Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Antibiotic pentru gat


Prea multi copii fiind prescrise antibiotice pentru dureri de gat

Prea multi copii fiind prescrise antibiotice pentru dureri de gat
Faringita (inflamarea gatului), conturile de 6 la suta de vizite de catre copii pentru a medicilor de familie medicina si medici pediatri, potrivit informatiilor de fundal in articol. Manifestarea cea mai comuna a faringita acuta este durere in gat. Cauza principala bacteriana a dureri de gat si singura cauza comuna a dureri in gat care justifica un tratament antibiotic este grupul A beta-hemolitic streptococi (GABHS). GABHS sunt cultivate de la 15 la suta la 36 la suta din copiii cu durere in gat. Pentru a imbunatati acuratetea de diagnosticare si de a reduce inutile tratament cu antibiotice, se recomanda ca un test GABHS fi efectuate inainte de tratarea copiilor cu un antibiotic. Penicilina este antibioticul recomandat, dar alternative acceptabile includ amoxicilina, eritromicina (pentru penicilina pacientii alergice), si cefalosporine de prima generatie.
Cercetatorii au folosit date de la Ambulatorie National Medical Care Survey (NAMCS) si National Spitalul Ambulatorie Medical Care Survey (NHAMCS) 1995 - 2003. Studiul a inclus o analiza a vizitelor de catre copiii cu varsta intre 3 la 17 ani, cu dureri de gat la birou pe baza de medici, departamente spital ambulatoriu, si departamentelor de urgenta (n = 4158), precum si a unui subset de vizite cu date de testare GABHS (n = 2797 ).
Cercetatorii au descoperit ca medicii de antibiotice prescrise in 53 de procente din aproximativ 7.3 milioane de vizite anuale pentru dureri de gat si antibiotice nonrecommended la 27 la suta dintre copiii care au primit un antibiotic. Antibiotic de prescriere a scazut de la 66 la suta de vizite in 1995, la 54 la suta de vizite in 2003. Aceasta scadere a fost atribuita o scadere a prescrierii de antibiotice recomandate (49 la suta la 38 la suta). Medicii efectuat un test de GABHS in 53 la suta de vizite si, in 51 de procente de vizite la care a fost prescris un antibiotic. Testarea GABHS nu a fost asociat cu un antibiotic mai mica de prescriere rata generala (48 la suta fata de 51 la suta testat nu a fost testat), dar de testare a fost asociat cu un antibiotic mai mica rata de prescriere pentru copiii cu coduri de diagnostic pentru faringite, amigdalite, si gatului streptococ de gat (57 testate la suta fata de 73 la suta nu a fost testat).
In concluzie, am constatat ca medicii prescris antibiotice, mai putin frecvent in timp pentru a copiilor cu durere in gat. Cu toate acestea, antibiotic general de prescriere continua sa depaseasca rata prevalentei preconizate ale GABHS, si medici continua pentru a selecta in mod inutil antibiotice cu spectru larg. Inutile, prescriptiile de a...

Nou de droguri cererii depuse pentru romanul investigative la antibiotice Ceftobiprole

Nou de droguri cererii depuse pentru romanul investigative la antibiotice Ceftobiprole Johnson & Johnson Pharmaceutical Research & Development, LLC, (J & JPRD) a anuntat astazi ca a prezentat o noua cerere de droguri (CND) in Statele Unite Food and Drug Administration (FDA) pentru ceftobiprole, un antibiotic experimentale, pentru tratamentul pielii complicate si infectii ale pielii structura (cSSSI), inclusiv infectii ale piciorului diabetic, la adulti.
In studiile clinice, ceftobiprole demonstrat rate de cura de mare la pacientii cu infectii complicate ale pielii, inclusiv bug-ul potential mortale super, aureus meticilino-rezistent la meticilina (MRSA). Ceftobiprole a fost acordat statutul de fast-track de la FDA si este licentiat de la, si este fiind co-dezvoltat cu, Basilea Pharmaceutica Ltd., printr-o colaborare exclusiva la nivel mondial.
Staphylococcus aureus este bacterii predominant asociate cu infectii cutanate. Potrivit Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, aproximativ 25 la 30 de procente din populatia Statelor Unite poarta o anumita forma de Staphylococcus aureus si multi dintre acesti indivizi sa MRSA, o bacterie care este foarte rezistent la antibiotice cele mai multe disponibile in prezent. Rata de MRSA in termen de infectii Staphylococcus aureus in spitalele din SUA sa dublat de la 30 la suta in 1992 la mai mult de 60 la suta in anul 2003 si a rapoartelor de focare au fost in crestere in randul persoanelor sanatoase in afara spitalului, creand o preocupare tot mai mare de sanatate publica.
Ceftobiprole apartine unei clase de medicamente antibacteriene cunoscut sub numele de cefalosporine, care sunt utilizate pentru tratamentul infectiilor grave, cum ar fi gram-negative si gram-pozitive infectii. Datele din faza III sprijinul NDA a aratat ca ceftobiprole demonstrat larg spectru de acoperire in infectii grave, inclusiv infectii ale piciorului diabetic, dar spre deosebire de cefalosporine disponibile in prezent, activitatea de ceftobiprole expuse impotriva SAMR. In studiile, ceftobiprole a fost bine tolerata in cazul tratamentului cu frecvente evenimente adverse aparute, inclusiv greata, modificari ale gustului, diaree si varsaturi.
Depunerea CND a ceftobiprole demonstreaza angajamentul continuu al J & JPRD si afiliate acesteia, Ortho-McNeil, Inc, la dezvoltarea de noi medicamente anti-infectios pe piata. Pana la aprobarea de reglementare, ceftobiprole vor fi comercializate in Statele Unite de catre Ortho-McNeil, Inc, si Basilea Pharmaceutica Ltd.
Johnson & Johnson Pharmaceutical Research & Development, LLC (J & JPRD)
Johnson & Johnson Pharmaceutical Research & Development, LLC, este parte a Johnson &...

