti simptomele si de nevoile specifice.
FDA a aprobat CLARINEX-D de 12 ore, pe baza rezultatelor din doua studii clinice care au inclus 1248 pacienti cu 12 - 78 ani cu rinita alergica sezoniera, 414 dintre acestia au primit CLARINEX-D de 12 ore. In ambele de 2 saptamani, randomizat, studiile de grup paralel, eficacitatea antihistaminica a CLARINEX-D de 12 ore, atunci cand examineaza simptomelor rinitei alergice cu exceptia congestie nazala, a fost semnificativ mai mare decat cea a pseudoefedrina numai in timpul perioadei de tratament. Si eficacitatea decongestionant de CLARINEX-D de 12 ore a fost semnificativ mai mare decat cea a desloratadinei numai in timpul perioadei de tratament, pe baza scorurilor congestie nazala. Dupa cum arata datele, CLARINEX-D 12 ore trateaza in mod eficient congestie nazala, Simptomul cel mai suparator de rinita alergica, in plus fata de alte alinarea nazale si non-simptome nazale si a rinitei alergice.
Evenimentele cel mai frecvent raportate reactii adverse pentru CLARINEX-D 12 ore Extended Release tablete, comparativ cu desloratadina monoterapie sunt insomnie (10% fata de 3%), cefalee (8% fata de 8%), uscaciunea gurii (8% comparativ cu 2%) , oboseala (4% comparativ cu 2%), somnolenta (3% fata de 4%), faringita (3% fata de 3%) si ameteli (3% comparativ cu 2%).
CLARINEX-D de 12 ore extinderea comprimate cu eliberare trebuie sa fie administrat in cazul in care proprietatile antihestamina de desloratadina si proprietatile decongestionante nazale de pseudoefedrina sunt dorite.
Despre Alergiile
Alergiile de sezon afecta estimate la 36 milioane de persoane din Simptome SUA, care includ stranut, secretii nazale, congestie, durere in mancarimi, sau mancarime si ochii inlacrimati, poate avea un impact semnificativ asupra activitatilor de zi cu zi la locul de munca, la scoala si timp liber. (3) Exista, de asemenea, este un organism tot mai mare de dovezi care indica spre o asociere intre alergii si conditii mai grave, cum ar fi astmul. (4)
Despre familie CLARINEX de Produse
CLARINEX este singurul tratament baza de prescriptie de marca alergie disponibile in aceasta varietate diversa de forme farmaceutice. CLARINEX (desloratadina) comprimate 5 mg, trata simptomele de alergii rotunde sezoniere si ani si stupi de cauza necunoscuta la pacientii cu varsta de 12 ani si peste. CLARINEX RediTabs (desloratadina) 2.5 oral-se dezintegra comprimate trata simptomele de alergii rotunde sezoniere si ani-si stupi de cauza necunoscuta la pacientii cu 6 ani si peste, un comprimat de 5mg RediTabs este disponibil pentru pacientii de 12 ani si peste. CLARINEX Sirop (desloratadina) 0,5 mg pe 1 ml, disponibile intr-o aroma guma, este aprobat pentru ameliorarea simptomelor de alergii in aer liber la copii 2 ani si peste, si alergiile de interior si de stupi de cauza necunoscuta la copii de 6 luni. (5) CLARINEX-D de 24 de ore (5 mg desloratadina / pseudoefedrina USP 240 mg) a extins de lansare comprimate este un antihistaminic-o data pe zi, baza de prescriptie medicala si tratament decongestionant combinatie, care prevede 24 de ore de relief nazale si non-simptome nazale de alergii in aer liber in pacienti cu varsta de 12 ani si peste (6).
CLARINEX Tablet reactii adverse la pacientii cu varsta de 12 ani si peste, cu sezoniere si ani-alergii rotunde au fost similare cu placebo si au inclus dureri in gat, uscaciunea gurii si oboseala. Tablet reactii adverse la pacientii cu varsta de 12 ani si peste, cu mancarimi in curs de desfasurare si eruptie cutanata de la stupi de cauza necunoscuta au fost dureri de cap, greata si oboseala...

