Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Angiom venos cerebelos


Human cerebelos si varsta cortexul in moduri foarte diferite

Human cerebelos si varsta cortexul in moduri foarte diferite
Profilul de imbatranire a creierului uman, de asemenea, difera foarte mult de cea observata la cimpanzei --
Cercetatorii au descoperit ca cele doua zone principale ale creierului uman par sa varsta in moduri radical diferite: cortexul utilizate in mai ridicat nivel de crezut ca-sufera schimbari mai ample cu varsta decat cerebelos, care reglementeaza procese de baza, cum ar fi ale inimii, respiratie si de echilibru. Munca lor, bazat pe o analiza a expresiei genice in diverse domenii de creierul uman si cimpanzeu, de asemenea, arata ca cele doua specii de creierul varsta foarte diferit, in ciuda relatia lor stransa evolutive.
De cercetare, de oamenii de stiinta de la Universitatea Harvard, Universitatea din California, Berkeley, Lawrence Berkeley National Laboratory, si Max-Planck-Evolutionary Institutul de Antropologie, vor fi raportate in aceasta saptamana cu acces liber-journal PLoS Biology.
Am fost surprinsi atat de omogenitate a imbatranirii, in cortexul si de diferentele dramatice in imbatranire dintre cortex si cerebel, spune Joshua B. Plotkin, un om junior in Societatea Harvard a semenilor. Faptul ca nivelurile de activitate in gena cerebelos raman mai stabil ca o persoana de varsta sugereaza faptul ca aceasta regiune a creierului experientele putin stres oxidativ si daunele, ca parte a procesului de imbatranire normale.
Mai raman multe de invatat despre modul in care creierul varstele si modul in care modificari in expresia genelor-a lungul timpului sunt legate de activitatea creierului, spune Michael B. Eisen, profesor asistent de biologie celulara si moleculara la UC Berkeley. Analizele noastre sugereaza faptul ca diferitele functii din diferite regiuni ale creierului influenta modul in care acestea de varsta, si ca putem invata despre variatie functionala si evolutia prin studierea modificari expresia genica cu varsta.
Cercetatorii au folosit date de la chips-uri genei sa se uite la expresia genelor - gradul in care sunt diferite gene activata si dezactivata - in cinci regiuni diferite ale creierului cortexului. Ei au descoperit ca, in toate cele cinci domenii corticala, modificari ale creierului cu inaintarea in varsta au fost pronuntate si coerente. Modificari in expresia genelor in cerebelos au fost mai mici si mai putin coordonate.
Studiu realizat de Plotkin, Eisen, absolvent Berkeley student Hunter B. Fraser, si Philipp Khaitovich si Svante Pääbo de la Max-Planck-Institut din Leipzig, Germania, este unul dintre numeroasele efectuate pana in prezent cu privire la problema a modului expresia genelor pe intreg teritoriul durata de viata umana, dar primul care a examina modul in care cele doua dom...

Nuvelo si Bayer HealthCare Inceput Sonoma-3, de faza 3 a doua incercare a Alfimeprase La pacientii cu cateter venos central ocluziei

