Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Antibiotice pentru anexita


Controlarea antibiotice si rezistenta la antibiotice In Spitale

Controlarea antibiotice si rezistenta la antibiotice In Spitale
Intr-unul din primele studii de drept intern privind liniile directoare care antibiotice de control si de rezistenta la antibiotice in spitale, cercetatorii de la Universitatea Indiana Scoala de Medicina, Institutul Regenstrief, Inc si Richard Roudebush Veteranilor Administratie Centrul Medical raport ca spitalele care urmeaza liniile directoare nationale privind controlul utilizarea de antibiotice au rate mai mici de rezistenta la antibiotice.
Intr-un studiu publicat in numarul din octombrie de infectie de control si de Spitalul de Epidemiologie, cercetatorii au studiat patru tipuri majore de rezistenta la antibiotice, la aproape 450 de spitale, uita la ceea ce fiecare spital a facut pentru a controla utilizarea de antibiotice si modul in care aceasta a afectat rata de rezistenta la antibiotice.
Am vazut in acest studiu, ca si in alte munca pe care am facut, ca rezistenta la antibiotice este in crestere rapida. Aceasta crestere este observat in toate tipurile de spitale din intreaga tara - mari si mici, de predare si nedidactic, VA si non-VA, a declarat Bradley N. Doebbeling, MD, M.Sc., care a condus studiul. El conduce Centrul de UI pentru servicii de sanatate si a rezultatelor de cercetare la Institutul Regenstrief si Scoala de UI de Medicina. De asemenea, el conduce Centrul de VA de punere in aplicare bazate pe dovezi Practice.
Studiul a avut in vedere masuri pentru a preveni dezvoltarea rezistentei la antibiotice, precum si moduri de a opri raspandirea ei. Cercetatorii au raportat ca, in cazul in care spitalele pus in aplicare masuri specifice pentru a controla utilizarea antibioticelor au fost mult mai probabil sa fi reusit in controlul rezistentei la antibiotice.
Surprinzator, utilizarea tehnologiei informatiei didnt par a avea un impact. Credem ca thats deoarece spitalele atat de putini au tehnologia necesara disponibile pentru a sprijini deciziile legate de prescrie antibiotice, cum ar fi porni si opri regulile si modul de utilizare in cele mai bune de droguri, a spus dr. Doebbeling.
Prescriptie de antibiotice se impart in trei categorii (1) de prevenire, de multe ori administrate inainte sau in timpul interventiei chirurgicale; (2) empiric - prescris medicul inainte de a cunoaste natura specifica a bacterii; si (3) directionate - prescrise dupa rezultatele cultura bacteriana a identifica bacteriile de fapt, care cauzeaza infectii.
Studiul a constatat ca masurile in cazul in care intr-un spital au pus in aplicare pentru a controla durata de administrare a unui antibiotic empiric, institutia au avut rate mai mici de rezistenta la antibiotice.
Beneficiind de o colectie de formule restrictionat spital, care au limitat antibioticele disponibile in spital a fost asociata cu o...

Coalitia Nationala pentru osteoporoza si Related Bone de Boli informat Congresului, pe tema planului de actiune pentru o viziune National pentru Sanatate Bone

