Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Amigdalite umflate


Ce este STREP gat? Ce este durere in gat?

Ce este STREP gat? Ce este durere in gat?
Gatului STREP este o durere in gat cauzate de bacterii cunoscut sub numele de Streptococcus pyogenes, sau de grup A Streptococcus. Durere in gat este un termen pentru orice situatie in care se simte in gat disonant, de licitatie, si, eventual, dureroase. Gatului STREP este un tip de durere in gat. Durere in gat pot fi cauzate de bacterii sau virusuri, in timp ce gat streptococica este doar cauzate de bacterii. Gat pe termen streptococica este mai frecvent utilizate in SUA si Canada, in comparatie cu alte tari de limba engleza. Gatului STREP pot fi, de asemenea, mentionate in continuare faringita streptococice sau a gatului streptococic in gat.
Bacterii streptococice sunt extrem de contagioasa si se pot raspandi prin picaturile de aer atunci cand o persoana bolnava stranuta sau tuseste. Oamenii pot deveni, de asemenea, infectate prin atingerea suprafetele pe care o persoana infectata au atins anterior, cum ar fi un doorknob, ustensile de bucatarie si obiecte baie.
Stiri pe raceli / Flu / SRAS
Pentru ultimele stiri si de cercetare in raceli / Flu / SARS, si sa semneze pana la buletine de stiri sau de stiri alerte, va rugam sa vizitati raceli noastre / Flu / SRAS sectiunea Stiri. Gatul inflamat Cele mai multe nu sunt de obicei grave si a persoanei infectate, in general, imbunatateste in termen de la trei la sapte zile fara tratament. Ele sunt mai frecvente in randul copiilor si adolescentilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca organismele de popoare mai tineri nu au fost expuse in continuare multe virusuri si bacterii ca popoare mai mari - ele nu au construit pana imunitatea la multe dintre ele. Nu este neobisnuit pentru oameni de orice varsta de a avea o pereche de crize de dureri in gat intr-o perioada de un an. Care sunt cauzele de dureri in gat? Urmatoarele conditii, in general, sa includa o durere in gat. Aceste conditii sunt de obicei cauzate de infectia cu: Gripa (gripei) gat comuna rece glandulara febra in gat este, de obicei, determinate de inflamarea (umflarea), in partea din spate a gatului (orofaringe) si amigdalele (nodulii laringian limfoide).
Articolul Related
Ce este gripa? Ce este gripa? Care sunt simptomele de gripa?
Ce o pandemie? Ce este o epidemie?
Ce este gripa porcine? Cum este porcine gripa tratate? Care sunt simptomele de gripa?
Semnele pot include: amigdale inflamate de sarcini si glandele gatului umflate Durere in partea din spate a Tandrete gat, in partea din spate a Durerii gatului sau disconfort la inghitire Fever (cu siguranta o infectie) Bodily dureri (probabil o infectie) Dureri de cap (probabil o infectie) Oboseala (probabil o infectie, eventual, alte motive) Care sunt semnele si simptomele de gat streptococica? STREP gat este o infectie, in timp ce dureri in gat poate sau nu poate sa fie. Semnele si simptomele de mai jos se refera doar la STREP gat: Stiri privind conditiile respiratorii si boli
