Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Analize sange


California in curs de dezvoltare de companie CD4 + analize de sange Pentru utilizarea in tarile in curs de dezvoltare

California in curs de dezvoltare de companie CD4 + analize de sange Pentru utilizarea in tarile in curs de dezvoltare
Fullerton, California, pe baza de Beckman Coulter ia parte la o initiativa internationala de a dezvolta un tip de test de sange care poate fi folosit pe scara larga in tarile in curs de dezvoltare pentru a masura persoane o CD4 + T numarului de celule, Orange County rapoartele de registru. Initiativa - care a primit o subventie de 8.9 milioane dolari de la Bill & Melinda Gates Foundation - isi propune sa creeze degetul simpla intepatura-teste pentru a masura CD4 + conteaza. Ea se bazeaza la Imperial College din Londra, care anul trecut a solicitat idei de la cercetatori din intreaga lume cu privire la modul de a dezvolta teste pentru a masura CD4 + numar de persoane care traiesc in zonele fara energie electrica. Beckman Coulter, care de obicei face ca echipamente de laborator, a fost una din cele patru organizatii in acest an pentru a primi subventii in cadrul initiativei. Alte subventii a plecat la cercetatorii de la Zyomyx, Universitatea Cornell si Institutul Barret. Potrivit Register, Beckman Coulter a inceput lucrul la un stil de jojei-test, care va trage in sus de sange pentru a masura concentratia de persoane o celule CD4 +. Dispozitivul trebuie sa fie in masura sa spun medicii, daca o persoana are un numar de celule CD4 + de mai jos 250 - nivelul la care persoanele infectate cu HIV pozitive de obicei incepe terapie antiretrovirala. Aparatul, de asemenea, trebuie sa fie usor de utilizat si precisa chiar si in zonele fara energie electrica si atunci cand sunt depozitate in antrepozite in cazul in care temperaturile pot ajunge la 140 de grade Fahrenheit. Fiecare test, de asemenea, ar trebui sa costa $ 3 sau mai putin. Initiative Termenul limita este de 2011, dar oficialii de la Colegiul Imperial sunt incurajatoare cercetatori pentru a termina pana in 2010. Cercetatorii de la toate cele patru organizatii intalnit ultima luna de la Cornell pentru schimb de informatii care ar putea ajuta alte echipe de cercetare, conform registrului. Fiecare organizatie va pastra drepturile pentru orice descoperirile facute in timpul procesului de cercetare in conformitate cu termenii de finantar...

