Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Antibiotic pt anexita


Eficacitatea o data pe zi AVELOX (R), in tratarea complicate intra-abdominale evidentiate in Doua Clinic de Prezentari de date la ICAAC

Eficacitatea o data pe zi AVELOX (R), in tratarea complicate intra-abdominale evidentiate in Doua Clinic de Prezentari de date la ICAAC
Eficacitatea monoterapiei cu o data pe zi, antibiotice cu spectru larg AVELOX (R) (moxifloxacinei HCl) in tratamentul infectiilor intra-abdominale complicate (cIAI) a fost subliniata in cadrul a doua prezentari clinice date de catre cercetatori aici, la a 46-anuale Interscience Conference pe agentii antimicrobieni si chimioterapie (ICAAC) 2006, Schering-Plough Corporation (NYSE: PSC) a raportat astazi.
Aproximativ 3,5 milioane de americani sunt diagnosticate anual cu cIAIs, care sunt provocate de boli, traumatisme sau interventii chirurgicale la nivelul abdomenului, care poate permite bacteriilor sa scurgeri de la nivelul tractului gastro-intestinal in tesutul adiacente. (1)
Intra-abdominale complicate deseori implica mai multe tipuri diferite de bacterii si necesita spectru larg-tratament antibiotic pentru un tratament eficient, a declarat Robert J. Spiegel, MD, sef medicale si senior vice president, Schering-Plough Institutului de Cercetare. Datele prezentate la ICAAC evidentiaza in continuare eficacitatea o data pe zi, in monoterapie AVELOX in tratarea acestor infectii.
AVELOX este antibiotic comercializate numai fluorochinolone, aprobat de US Food and Drug Administration (FDA) ca monoterapie pentru tratarea cIAI, si a fost dovedit a fi eficiente la eradicarea bacteriilor cele mai comune care cIAI cauza, inclusiv E. coli si B. fragilis. AVELOX este indicat pentru tratamentul infectiilor cIAI polimicrobiene, inclusiv infectii provocate de bacterii aerobe mixte si anaerobe (bacterii care se dezvolta fara oxigen) observate frecvent la pacientii cu cIAI. (2,3)
Despre ICAAC Prezentari de date
Moxifloxacina pentru tratamentul pacientilor cu complicate intra-abdominale
Aceasta prospectiv, randomizat, deschis, multicentric a comparat eficacitatea si siguranta moxifloxacinei cu cel al terapiei combinate in tratamentul cIAI. Din 595 pacienti inrolati la 58 de centre internationale, 584 (289 moxifloxacina, 295 grupul de control) au fost valabile pentru intentie de-de-tratament. Pacientii au primit fie intravenoasa (iv), urmat de moxifloxacina orala (400 mg, o data pe zi) sau o terapie secventiale cu ceftriaxona IV (2 g pe zi) si metronidazol (0,5 g, de trei ori pe zi), urmata de administrarea orala de amoxicilina / clavulanatului (625 mg, de trei ori pe zi) timp de 14 zile. Trecerea la moxifloxacina orala (400 mg, o data pe zi) sau amoxicilina / clavulanatului (625 mg, de trei ori pe zi) a fost permisa per protocol, dupa a treia zi de tratament, pentru cele doua grupuri, respectiv.
In cadrul studiului, monoterapie moxifloxacina a fost la fel de eficace ca si regimului combinat in tratarea pacientilor cu cIAI. In general ratele de vindecare clinica au fost 80.9 la suta in grupul care a primit moxifloxacina si 82.3 la suta in grupul care a primit tratament cu tratament combinat. Durata tratamentului, durata de sedere post-operative spital si ratele de mortalitate au fost comparabile pentru doua grupuri de tratament. Ambele regimuri au fost bine tolerate. In cadrul studiului, 19 la suta dintre pacienti moxifloxacina si 12,5 la suta dintre pacientii din bratul cu comparator avut cel putin un eveniment legat de consumul de droguri adverse.
