Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Amortirea degetelor de la picioare


Varfurile degetelor poate dezvalui daca suferiti de o boala de inima

Varfurile degetelor poate dezvalui daca suferiti de o boala de inima
Un test neinvaziv degetului poate identifica pacientii cu primele etape ale bolilor de inima si-ar putea dovedi rentabile ca un test de depistare, in conformitate cu concluziile unui studiu Clinica Mayo publicata in aceasta saptamana in Jurnalul de Colegiul American de Cardiologie.
Ateroscleroza tinde sa afecteze toate vasele de sange in organism, si nu este doar limitata la arterele inimii, explica Amir Lerman, MD, Clinica Mayo cardiolog care a condus studiul. Ne-am asteptat la pacientii cu un rezultat anormal la testul de degetului de a avea, de asemenea, boli de plecare in arterele coronare lor. Am gasit o corelatie puternica, si ca testul degetului a fost foarte sensibil la identificarea pacientilor cu boli de inima mai devreme.
Studiul a comparat rezultatele testelor atat invazive si neinvaziv de disfunctie intr-un strat de celule numite endoteliul ca liniile de vasele de sange. Endoteliul protejeaza peretii vaselor de la un prejudiciu si ajuta la moduleaza extinderea lor si contractia adecvate pentru a mentine fluxul de sange si tensiunea arteriala. Disfunctia Endotelial este prima masura de anomalii functionale in vasele de sange, astfel incat coronarian disfunctii endoteliale semnale de etapele inceputul aterosclerozei si a bolilor de inima. Cercetatorii sunt examineaza modul in care aceasta disfunctie vas de sange in extremitati bodys, cum ar fi degete, poate fi un semn ca aceeasi problema exista in inima.
In cadrul studiului, cercetatorii au investigat valoarea hiperemia reactiva Tonometria arteriala periferica (RH-PAT) prin utilizarea unei sonde degetului sa evalueze relatia dintre disfunctii in regiunea inimii si disfunctie in extremitati.
Prin testarea invazive la laboratorul de cateterism din cele 94 de pacienti participante, echipa a descoperit 55 au avut disfunctie coronarian endoteliale. Comparand aceste rezultate impotriva RH-Pat, cercetatorii au descoperit o valoare de prag pentru test degetului care ar fi identificat majoritatea pacientilor cu boli cardiace precoce.
Rezultatele studiului indica un rol potential de RH-PAT ca un test pentru a identifica persoanele ca acesta inainte de a unei proceduri invazive, cum ar fi angiografia, sau poate chiar pentru a gasi care au nevoie de un tratament mai agresiv pentru a incetini sau opri progresia bolii cardiovasculare.
In acest grup de pacienti cu durere in piept, test neinvaziv a fost foarte sensibil in identificarea celor cu boli cardiace precoce, spune dr. Lerman. Urmatorul pas este de ...

Noi practici clinice Orientarea Publicat la Bucurati-Flat picioare in Adulti

Noi practici clinice Orientarea Publicat la Bucurati-Flat picioare in Adulti Noutati de la 2005 Conferinta Stiintifica Anuala a Colegiului American de picior si chirurgii glezna --
Pentru a ajuta la medici si pacienti sa inteleaga mai bine modalitati de a diagnostica si trata conditiile flatfoot dureroase la adulti, Colegiul American de picior si glezna Chirurgilor (ACFAS) a anuntat astazi publicarea o noua orientare practica clinica pentru aceasta problema picior comune. Conform unui studiu subliniat in orientarea ACFAS, incidenta flatfoot este estimat la 5 la suta din populatia SUA.
Noua orientare a fost anuntata de ACFAS in cadrul conferintei sale stiintifice anuale a avut loc aici si la care au participat aproximativ 1.000 din SUA picior si chirurgi glezna.
Mai multe prezentari orale, la reuniunea acoperite de diagnostic si tratament a conditiilor de flatfoot. O preocupare primordiala este ca flatfoot poate provoca dureri invalidante piciorul la adulti si ar trebui sa fie diagnosticat precoce si tratati corespunzator.
Intr-o prezentare, Kris DiNucci, DPM, FACFAS, o Omaha bazate pe picior si chirurg gleznei, a declarat ca de multe ori flatfoot adult este o tulburare complexa cu simptome variate si diferite grade de deformare si de anemiere. La adulti, picioarele plate pot fi foarte dureroase si cele limita capacitatea de a exercita si sederea in stare buna de sanatate cardiovasculare, a spus DiNucci. Deci, orientarile sunt destinate sa contribuie la medici diferentierea diferitelor tipuri de conditii flatfoot si intervin inainte de conditia progreseaza la o grava, activitate de-limitarea problema picior.
Adulti orientarea flatfoot clinica practica este publicat in martie / aprilie problema Journal of Foot & Ankle Chirurgie, si ofera cai de diagnostic si tratament sa urmeze atunci cand se evalueaza pacientii flatfoot.
La adulti, a spus DiNucci picioare plate apar de la un colaps partiala sau totala a arcului, prin urmare, conditia este numita, arcade cazut.
De obicei, rezultate din fortarea tendonul care sustine arcul sau progresiei de o copilarie netratat conditie flatfoot. Pentru multi adulti, picioare plate determina durere sacaiala a piciorului pe care se agraveaza in timp. Greu de a fi activ, varsat de lire sterline in exces si sa mentina un stil de viata sanatos, daca picioarele ranit in mod constant, a spus DiNucci.
Flatfoot flexibil este...

