Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Aminoglicozide


Auzind o pierdere din cauza antibiotice pot fi prevenite prin screening genetic Pacientii in prealabil

Auzind o pierdere din cauza antibiotice pot fi prevenite prin screening genetic Pacientii in prealabil
Unii pacienti au o mutatie genetica, ceea ce inseamna ca sunt mai expuse riscului de pierdere a auzului dupa administrarea de antibiotice, numite aminoglicozide. Experti, scris in British Medical Journal (BMJ) cred ca pacientii care screening-ul pentru aceasta mutatie genetica poate preveni acest lucru.
Scriitori, Maria Bitner-Glindzicz si Shamima Rahman, Institutul de Copii de sanatate, Londra, Anglia, explica faptul ca aminoglicozidele sunt antibiotice valoroase pentru infectii grave, cum ar fi complicate infectii ale tractului urinar, a tuberculozei si septicemie. Acestea sunt cunoscute de a provoca daune la urechea (otoxicity). Cu toate acestea, ceea ce isnt de bine cunoscut este faptul ca exista persoane care au o predispozitie mostenita care le face extrem de sensibile la efectele - pot termina cu pierderea auzului grave si permanente.
Aproximativ 5% din surditate la copii in Marea Britanie este cauzata de aceasta mutatie, cunoscut sub numele de m.1555A-G. Aproximativ 1 din 40.000 de oameni din Marea Britanie au aceasta mutatie. Studii in alte tari au indicat incidenta mult mai mare, in Noua Zeelanda, este gandit sa apara la 1 din 206 de cazuri de nou-nascuti, si 1 in 1161 in SUA (de asemenea, nou-nascuti).
Familiile care transporta aceasta mutatie, chiar daca nu le iau aminoglicozide, pot dezvolta un anumit grad de surditate mai tarziu in viata.
Un studiu efectuat in Spania, a constatat ca 27% din familii, care a inclus doua persoane surde a fost pozitiv pentru aceasta mutatie. De asemenea, sa constatat ca toata lumea care au avut aceasta mutatie in Spania si a luat aminoglicozide suferit de pe urma pierderea auzului. O persoana care a luat aminoglicozide avut o 96.5% de a deveni surd pana la varsta de 30 daca el / ea a fost expus la aminoglicozide, in timp ce 38,9% dintre cei care nu au luat aceasta a devenit surd.
Autorii scriu ca aminoglicozide sunt un modificator majore de mediu ale m.1555A mutatie-G.
Scriitori intreb daca este rentabil la ecran pentru aceasta mutatie inainte de a decide daca sa prescrie aminoglicozide. Un test in costurile de Marea Britanie aproximate £ 35 ($ 70). Acest cost s-ar merge, probabil, in jos considerabil in cazul in care acestea au fost efectuate intr-un numar mult mai mare. Aceasta costa NHS £ 61,000 (122.000 dolari) pentru fiecare copil care devine surd (peste / sau vietii ei), plus aproximativ £ 18,000 (36,000 dolari), in costurile de invatamant. Estimarile SUA au introdus costul pe durata de viata pentru societate pentru un copil care isi pierde lui / ei audiere in fata absorbante de limbi straine la un milion de dolari.
Este posibil pentru a preveni surditate adus pe de aminoglicozide la persoanele care au aceasta ...

Achaogen datele arata rapida crestere a ratelor de rezistenta la antibioticele curente

Achaogen datele arata rapida crestere a ratelor de rezistenta la antibioticele curente Achaogen, intr-un stadiu clinic biofarmaceutic companiei abordarea problemei multe tipuri de medicamente rezistent la infectii bacteriene, prin descoperirea si dezvoltarea inovatoare antibiotice cu spectru larg, a anuntat astazi prezentarea de cercetare pe aminoglicozide (AG) rezistenta la tendintele si comparativa toxicitate AG, la al 19-lea anual Congresul European de Microbiologie si Clinic de Boli Infectioase (ECCMID), fiind a avut loc se putea 16-19, 2009 in Helsinki, Finlanda.
In trei sedinte separate, Achaogen si colaboratorii sale de cercetare, inclusiv laboratoarele de Institutul de Microbiologie Jones in Iowa si Paul M. Tulkens, MD al Université Catholique de Louvaine, Belgia, sunt evidentiind rezultatele studiu care sublinia necesitatea critice pentru bine tolerat, urmatoarea -AGS generatie de combatere a multe tipuri de medicamente rezistent la agenti patogeni Gram negativi si adresa o preocupare tot mai mare de sanatate publica. AGS au fost parte a armamentarium clinice, boli infectioase pentru aproximativ o jumatate de secol, cu toate acestea, dupa cum arata JMI Achaogen si laboratoare de cercetare, ratele de rezistentei bacteriene la AGS existente, inclusiv astfel de agentii larg utilizate ca si gentamicina amikacina, sunt mult mai mari in toate parti ale lumii decat era de asteptat, sugerand nevoie de o generatie urmatoare-AGS, care poate trata aceste germeni patogeni rezistenti.
Datele fiind prezentate la ECCMID demonstra ca rezistenta globala la AGS este in crestere, mai rapid decat sa crezut anterior, si arata ca mecanismele de rezistenta a gram diferitelor agentii patogeni negative sunt limiteaza utilitatea altor prezent comercializate antibiotice cele mai multe peste, si, posibil, toate cunoscute clasele de droguri, a declarat Kevin Judice, Ph.D., director executiv si director de stiintifica a Achaogen. Bacteriile sunt in evolutie constanta si de a deveni mai rezistent, iar aceste constatari consolida nevoia urgenta de noi terapii pentru combaterea acestor mecanisme variat de rezistenta.
Achaogens agenti roman aminoglicozide-neoglycosides-au demonstrat eficacitatea spectru larg in vitro si in vivo impotriva unei game largi de multe tipuri de medicamente Gram rezistente-organisme negativ (inclusiv E. coli, K. pneumoniae, P. aeruginosa, si spp. Enterobacter.) , precum si multe tipuri de medicamente Gram rezistente-bacterii pozitive (inclusiv aureus meticilino-rezistent la meticilina (MRSA) si vancomicina-aureus rezistent (VRSA). De asemenea, depasirea cunoscut aminoglicozide mecanisme de rezistenta. Achaogens neoglycoside cele mai avansate, ACHN-490, este in curs de studiat intr-o faza 1 judecata si initiale date clinice sunt de asteptat in cursul acestui an.
Privire de ansamblu asupra Findings
Zece-tendinta de an in rezistenta aminoglicozide de la o colectare la nivel mondial a agentilor patogeni gram-negativ (Sambata, se putea 16); Poster # 636
Studiul a evaluat tendintele de rezistenta la aminoglicozide pe o perioada de zece ani, pe baza unui esantion global de agenti patogeni Gram-negativ. Acest studiu a determinat ratele de rezistenta a AGS prescrise frecvent (gentamicina, tobramicina, amikacina) fata de peste 20.000 de t...