FDA aproba ASMANEX (R) TWISTHALER (R) (mometasona furoat de inhalat pulbere) Pentru o data pe zi de intretinere tratamentul astmului bronsic In Evul copii 4-11

FDA aproba ASMANEX (R) TWISTHALER (R) (mometasona furoat de inhalat pulbere) Pentru o data pe zi de intretinere tratamentul astmului bronsic In Evul copii 4-11 Schering-Plough Corporation (NYSE: PSC) a anuntat ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat ASMANEX (R) TWISTHALER (R) 110 mcg (pulbere mometasona furoat de inhalare) pentru tratamentul de intretinere de astm ca o terapie preventiva, la pacientii 4 - 11 de ani. ASMANEX este un glucocorticoid cale inhalatorie (ICS). ASMANEX 220 mcg a fost aprobat pe 31 martie 2005 de catre FDA pentru tratamentul de intretinere a astmului bronsic ca tratament preventiv la pacientii cu varsta de 12 ani si peste.
Astmul este cea mai comuna cronice in randul copiilor, si aceasta este cauza vizite medic cu aproape trei milioane si 200.000 de spitalizari in randul copiilor in fiecare an. (1) (2), luate in fiecare zi, inhalatoare de intretinere ajuta la prevenirea simptomelor de astm.
Fiind primul inhalatorie de corticosteroizi, care este aprobat pentru o data pe zi de dozare la copii ca tineri ca varsta de patru, de aprobare a indicatiei pediatrice pentru ASMANEX ofera o optiune importanta de tratament pentru copiii cu astm bronsic moderate si usoara persistente, a declarat Robert J. Spiegel, MD , sef medicale si senior vice president, Schering-Plough Institutului de Cercetare.
In conformitate cu liniile directoare actualizate din Astmul Educatiei Nationale si Programul de Prevenire, corticosteroizi inhalatori sunt terapia preferat Fundatia pentru initierea controlul pe termen lung la copiii cu astm bronsic persistent. (3)
Utilizarea continua a ASMANEX va ajuta sa gestionati simptomele astmului bronsic la pacientii cu astm persistent. In plus, doza sa automata contra ajuta pacientii urmariti doze ramase.
Aprobarea FDA de ASMANEX pentru utilizarea pediatrica se bazeaza in parte pe rezultatele de la a 12-saptamani, controlat cu placebo, studiu de 296 pacienti cu 4 - 11 ani, care au fost diagnosticati cu astm bronsic de cel putin sase luni. Rezultatele au evidentiat o imbunatatire semnificativa in procente a prezis FEV1 (volumul expirator fortat intr-o secunda), la pacientii tratati cu ASMANEX 110 mcg de o data pe zi, seara, comparativ cu placebo. In acest studiu, obiective secundare de dimineata si seara debitul expirator de varf si de salvare utilizeaza medicatie au fost de sustinere a eficacitatii ASMANEX TWISTHALER. (4) Doza recomandata numai pentru copii 4-11 este de 110 mcg (1 puf), administrata o data pe zi in seara.
Despre pediatrica Astm
Astmul este o boala cronica caracterizata prin inflamatie a pasajelor de aer, rezultand in ingustarea temporara a cailor respiratorii care transportului aerian de la nas si gura la plamani. (1) (5) simptomele astmului, cum ar fi tuse, respiratie suieratoare, precum si scurtarea respiratiei, sa apara in timpul zi si noapte, cu impact multiple aspecte ale vietii pacientilor. (5) simptome pot afecta activitatile de zi, cum ar fi exercitarea sau mergi la scoala. (6) simptome pe timp de noapte interfera cu pacientii capacitatea de a dormi. (7), astmul afecteaza mai mult de unul din fiecare 20 de copii, si este a treia cauza de conducere de spitalizare in randul copiilor sub varsta de 15 ani. (1) (8) Este, de asemenea, cea mai frecventa cauza a absenteismului scolar din cauza bolii cronice, si conturi de o pierdere anuala de zile de scoala mai mult de 14 milioane pe an. (1) Costul estimat de tratare a astmului la cei mai tineri de 18 ani este de 3.2 miliarde dolari pe an. (9)
Despre ASMANEX (4)
ASMANEX a fost descoperit si dezvoltat de Schering-Plough Institutul de Cercetari si este in prezent aprobate pentru tratamentul astmului bronsic la mai mult de 40 de tari. ASMANEX ofera un mod eficient cu corticosteroizi inhalatori pentru a ajuta la gestionarea simptomele astmului intr-un dispozitiv care a fost distins cu Premiul DuPont pentru inovatie in ambalaje. TWISTHALER ASMANEX utilizeaza o inhalare-condus dispozitiv care nu utilizeaza un carburant, eliminand astfel nevoia de mana de coordonare respiratie, si ofera pacientilor cu un contor de doza numerice, care ofera o indicatie vizuala a doze ramase.
ASMANEX este indicat pentru tratamentul de intretinere a astmului bronsic ca tratament profilactic, la pacientii cu varsta de 4 ani si peste. ASMANEX nu este indicat pentru ameliorarea bronhospasmului acut sau la copii mai mici de 4 ani.
ASMANEX terapie TWISTHALER nu ar trebui sa fie utilizat pentru a trata atacuri de astm brusca. Un inhalator actioneaza rapid este inca necesara pentru ameliorarea simptomelor de astm brusca.
Pacientii trebuie sa fie atent in timp ce se adapteaza la o trecere de la un steroid oral pentru ASMANEX inhalat steroizi. Pacientii trebuie sa fie urmata indeaproape de catre medicul lor. Moartea poate sa apara. Pacientii trebuie sa-i spuneti medicului lor imediat in legatura cu orice fel de simptome, cum ar fi senzatie de oboseala sau epuizat, slabiciune, greata, varsaturi sau simptome ale tensiunii arteriale scazute (cum ar fi ameteli sau lesin). Daca un pacient este in curs de stres, cum ar fi cu o interventie chirurgicala, dupa o interventie chirurgicala sau traumatisme, acestea pot avea nevoie steroizi pe cale orala din nou.
Steroizi inhalatori inclusiv ASMANEX TWISTHALER poate determina o reducere a vitezei de crestere in cazul administrarii...

