Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Amorteala mainilor


Keep On Typing

Keep On Typing
Programatori, angajatii din birouri, studenti de colegiu si dependentii de internet peste tot acum pot respira usurati: exista dovezi ca o mai buna utilizare genetica, mai degraba decat o parte este cauza sindromului de tunel carpian (CTS). Un nou studiu prezentat astazi, la Anuala 74-a reuniune a Academiei Americane de ortopedie Chirurgilor indica faptul ca legatura de cauzalitate dintre STC si utilizarea repetata a mainilor este mult mai slaba decat a fost asumata.
Ideea ca CTS este legat in mod specific de dactilografiere sau utilizare excesiva a mainilor, in general, este omniprezenta in societatea moderna, a spus David Ring, MD, autorul principal al studiului. Inelul este un profesor asistent de interventii chirurgicale ortopedice si de o mana si chirurg extremitatea superioara la Massachusetts General Hospital din Boston. Este general acceptat ca adevarat, dar in conformitate cu dovezile stiintifice, legatura dintre utilizarea de mana si sindromul de tunel carpian este supraevaluat si poate fi inexacta. In contrast, exista dovezi puternice pentru un inerent, riscul genetic pentru CTS. Suferinzi CTS sunt cel mai probabil, a trecatorilor nevinovati si nu ar trebui sa fie acuzat pentru boala lor.
Pacientii cu CTS amorteala experienta de mana, si in cele din urma a dezvolta slabiciune si atrofie a unora dintre muschi de mana mici care controleaza degetul mare. O alta neintelegere, a declarat Ring, este faptul ca pacientii cu sindrom de tunel carpian prezent cu plangeri de activitate-durere legate de incheietura. De fapt, semnul distinctiv al CTS este senzatie de amorteala pe care trezeste tine la noapte sau este prezent atunci cand te trezesti dimineata. Senzatie de amorteala poate fi atat de intens ca dureroase, dar fara dureri de amorteala nu este caracteristica CTS.
Sindromul de tunel carpian ramane prost inteleasa. De presiune in tunel carpian (un tunel format de incheietura mainii mici [carpian] oase si ligament transversal carpian) este implicat in fiziopatologia, si de eliberare a presiunii prin impartirea ligament transversal carpian opreste procesul. Din cauza presiunii a crescut, cu toate acestea, ramane necunoscut in marea majoritate a pacientilor.
Cercetatorii au evaluat de date pentru cauza de CTS de catre o scara cantitative, pe baza criteriilor de Bradford Hill (larg acceptata de catre unitatea stiintifica), care stabileste o relatie de cauzalitate. Scorurile medii pentru factorii biologici (genetica, rasa, varsta, etc) au fost duble fata de cele de factori de la...

Ce este spondiloza cervicala? Care este cauza spondiloza cervicala?

