Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Apa la plamani si inima


Ce este Edemul pulmonar? Edemul pulmonar Care este cauza?

Ce este Edemul pulmonar? Edemul pulmonar Care este cauza?
Edemul pulmonar (Marea Britanie / Irlanda: edem) este acumulare de lichid in plamani. Acest fluid colecteaza in saci de aer in plamani, ceea ce face dificil de a respira. Aceasta duce la afectarea schimbul de gaze si poate provoca insuficienta respiratorie.
Potrivit Medilexicons medicale dictionar, edem pulmonar este: edem al plamanilor, de obicei, rezultate din stenoza mitrala sau de insuficienta ventriculara stanga.
In cele mai multe cazuri, probleme cardiace cauza edem pulmonar. Dar, lichidul se pot acumula din alte motive, inclusiv pneumonie, expunerea la toxine si de anumite medicamente, precum si exercitarea sau care traiesc la altitudini mari.
Tratamentul depinde de cauza, dar se concentreaza pe maximizarea functiei respiratorii si prin eliminarea sursa problemei. Aceasta include, in general, oxigen suplimentar si de medicamente.
Cand edem pulmonar se dezvolta dintr-o data, este vorba de o urgenta medicala care necesita o ingrijire imediata. Edemul pulmonar pot fi uneori fatale. Outlook depinde de rapiditatea in care primesc tratament, impreuna cu un tratament pentru problema de baza. Care sunt semnele si simptomele de edem pulmonar? Un simptom este ceva pacientul simte sau rapoarte, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic, poate detecta. De exemplu, o durere de cap poate fi un simptom, in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Edemul pulmonar simptome pot aparea brusc sau sa dezvolte treptat, in functie de cauza.
Semnele si simptomele care apar pe toate dintr-o data pot include: O tuse care produce sputa spumoase, care poate fi o nuanta cu sange Un sentiment de sufocanta sau de inec scurtarea acuta a respiratiei sau dificultati de respiratie anxietate, agitatie sau un sentiment de retinerii durere toracica, in cazul in care edem pulmonar este cauzat de o boala de inima transpiratie excesiva tragindu de respiratie, respiratie suieratoare, dispnee Pale pielii Rapid, batai neregulate ale inimii, palpitatii Oricine care prezinta aceste enumerate mai sus semne si simptome care ar trebui sa caute ajutor medical cat mai curand posibil. Edemul pulmonar poate duce la deces in cazul in care pacientul nu a primi tratament prompt.
Semnele si simptomele care se dezvolta mai multe treptat, sunt de multe ori din cauza insuficienta cardiaca.
Acestea pot include: edem glezna sau umflarea picioarelor. Dificultate in respiratie la efort. Acest lucru este mai evidente atunci cand situata la plat, spre deosebire de sedinta in sus. Oboseala. Pierderea poftei de mancare. Nicturie sau urinare frecventa pe timp de noapte. Crestere rapida in greutate. Cresterea in greutate este de la acumularea de lichid in organism, in special in picioare. Edemul pulmonar pot dezvolta ca urmare a insuficientei cardiace congestive, o afectiune in care sangele pompele de inima prea putin pentru a satisface nevoile bodys. Scurtarea neasteptata a respiratiei in timpul activitatii fizice. Trezirea turistilor-up pe timp de noapte, cu un sentiment respiratia care poate fi inlaturata prin Sedinta a fost sus. Semne si simptome de edem pulmonar cauzate de mare altitudine, in general, includ: tuse Retentia de lichide Cefalee Insomnie Dispnee edem pulmonar acut vine pe brusc si se pune in pericol viata. Obtineti asistenta de urgenta in cazul in care oricare dintre urmatoarele semne si simptome acute apare: Un Bulbuc, respiratie suieratoare sau tragindu sunet cand o picatura de respiratie severa in dificultate Respiratia tensiunii arteriale, impreuna cu roz transpiratie excesiva, sputa cu spuma cand tuse. Este un semn clasic de edem pulmonar pielii are o culoare albastra sau gri sunet Probleme de respiratie sau de un sentiment de sufocanta (dispnee) Agravarea brusca a oricare dintre simptomele asociate cu edem pulmonare cronice sau de mare altitudine edem pulmonar Care sunt cauzele de edem pulmonar ? plamani detine numeroase alveole mici, de aer elastice saci a sunat. Cu fiecare respiratie, aceste sacilor de aer sa ia in oxigen si eliberarea de dioxid de carbon. De obicei, schimbul de gaze are loc fara probleme.
Dar, in anumite conditii, alveole umple cu lichid in loc de aer. Acest lucru previne de oxigen de la a fi absorbit in sange.
