Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Antibiotic pentru laringita


Ce este Amoxicilina? Ce inseamna "Amoxicilina Treat?

Ce este Amoxicilina? Ce inseamna "Amoxicilina Treat?
Amoxicilina - mai bine cunoscut de catre nume de marca, cum ar fi Amoxil, Dispermox, Trimox, si Alphamox - este un medicament antibiotic din grupul de penicilina pe care lupta impotriva bacteriilor si a infectiilor bacteriene.
Ca si alte antibiotice din categoria penicilina, amoxiciillin nu ucide bacteriile, ci mai degraba previne bacteriile din care fac ziduri care ii inconjoara, care sunt necesare pentru bacterii a se inmulti si a supravietui.
Amoxicilina este destinat numai pentru tratamentul infectiilor bacteriene si nu este cunoscut a fi eficient impotriva infectiilor virale.
Articole interesante
Ce sunt bacterii?
Ce sunt antibiotice? Cum functioneaza antibiotice?
Ce este MRSA? De ce este MRSA un motiv de ingrijorare?
Ce este un virus?
Ce este o ciuperca? De la brevet pentru amoxicilina a expirat, de droguri este disponibil ca un generic sub forma de mai multe nume de marca. Ce conditii sunt tratate cu amoxicilina? Amoxicilina este prescris pentru a trata infectiile determinate de anumite tulpini de bacterii comune, cum ar fi streptococi, E. coli, Staphylococcus, H. pylori, mirabilis P., H. influenzae, N. gonorrhoeae, si S. pneumoniae. Aceste bacterii determina urmatoarele boli: infectii ale urechii medii, nas si gat Infectii ale amigdalelor, gatului si laringelui (laringita) Infectii ale bronhiilor (bronsita) si plamanii (pneumonie), infectii ale tractului urinar a pielii Gonoreea poate Amoxicilina De asemenea, trebuie prescrise pentru a reduce riscul de reaparitie ulcer duodenal in tractul gastro-intestinale sau pentru a preveni o infectie dupa interventia chirurgicala. Cum este amoxicilina luat? Amoxicilina este disponibil in capsule, comprimate, comprimate masticabile, pulbere pentru suspensie orala, picaturi pentru suspensie orala, si utilizare intravenoasa. Acesta poate fi luat cu sau fara alimente. Este important sa se ia amoxicilina pentru intreaga lungime de timp prescrisa de catre medicul dumneavoastra, chiar daca simptomele mai bine inainte de baza de prescriptie medicala este terminat. Acest lucru va spori eficienta de tratament imediat si va reduce probabilitatea ca bacteriile se va dezvolta o rezistenta la acest medicament.
Pacientii care au omis o doza de amoxicilina ar trebui sa luati doza omisa cat mai curand el sau ea isi aminteste. In cazul in care timpul pentru doza urmatoare se apropie, lasati doza omisa si luati doza urmatoare la ora programata. Sa luati medicamentul suplimentare pentru a compensa doza omisa este periculos. Este posibil riscul unei supradoze de amoxicilina, si atentia medicala de urgenta pot fi necesare.
Vizitati nostru specializat sectiuni de stiri
Boli Infectioase / Bacteriile / Virusi News
SAMR Noutati
Biologie / Biochimie Stiri cele mai multe ori, amoxicilina este combinata cu lansoprazole sau cu lansoprazole si claritromicina in tratamentul unor infectii. Care sunt efectele secundare ale amoxicilina? Nu luati amoxicilina daca sunteti alergic la el sau legate de droguri in familie, cum ar fi penicilina, ampicilina, carbenicilina, dicloxacillin, si oxacillin. In plus, utilizarea amoxicilina poate duce la complicatii periculoase, daca aveti o alergie la medicamente numite cefalosporine, astm bronsic, boli de ficat sau de rinichi, o tulburare de coagulare a sangelui, mononeucleosis, sau orice a...