Coalitia Nationala pentru osteoporoza si Related Bone de Boli informat Congresului, pe tema planului de actiune pentru o viziune National pentru Sanatate Bone Fundatia Nationala Osteoporoza (NOF) coroborat cu Coalitiei Nationale pentru osteoporoza si conexe Bone Boli a avut loc un briefing de la Capitol Hill Congresului sa se angajeze intr-un plan de actiune pentru a face sanatatii osoase o prioritate nationala si sa incurajeze parlamentarilor sa semneze, pana in maduva oaselor de promovare a sanatatii si cercetare Act.
Legislatia propusa ar crea un Program National sanatatii osoase, intensificarea activitatilor de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), precum si mari activitati educationale asupra sanatatii osoase la nivel national si la nivel de stat; instituie o osteoporoza si conexe osoase Bolilor Comitetul consultativ pentru a consilia CDC si National Institutes of Health (NIH); extinda si sa intensifice activitatile de cercetare ale NIH pe osteoporoza si boli osoase asociate; si autoriza subventii si acorduri de cooperare pentru a facilita colectarea, analiza si raportarea datelor referitoare la osteoporoza.
Reprezentantii Shelley Berkley (D-1st-NV) si Michael C. Burgess (R-26-TX), cu conditia comentariile pentru informare.
Promovarea sanatatii osoase si cresterea eforturilor de fractura de prevenire in randul americanilor mai mari sunt doua moduri prin care putem ajuta aduce o crestere a cheltuielilor de asistenta medicala pana la niveluri durabile, a spus congresmanul Berkley. Bone Promovarea Sanatatii si Cercetarii act si Medicare Fracture Prevenirea si Osteoporoza Testare Actul ne va ajuta sa atingeti acest obiectiv si eu voi fi de lucru cu colegii mei din Congres si comunitatea de asistenta medicala pentru a construi sprijin pentru adoptarea acestor legi importante.
Ca un medic de peste 25 de ani care deservesc oamenii din Texas, stiu importanta educatiei sanatatii si prevenirea bolilor, in imbunatatirea vietii de americani, a spus congressman Burgess. Thats de ce suntem mandri de a introduce acest proiect de lege cuprinzatoare pentru promovarea sanatatii oaselor si de cercetare. Ea ne permite de a imbunatati sanatatea oaselor si direct adresa de osteoporoza ca o problema majora de sanatate publica care afecteaza un procent estimat de 44 milioane de americani.
Coalitia Nationala pentru osteoporoza si conexe Bone Boli, (Coalitia Bone), compus din Osteoporoza Fundatiei Nationale, Societatii Americane de oase si de minerale de cercetare, Osteogenesis imperfecta Foundation, Fundatia Paget si cel mai recent Academiei Americane de Chirurgie ortopedica, lansat in ianuarie 2009, Planul National de Actiune pentru sanatatii osoase: Recomandarile de la Summit-ul pentru o Planul National de Actiune pentru sanatatii osoase, cu o contributie din partea liderilor de sanatate majore si a organizatiilor de sanatate publica, sistemele de sanatate, institutiile academice, industrie, guvern si mass-media.
Raportul ofera un plan de actiune si ordinea de zi a avansa oase de promovare a sanatatii si prevenirea bolilor pentru natiune. Acesta este un rezultat direct al Summit-ului pentru o Planul National de Actiune pentru sanatatii osoase a avut loc in iunie 2008, la Washington, DC
Ethel Siris, MD, presedintele imediata din trecut ale NOF, profesor de medicina clinica cu Colegiul Medicilor si medic de la Universitatea Columbia si director al Stabile Toni Osteoporoza Centrul de la Universitatea Columbia Medical Center, New York-Presbyterian Hospital din New York, a fost s-au alaturat de Henry Bone, MD, director al osoase Michigan si minerale Clinica, sef al Sectiei de endocrinologie si metabolice la Spitalul Sf. Ioan si Centrul Medical din Detroit, profesor adjunct al diviziei de metabolice, Endocrinologie si diabet, departamentul de medicina la Universitatea din Michigan, pentru a aborda cele patru domenii prioritare ale Planului National de Actiune raport: in curs de dezvoltare o alianta de oase de sanatate; promovarea sanatatii oaselor si prevenirea bolilor; imbunatatirea diagnostic si tratament; si consolidarea de cercetare, supraveghere si evaluare.
Fracturile osoase din cauza osteoporoza sunt mai frecvente la femei decat cancerul de san, infarct miocardic si accident vascular cerebral combinate, a spus dr. Siris. Osteoporoza si fracturi asociate avea repercusiuni semnificative fizice, emotionale si economice asupra natiunii noastre. Indemnam Congresul pentru a sprijini acest plan national de actiune pentru sanatatea oaselor, care include imbunatatirea accesului pacientilor la asistenta medicala, precum si intensificarea sprijinului pentru ...

