Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Anus contra naturii


Ce este o febra? Simptomele Febra si cauzele

Ce este o febra? Simptomele Febra si cauzele
Temperatura corpului este determinata de un set de termoreglare bodys-punct. Organismul creste acest set-punct, ca raspuns la amenintari, cum ar fi infectii bacteriene sau virale. Atunci cand acest set-se ridica punct, o febra apare si organismul percepe in sine ca suferind de hipotermie (mai rece decat ar trebui sa fie). In calitate de organism de lucrari in indeplinirea nou set de temperatura-punct, simptome de febra comune care exista, cum ar fi sentimentele de frig, accelerarea batailor inimii, cresterea tonusului muscular (rigiditate), si frisoane.
O febra poate fi un motiv de ingrijorare, dar este rareori un motiv de panica cu exceptia cazului in care are loc la copii foarte mici, sustinuta mai mult de trei zile, sau atat de mare astfel incat sa se apropie de risc insolatie. Cum se regleaza temperatura corpului? Body temperatura este reglementata de catre o parte a creierului numita hipotalamus. Hipotalamusul trimite semnale de la restul corpului spune aceasta sa se incalzeasca in sus sau in jos se raceasca. In cazul in care organismul are nevoie sa se incalzeasca pana dupa ce sa stabilit termica-punct este ridicat (febra), hipotalamus instruieste organismul pentru cresterea tonusului muscular, fior, secreta hormoni, cum ar fi adrenalina, si a contracta vasele de sange. Cum se masoara temperatura corpului? Body temperatura se masoara cu ajutorul unui termometru. Citiri sunt de obicei luate in gura, ureche, anus, sau brat, dar citirilor nu pot fi toate la fel. Temperatura corpului dvs. se va modifica, de asemenea, dupa masa, in timpul perioadelor de nivelurile de activitate de mare, cu haine diferite, dupa fumat, in camere de cald sau rece, in puncte diferite ale ciclului menstrual, si in functie de ora din zi. Temperatura ta in dimineata este de multe ori mai mica decat in timpul zilei sau seara.
Cu variatiile de mai sus in minte, tabelul de mai jos rezuma temperaturi medii in timpul zilei pentru fiecare locatie de masurare si de temperatura care de obicei este considerat febrila sau febril pentru un adult.
Masurarea LocationAverage TemperatureFever Temperatura anus, vagin, ear37.6 ° C (99.6 ° F), 38.0 ° C (100.4 ° F) Mouth36.8 ° C (98.2 ° F), de 37,5 ° C (99,5 ° F) Armpit36.4 ° C ( 97.6 ° F) 37.2 ° C (99.0 ° F),
Din cauza naturii variabil de citiri temperaturii corpului, medicii de multe ori caute alte semne de boala care ar insoti febra, cum ar fi letargie, depresie, apetit redus, somnolenta, dureri de sensibilitate crescuta, precum si o capacitate scazuta de concentrare. Care sunt cauzele febra? Exista mai multe conditii, boli, si medicamente care pot cauza febra. Acestea includ: Infectii si boli infectioase cum ar fi gripa, raceala, cu HIV, malarie, mononucleoza infectioasa, si de gastroenterita. Infectii sunt cele mai frecvente cauze de febra.
Medicamente, cum ar fi antibiotice, narcotice, barbiturice, si antihistaminice. Aceste droguri provoca febra din cauza reactiilor adverse, de retragere, sau de droguri de proiectare.
Trauma sau vatamarea, cum ar fi un atac de cord, accident vascular cerebral, insolatie, epuizarea de caldura, sau arsuri.
Daune pentru a tesutului de la hemoliza (ruperea deschis de celule rosii din sange pentru a elibera hemoglobinei), chirurgie, atac de cord, sindrom zdrobi, si hemoragie.
Alte conditii medicale, cum ar fi inflamatia pielii, artrita, hipertiroidism, unele forme de cancer, lupus, boli inflamatorii intestinale, tulburari metabolice, guta, si embolii. Febre care exista pentru zile sau saptamani, cu nici o explicatie sunt chemati febre de origine nedeterminata (FUO). Cat de febra es...

