Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Amigdale inflamate fara febra


Ce este STREP gat? Ce este durere in gat?

Ce este STREP gat? Ce este durere in gat?
Gatului STREP este o durere in gat cauzate de bacterii cunoscut sub numele de Streptococcus pyogenes, sau de grup A Streptococcus. Durere in gat este un termen pentru orice situatie in care se simte in gat disonant, de licitatie, si, eventual, dureroase. Gatului STREP este un tip de durere in gat. Durere in gat pot fi cauzate de bacterii sau virusuri, in timp ce gat streptococica este doar cauzate de bacterii. Gat pe termen streptococica este mai frecvent utilizate in SUA si Canada, in comparatie cu alte tari de limba engleza. Gatului STREP pot fi, de asemenea, mentionate in continuare faringita streptococice sau a gatului streptococic in gat.
Bacterii streptococice sunt extrem de contagioasa si se pot raspandi prin picaturile de aer atunci cand o persoana bolnava stranuta sau tuseste. Oamenii pot deveni, de asemenea, infectate prin atingerea suprafetele pe care o persoana infectata au atins anterior, cum ar fi un doorknob, ustensile de bucatarie si obiecte baie.
Stiri pe raceli / Flu / SRAS
Pentru ultimele stiri si de cercetare in raceli / Flu / SARS, si sa semneze pana la buletine de stiri sau de stiri alerte, va rugam sa vizitati raceli noastre / Flu / SRAS sectiunea Stiri. Gatul inflamat Cele mai multe nu sunt de obicei grave si a persoanei infectate, in general, imbunatateste in termen de la trei la sapte zile fara tratament. Ele sunt mai frecvente in randul copiilor si adolescentilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca organismele de popoare mai tineri nu au fost expuse in continuare multe virusuri si bacterii ca popoare mai mari - ele nu au construit pana imunitatea la multe dintre ele. Nu este neobisnuit pentru oameni de orice varsta de a avea o pereche de crize de dureri in gat intr-o perioada de un an. Care sunt cauzele de dureri in gat? Urmatoarele conditii, in general, sa includa o durere in gat. Aceste conditii sunt de obicei cauzate de infectia cu: Gripa (gripei) gat comuna rece glandulara febra in gat este, de obicei, determinate de inflamarea (umflarea), in partea din spate a gatului (orofaringe) si amigdalele (nodulii laringian limfoide).
Articolul Related
Ce este gripa? Ce este gripa? Care sunt simptomele de gripa?
Ce o pandemie? Ce este o epidemie?
Ce este gripa porcine? Cum este porcine gripa tratate? Care sunt simptomele de gripa?
Semnele pot include: amigdale inflamate de sarcini si glandele gatului umflate Durere in partea din spate a Tandrete gat, in partea din spate a Durerii gatului sau disconfort la inghitire Fever (cu siguranta o infectie) Bodily dureri (probabil o infectie) Dureri de cap (probabil o infectie) Oboseala (probabil o infectie, eventual, alte motive) Care sunt semnele si simptomele de gat streptococica? STREP gat este o infectie, in timp ce dureri in gat poate sau nu poate sa fie. Semnele si simptomele de mai jos se refera doar la STREP gat: Stiri privind conditiile respiratorii si boli