Merck & Co, Inc si medicamente pentru boli neglijate Initiativa colaboreze pentru a Gasiti tratamente pentru mai neglijate World's bolile tropicale

Merck & Co, Inc si medicamente pentru boli neglijate Initiativa colaboreze pentru a Gasiti tratamente pentru mai neglijate World's bolile tropicale In ajunul o reuniune internationala care reuneste 200 de cercetatori din Africa pentru a discuta despre progresul in materie de cercetare pentru boli neglijate tropicale (NTD), Merck & Co, Inc si nu-pentru Droguri non-profit pentru initiativa neglijat Boli (DNDi) a anuntat un maestru Acordul de a sprijini descoperirea si dezvoltarea de tratamente imbunatatite pentru NTDs.
Acordul se refera ...

Genzyme fisierele pentru expandat Eticheta pentru Campath (R), in calitate de prim-Line Tratamentul pentru LLC-B Pacientii

Genzyme fisierele pentru expandat Eticheta pentru Campath (R), in calitate de prim-Line Tratamentul pentru LLC-B Pacientii Genzyme Corp (Nasdaq: GENZ) si Bayer HealthCare a anuntat astazi ca o cerere de suplimentare Biologics de licenta (sBLA) pentru Campath (R) (alemtuzumab), a fost prezentata la US Food and Drug Administration (FDA) pentru a extinde eticheta produsului la curent includ tratamentul de prima linie de celule B leucemie limfocitara cronica (LLC-B). Campath este in prezent aprobat pentru tratamentul paci...

Celebs inapoi solicita pentru pacientii de ritm cardiac pentru a face auzite vocile pentru a tarului Regatului Unit "inima"

Celebs inapoi solicita pentru pacientii de ritm cardiac pentru a face auzite vocile pentru a tarului Regatului Unit "inima" Ce Sir Roger Moore, Michael Winner, fostul capitan de rugby Anglia, Bill Beaumont, Sir Elton John, si fotbalistii sotia Ela Star Garside au in comun?
Raspunsul este toate au fost afectate de tipuri de aritmie, sau de tulburari de ritm cardiac.
Ela, partener al Tottenham Hotspur mijlocas, Michael Brown, se alatura Sir Roger Moore si Bill Beaumont in sustinerea o cale de atac de caritate aritm...

UE de omologare pentru Pegasys Roche Personalises tratament pentru un subgrup de Pacientii Hepatita C: Chance pentru cura cu doar 4 luni de tratament

UE de omologare pentru Pegasys Roche Personalises tratament pentru un subgrup de Pacientii Hepatita C: Chance pentru cura cu doar 4 luni de tratament Roche a anuntat ca Comisia Europeana a aprobat un scurtat, 16-cursul saptamani de tratament cu Pegasys (peginterferon alfa-2a (40 KD)), plus Copegus (ribavirina) pentru anumiti pacienti cu hepatita C.
De patru luni de tratament curs va fi pentru pacientii cu tulpini special, de hepatita cronica C (genotip 2 sau 3), care au un nivel scazut virusului inainte de inceperea tratamentului, si care in...

Raport OIM solicita pentru plata-pentru-Performance sistem pentru a determina Medicare Restituiri pentru medicii de

Raport OIM solicita pentru plata-pentru-Performance sistem pentru a determina Medicare Restituiri pentru medicii de Punerea in aplicare a plata-pentru-masuri de performanta in sistemul de rambursare Medicare probabil vor imbunatati calitatea de ingrijire a sanatatii, dar nu s-ar putea reduce costurile, potrivit unui Institutul de Medicina raport publicat joi, AP / San Francisco Chronicle rapoarte. Raportul, elaborat de o comisie de OIM, la cererea Congresului, prevede ca taxa actuala pentru sistemul de servicii...

AARP Multumesc Vice President Biden, Administratie, pentru a lucra pentru a imbunatati sanatatea Care pentru americani Mai vechi

AARP Multumesc Vice President Biden, Administratie, pentru a lucra pentru a imbunatati sanatatea Care pentru americani Mai vechi Aceasta dupa-amiaza, AARP CEO A. Barry Rand emis urmatoarele remarci la Casa Alba, clasa de mijloc Task Force Primaria din Alexandria, Virginia, in timpul unei discutii cu Vice President Biden, Sanatate si Servicii Umane secretar Kathleen Sebelius, precum si White House Office of Reforma in Sanatatea directorul Nancy-Ann DeParle, cu privire la modul de ingrijire a sanatatii reforma va mai mici cos...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.