Pentru ultimele stiri si de cercetare in conditii respiratorii si boli, precum si pentru a va inscrie la buletine de stiri sau de alerte, va rugam vizitati Conditiile noastre respiratorii si boli sectiunea Stiri Durere in gat. Dificultate la inghitire. Amigdalelor sunt dureroase si / sau umflate. Uneori, cu patch-uri de culoare alba, si / sau dungi de puroi. Sportive foarte mici, de culoare rosie poate sa apara pe partea moale a palatului (cerul gurii). Nodurile glande (limfatici) a gatului sunt umflate si oferta. Febra. Eruptii cutanate. Durere de stomac . Copiii pot avea greata si varsaturi. Cu toate ca aceste simptome sunt tipice de gat STREP, acestea ar putea fi, de asemenea, cauzata de un virus, amigdalite sau o alta boala. Cu toate acestea, un medic ar trebui sa fie consultat in cazul in care semnele si simptomele sunt prezente - mai ales o febra. In schimb, persoanele cu amigdalita streptococica poate avea, uneori, nici semne sau simptome - acesti oameni ar putea sa nu se simta rau, dar pot transmite infectia pe alte persoane. Cand ar trebui sa vedeti un doctor in majoritatea cazurilor, o durere in gat este doar unul dintre simptomele unei comuna la rece si se va rezolva intr-o cateva zile. Cu toate acestea, ar trebui sa vedeti un medic in cazul in care: Simptomele sunt inca acolo dupa cateva saptamani.
Gatul Sore sunt frecvente si nu raspunde la analgezice.
Ai o febra persistenta. O febra indica o infectie, care ar trebui sa fie tratate si diagnosticata cat mai curand posibil. Infectiile pot provoca probleme respiratorii, sau poate duce la complicatii.
Aveti dificultati de respiratie (de urgenta).
Vi se pare greu sa inghita saliva sau fluide.
Incepi sa te salivare.
Daca sistemul imunitar este slab - ca ar putea fi cazul pentru pacientii cu HIV / SIDA, diabet, sau cele care primesc chimioterapie, radioterapie, corticosteroizi, medicamente imunosupresoare, DMARDs (boala-modificatoare medicamente anti-reumatice) sau antithyroids.
Coca-Cola colorate urina. Acest lucru inseamna bacteria Streptococcus a infectat rinichii. Diagnosticul de dureri in gat un diagnostic clinic de dureri in gat, in general, nu este necesara in cazul in care o persoana are dureri in gat. Acest lucru se va schimba in cazul in care simptomele persista mai mult de cateva saptamani. Un medic va cere pacientul despre lui / simptomele ei, pentru a verifica semnele (examineaza in gat si gat). Daca medicul suspecteaza pacientul poate avea febra glandulare el / ea poate, pentru un test de sange. Diagnosticul de amigdalita streptococica sau infectie gat medicul va examina pacient si cautati semne ale gatului streptococica sau infectie gat. El / ea va solicita pacientului pentru simptomelor (un simptom este ceea ce pacientul se simte si descrie la doctor, un semn este ceea ce medicul poate vedea sau simti).
Chiar daca un medic detecteaza semne de o indicatie, este practic imposibil sa se stie in acest stadiu, daca aceasta este cauzata de virus sau bacterii. Unele infectii virale in gat pot avea semne mai rau decat cele cauzate de bacterii streptococ. Prin urmare, medicul poate, pentru una sau mai multe dintre urmatoarele teste pentru a afla ce este cauza infectiei: cultura gat - un tampon este frecat impotriva partea din spate a gatului si amigdalele. Acesta nu este dureros, dar poate starni si pacientul poate avea o senzatie temporara Gagging. Rezultatele Lab poate dura cateva zile de a se intoarce.
Rapid test antigen - acest test poate detecta bacteriile STREP in cateva minute de la proba de tampon cu privire pentru antigeni (substante straine), in gat. Teste antigen Rapid nu sunt la fel de precisa ca culturile faringelui, care sunt trimise la laborator - ele nu pot detecta unor infectii STREP. De aceea unii medici indeplineasca ambele teste.
Rapid ADN-ului de testare - tehnologia ADN-ului este folosit pentru a identifica infectiei STREP gat. Rezultate dura pana la o zi sa se intoarca. Ei sunt foarte exacte si mult mai repede decat teste de cultura gat. Care este tratamentul pentru dureri de gat? In majoritatea cazurilor, gatu...