Frumusetea naturii si probleme Dimensiune Cum ar putea avea impact privind dezvoltarea durabila a energiei

Frumusetea naturii si probleme Dimensiune Cum ar putea avea impact privind dezvoltarea durabila a energiei Frumusetea naturii se datoreaza partial uniformitatea de frunze si dimensiunea de flori in plante individuale, si oamenii de stiinta au descoperit modul in care plantele se ajunge la aceste proportii estetice.
Cercetatorii de la Centrul John Innes din Norwich au descoperit ca celulele de la marjele de frunze si petale joaca un rol deosebit de important in stabilirea marimea lor.
Uniformitatea remarcabil de frunze si flori ne ajuta sa-ti spun specii diferite in afara, cum ar fi margarete si margarete, care arata foarte asemanatoare altfel. Suntem descoperirea acum modul in care modelul genetic al unei specii strans controleaza dimensiunea de frunze si flori, spune Dr. Michael Lenhard, care a condus de cercetare.
Celulele la limitele par a secreta un semnal de telefonie mobila de crestere care pastreaza celulele toata frunza de diviziune. Mai mult de acest semnal este produsa, mai mari frunze si flori obtine.
In mod surprinzator, acest semnal pare sa fie distinct de clasice si bine studiat hormoni de plante care se stie ca pentru a influenta cresterii si dezvoltarii.
Deoarece semnalul numai pare a veni de la marginile, va sugeram devine diluat ca frunze sau Petal crest...

Unificarea naturii voastre primitiv pot ajuta in lupta impotriva depresiei

Unificarea naturii voastre primitiv pot ajuta in lupta impotriva depresiei El a grija doesnt pentru terapie pe termen Caveman. Dar, Stephen Ilardi, profesor de psihologie clinica la Universitatea din Kansas, sa dovedit a hunter-stramosii nostri culegator pentru indicii despre modul in care a combate cele mai bune tulburare depresiva majora.
In plus, degetele Ilardi noastre moderne, stilul de viata industrializate ca vinovatul-cheie din spatele epidemia de depresie inm...

Oamenii de stiinta si ingineri se aplica de design al naturii la problemele umane

Oamenii de stiinta si ingineri se aplica de design al naturii la problemele umane Copierea ideile altora este, de obicei la incrunta, dar cand vine vorba de locul de munca de Mama Natura, oamenii de stiinta sunt gasirea ei pot folosi natura ca un sablon.
Un grup interdisciplinar de oameni de stiinta si ingineri de la Institutul de Tehnologie din Georgia, recent formate, Centrul de biologic Inspirat Design (CBID), cu scopul de a valorificarea sursa bogata de solutii de proiec...

Studiul Acoperiri nou lumina asupra naturii din suprafata lui Broca la nivelul creierului

Studiul Acoperiri nou lumina asupra naturii din suprafata lui Broca la nivelul creierului Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din California, San Diego, Scoala de Medicina rapoarte de o descoperire importanta in explicarea lacunele din oameni de stiinta de intelegere a functiei creierului uman. Studiul - care ofera o imagine de procesare a limbajului in creier cu o claritate fara precedent - este publicat in 16 octombrie emisiunea de revista Science.
Doua mistere ...

Ear examinarea contra luminii efectiva, poate provoca arsuri

Ear examinarea contra luminii efectiva, poate provoca arsuri Examinarea contra luminii Ureche, o tehnica ce in ce mai populara, care catifeleaza earwax pentru indepartarea mai usoara, nu este eficienta si, uneori, provoaca arsuri, in functie de otolaringolog UAB Thomas Eby, MD earwax este normal, si, probabil, serveste o functie de protectie impotriva bacteriilor, ciupercilor si insecte mici.
Earwax nu face, la ureche, murdare, precum si curatarea de rut...

De securitate sociala pentru persoanele cu handicap Beneficiarii de Asigurari Aveti nevoie de mai buna intelegere a argumentelor pro si contra nou Card de debit, Allsup Says (SUA)

De securitate sociala pentru persoanele cu handicap Beneficiarii de Asigurari Aveti nevoie de mai buna intelegere a argumentelor pro si contra nou Card de debit, Allsup Says (SUA) Incepand de luna viitoare de securitate sociala pentru persoanele cu handicap beneficiari de asigurari, in unele state vor avea optiunea de a primi plati beneficiul lor electronic pe un card de debit, mai degraba decat prin intermediul unui control de hartie. Totusi, persoanele eligibile - dintre care multi sunt unbanked - ar trebui sa aiba o intelegere clara a argumentelor pro si contra de a opta...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.