Pentru ultimele stiri si de cercetare in conditii respiratorii si boli, precum si pentru a va inscrie la buletine de stiri sau de alerte, va rugam vizitati Conditiile noastre respiratorii si boli sectiunea Stiri Durere in gat. Dificultate la inghitire. Amigdalelor sunt dureroase si / sau umflate. Uneori, cu patch-uri de culoare alba, si / sau dungi de puroi. Sportive foarte mici, de culoare rosie poate sa apara pe partea moale a palatului (cerul gurii). Nodurile glande (limfatici) a gatului sunt umflate si oferta. Febra. Eruptii cutanate. Durere de stomac . Copiii pot avea greata si varsaturi. Cu toate ca aceste simptome sunt tipice de gat STREP, acestea ar putea fi, de asemenea, cauzata de un virus, amigdalite sau o alta boala. Cu toate acestea, un medic ar trebui sa fie consultat in cazul in care semnele si simptomele sunt prezente - mai ales o febra. In schimb, persoanele cu amigdalita streptococica poate avea, uneori, nici semne sau simptome - acesti oameni ar putea sa nu se simta rau, dar pot transmite infectia pe alte persoane. Cand ar trebui sa vedeti un doctor in majoritatea cazurilor, o durere in gat este doar unul dintre simptomele unei comuna la rece si se va rezolva intr-o cateva zile. Cu toate acestea, ar trebui sa vedeti un medic in cazul in care: Simptomele sunt inca acolo dupa cateva saptamani.
Gatul Sore sunt frecvente si nu raspunde la analgezice.
Ai o febra persistenta. O febra indica o infectie, care ar trebui sa fie tratate si diagnosticata cat mai curand posibil. Infectiile pot provoca probleme respiratorii, sau poate duce la complicatii.
Aveti dificultati de respiratie (de urgenta).
Vi se pare greu sa inghita saliva sau fluide.
Incepi sa te salivare.
Daca sistemul imunitar este slab - ca ar putea fi cazul pentru pacientii cu HIV / SIDA, diabet, sau cele care primesc chimioterapie, radioterapie, corticosteroizi, medicamente imunosupresoare, DMARDs (boala-modificatoare medicamente anti-reumatice) sau antithyroids.
Coca-Cola colorate urina. Acest lucru inseamna bacteria Streptococcus a infectat rinichii. Diagnosticul de dureri in gat un diagnostic clinic de dureri in gat, in general, nu este necesara in cazul in care o persoana are dureri in gat. Acest lucru se va schimba in cazul in care simptomele persista mai mult de cateva saptamani. Un medic va cere pacientul despre lui / simptomele ei, pentru a verifica semnele (examineaza in gat si gat). Daca medicul suspecteaza pacientul poate avea febra glandulare el / ea poate, pentru un test de sange. Diagnosticul de amigdalita streptococica sau infectie gat medicul va examina pacient si cautati semne ale gatului streptococica sau infectie gat. El / ea va solicita pacientului pentru simptomelor (un simptom este ceea ce pacientul se simte si descrie la doctor, un semn este ceea ce medicul poate vedea sau simti).
Chiar daca un medic detecteaza semne de o indicatie, este practic imposibil sa se stie in acest stadiu, daca aceasta este cauzata de virus sau bacterii. Unele infectii virale in gat pot avea semne mai rau decat cele cauzate de bacterii streptococ. Prin urmare, medicul poate, pentru una sau mai multe dintre urmatoarele teste pentru a afla ce este cauza infectiei: cultura gat - un tampon este frecat impotriva partea din spate a gatului si amigdalele. Acesta nu este dureros, dar poate starni si pacientul poate avea o senzatie temporara Gagging. Rezultatele Lab poate dura cateva zile de a se intoarce.
Rapid test antigen - acest test poate detecta bacteriile STREP in cateva minute de la proba de tampon cu privire pentru antigeni (substante straine), in gat. Teste antigen Rapid nu sunt la fel de precisa ca culturile faringelui, care sunt trimise la laborator - ele nu pot detecta unor infectii STREP. De aceea unii medici indeplineasca ambele teste.
Rapid ADN-ului de testare - tehnologia ADN-ului este folosit pentru a identifica infectiei STREP gat. Rezultate dura pana la o zi sa se intoarca. Ei sunt foarte exacte si mult mai repede decat teste de cultura gat. Care este tratamentul pentru dureri de gat? In majoritatea cazurilor, gatu...