Moxifloxacina eficacitatea impotriva anaeroba Bacterii: analiza globala de la doi
Complicate intra-abdominale Procesele de infectare
Aceasta analiza, proiectate pentru a evalua eficacitatea moxifloxacina impotriva bacteriilor anaerobe in cIAI, evaluate datelor cumulate din doua mari cIAI studii clinice in care eficienta IV la moxifloxacina orala (400 mg, o data pe zi) a fost comparat cu tratamentul cu terapii combinate. In un studiu, tratamentul comparator a fost IV piperacilina-tazobactam (3.0/0.375 g, la fiecare 6 ore), urmat de amoxicilina orala-acid clavulanic (800/114 mg, de doua ori pe zi). In al doilea studiu, tratamentul comparator a fost de combinatie de ceftriaxona IV (2 g, o data pe zi) si metronidazol (500 mg, de trei ori pe zi), urmata de amoxicilina orala-acid clavulanic (500/125 mg, de trei ori pe zi). In aceste studii, eficacitatea clinica si ratele de eradicare bacteriologice au fost evaluate la test-de-vizita cura.
Analiza globala a aratat ca monoterapia cu moxifloxacina 400 mg o data pe zi, cu conditia clinice, bacteriologice si de ratele de succes impotriva agentilor patogeni anaerobe comparabile la terapia combinata, fie cu piperacilina / tazobactam sau ceftriaxona / metronidazol la pacientii cu cIAI. Ansamblu, ratele de vindecare au fost combinate 80.4 la suta (345 / 429), pentru pacientii tratati cu moxifloxacina si 80.4 la suta (371/461), pentru pacientii in brate de tratament combinat terapie.
Despre complicate intra-abdominale Infectii (cIAI)
Infectii complicate intra-abdominale apar de la organele de gol din cavitatea abdominala, inclusiv la nivelul stomacului, intestinului subtire si mari, apendice si a sistemului de biliara. Tipuri de cIAI includ apendicita cu perforarea sau abces, abcesele intra-abdominale sau peritonita (inflamatia mucoasei difuze de peritoneu peretele abdominal si a intestinului), perforatii ale stomacului sau intestinului, si infectiile chirurgicale legate de site-ul anterior intra-interventii chirurgicale abdominale. In general, cIAI sunt achizitionate in cazul in care integritatea gastro-intestinal (GI) tractului este afectat ca urmare a unor interventii chirurgicale anterioare, boala intrinseci sau traumatisme. Scurgerilor de bacterii din cadrul tractul gastro-intestinale in tesuturi adiacente rezultate in infectie. In caz de infectii post-chirurgicale, cIAI sunt cauzate de bacterii nosocomiale specifice de la site-ul chirurgicale si de la spital specifice si unitate.
Despre AVELOX
AVELOX, disponibil in comprimat si formulari IV, a fost dezvoltat de Bayer Pharmaceuticals Corporation si este comercializat in Statele Unite de catre Schering-Plough. AVELOX ofera pacientilor o data pe zi de dozare care nu necesita ajustarea dozei atunci cand comuta de la IV la terapia orala. AVELOX pacientii care sufera de insuficienta renala nu au nevoie de doza lor ajustate.
AVELOX este aprobat pentru utilizare la pacientii adulti (cu varsta de 18 ani si peste) pentru tratamentul: bacteriana acuta Sinuzita (ABS), cauzate de Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae sau Moraxella catarrhalis; exacerbari acute bacteriene de bronsita cronica (ABECB) cauzate de Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, Haemophilus parainfluenzae, Klebsiella pneumoniae, aureus meticilino-sensibile Staphylococcus sau Moraxella catarrhalis; pneumonia comunitara (PAC), cauzate de Streptococcus pneumoniae (inclusiv multi-tulpinile rezistente la medicamente *), Haemophilus influenzae, Moraxella catarrhalis, Staphylococcus meticilin-sensibil aureus, Klebsiella pneumoniae, Mycoplasma pn...

