Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Analize tgo


Pandemic Planificare complicata de politica Borders, asistenta medicala Probleme

Pandemic Planificare complicata de politica Borders, asistenta medicala Probleme
Panic, angajarea de personal probleme si frontierele geografice sunt cateva dintre provocarile cu care expertii de sanatate publica trebuie sa abordeze in care acestea plan pentru o pandemie de gripa este posibil, potrivit unui nou raport de la Universitatea Purdue.
Cei mai multi experti din sectorul public de sanatate, care sunt lideri de planificare eforturile pentru a unui focar de gripa sunt axate pe anumite zone geografice, de obicei judete, astfel cum sunt definite de liniile politice, a spus George Avery, profesor asistent de sanatate si de kinetoterapie si membru al echipei de Purdue alternative de ingrijire de planificare a site-ului . Acest lucru este problematic, deoarece in cazul in care exista un focar, planificatorii trebuie sa ia in considerare oameni si sistemele de sanatate care sunt sau nu sunt in jurul lor.
Judete ca alte state de frontiera se pot confrunta nerezidenti care solicita tratament in zona lor, in timp ce alte judete pot fi acasa, la numai izolat sistemul de spital in regiune si se pot astepta ca populatia din alte state sa calatoreasca acolo pentru ingrijire. De sanatate, mai ales intr-o criza, nu este definit de judet sau linii de stat.
De exemplu, in loc de fiecare departament de sanatate Indiana judet fac planuri pentru judetul sale individuale, planurile ar trebui sa fie dezvoltate, sau cel putin coordonate, la nivel regional, Avery a spus.
Membrii alternative Purdue Care site-ului echipe de planificare intervievati planificatorii de sanatate publica in 13 de Indianas 92 judete din noiembrie 2006 pana in august 2007, ca parte a unei analize pandemii de planificare decalaj. Judete sunt Allen, Clay, Dearborn, Fulton, Huntington, Lake, Johnson, Montgomery, Orange, Posey, Randolph, Sullivan si Warrick. Purdues Healthcare Programul de Asistenta Tehnica asamblate echipa sa se uite la aspectele privind planificarea pentru site-urile de ingrijire alternative si alte aspecte legate de capacitatea de crestere brusca in timpul unei pandemii, cum ar fi de personal se refera, de bunuri de medicatie, si accesul la echipamentele medicale si sanatate, sistemul de ingrijire si limite de asigurare.
Constatarile echipe sunt publicate online, in aceasta saptamana, la Journal of Homeland Security si Emergency Management.
Gripa hospitalizes 200,000 de americani si ucide anual 36000. In 2005 preocupare la nivel mondial a fost ridicata despre o pandemie de gripa posibil, deoarece numarul de decese omului legate de gripa aviara a fost in crestere in unele tari din Asia. Exista ingrijorarea ca, in cazul in care virusul au fost transmise la om la om, un focar globala ar putea duce la milioane de decese. Ca rezultat, federale, de stat si local, liderii continua sa-si planifice.
O alta preocupare semnificativa de planificare este legat de personal, mai ales la site-uri de ingrijire alternative, a declarat Mark Lawley, un profesor asociat de inginerie biomedicala, care este specializata in sistemele de sanatate si de livrare face parte din echipa de cercetare. In timpul unei pandemii, ne putem astepta ca persoanele care ii ingrijesc vor deveni bolnav, unele persoanele care ii ingrijesc vor fi reticenti sa lucreze, iar altele vor ramane acasa pentru ingrijirea membrilor lor de familie proprie. Planificatorii Multe site-uri sunt sugerand grija supleant in timpul unui focar, dar gasirea de membri de personal suplimentar pentru aceste unitati vor un impediment mare.
Ca urmare, site-uri supleant, de multe ori nu sunt o alternativa fezabila, Lawley a spus. De asemenea, tulpina pe forta de munca va afecta probabil standard de ingrijire.
Publicul are asteptari cu privire la standard de ingrijire a sanatatii, a spus el. De exemplu, medicii prescriu medicamente si asistente medicale le administreze, dar ce se intampla in cazul in care un grup este timpul unei crize de personal? Cum sunt roluri reatribuit si modul in care este ca comunicate pacienti?
In plus fata de angajarea de personal si problemele comunitatii de coordonare, de cercetatori, de asemenea, a constatat ca neintelegerile cu privire la ratele de mortalitate si proiectate boala sunt crearea de panica.
In mai multe judete, planificatorii multe sunt anticiparea impactul devastator pe care chiar sa depaseasca scenarii de cel mai rau caz de vedere istoric, Avery a spus. Rezultatele confuzie intr-un sentiment de neputinta in randul unor echipe de planificare, deoarece ei cred ca orice planificare vor fi prestate inutil de amploarea problemei.
Pentru a contracara acest lucru, cercetatorii au sugerat explicatiile de mai multe federale, de stat, internationale si academice de experti cu privire la statisticile si de supraveghere.
Echipa de cercetare...