CDC Comitetul consultativ pentru imunizare Practici de voturi pentru Permisiv utilizare si pentru Vaccinuri Pentru copii Finantare pentru GARDASIL (R), pentru baieti si Young Men

CDC Comitetul consultativ pentru imunizare Practici de voturi pentru Permisiv utilizare si pentru Vaccinuri Pentru copii Finantare pentru GARDASIL (R), pentru baieti si Young Men Merck & Co, Inc a anuntat ca SUA pentru Centrele de control al bolilor si Preventions (CDCs) Comitetul consultativ privind intelegerile Imunizare (ACIP) sprijina utilizarea permisive a GARDASIL ® [tetravalent papilomavirus uman (tipurile 6, 11, 16 si 18) Vaccin , recombinant] pentru baieti si tineri barbati varsta cuprinsa intre 9 - 26, ceea ce inseamna ca GARDASIL poate fi luata in varstele masculi 9 - 26 pentru a reduce probabilitatea de a obtine veruci genitale la latitudinea furnizorului de pacienti ingrijire a sanatatii. ACIP a votat, de asemenea, sa recomande ca finantare sa fie prevazuta pentru utilizarea vaccinului Gardasil la barbati prin vaccinuri pentru copii (VFC) program.
Pe 16 octombrie, Food and Drug Administration (FDA) a aprobat GARDASIL pentru utilizarea in baieti si barbati, 9 si 26 ani pentru prevenirea verucilor genitale determinate de HPV tipurile 6 si 11, facand GARDASIL vaccin numai HPV aprobate pentru utilizarea in masculi. Gardasil este, de asemenea, singurul vaccin HPV, care protejeaza impotriva HPV tipurile 6 si 11, care produce aproximativ 90 la suta din toate cazurile de veruci genitale.
Suntem multumiti ca ACIP a prevazut VFC de finantare pentru utilizarea vaccinului Gardasil la barbati, care ar trebui sa permita accesul la acest avans de important pentru sanatatea publica, a declarat Mark Feinberg MD, Ph.D., vicepresedinte al politicii, sanatate publica si afaceri medicale, Merck Vaccinuri si Boli Infectioase. Ne pastram angajamentul de a ajuta la prevenirea bolilor legate de HPV in ambele barbati si femei.
Pentru femei, ACIP, de asemenea, a votat pentru a recomanda vaccinarea, fie cu bivalent sau vaccin tetravalent HPV pentru prevenirea HPV 16 si -18 legate de cancerul de col uterin, precancers si leziuni displazic, si a recomandat vaccinarea cu vaccin tetravalent HPV, Gardasil, pentru de prevenire din cancerele cervicale, vulvare si vaginale, precancers si leziuni displazic, datorita tipuri de HPV 16 sau 18, precum si de prevenire a verucilor genitale, datorita HPV tipurile 6 sau 11.
Gardasil este aprobat in SUA pentru utilizarea in fete si femei tinere 9 si 26 ani pentru prevenirea cancerului de col uterin, vulvare si vaginale provocate de HPV tipurile 16 si 18; verucilor genitale determinate de HPV tipurile 6 si 11, precum si precanceroase sau displazic leziunilor provocate de HPV tipurile 6, 11, 16 si 18. Se estimeaza ca tipuri de HPV 16 si 18 reprezinta 70 la suta din cazurile de cancer de col uterin si vaginale si pana la 50 la suta din cazurile de cancer de vulvare. Tipurile 6 si 11 determina aproximativ 90 la suta din toate cazurile de veruci genitale.
Aproximativ 75 - 80 la suta de oameni obtina una sau mai multe tipuri de HPV la un moment dat in viata lor. Aproape 17.000 de cazuri noi de infectie cu HPV, de orice tip, apar in fiecare zi in Statele Unite, in ambele barbati si femei. Pentru majoritatea oamenilor, virusul va disparea de la sine. Dar, pentru unele persoane care dont anumite tipuri clare de virus, boli HPV poate dezvolta, si nu exista nici o modalitate de a prezice cine va fi sau obiceiul de a goli virusul. Se estimeaza ca un milion de oameni din SUA se vor dezvolta verucilor genitale. Unele se rezolva fara tratament, dar, pentru cei care necesita tratament, negii reapar in cel putin 25 la suta din cazuri.
CDC adauga GARDASIL la vaccinurile pentru copii (VFC) program de
In cadrul intrevederii de azi, ACIP, de asemenea, a votat pentru a adauga GARDASIL la programul CDCs VFC. Incepand cu anul 1994, programul VFC a oferit vaccinuri impotriva copiilor prin varsta de 18 ani care sunt Medicaid-eligibile, neasigurat, underinsured1 si nativ american. Dupa ce ACIP a facut o recomandare pentru utilizarea unui vaccin dat, voturile Comisiei pentru daca vaccinul ar trebui sa fie incluse in program VFC. Copii eligibile pot primi vaccinuri recomandate prin intermediul VFC o data contractele CDC pentru achizitionarea de vaccin au fost finalizate.
Merck continua sa sprijine un acces larg la GARDASIL
Pe fonduri federale a VFC program, daca este disponibil, poate furniza vaccinuri gratuite pentru copii eligibili, prin intermediul varsta de 18 ani. Pentru a aborda orice probleme de finantare la care pot impiedica accesul la GARDASIL pentru persoanele care nu sunt in varsta VFC eligibile-range, incepand de 1 noiembrie Merck Vaccine pacientului Programul de Asistenta (MVPAP) va fi extins pentru a acoperi 19-26 ani barbati neasigurate vechi. MVPAP, care a fost infiintat in 2008 pentru a adauga vaccinuri Mercks pacientilor adulti la Programul de Asistenta (PAP), in prezent nu prevede GARDASIL gratuit la femei 19-26 de ani care indepl...