O singura doza de antibiotice inainte de interventia chirurgicala suficient pentru a ajuta prevenirea infectiei

O singura doza de antibiotice inainte de interventia chirurgicala suficient pentru a ajuta prevenirea infectiei O singura doza de antibiotice inainte de interventia chirurgicala pare a preveni infectiile care apar la locul chirurgicale la fel de eficient ca o de 24 de ore regim de dozaj, si, cu reducerea costurilor de antibiotice, in conformitate cu un articol in problema noiembrie a Arhivelor de Chirurgie, unul dintre JAMA / reviste Archives.
Infectii raman o complicatie importanta de proceduri chirurgicale in ciuda cunoastere a crescut cu privire la prevenirea si progresele tehnologice in chirurgiei moderne, potrivit informatiilor de fundal in articol. Antibiotice profilactic - antibiotice preventive, avand in vedere inainte de interventia chirurgicala - s-au dovedit a reduce aparitia de infectie la locul interventiei chirurgicale. Cu toate acestea, din cauza cresterii costurilor de ingrijire medicala si la preocuparile legate de rezistenta antimicrobiana, spitalele au fost sub presiunea de a utiliza mai putine antibiotice. Cele mai multe linii directoare pentru utilizarea de antibiotice profilactice recomandam sa utilizati o singura doza, inaintea interventiei chirurgicale, cu toate acestea, medicii ar putea sa nu respecta aceasta recomandare, uneori oferind pacienti mai mult de o doza sau folosind spectru larg (care vizeaza mai multe tipuri de bacterii), mai degraba decat recomandata droguri ingust spectrului de frecvente radio.
Silvia Nunes Szente Fonseca, MD, MPH, Spitalul Sao Francisco, Ribeirao Preto, Sao Paolo, Brazilia, si colegii sai au studiat ratele de infectare inainte si dupa punerea in aplicare a o singura doza de protocol profilactic cu antibiotice, la un spital local. Am descris anterior punerii in aplicare cu succes a unui program de profilaxie antibiotic din spitalul nostru, intrerupere de utilizare profilactice cu antibiotice, dupa 24 de ore si corectarea calendarul dozei in primul rand, scriu autorii. Am decis sa reduca toate profilaxie cu antibiotice pentru o singura doza, deoarece aceasta masura ar putea promova in conditii de siguranta de economii pentru institutia noastra. Conform noului protocol, pentru cele mai multe proceduri, pacientii care sunt date o doza de 1 gram de cephazolin antibiotic la a...

Probiotics poate creste eficienta ale unor terapii cu antibiotice pentru vaginita bacteriana

Probiotics poate creste eficienta ale unor terapii cu antibiotice pentru vaginita bacteriana Tratamente antimicrobiene pentru vaginita bacteriana (BV) sunt eficiente, dar sa luati comprimatele de Lactobacillus alaturi de metronidazol tratament antibiotic eficienta creste peste de a lua acest antibiotic numai, in conformitate cu un sistematica Cochrane Review. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca Lactobacillus intravaginala a fost la fel de eficace ca si metronidazol pe cale orala, cu toa...

Noi date examineaza Tygacil (Tigecycline) la pacientii cu pneumoniei comunitare

Noi date examineaza Tygacil (Tigecycline) la pacientii cu pneumoniei comunitare Wyeth Pharmaceuticals, o divizie a Wyeth (NYSE: WYE), a prezentat astazi, datele de la studiile de faza III la pacientii cu comunitatea-pneumonie dobandite (PAC), la a 46-a Conferinta Anuala Interscience agentii antimicrobieni si chimioterapie (ICAAC), in San Francisco, California. Pneumoniei comunitare este definit ca pneumonie, nu dobandite intr-un spital sau pe termen lung facilitatea de ingrij...

Tratamentului cu antibiotice nu reduce riscul de evenimente cardiace secundare, arata studiul

Tratamentului cu antibiotice nu reduce riscul de evenimente cardiace secundare, arata studiul Trebuie sa iau antibiotice saptamanal, timp de un an nu reduce riscul unui atac de cord sau un alt eveniment cardiace pentru pacientii cu boala coronariana stabila, in conformitate cu un studiu de la Universitatea din Washington. Studiul a fost publicat in 22 aprilie editie a New England Journal of Medicine.
Studii anterioare au descoperit bacteria Chlamydia pneumoniae in placa arteriala de pac...

Theravance Si Astellas Announce Comerciale Lansarea VIBATIVTM (telavancin) In Statele Unite ale Americii

Theravance Si Astellas Announce Comerciale Lansarea VIBATIVTM (telavancin) In Statele Unite ale Americii Theravance, Inc (NASDAQ: THRX) si Astellas Pharma SUA, Inc a anuntat astazi lansarea comerciala a VIBATIV ™ (telavancin) in Statele Unite. La 11 septembrie, 2009, US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat VIBATIV pentru tratamentul pacientilor adulti cu complicate ale pielii si infectii ale pielii structura (cSSSI), cauzate de bacterii Gram-pozitive sensibile, inclusiv Staphylococcus aureu...

Medicii Raport MRSA cauzele Superbug in crestere, potrivit studiu realizat de GfK Piata Masuri

Medicii Raport MRSA cauzele Superbug in crestere, potrivit studiu realizat de GfK Piata Masuri Prevalenta aureus meticilino-rezistent la meticilina (MRSA), sau asa-numita superbug, este in crestere in spitale si in mod obisnuit intalnite in camera de urgenta. In timp ce teste pentru a detecta MRSA devin tot mai frecvente, iar spitalele sunt intensificarea procedurilor de a controla mai bine raspandirea sa, este inca nevoie de a dezvolta mai multe optiuni eficiente de tratament, in functie d...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.