Batai neregulate ale inimii legat de mutatii genetice, Clinica Mayo studiul arata

Batai neregulate ale inimii legat de mutatii genetice, Clinica Mayo studiul arata In fiecare zi, timp de 10 ani, o inima aparent sanatosi-53-ani-femeie in varsta cu experienta batai de inima rapide si neregulate. Ea nu a avut antecedente personale sau familiale de hipertensiune sau hipertiroidism. Ea nu a suferit de o boala miocardic sau arterelor coronare, sau orice anomalii ale inimii ca cel mai bun medici si stiinta medicala ar putea determina. Cu toate acestea, ea a plans d...

Crucea Rosie Americana indeamna precautie in cazul Extreme termice

Crucea Rosie Americana indeamna precautie in cazul Extreme termice Natiune continua sa lupte cu record de caldura de la coasta la coasta. Cu nici o predictie cu privire la sfarsitul acestui model meteorologice periculoase, Crucea Rosie Americana este de consiliere toata lumea sa ramana de alerta pentru semne de o urgenta medicala.
Aproape de doua saptamani, timp val de caldura a facut destul de un impact asupra cartilor de inregistrare, zguduitor 50 detinute a...

ANAT ofera sfaturi pentru exercitarea in siguranta in caldura

ANAT ofera sfaturi pentru exercitarea in siguranta in caldura In sprijinul Exercitiul este Medicina initiativa, un nou program lansat de Colegiul American de Medicina Sportiva si American Medical Association si de peste 50 de organizatii de sprijin, inclusiv Athletic Nationala Formatori de asociere, ANAT a pregatit o lista de sfaturi importante pe care oamenii de toate varstele pot urma sa se bucure de activitate fizica si exercitiile fizice si, de asemenea,...

Jet Lag - Notiuni de baza Back In Sync

Jet Lag - Notiuni de baza Back In Sync Jet Lag - sale ceea ce se intampla atunci cand youve au ajuns la destinatie de calatorie dumneavoastra, dar corpul tau este desincronizat cu ora locala. Aceasta poate provoca iritabilitate, a scazut de concentrare, ameteli, dureri de cap, dureri musculare si probleme gastrointestinale, cum ar fi constipatie sau diaree. Simptomele pot fi agravate de stres, lipsa de somn, aer uscat, deshidratare si ...

Biovail Primeste canadian de aprobare pentru Ralivia ™ Pentru tratamentul moderat severe Durere

Biovail Primeste canadian de aprobare pentru Ralivia ™ Pentru tratamentul moderat severe Durere Biovail Corporation (NYSE: BVF) (TSX: BVF) a anuntat ca a primit o indicatie extins pentru o data pe zi Ralivia ™ - pentru a include tratamentul durerii moderat severe, in plus fata de durere moderata - de la produsele terapeutice Directia (TPD) in Canada. Ralivia ™ este acum indicat pentru gestionarea durerea moderata pana la moderat severe la adultii care au nevoie de tratament continuu pent...

Lipsa de informare cu privire la accident vascular cerebral impiedica utilizarea de salvare de droguri

Lipsa de informare cu privire la accident vascular cerebral impiedica utilizarea de salvare de droguri Dallas (SUA) - o lipsa generalizata de sensibilizare a opiniei publice cu privire la accident vascular cerebral previne livrarea de a conduce terapii margine-si ingreuneaza eforturile de cercetatori pentru a testa urmatoarea generatie de cheag de-busting de droguri, a spus dr. Hal Unwin, profesor de neurologie la UT Southwestern Medical Center din Dallas.
Anul trecut, la parcuri Memorial Hospit...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.