Noi date sugereaza Medicii nu vor putea fi Avand in vedere Storm Simptomele care sunt importante pentru Pacientii, cum ar fi durerea si anxietate

Noi date sugereaza Medicii nu vor putea fi Avand in vedere Storm Simptomele care sunt importante pentru Pacientii, cum ar fi durerea si anxietate Medicii si pacientii cu depresie judeca gravitatea simptom si imbunatatirea urmatoarele farmacoterapie diferit, conform datelor prezentate la data de 20 reuniunii anuale a Colegiului European de Neuropsychopharmacology (ECNP) din Viena, Austria. Datele sugereaza medicii s-ar putea sa nu fie in considerare simptomele care sunt importante in ochii pacientilor, cum ar fi durerea si anxiety.1
Rezultatele se bazeaza pe o analiza post-hoc a unui dublu-orb, controlat cu placebo, multi-centru de studiu european la pacienti adulti cu tulburare depresiva majora (MDD) si non-dureri specifice (n = 327). Aceasta analiza menite pentru a compara modul de pacienti si medicii de estimare generala severitatea bolii la momentul initial si imbunatatirea simptom in timpul tratamentului pe termen scurt de depresie majora, indiferent de tratament group.1 Rezultatele au evidentiat faptul ca medicii de tratarea acestor pacienti ia in considerare doar medic-evaluat simptome depresive (cum a fost evaluata de catre Montgomery-Asperg-Depresiuni scara sau MADRS), atunci cand se evalueaza modul in care pacientul este bolnav si daca pacientul este tot mai bine. Pacientii, pe de alta parte, de asemenea, ia in considerare durere si anxietate atunci cand judeca propriile lor improvement.1
Dovezi anterioare au sugerat ca atat tratarea emotionala si simptome fizice de depresie ofera pacientilor cu cea mai buna sansa de a ajunge la remisie, a spus profesorul Koen Demyttenaere, Departamentul de Psihiatrie, Spitalul Universitar Gasthuisberg, Leuven, Belgia si principalul autor al acestui studiu. Aceste rezultate calitative evidentiaza necesitatea pentru medicii sa ia in considerare, de asemenea, un spectru larg de simptome, inclusiv durere si anxietate la tratarea pacientilor cu tulburare depresiva majora si a durerii asociate.
Rezultatele studiului
Cele doua Principalele concluzii ale acestei analize noi sunt:
- Boala Severity: La inceputul studiului, evaluarea medic de gravitatea bolii generala a fost prezis in mod semnificativ de severitate depresie (folosind instrument de evaluare MADRS), cat si pentru ideatie paranoic (masurata prin Lista de verificare Simptom, sau SCL-90-R); durerea nu a fost o consideration.1 Dupa opt saptamani de tratament, medicii de evaluare privind gravitatea bolii generala a fost prezis in mod semnificativ de scaderea in severitate de depresie (MADRS), fiind de sex feminin si de varsta mai tanara. Printre medicii, durerea nu a fost din nou predictiv al bolii severity.1
- Boala Imbunatatirea: Printre medici, imbunatatirea globala a bolii la sfarsitul studiului, masurata prin Global Clinic de Impresii de scara Imbunatatirea (CGI-I), a fost prezis in mod semnificativ in mod pozitiv de scaderea in MADRS-evaluat severitate; de scaderea in primejdie a sensibilitatii la interpersonale (masurat de SCL-90-R) si negativ prezis de o mai veche age.1 In schimb, imbunatatirea pacient evaluat incluse ameliorare a durerii. Predictori semnificative ale pacientului-evaluate de imbunatatire (masurata prin Global pacientului Impresii de scara Imbunatatirea) au fost o scadere a severitatii durerii (in functie de durere medie, masurata prin Pain Scurt Inventarul scara sau de BPI), depresia si anxietatea in functie de SCL-90 -R subdomains.1
In plus, in acest studiu, similitudinea de ameliorare a bolii pacientului nominala (IGP-I) si medic evaluat de imbunatatire a bolii (CGI-I) a fost investigat de catre statisticile descriptiv si un model de predictie. In 44.7 la suta din cazuri, nu a existat o discrepanta in evaluarile de imbunatatire. In cazul unei neconcordante, imbunatatirea medie a fost de obicei, judecat de catre medici cu mai mare decat pacientii (36,3 la suta comparativ cu 8.4 la suta), indiferent de tratament. O scadere mai mica in MADRS evaluate severitate depresie, dureri de interferenta in raport cu alte persoane si, in sensibilitate interpersonala in mod semnificativ mai mica a prezis o discrepanta intre pacient si de imbunatatire medic. O scadere mai mica la severitatea durerii pacientului nominala (BPI), precum si depresie (SCL-90-R), in mod semnificativ a prezis o discrepanta mai mare intre medic si pacient imbunatatire evaluat, cu imbunatatirea medicul evaluare fiind mai mare.
Aceste rezultate furniza dovezi cu privire la importanta relativa a simptome diferite in depresie dintr-o perspectiva pacient si de necesitatea de a se concentra dincolo de simptome depresive de baza, atunci cand se trateaza pacienti deprimat.
Despre Study1
Metodologia
Datele au fost obtinute de la un dublu-orb, controlate placebo, cu multi studiu de centru-efectuat in Belgia, Finlanda, Franta, Germania si Slovacia, in ambulatoriu, ≥ 18 ani care au prezentat cu tulburare depresiva majora (valoare initiala a severitatea bolii definita ca o Montgomery - Asberg Depresie Scala de evaluare [MADRS] ≥ 20 si Impresia clinica globala-Sev...