Fluid deplasarea de pe picioare Pentru a gatului poate duce la obstructiva Apneea

Fluid deplasarea de pe picioare Pentru a gatului poate duce la obstructiva Apneea Atunci cand o persoana se afla in jos, o cantitate mica de lichid stramutate din picioare la baza gatului sa va limitati tesuturilor moi din jurul gatului si cresterea rezistentei flux de aer in faringe cu mai mult de 100 la suta, predispun persoana la apnee obstructiva de somn.
Rezultatele apar in a doua problema pentru decembrie 2006 a Jurnalului American de respiratorie si Critical Care Medi...

Teen atletul cu debilitante diformitati Inapoi pe picioare Dupa Complexul chirurgie la Cedars-Sinai Medical Center

Teen atletul cu debilitante diformitati Inapoi pe picioare Dupa Complexul chirurgie la Cedars-Sinai Medical Center Dupa sapte ani, Ryan Woodward, 16, devine o noua pereche de pantofi. Nici macar o masina noua ar putea obtine emotia adolescent canadian simte despre aceasta achizitie aparent ordinare, a facut posibila dupa o interventie chirurgicala cu migala complexe la Cedars-Sinai Medical Centre Charcot-Marie-Tooth/Hereditary Neuropatia Center.
Din copilarie, Ryan a sustinut cu debilitante-si initial mysti...

Made-Pentru a-Solutions Masura pentru cresterea proteze de picioare amputate

Made-Pentru a-Solutions Masura pentru cresterea proteze de picioare amputate TECNALIA Corporación Tecnológica si Institutul Valencia pentru Biomecanica (IBV) au proiectat facut-la-solutii de masura pentru a imbunatati adaptarea la inlocuitori pentru picioare amputate - Obiectivul principal al sanatatii noi biomateriale de proiect, Fabio, finantat de Ministerul Industriei, Comertului si Turism.
Proiectul are ca scop Fabio pentru integrarea totala a lantului de proiecta...

Trei pasi pentru picioare sanatoase

Trei pasi pentru picioare sanatoase Noi cerem o multime de picioarele noastre, am sa le ia pentru a acordat si abia a da un gand la cele mai bune cum sa le mentine sanatosi, pana cand ceva nu merge bine. In aceasta luna la Harvard Health Letter, exista un articol patru pagini despre cum picioare de munca si trei pasi cu privire la modul de a avea grija de ei de la Dr. James Ioli, sef al pedichiura la Harvard-Brigham afiliate si Wome...

American Physical Therapy Association saluta Sen Baucus in picioare impotriva Terapie Cap

American Physical Therapy Association saluta Sen Baucus in picioare impotriva Terapie Cap American Physical Therapy Association (APTA) saluta senatorul Max Baucus (D-MT) pentru care indeamna la Centrul pentru Servicii de Medicare si Medicaid (CMS) pentru a mentine exceptiile de la procesul de la Medicare partea capace de terapie B, intr-o scrisoare trimisa ieri la sanatate si Human Services (HHS) Secretarul Michael Leavitt.
Terapeuti fizice multumesc senatorul Baucus pentru conducer...

Don't Let Gravity Be Downfall dvs. - Orientari noi Ajutor Seniori Stai solid privire la respectarea acestora de picioare si gratuit de prejudiciu

Don't Let Gravity Be Downfall dvs. - Orientari noi Ajutor Seniori Stai solid privire la respectarea acestora de picioare si gratuit de prejudiciu Pentru a ajuta la seniori Americi stea pe picioarele lor si fara a prejudiciului, Academia Americana de ortopedie Chirurgilor (AAOS) si National de Formatori Athletic Association (ANAT) au elaborat un set de instructiuni simple proiectate pentru a ajuta americanii mai mari a evita o parte, si mai mica a incidentei vatamarea grava atunci cand cade sa apara. Cele doua organizatii va lansa un anunt d...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.