Gene Therapy Implicarea antibiotice pot ajuta pacientii cu Sindromul Usher

Gene Therapy Implicarea antibiotice pot ajuta pacientii cu Sindromul Usher O noua abordare a trata pierderea vederii cauzate de tip 1 Usher sindrom (USH1), cea mai comuna care afecteaza atat vederea si auzul, a fost prezentat de catre un cercetator in cadrul conferintei anuale a Societatii Europene de Human Genetics la data de 3 iunie. Dna Annie Rebibo Sabbah, de la Departamentul de Genetica a Facultatii de Medicina Rappaport, Technion, Haifa, Israel, va spune conferinta...

Oamenii de stiinta gasi lipsa de enzime pentru fier tuberculoza coridoarele calea de

Oamenii de stiinta gasi lipsa de enzime pentru fier tuberculoza coridoarele calea de Oamenii de stiinta au descoperit ca o proteina care a fost initial considerat a fi implicat in tuberculoza de rezistenta la antibiotice este de fapt o enzima care lipseste din calea biosintetice pentru un agent folosite de bacterii pentru a curata de fier.
De cercetare apare ca suport de hartie a Saptamana in 8 aprilie problema Journal of Biological Chemistry, un Societatii Americane de Biochim...

Aspirina Shows Promise in combaterea comuna, antibiotice induse de pierderea auzului

Aspirina Shows Promise in combaterea comuna, antibiotice induse de pierderea auzului In lume, cunoscut sub numele de necostisitoare antibiotice aminoglicozide au fost folosite pentru ultimii 60 de ani in bataliile impotriva infectiilor acute si a tuberculozei in scop profilactic antibacterian la pacientii cu fibroza chistica si in alte conditii. Dar pentru toate cele bune ei a face, de droguri, de asemenea, au fost pe larg legate de pierderea auzului ireversibile.
Acum, cerceta...

Proces dezvaluie mai sigur si mai simplu Abordarea Tratarea copii cu fibroza chistica

Proces dezvaluie mai sigur si mai simplu Abordarea Tratarea copii cu fibroza chistica Se trateaza infectii in piept la pacientii tineri fibroza chistica, cu un antibiotic, o data in loc de trei ori pe zi este la fel de eficienta si mai putin toxice, incheie rezultatele unui studiu clinic randomizat publicat in saptamana aceasta problema din Lancet (A se vedea pagina 573-578).
Antibiotice aminoglicozide sunt utilizate pe scara larga pentru gestionarea de pacienti care au fibroza ...

Picaturi pentru urechi populare si de risc Complicatiile? Australia

Picaturi pentru urechi populare si de risc Complicatiile? Australia Pierderea auzului si tulburari de echilibru poate fi cauzat de frecvent utilizate picaturi ureche antibiotic in cazul in care pacientul are un timpan perforat, scrie Profesor asociat Harvey Coates in editia din luna aprilie a Medic curant australian.
Aceste complicatii grave, rezultatul de ototoxicitate, pot fi mai frecvente decat cea raportata, deoarece unele cazuri sunt nerecunoscute.
Otot...

Innocoll Fisiere CollaRx (R), gentamicina CHIRURGICALE IMPLANT In Canada si primeste canadian dispozitive medicale evaluare a conformitatii (CMDCAS) de certificare

Innocoll Fisiere CollaRx (R), gentamicina CHIRURGICALE IMPLANT In Canada si primeste canadian dispozitive medicale evaluare a conformitatii (CMDCAS) de certificare Innocoll, Inc a anuntat filialei sale germane de fabricatie, Syntacoll GmbH, a primit canadian dispozitive medicale pentru evaluarea conformitatii sistemului (CMDCAS) de certificare pentru ISO 13485:2003 sale Sistem de Calitate astfel cum a acordat de divizia americana de TÜV SÜD Grup. La primirea certificatului de acreditare CMDCAS, Innocoll Pharmaceuticals Ltd., vanzari si filiala de comercial...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.