Tulburare copiii prematuri, Toddlers mai probabil sa aiba un somn legate de respiratie

Tulburare copiii prematuri, Toddlers mai probabil sa aiba un somn legate de respiratie Un somn-tulburari legate de respiratie intre sugari si copii mici nascuti prematur are loc mai devreme decat se astepta in aceasta populatie, precum si la rate mai mari decat in randul completa sugari termen lung, in functie de o cercetare abstract, prezentate la SLEEP 2007, 21 reuniunea anuala a Professional asociate Sleep Societati (APSS).
Studiul, ca autori pe Hawley E. Montgomery-Downs, dr....

Verde Psihologie Raport Insights Oferte Into Motivatii si a barierelor la 'Going "

Verde Psihologie Raport Insights Oferte Into Motivatii si a barierelor la 'Going " Oamenii sunt mai multe sanse de a adopta comportamente verde, in cazul in care ei cred ca alti oameni fac acelasi lucru, potrivit unui raport recent publicat de American Psychological Association Task Force pe interfata intre Psihologie si global privind schimbarile climatice.
2009 Raportul analizeaza modul in care oamenii sa inteleaga riscul de a schimbarilor climatice, modul in care acestea s...

DOV farmaceutice, Inc Initiaza din studii clinice de faza II La pacientii cu tulburare depresiva majora in

DOV farmaceutice, Inc Initiaza din studii clinice de faza II La pacientii cu tulburare depresiva majora in DOV farmaceutice, Inc (OTCBB: DOVP) a anuntat ca a initiat un studiu clinic de faza II de DOV 21947 la pacientii diagnosticati cu tulburare depresiva majora. DOV 21947 este DOVs conduce Triple inhibitor al recaptarii, sau TRIP, pentru tratamentul depresiei si a obezitatii. Studiu clinic, care va intamplare de aproximativ 200 de pacienti, este un dublu-orb, controlat cu placebo, multi-centru de stu...

EDAP Pentru a relua US Clinic de studiu ale Ablatherm-HIFU

EDAP Pentru a relua US Clinic de studiu ale Ablatherm-HIFU EDAP TMS SA (Nasdaq: EDAP), lider global in High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) tratamentul cancerului de prostata si de lider mondial in dezvoltarea, productia si distributia de un portofoliu larg de minim invaziva dispozitive medicale in primul rand, pentru tratamentul boli urologice, a anuntat transferul responsabilitatilor de studiu din SUA clinic si de incheiere a planului sau de managem...

Beneficii de omega 3s foarte clara pentru Bipolar Disorder

Beneficii de omega 3s foarte clara pentru Bipolar Disorder In ciuda constatari interesante ca omega 3 suplimentele de acid gras ar putea atenua simptomele depresiei, exista inca dovezi nu sunt suficiente pentru a spune daca 3s Omega sunt tratamente utile pentru persoanele cu tulburare bipolara, in conformitate cu o revizuire a studiilor recente.
Cu toate acestea, 3S omega merita o analiza suplimentara, deoarece acestea par sa nu aiba efecte adverse gra...

Noi analize pe termen lung LIALDA (mesalamine) Datele prezentate la ACG

Noi analize pe termen lung LIALDA (mesalamine) Datele prezentate la ACG Post-hoc si alte analize de obiective secundare de protectie pe termen lung si tolerabilitatea studiul Shire PLC (LSE: SHP, Nasdaq: SHPGY, TSX: SHQ) colita ulceroasa (UC) de droguri LIALDA ™ (mesalamine) furniza date suplimentare privind LIALDA la pacientii cu insuficienta renala usoara pana la moderata colita ulcerativa. Aceste analize ale LIALDAs 303 proces, pe termen lung, de faza III, deschi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.