Multe analize de sange ar putea in curand Inlocuit de Spit Teste

Multe analize de sange ar putea in curand Inlocuit de Spit Teste Intr-o zi in curand pacienti pot scuipat intr-o ceasca, in loc de tonic pentru o intepatura ac, atunci cand a fi testate pentru cancer, boli de inima sau diabet. Un pas important in aceasta directie este de catalogare a proteome complet salivare, un set de proteine in saliva umane ductale, identificate de catre un consortiu de trei echipe de cercetare, in conformitate cu un articol publicat in "Journal of Proteome de cercetare. Inlocuirea de sange remize cu teste de saliva pentru a face promisiuni diagnostic de boala, precum si urmarirea eficacitatii tratamentului, mai putin invazive si costisitoare.
Proteomica saliva si diagnosticare este parte a unui efort national pentru a crea prima harta a fiecarei proteine umane si fiecare interactiune proteine, deoarece acestea contribuie la sanatate si de boala si, ca acestea actioneaza ca markeri pentru statele bolii. In urma instructiunilor codificat de gene, masini de proteine formeaza organele bodys si de a reglementa proceselor sale celulare. Definirea metodelor de proteine exacte pe o scara globala permite dezvoltarea unor teste de diagnostic precoce si design precis de droguri. In studiul actual, cercetatorii au cautat sa stabileasca un set complet de proteine secretat de catre glandele salivare majore (parotide, submandibular (SM) si sublingual (SL)). Recent, eforturile paralel ca mapata sange (plasma) si lacrima proteomes permite comparatii utile de modul in proteine si a markerilor boala potentiale sunt comune sau unice pentru fluide corporale diferite.
Studiile anterioare a stabilit ca proteinele salivare vindeca gura, amplifica vocea, sa dezvolte mugurii gust si ucide bacteriile si virusii, a declarat James E. Melvin, DDS, Ph.D., director al Centrului pentru orala Biologie de la Universitatea din Rochester Medical Center, si un autor de pe hartie. Munca noastra, precum si activitatea de partenerii nostri, a demonstrat ca proteinele salivare poate reprezenta noi instrumente pentru urmarirea bolii in intreg organismul - instrumente care ar putea fi mai usor de a monitoriza in saliva decat in sange, a declarat Melvin, care desfasoara activitati de cercetare sa de la Dental Eastman Center, in colaborare cu laboratoare de cercetare a Mark Sullivan, Ph.D., si Fred K. Hagen, Ph.D.
Institutul National de dentare si craniofaciale Cercetare (NIDCR), parte a Institutului National de Sanatate, finantat de studiu curent. Saliva studiu proteome reprezinta un efort consortiu cu echipe de cercetare de la Scripps Research Institute (John R. Yates III), Universitatea din Rochester, University of Southern California (Paul Denny), University of California din San Francisco (Susan J. Fisher) si UC Los Angeles (David T. Wong, Joseph A. Loo).
Nu parintii tai Saliva
Pentru a descrie rezultatele studiului actuale, este important de observat ca definitia de saliva este in evolutie. Saliva o data mentionata la tot ceea ce in lichidul pe cale orala, inclusiv: produse de deseuri bacteriene, celule moarte care s-au varsat de la membranele mucoase si substante maloasa de la crapaturi guma. Printre cercetatori de astazi, cu toate acestea, termenul este de saliva ce in ce mai rezervat doar pentru secretiile glandelor salivare (saliva ductale). Noua definitie este semnificativa pentru ca a teoriei emergente...

Cellestis Primeste FDA de aprobare pentru analize de sange pentru tuberculoza Detectarea

Cellestis Primeste FDA de aprobare pentru analize de sange pentru tuberculoza Detectarea Valencia CA. - Medicii & controlorilor de TBC din tara pot acum rapid si cu acuratete a detecta M. infectia tuberculoza cu US Food and Drug Administration (FDA) aprobarea QuantiFERON (R)-Gold TB in-Tube (QFT (TM)). Acest test de sange detecteaza raspunsurile imune celulare la proteinele asociate in mod specific cu tuberculoza (TBC) infectie. Acesta inlocuieste QuantiFERON initiala (R)-Gold TBC...

Noua australian analize de sange dovedita de sase ori mai eficient de control al tuberculozei

Noua australian analize de sange dovedita de sase ori mai eficient de control al tuberculozei Intr-un studiu de reper electronic publicat in Jurnalul American de respiratorii si Critical Care Medicine, un test de sange pentru depistarea infectiei cu tuberculoza, QuantiFERON-TB Gold (QFT), a fost dovedit a fi de sase ori mai precis decat conventionale de testare la tuberculina (TST ), la care se prezice tuberculoza (TBC)-persoanele expuse va continua sa dezvolte boli TB. Acest studiu are im...

Doua ore MRSA Si Staph analize de sange Gets FDA 510 (k) Clearance

Doua ore MRSA Si Staph analize de sange Gets FDA 510 (k) Clearance FDA (Food and Drug Administration) au dat clearance-ul pentru GeneOhm BD testul StaphSR. Acesta este testul prima disponibile pentru a identifica atat Staphylococcus aureus (SA) si aureus meticilino-rezistent la meticilina (MRSA), rapid si in acelasi timp, de la pacienti cu culturi de sange pozitive.
Acest lucru va face posibila pentru medici de a utiliza un tratament potrivit la momentul potri...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.