Anacor Initiaza clinice de faza I de Dezvoltare pentru AN3365 - un antibiotic Novel Pentru tratamentul Gram-negative Infectii

Anacor Initiaza clinice de faza I de Dezvoltare pentru AN3365 - un antibiotic Novel Pentru tratamentul Gram-negative Infectii Pharmaceuticals Anacor a anuntat ca a administrat primul pacient intr-un studiu de faza I clinic pentru AN3365, un roman pe baza de bor, mici-molecula de droguri candidate in dezvoltare pentru tratamentul infectiilor spital cauzate de bacterii gram-negative. Studiul va evalua siguranta, tolerabilitatea si farmacocinetica AN3365 la voluntari sanatosi.
AN3365 obiective sintetazei enzimei bacterie...

Frecvente antibiotice pot tratamentul sa fie cel mai bun In primul rand pentru copii cu SAMR legate de infectii

Frecvente antibiotice pot tratamentul sa fie cel mai bun In primul rand pentru copii cu SAMR legate de infectii Penicilina si alte antibiotice in beta-lactamic de lucru de familie, precum si alte antibiotice pentru a trata SAMR (aureus meticilino-rezistent Staphylococcuss), infectii ale pielii si tesuturilor moi a copiilor si pot ajuta la prevenirea rezistentei suplimentare pentru a tratamentului cu antibiotice, conform unui nou studiu finantat de catre Agentia pentru Sanatate si Cercetare de calitate.
S...

Teama de complicatii este motivul Not Good Pentru a da antibiotice pentru raceli si infectii ale urechii

Teama de complicatii este motivul Not Good Pentru a da antibiotice pentru raceli si infectii ale urechii Daca un pacient are infectii ale tractului respirator superior, infectie la ureche sau dureri in gat, medicul nu ar trebui sa prescrie antibiotice doar pentru ca el / ea vrea sa prevenirea complicatiilor, in conformitate cu un articol publicat in British Medical Journey (BMJ). Cu toate acestea, in ceea ce priveste persoanele in varsta sunt in cauza, antibioticele nu reduce semnificativ riscul de p...

Medicii antibiotice prescriere practici sunt mai contribuie inca la rezistenta

Medicii antibiotice prescriere practici sunt mai contribuie inca la rezistenta GPS sunt inca se prescrie antibiotice de pana la 80% din cazurile de dureri in gat, otita medie, infectii ale tractului respirator superior, precum si sinuzita, in ciuda faptului ca recomandarile oficiale avertizeaza impotriva acestei practici, in conformitate cu o analysis1 a lumilor cea mai mare baza de date primare grija de consultarile si prescriptii, publicata in aceasta saptamana intr-un sup...

Proteinelor bacteriene Reciclarea factor-cheie posibile la New clasa de antibiotice

Proteinelor bacteriene Reciclarea factor-cheie posibile la New clasa de antibiotice Intelegerea ultima treapta a sintezei de proteine - procesul de baza de traducere ADN-ului in produsul sau de proteine final - doar a devenit mai clare, atat la propriu si la figurat. Aceasta faza finala, numit de reciclare, este esentiala pentru o buna functionare a tuturor celulelor.
Folosind o perioada de trei-Cryo-dimensionala de electroni microscop pentru a observa direct structura protein...

Microbiana Catre Resistance Antibiotice: problema inca o critica

Microbiana Catre Resistance Antibiotice: problema inca o critica Deschiderea ECCMID Conferinta de presa. Problema rezistentei la antibiotice continua sa creasca si acest lucru este in principal o consecinta a abuz abuz si de durata a agentilor antimicrobieni, a declarat dr. Fernando Baquero, Congresul Presedintele (Spitalul Ramón y Cajal, Madrid). Dintre toate agentii patogeni, aureus meticilino-rezistent la meticilina (MRSA) este un vinovat frecvent in infect...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.