Proiect fara adapost se conecteze si VA Medical Center Echipa de a sprijini Veteranilor fara adapost si a familiilor lor

Proiect fara adapost se conecteze si VA Medical Center Echipa de a sprijini Veteranilor fara adapost si a familiilor lor Tu dont have pentru a viziona cele mai noi stiri pentru a vedea impactul devastator pe care conflictele din Irak si Afganistan sunt avand pe soldatii americani. Puteti cauta doar pe strazile din multe orase americane.
Sute, poate chiar mii, de veterani din Irak si Afganistan sunt deja fara adapost, si in fiecare an numarul lor sa creasca mai mari.
Thats de ce proiectului fara adapost Connect este teaming sus cu orasului San Francisco, VA Medical Center, Swords la Plowshares si o coalitie de intreprinderi si organizatii non-profit pentru a ajuta la veterani fara adapost.
La 23 iulie le detin Veteranilor Connect, un eveniment de o zi, care va oferi veterani militare fara adapost si familiile lor de acces la tratament medical, de ingrijire dentara, de informatii de locuinte, produse alimentare si mult mai mult. Evenimentul va fi de la ora 10 la 3 pm la Memorialul Veteranilor de Razboi de constructii, 401 Van Ness Avenue la McAllister Street.
Ideea de a Veteranilor Connect este de a aduce VA, proiect fara adapost Connect, orasului San Francisco si locale non-profit, impreuna pentru a da Americas veteranilor fara adapost de ajutor si speranta de care au nevoie si merita, spune Judith Klain, Director al Proiectului Homeless Connect .
Aproximativ o treime din populatiei adulte fara adapost a servit tara lor, spune Roberta Rosenthal, de retea fara adapost Coordonator pentru Departamentul Afacerilor Veteranilor. Veteranilor Connect este o ocazie excelenta pentru noi sa parteneriat cu Primaria din San Francisco si alte organizatii pentru a se asigura veteranilor de persoanele fara adapost au acces la ingrijiri medicale si alte servicii.
Aceste conflicte actuale par a fi diferite de cele anterioare. Dupa ce veterani din Vietnam a avut, de obicei intre cinci si 10 ani incercand sa readapteze la viata civila se termina inainte de sus pe strazi. Veteranilor de lupta din Irak si Afganistan sunt de multe ori lichidare pana fara adapost dupa doar 18 luni.
Se estimeaza ca exista pana la 2.000 de veterani militare, care sunt in prezent, fara adapost in San Francisco. Grupuri de SIDA si a Veteranilor de afaceri Departamentul au spus deja ca se asteapta sa vada o crestere si mai mare in veterinari fara adapost, in anii urmatori.
Noi toti datorez o datorie imens de recunostinta pentru toata lumea care a servit in uniforma, a spus Paul Markovich, Senior Vice President & Chief Executive, mare grup de intreprinderi, unitati cu Blue Shield din California, care este sponsorizeaza Veteranilor Connect. Ca o organizatie dedicata imbunatatirii sanatatii californienii, ne simtim privilegiat pentru a ajuta pe cei care au servit tara lor, cu onoare, si sa le multumesc pentru jertfa lor.
La eveniment clientii pot avea acces la o gama larga de servicii de sanatate mintala pentru sanatatea dentara, vaccinarile si mamografia. Alte servicii includ lucrurile la fel de simplu ca Tunsorile de informatii pentru a ocuparii fortei de munca, asistenta juridica si resurse de locuinte. Serviciile sunt orientate catre toate varstele, de la copii si tineret la adulti si varstnici. Exista chiar si un serviciu sanitar-veterinar pentru a avea grija de animale de companie popoare.
AMP sa dovedit atat de eficient, un model pentru abordarea problemei persoanelor fara adapost ca acum este in curs de copiere in mai mult de 170 de orase si judete, in jur de 26 de state din SUA, este, de asemenea, a fi replicat la nivel international in Canada si Australia.
Despre Proiect Homeless Connect
Proiect fara adapost Conectati face o diferenta reala in viata fara adapost Citys prin reunirea aproape 250 de organizatiilor non-profit, intreprinderile private si voluntari care sa ajute franciscanii San la nevoie. Deoarece programele de la inceputurile in octombrie 2004, ca un efort comun de la San sanatate Franciscos, al locuintelor si sistemele de servicii umane, proiect fara adapos...

"Mii au trait fara iubire, nu unul fara apa"

"Mii au trait fara iubire, nu unul fara apa" Apa pentru Munca si Afaceri, o organizatie inovatoare bunastare, este furnizarea de apa esential sa se mentina monumente care traiesc in acelasi timp, hidratat pe Plinta a patra.
Aceasta este o importanta, instalarea la nivel mondial de arta, a confirmat Ben McGannan, Managing Director, apa pentru Munca si Afaceri. Este vital ca participantii sunt hidratati in mod corespunzator astfel vom fi fu...

Is It Worth avand interventii chirurgicale pentru a Remove amigdale ta?

Is It Worth avand interventii chirurgicale pentru a Remove amigdale ta? Adulti cu recurente gatul inflamat poate beneficia de care au o amigdalectomie pe termen scurt, dar de ansamblu mai beneficiu pe termen lung este inca neclar, precum si orice beneficii trebuie sa fie compensate de efectele secundare ale operatiunii, in conformitate cu prezenta saptamana British Medical Journal (BMJ ).
Un mic studiu de adulti din Finlanda, publicat la British Medical Journal (BM...

Ce este febra fanului? Ce este Rinita alergica? Care este cauza Hay Fever?

Ce este febra fanului? Ce este Rinita alergica? Care este cauza Hay Fever? Hay febra (sau febra de fan), de asemenea, cunoscut sub numele de rinita alergica, este o conditie comuna care prezinta semne si simptome similare cu una rece cu stranut, congestie, curgerea nasului si presiunile sinusurilor.
Aceasta este cauzata de o reactie alergica la substante din aer, cum ar fi polenul - spre deosebire de o rece, care este cauzata de un virus. Timp de ani ai febra fanului ...

Ce este febra tifoida? Ce este tifoida?

Ce este febra tifoida? Ce este tifoida? Febra tifoida este o boala infectioasa provocata de bacterii Salmonella typhi. De asemenea, este cunoscut sub numele de febra tifoida, sau de obicei doar tifoida. Febra tifoida si febra germen sunt punct de vedere clinic boli pot fi distinse, numite colectiv febra tifoida. Acesta se raspandeste cu usurinta, prin alimente contaminate, precum si pentru aprovizionarea cu apa si de strans contact cu a...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.