Ce este spondiloza cervicala? Care este cauza spondiloza cervicala? Spondiloza cervicala este un termen general pentru legate de varsta, si uzura care afecteaza nivelul articulatiilor in gat. De asemenea, este cunoscut ca osteoartrita de col uterin si a osteoartritei degenerative. Aceasta conditie apare de obicei la barbati si femei, cu varsta peste 40 si progreseaza cu varsta. Barbatii, de obicei se dezvolta de la o varsta mai devreme decat femeile. Aceasta poate duce la episoade de rigiditate si de dureri de gat.
Cu varsta, oasele si cartilajului care formeaza coloana vertebrala si a gatului, treptat se deterioreze. Uneori exista formarea outgrowths osoase neregulate numite osteofite. Aceste modificari sunt caracteristice spondiloza cervicala. Chiar si asa, multi oameni, cu semne de spondiloza cervicala pe raze X reusesc sa scape de simptome asociate, care includ durere, rigiditate si spasme musculare.
In mai multe cazuri grave de spondiloza cervicala, schimbari in structura oaselor sau articulatiilor in gat poate provoca nervi pentru a obtine maruntita sau comprimat. Ele pot produce, de asemenea, sa apasati impotriva vaselor de sange din apropiere. Acest lucru poate bloca temporar fluxul de sange si sa conduca la mai multe simptome grave, cum ar fi lipsa de senzatie de la nivelul mainilor si picioarelor, o pierdere de coordonare si, mai rar, pierderea controlului vezicii urinare.
Spondiloza cervicala este in primul rand o conditie legata de varsta. In cele mai multe cazuri, simptomele pot fi controlate folosind o combinatie de over-the-counter (OTC) medicamente, cum ar fi ibuprofenul, si exercitii fizice. In cazuri mai grave, in cazul in care exista dovezi de afectare a nervilor, interventii chirurgicale pot fi necesare.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, spondiloza cervicala este spondiloza afecteaza vertebrelor cervicale, discurile intervertebrale, si a tesuturilor moi inconjuratoare. Care sunt semnele si simptomele de spondiloza cervicala? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva altor oameni , cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Majoritatea persoanelor cu spondiloza cervicala va experienta doar episoade de rigiditate si de dureri de gat.
Alte simptome pot aparea: In cazul in care exista un disc alunecat sau modificari ale structurii osoase, se ciupeste sau irita un nerv apropiere (radiculopathy de col uterin).
in cazul in care oasele in gat incepe sa apasati impotriva vaselor de sange.
in cazul in care coloana vertebrala devine mai inguste, comprimarea nervilor interior (mielopatie cervicala). Simptomele radiculopathy de col uterin: Daca un nerv devine maruntita sau iritat, intreaga lungime a nervului poate fi afectata. In functie de nervul afectat, nu poate fi durerea care radiaza de la gat in brat, umar, pe cap sau pe piept. De asemenea, pot exista unele senzatie de amorteala in acea parte a corpului care se deplaseaza la nervul.
Simptomele vaselor de sange comprimat: In cazul in care oasele in gat incepe sa apasati impotriva vaselor de sange, se poate reduce fluxul de sange la creier. Reducerea de sange este prea mica pentru a provoca probleme serioase. Cu toate acestea, aceasta poate provoca penele de curent de scurta durata si episoade de ameteala, mai ales atunci cand cauta intr-o directie ascendenta. In unele cazuri, oasele se poate de presa, de asemenea, impotriva esofag. Aceasta poate duce la dificultati la inghitire (disfagie).
Simptomele de mielopatie de col uterin: mielopatie de col uterin poate determina simptome grave, mai larg si mai mult. De compresie a nervilor in interiorul coloanei vertebrale pot interfera cu semnale ca de calatorie intre creier si restul corpului. Simptomele includ: lipsa de slabiciune musculara, in coordonare a bratelor sau picioarelor dificultate de mers pe jos de incontinenta pisoar - pierderea controlului vezicii urinare incontinenta fecale - pierderea controlului intestinului reflexe anormale Care sunt cauzele spondiloza cervicala? Legate de varsta, uzura este, probabil, cauza de baza de col uterin spondiloza. Modificari specifice care apar odata cu varsta, includ: Uscarea si pierderea de elasticitate in discurile coloanei vertebrale si de col uterin. Protruzia si, uneori, hernia de discuri. Ca rezultat, iese in afara disc de material de la intre doua vertebre. Rigidizarea ligamentelor care leaga oasele gatului si a muschilor. Structura coloanei vertebrale
A coloanei vertebrale este formata din vertebre, discuri, si nervii. Vertebre sunt sectiunile de masa osoasa ce alcatuiesc structura a coloanei vertebrale, si de a proteja nervii. Vertebre sunt sustinute si amortizata de discuri de cartilaj. Cartilaj este un tip de tesut, care este tare si flexibil. Cu varsta cartilajului in interiorul discurilor devine tot mai greu si mai fragil. Ca rezultat, ele ofera sprijin mai putin la odihna vertebre de pe disc. Acest lucru duce la nivelul coloanei vertebrale pentru a deveni mai putin stabile.
Organismul va compensa acest lucru prin producerea bucati mici de os suplimentar pentru a sprijini o mai buna gat si anchiloza coloanei vertebrale. Aceste bucati de oase suplimentare sunt cunoscute sub numele osteofite sau osteophytes care cauzeaza adesea mai multe probleme. Ele pot provoca coloanei vertebrale sa devina prea rigide care duce la simptomele de rigiditate si de dureri de gat. In plus, schimbari in structura osoasa poate comprima nervii in apropiere si vasele de sange si simptome cauza durere mai larg raspandita.
Hernie de disc
O hernie de disc sau a alunecat poate duce la dureri de gat, de asemenea, in cazuri de spondiloza cervicala. In ceea ce discul de cartilaj devine tot mai greu si mai fragil, tulpina repetate pe gat poate provoca discul la Split, sau sa se sparga. Daca exista o ruptura, o parte din nucleul de tesut moale din interiorul discului posibilitatea sa apasati impotriva unui nerv duce la durere.
Mielopatie de col uterin
In cazurile cele mai grave de spondiloza cervicala, schimbari in structura osoasa va determina coloana vertebrala a contracta (stenoza spinarii). Coloana vertebrala contine un pachet de nervi gros care se executa de la creier la restul corpului. In cazul in care contractele de coloana vertebrala prea departe, aceste nervi se pot deteriora, iar acest lucru va duce la o intrerupere de semnalele trimise de la creier la restul corpului. Acest lucru poate duce la simptome de amorteala, pierderea coordonarii, lipsa de control al vezicii urinare si intestinale si slabiciune musculara.
Lasata netratata, unele cazuri de mielopatie de col uterin poate duce la leziuni permanente ale nervilor, ducand la handicap. Spondiloza cervicala Cum este diagnosticat? Spondiloza cervicala pot fi, de obicei recunoscute de simptome. In plus, istoria, impreuna cu un examen poate sugera spondiloza cervicala. Cu toate acestea, pentru a exclude alte posibilitati si de a confirma diagnosticul, diferitelor teste pot fi realizate: examenul fizic: Este necesar sa se evalueze gama de miscare in gat (inclinand capul spre fiecare din umeri si rotirea gat dintr-o parte laterale).
Neurologice examen: Pentru a afla daca exista o presiune pe nervi vertebrale sau maduvei spinarii. Testarea reflexele la nivelul mainilor si picioarelor si de control nu exista senzatie de deplina la toate membrele. Probleme cu reflexe sau o lipsa de senzatie ar putea indica prezenta unor leziuni ale nervilor.
X-Ray: Pentru a identifica daca exista nici o deteriorare a structurii a coloanei vertebrale si pentru a detecta prezenta osteophytes.
Calculatoare, topografie (CT) si scaneaza RMN: o topografie de calculator (CT) si scanari RMN sunt de obicei utilizate numai daca exista posibilitatea de leziuni ale nervilor. CT scaneaza produce o imagine de trei dimensiuni, care este mult mai detaliate decat un X-ray; oasele implicate poate fi vazut mai clar. O scanarea IRM, poate detecta, de asemenea, orice daune sau probleme cu nervii.
Myeologram: Un colorant colorate este injectat in interiorul coloanei vertebrale, in scopul de a face coloana vertebrala mai vizibile in timpul unei raze X sau CT scanare. Care sunt factorii de risc pentru dezvoltarea de spondiloza cervic...