Crucea Rosie Americana Actiuni Oferte pentru familii pentru a lua pentru a se pregati pentru un uragan

Crucea Rosie Americana Actiuni Oferte pentru familii pentru a lua pentru a se pregati pentru un uragan In ceea ce Crucea Rosie Americana monitorizeaza pista de uraganul Dean in Caraibe, cerem ca toata lumea sa ia masuri pentru a pregati familiile lor si case pentru un dezastru.
Pregatiti-va pentru vant puternic
Acordati-va timp suficient inainte de o furtuna de a desfasura o vanatoare de acasa de pericol si de cautare perimetru, in care va inspecteze casa ta pentru elemente care se pot deplas...

Maryland pentru a reduce Medicaid Beneficii pentru gravide imigrantilor legali, pentru copii; Legislatura propunerea de a se tine de acoperire pentru femeia insarcinata

Maryland pentru a reduce Medicaid Beneficii pentru gravide imigrantilor legali, pentru copii; Legislatura propunerea de a se tine de acoperire pentru femeia insarcinata Care incepe la 1 iulie, Maryland, SUA nu mai va aduce beneficii Medicaid pentru femeile gravide si copii care au fost clasificate ca rezidenti permanenti juridic pentru mai putin de cinci ani, ... Washington Post rapoarte. Intr-un efort de a aduce legislatia Maryland, in conformitate cu legea federala, Gov Robert Ehrlich (R), in luna ianuarie a propus reducerea 7 milioane dolari de stat Medicaid p...

AdvanDx lanseaza primul LNA-Based pentru diagnostic in vitro test pentru depistarea de antibiotic de rezistent la "Superbugs"

AdvanDx lanseaza primul LNA-Based pentru diagnostic in vitro test pentru depistarea de antibiotic de rezistent la "Superbugs" AdvanDx, Inc a anuntat lansarea a vana / B EVIGENE in Europa, LNA primul pe baza de test in vitro de diagnostic pentru detectarea rezistente la antibiotice Superbugs enterococi rezistente la vancomicina (VRE) si vancomicina aureus rezistent la meticilina (VRSA) in culturi de sange pozitiv si izolate clinice.
Infectii cu Superbugs rezistente la antibiotice, cum ar fi VRE si VRSA, sunt probleme g...

Medicamentele de reglementare isi da unda verde pentru prima data, orala antibiotic pentru a fi puse la dispozitie fara prescriptie medicala Pentru a trata cu Chlamydia

Medicamentele de reglementare isi da unda verde pentru prima data, orala antibiotic pentru a fi puse la dispozitie fara prescriptie medicala Pentru a trata cu Chlamydia Medicamente si produse medicale Agentia de reglementare (MHRA) a dat aprobarea pentru un medicament pentru a fi puse la dispozitie de la un farmacist, fara a medicilor de prescriptie medicala pentru a trata felina. Pilula azitromicina, care va fi numit Clamelle, va fi disponibil pentru a cumpara de oameni de 16 ani si peste, daca acestea au testat pozitiv pentru infectia si nu au simptome, precum ...

Coalitia Nationala pentru osteoporoza si Related Bone de Boli informat Congresului, pe tema planului de actiune pentru o viziune National pentru Sanatate Bone

Coalitia Nationala pentru osteoporoza si Related Bone de Boli informat Congresului, pe tema planului de actiune pentru o viziune National pentru Sanatate Bone Fundatia Nationala Osteoporoza (NOF) coroborat cu Coalitiei Nationale pentru osteoporoza si conexe Bone Boli a avut loc un briefing de la Capitol Hill Congresului sa se angajeze intr-un plan de actiune pentru a face sanatatii osoase o prioritate nationala si sa incurajeze parlamentarilor sa semneze, pana in maduva oaselor de promovare a sanatatii si cercetare Act.
Legislatia propusa ar crea un ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.