Ce sunt reci Cicatrizare? Care este cauza rece Cicatrizare?

Ce sunt reci Cicatrizare? Care este cauza rece Cicatrizare? Leziuni rece (o raceala in gat), de asemenea, cunoscut ca blistere febra, sunt rani mici, sau blister-cum ar fi leziuni pe fata sau in interiorul gurii. De obicei cauza durere, o senzatie de arsura, mancarime sau inainte de spargere si peste crusta. Cel mai frecvent, leziuni herpetice apar pe buze, barbie, obraji, interiorul narile, si mai putin frecvent pe gingii sau a palatului (cerul gurii).
Leziuni sunt cauzate de virusuri herpes simplex, cele mai frecvente cauze de leziuni in jurul gurii este de tip herpes simplex 1, sau HSV-1. Mult mai putin frecvent, leziuni herpetice pot fi cauzate de HSV-2 (herpes simplex tip 2), care pot rezulta din sex oral cu o persoana care are herpes genital.
Leziuni herpetice sunt diferite de rani plaga. Cu toate acestea, uneori, oamenii o greseala se asocieze cu celelalte. Un taciune in gat este un crater mic ulcer la nivelul mucoasei gurii - este adesea dureros. Rani taciune sunt, de asemenea, cunoscut ca ulceratii aftoasa. Taciune leziuni apar in tesutul moale a gurii, leziuni herpetice in cazul in care nu apar.
Rani la rece sunt destul de comune. Nu exista nici o vindecare sau de prevenire pentru a persoanelor infectate, dar masuri pot fi luate pentru a reduce frecventa si durata lor.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: Herpes simplex este o varietate de infectii cauzate de virusul herpes tipurile de 1 si 2; de tip 1 infectii sunt marcate cel mai frecvent de catre eruptia de una sau mai multe grupuri de vezicule la granita Vermilion a buzelor sau la externe nar-s, de tip 2, de astfel de leziuni la nivelul organelor genitale; ambele tipuri de multe ori sunt recrudescent si reaparea in timpul alte boli febrile sau chiar state fiziologice, cum ar fi menstruatie. Virusi frecvent latente deveni si nu poate fi exprimat de ani de zile. Virusul herpes simplex
Virusul herpes sau de virusul herpes simplex este foarte contagioasa - este usor transmisibile de la om-la-umane, ca urmare a strans contact. Atunci cand intra intr-o omului, de cele mai multe ori acesta ramane inactive (latente). Ocazional, cu toate acestea, anumite declanseaza activa virusul, rezultand intr-un focar rece inflamat. Declansarile variaza, in functie de individ. In timp ce o persoana poate avea doar un focar si fara recurenta, altele pot avea doua sau trei in fiecare an. Unele persoane pot purta virusul si nu au un focar, deoarece acesta ramane latente tot timpul. Care sunt semnele si simptomele de leziuni la rece? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic sau o asistenta medicala poate detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Multe persoane infectate cu virusul herpes simplex-au nici un simptom si nu vor stie ca sunt infectate, pana la aparitia unui focar de leziuni la rece are loc (daca vreodata o face). Daca exista simptome, cu o infectie primara, acestea pot fi severe.
Semne si simptome ale infectiei primare
(Infectie primar - izbucnirea original o boala fata de care organismul nu a avut posibilitatea de a construi anticorpi.)
In majoritatea cazurilor, nu exista semne sau simptome detectabile. Atunci cand apar, de obicei la copii foarte mici, ele pot fi severe si pot include: Herpes simplex gingivostomatitis
Leziuni la nivelul gurii sau limbii Blistere in gura ulcere la nivelul gurii gurii sau limbii dureri de buze umflarea posibile dificultati de inghitire durere in gat Umflarea ganglionilor Deshidratare Cresterea temperaturii corpului (organismul nu dispune de suficienta apa) Greata Dureri de cap Herpes simplex gingivostomatitis poate dura de la una sau doua saptamani. Leziuni poate dura atat timp cat trei saptamani pentru a vindeca sus. Dupa infectia primara, gingivostomatitis nu se repete; doar normale de focare de frig in gat poate recidiva. Cu toate ca adultii pot obtine gingivostomatitis, cei mai multi pacienti sunt copii mici.
Adulti cu infectie primare au, de obicei amigdalitelor - amigdalele se va umfla, persoana va avea o durere in gat si febra glandulare simptome asemanatoare. Glande poate sau nu poate umfla. Un numar semnificativ de pacienti vor avea fault-mirositoare respiratiei (halitosis), precum si rani dureroase in jurul gurii. Aceste leziuni uneori se dezvolte intr ulcere cu gri-centre galbui.
Persoanele care au fost infectati atunci cand au fost copii pot avea crize ocazionale de leziuni la rece mai tarziu in viata. Cu toate acestea, dupa infectia primara, semne si simptome sunt in general limitate la doar cele de leziuni herpetice.
Semne rece de gat si simptome (simptome de infectie recurente)
O infectie recurenta este aproape intotdeauna mai putin severa si de durata mai scurta decat infectia primara. Nu va fi un focar de rani la rece, cu posibilitatea de glande umflate (mai putin frecvent).
Pacientii spune o furnicaturi, senzatie de mancarime sau senzatie de arsura in jurul gurii adesea indica la debutul unui focar rece inflamat. Aceasta este urmata de lichid-umplut rani, de obicei situat pe marginile a buzei inferioare.
Persoanele cu recurente regulate spun leziuni herpetice apar adesea in acelasi loc. Asa cum in gat rece creste in dimensiuni, la fel de durere si de iritare. Ei vor forma, pauza si se scurge foarte incet (plange). O formulare galben crusta si sloughs off pentru a descoperi piele de culoare roz care vindeca fara cicatrice.
In majoritatea cazurilor, la rece in gat este plecat intr-o saptamana sau doua. Care sunt cauzele de leziuni la rece? Cele mai multe cazuri de leziuni herpetice sunt o consecinta a infectiei cu HSV-1 (virusul herpes simplex tip 1). Infectia cu HSV-2, de obicei, rezultate din sex oral cu o persoana care are herpes genital, este o cauza mult mai putin frecvente de frig focare inflamat.
HSV-1 este de obicei transmise in copilaria timpurie atunci cand un copil este sarutat de catre o persoana cu o inflamat rece. Ustensile la comun de alimentatie, articole baie, cum ar fi prosoape sau aparate de ras, se poate raspandi infectia. Virusul face drum spre nervi si se afla acolo latente pana la unele de declansare le activeaza mai tarziu.
Urmatoarele declanseaza sunt cunoscute cu potential de a activa virusul: Mental tristete stres de foraj sau de o leziune a suparat Menstruatie zona afectata de lumina soarelui Intense Cum sunt leziuni herpetice diagnosticate? Oricine a avut un focar de frig in gat va recunoaste cu usurinta o repetare. Oameni care cred ca, sau copilul lor ar putea avea o infectie primara, mai ales in cazul in gat nu a vindecat intr-o saptamana sau asa, ar trebui sa consultati medicul lor.
Unui medic de familie va fi, de obicei in masura de a face ...