Nuvelo si Bayer HealthCare Inceput Sonoma-3, de faza 3 a doua incercare a Alfimeprase La pacientii cu cateter venos central ocluziei Nuvelo Inc (Nasdaq: NUVO) si Bayer HealthCare (BHC) a anuntat astazi ca au inceput inscrierea pacient intr-o a doua etapa studiu pivot 3 clinice de candidat produs de plumb, alfimeprase, pentru tratamentul de ocluzie centrale cateter venos (CO).
Faza 3 proces, cunoscut sub numele de Sonoma-3 (Speedy Deschiderea non-catetere functionale si Occluded cu mini-doza Alfimeprase-3), este a doua din doua se suprapun, multi-nationale in studiile de faza 3 alfimeprase Acest program pentru CO -deschis, cu un singur brat studiu va evalua siguranta si eficacitatea de 3 mg de alfimeprase la 800 de pacienti cu occluded catetere venos central.
Noi credem ca alfimeprase are potentialul de a dizolva cheagurile de rapid si de a restabili rapid capacitatea de a insufla terapie critice, cum ar fi chimioterapie sau antibiotice prin catetere occluded o data, a spus Steven R. Deitcher, MD, vicepresedinte al stiintelor medicale pentru Nuvelo si cercetatorul principal al fostului Faza 2 proces. Asteptam cu nerabdare finalizarea primul proces in acest program, Sonoma-2, mai tarziu in acest an si se asteapta rezultatele studiului de faza 3 pentru a confirma capacitatea alfimeprase pentru a restabili functia de a catetere occluded in 15 minute sau mai putin, dupa cum sa demonstrat in Faza noastre 2 proces.
Anterior, a anuntat rezultatele dintr-o faza 2 multi-centru, randomizate, dublu-orb la 55 pacienti cu occluded cateter venos central a demonstrat ca fluxul de alfimeprase restaurat la 40 la suta si 50 la suta din catetere occluded 5 si 15 minute dupa prima doza, respectiv. Prin comparatie, nu, Cathflo (R) Activase (R) (alteplaza) a restabili fluxul de timp la fiecare punct. Alfimeprase restaurat, de asemenea, fluxul de la 60 la suta de catetere occluded putin 120 de minute dupa prima doza si de la 80 la suta de catetere occluded putin 120 de minute dupa a doua doza, comparativ cu 46 la suta putin 120 de minute dupa prima doza si 62 la suta putin 120 de minute de la a doua doza cu Cathflo (R) Activase (R).
Despre cateter ocluziei
Livrare de chimioterapie, suport nutritional, antibiotice si produsele din sange, precum si retragerea frecvente de probe de sange pentru testele de laborator, sunt de multe ori a facilitat prin intermediul centrale catetere venos. Aproximativ 5 milioane catetere sunt plasate la pacientii in Statele Unite in fiecare an, cu cat mai multe de 25 la suta a deveni occluded. Atunci cand un cateter devine occluded, scopul este de a restabili fluxul de prompt si intr-un mod rentabil, cu un risc minim pentru pacient. Deoarece aceste catetere sunt in primul rand inserate in pacientii care au primit de salvare medicamente, cum ar fi chimioterapie, este critica pentru a restabili fluxul prin cateter cat mai curand posibil. In cazul occlusions trombotice, tratamentul cu medicamente trombolitice reprezinta o mai putin invazive si costa mai-alternative eficiente pentru inlocuire. In prezent, Cathflo (R) Activase (R) este aprobat in Statele Unite pentru restabilirea functiei de catetere venoase centrale.
Despre Alfimeprase
Alfimeprase este o enzima produsa prin tehnologia ADN-ului recombinant ca rezolva problema rapid formarea cheagurilor de sange printr-un mecanism unic de actiune; direct degradeaza fibrina, o proteina care prevede schele pentru formarea cheagurilor de sange. In studiile clinice pana in prezent, alfimeprase sa demonstrat ca au capacitatea de a rezolva arteriale periferice (de exemplu, picior), cheaguri in termen de patru ore de la initierea tratamentului si pentru a goli catetere occluded in 15 minute sau mai putin. In plus, activitatea sa lytic este localizat pe site-ul de livrare ca urmare a inhibarii rapide a acestuia de alfa-2 macroglobulin, o proteina gasesc in mod natural de sange, de indata ce se indeparteaza de cheag si in circulatia generala. Acest mecanism de eliminare, ajuta concentreze activitatea trombolitic la site-ul de livrare si, in teste clinice, pare sa reduca la minimum sangerare efecte secundare.
Additional testele clinice
Primul studiu de faza in curs de desfasurare programul de 3 clinice in CO, Sonoma-2, a inceput in septembrie 2005 si se asteapta sa finalizeze inscrierea in a doua jumatate a acestui an. Aceasta randomizate, dublu-orb, care a comparat eficacitatea este de 3 mg de alfimeprase cu placebo la 300 de pacienti cu occluded catetere venos central. Doua treimi din participantii primesc alfimeprase, iar restul au primit placebo. Obiectivul primar este restabilirea functiei cateter in termen de 15 de minute.
Alfimeprase este, de asemenea, de a fi studiate intr-o faza in curs de desfasurare 3 program cunoscut sub numele de Napa (roman arterial perfuzie cu Alfimeprase) program, pentru tratamentul acut ocluzie arteriala periferica (PAO), sau atac picior. Programul consta in doua se suprapun, randomizat, multi dublu-orb, comparand-studiile nationale de 0,3 mg / kg de alfimeprase cu placebo la un total de 600 pacienti. Obiectivul primar in ambele studii este evitarea de chirurgie vasculara deschise...

Nuvelo Announces Publicarea Faza 2 Alfimeprase rezultatele studiului In cateter venos central ocluziei

Nuvelo Announces Publicarea Faza 2 Alfimeprase rezultatele studiului In cateter venos central ocluziei Nuvelo, Inc (Nasdaq: NUVO) a anuntat astazi publicarea Faza 2 rezultate din studiile clinice la 1 iulie problema a Journal of Clinical Oncology (JCO), care sa demonstreze ca alfimeprase poate restabili rapid functie pentru a occluded venoase centrale dispozitive de acces (CVADs) .
Acest Faza 2 randomizate, dublu-orb, controlate, doza-variind de studiu a comparat de siguranta si de activitate a ...

Angiotech completeaza Inscrieri In Europa Centrala sa cateter venos (CVC), Pivotal de studiu

Angiotech completeaza Inscrieri In Europa Centrala sa cateter venos (CVC), Pivotal de studiu Angiotech Pharmaceuticals, Inc (NASDAQ: AnPi, TSX: ANP), o specialitate la nivel mondial farmaceutic si medical dispozitiv de companie, a anuntat astazi finalizarea inscrierea in Europa Centrala sale cateter venos (CVC) Pivotal Studiul, care este proiectat pentru a examina siguranta si eficacitatea Angiotechs 5-Fluorouracil (5-FU) CVC filmate in prevenirea colonizarii bacteriene cateter in compara...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.