Ce este boala lui Raynaud? Ce Cauzele Raynaud fenomen?

Ce este boala lui Raynaud? Ce Cauzele Raynaud fenomen? Boala Raynauds (de asemenea cunoscute ca Raynauds fenomen si, uneori numite Raynauds) este o afectiune care provoaca unele zone ale corpului sa se simta amortit si se raceasca in raspuns la temperaturi frig sau stres. Ea afecteaza mai ales la extremitati, cum ar fi degetele, degetele de la picioare, varful nasului si urechile. Aceasta este o conditie comuna a vaselor de sange ca sangele de aproviz...

Mutatiile proteina numita Dynein Poate provoca Mostenita Neuropatia - poate oferi indicii pentru o mai buna Tratamente

Mutatiile proteina numita Dynein Poate provoca Mostenita Neuropatia - poate oferi indicii pentru o mai buna Tratamente Mutatiile intr-o proteina numita dynein, necesare pentru buna functionare a celulelor nervoase senzoriale, poate provoca defecte la soareci, care poate furniza indicii cruciale care duce la tratamente mai bune pentru o tulburare nervoasa om cunoscut sub numele de neuropatie periferica, care afecteaza aproximativ trei procente din toate cele peste de varsta 60.
Rezultatele Neuropatia periferica ...

Unic Combinatie de vitamine critice, minerale si antioxidanti dovedit a corecta efectele Neuropatia diabetica in conformitate cu noua Studiu

Unic Combinatie de vitamine critice, minerale si antioxidanti dovedit a corecta efectele Neuropatia diabetica in conformitate cu noua Studiu Mark L. Gostine, MD, fondator al Michigan Pain Consultants, PC-ul, unul dintre natiunile lider full-service practici de gestionare a durerii, si Lawrence Pawl, MD, un medic oncolog recunoscut, lansat rezultatele unui nou studiu care dezvaluie ca, in conformitate cu consumul de micro-nutritive - vitamine, minerale si antioxidanti-poate accelera de durere si alte complicatii asociate cu neuropatie d...

Ce este Whiplash? Care este cauza Whiplash?

Ce este Whiplash? Care este cauza Whiplash? Whiplash, sau WAD (Whiplash asociate cu tulburari) se refera la o serie de leziuni cauzate de gat sau in legatura cu o denaturare brusca a gatului - hyperextension (supra-extensie) prejudiciu la gat. Whiplash, in multe cazuri, este rezultatul a fost lovit din spate, de exemplu, de catre un vehicul repede se deplaseaza intr-un accident auto.
Intr-un caz tipic de victime in care organismul este i...

Seminar examineaza Biologie de durere, nervoase reparatii in periferica Nerve Bolilor

Seminar examineaza Biologie de durere, nervoase reparatii in periferica Nerve Bolilor Jack Miller Centrul pentru neuropatie de la Universitatea din Chicago va prezenta de-al doilea simpozion bienal stiintifice cu privire la frontiere de periferice nervoase de cercetare, de la 9 AM la 4:30 on Vineri, Aprilie 28, 2006, la Universitatea din Chicagos Ida Noyes Hall, 1212 E. 59th Street, Chicago.
Seminarul se va axa pe mecanismele de durere si de dezvoltare ale nervilor periferici, r...

Ce este Anxietate? Care este cauza Anxietate? Ce Pentru a face despre it.

Ce este Anxietate? Care este cauza Anxietate? Ce Pentru a face despre it. Anxietate afecteaza intreaga noastra fiinta. Aceasta afecteaza modul in care ne simtim, modul in care ne comportam si are simptome fizice foarte reale.
Se simte un pic ca se tem de dar, intrucat stim ceea ce suntem speriati de, de multe ori am dont know ce suntem ingrijorati.
Anxietate usoare este vaga si tulburatoare - severe de anxietate poate fi extrem de debilitante. (A se vedea articolu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.