FDA aproba Middlebrook lui Amoxicilina PULSYS Pentru Faringita / amigdalite la adulti si adolescenti

FDA aproba Middlebrook lui Amoxicilina PULSYS Pentru Faringita / amigdalite la adulti si adolescenti Middlebrook Pharmaceuticals, Inc (Nasdaq: MBRK), o companie farmaceutica concentrat pe dezvoltarea si comercializarea de produse anti-roman infectios, a anuntat ca a primit aprobarea de sau nou Drug Application (CND) de la US Food and Drug Administration (FDA), pentru o data-MOXATAG pe zi (TM) comprimate 775 mg (amoxicilina-comprimate cu eliberare prelungita) pentru tratamentul de adulti si copii ...

Departamentului de Justitie se alatura Lawsuit intemeiat pe Abbott Laboratories umflate tarife de droguri Pentru Medicare, Medicaid Beneficiari

Departamentului de Justitie se alatura Lawsuit intemeiat pe Abbott Laboratories umflate tarife de droguri Pentru Medicare, Medicaid Beneficiari Departamentul de Justitie, joi, s-au alaturat un proces Whistleblower depuse peste acuzatiile care Abbott Laboratories intre 1991 si 2001, umflat preturile produselor sale pentru a permite spitale pentru a primi Medicare mai mare si rambursari Medicaid, rapoartele de Wall Street Journal. Produsele au fost vandute de Abbotts Spitalul Products Division, care a fost apoi preluata dupa cum Hospira in ...

Sfantul Barnaba Health System Presupunerile stabileste Din umflate Medicare Taxe Outlier Pentru $ 265M

Sfantul Barnaba Health System Presupunerile stabileste Din umflate Medicare Taxe Outlier Pentru $ 265M New Jersey bazate pe Sfantul Barnaba Health Care System, care detine noua spitale, a fost de acord sa plateasca 265 milioane dolari pentru a solutiona afirmatii ca nu supraimpozitate Medicare cu aproximativ o jumatate de miliard de dolari, rapoartele de Wall Street Journal (Wall Street Journal, 6 / 16). In 2002, trei denuntatori a depus doua procese federale impotriva retelei de spitale, intemeiat...

Depresia poate duce la Rapoarte umflate de simptome fizice

Depresia poate duce la Rapoarte umflate de simptome fizice Noi cercetari arata oameni care se simt deprimati tind sa reaminteasca simptome fizice care au mai mult decat sunt in realitate cu experienta. Studiul indica faptul ca depresia - nu nevrozei - este cauza unor astfel de supra-raportare.
Psiholog Jerry Suls, profesor si colegii universitare in Universitatea din Iowa Colegiul de Arte si Stiinte Liberale, atribute constatarile persoanelor deprimat ...

Illinois Attorney General Sues 48 companii farmaceutice intemeiat pe Preturile umflate pentru Medicaid, Medicare

Illinois Attorney General Sues 48 companii farmaceutice intemeiat pe Preturile umflate pentru Medicaid, Medicare Illinois Attorney General Lisa Madigan (D), luni, 48 dosar costum impotriva companiilor farmaceutice intemeiat pe faptul ca societatile defrauded de stat si a publicului prin supraincarcare pentru medicamente prescrise, ... Rapoartele Chicago Tribune. Dosar in Cook County Circuit Court, costum acuza companiile farmaceutice din fraudarea state Medicaid programului si beneficiari Medicare din sute d...

Advancis farmaceutice fisiere noi de droguri Cerere Pentru o data pe zi Amoxicilina PULSYS

Advancis farmaceutice fisiere noi de droguri Cerere Pentru o data pe zi Amoxicilina PULSYS Advancis farmaceutice Corporation (Nasdaq: AVNC), o companie farmaceutica concentrat pe dezvoltarea si comercializarea de produse anti-roman infectios, a anuntat astazi ca a depus o noua cerere de droguri (CND) cu US Food and Drug Administration (FDA), pentru o data - de zi cu zi Amoxicilina PULSYS de produs pentru tratamentul adolescenti si adulti cu faringite / amigdalite (denumit in mod obisnui...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.