Mai multi factori pot cauza lichidului sa se acumuleze in plamani. Ele sunt de obicei asociate cu inima (edem pulmonar cardiace). Functiile de inima si plamanii sunt strans legate. Inima
Acesta este compus din doua superior si doua camere mai mici. Camerele de sus sunt numite Atria dreapta si stanga. Ei primesc de sange la intrare si la pompa-o in camerele de mai mici. Camere de mai mici, prin ventricule, pompa sangele din inima. Valvelor inimii tine de sange care curge in directia cea buna.
Inima si plamani
De obicei, de sange deoxygenated de pe tot corpul intra in atriul drept si se varsa in ventriculului drept, in cazul in care acesta este pompat prin vasele mari de sange la plamani. Acolo, sange degaja dioxid de carbon si preia oxigen. Oxigen din sange bogat apoi revine la atrium stanga prin venele pulmonare, curge prin valva mitrala in ventriculului stang si, in final lasa inima printr-un alt mare artera, aorta. Valva aortica de la baza aortei pastreaza de sange de la care curge inapoi in inima ta. Din aorta, sangele se deplaseaza in restul corpului.
Cardiace edem pulmonar
Cardiace edem pulmonar este, de asemenea, cunoscut sub numele de insuficienta cardiaca congestiva. Aceasta se produce atunci cand ventriculului suprasolicitat stanga nu este capabil de pompare dintr-o cantitate suficienta de sange pe care le primeste de la plamani. Ca rezultat, creste presiunea din interiorul atrium stanga si apoi in venele pulmonare si capilare. Acest lucru face ca lichidul sa fie impinse prin pereti capilare in sacilor de aer.
Insuficienta cardiaca congestiva poate aparea, de asemenea, in cazul in care ventriculului drept este in imposibilitatea de a depasi amplificat presiunea in artera pulmonara. Acest lucru duce de obicei, de la stanga insuficienta cardiaca, boli cronice pulmonare sau tensiune arteriala ridicata in artera pulmonara (hipertensiune pulmonara). Conditii medicale care pot cauza slabiciune si de faptul ca nu a ventriculului stang includ: afectiuni ale arterelor coronare. In timp, arterele ca sangele de aprovizionare a inimii pot deveni inguste de la depozitele grase. Un atac de cord apare atunci cand un cheag de sange forme intr-una din aceste artere redus. Nu este blocarea fluxului de sange. Aceasta daune sectiune a muschiului inimii furnizate de aceasta artera. Rezultatul este ca muschiul inimii deteriorate, nu mai poate pompa, precum si se presupune ca.
Restul de inima incearca sa le compenseze. Cu toate acestea, functia nu este in masura eficient sau este slabit de volumul de munca adaugata. Atunci cand actiunea de pompare a inimii este deteriorat, sange sustine pana in plamani. Ca rezultat, lichidul este obligat sa treaca prin pereti capilare si in sacilor de aer.
Cardiomiopatie. Este o conditie in cazul in care muschiul inimii este afectata de alte cauze decat probleme de flux de sange. Frecvent, cardiomiopatie a cunoscut nici o cauza. Desi este, uneori, mostenite genetic. Mai putin frecvente cauze includ infectii virale (miocardita), abuzul de alcool si efectele toxice ale drogurilor, cum ar fi heroina si unele tipuri de chimioterapie.
Cardiomiopatie slabeste ventriculului stang, care este inimile pompa principala. Inima nu poate sa fie capabila sa raspunda la conditiile care cer sa lucreze mai mult (cresterea brusca a tensiunii arteriale, batai mai rapid cu un efort sau de consumul excesiv de sare care provoaca retentie de apa sau .. infectii) In cazul in care ventriculului stang nu se poate desfasura cu cerintele , spate lichid pana in plamani.
Supapa de inima. In boala valva mitrala sau boala aortica ventil, robinete care reglementeaza fluxul de sange in partea stanga a inimii, fie nu sunt suficient de larg deschise sau nu se inchide complet. Acest lucru permite de sange pentru a fluxului inapoi prin supapa. Aceasta conditie cauzele accent mai mare pe arterele coronare.
Presiune crescuta se extinde si in Atrium stanga si apoi la venele pulmonare, provocand lichidul sa se acumuleze in plamani. In cazul scurgerilor de informatii mitrala, unele sange este backwashed spre pulmonar de fiecare data cand inima pompe. In cazul in care scurgeri se dezvolta rapid, edem pulmonar brusca si severa pot dezvolta.
De inalta tensiunii arteriale (hipertensiune). Netratate sau hipertensiune arteriala necontrolata determina o ingrosare a muschiului ventriculului stang. Aceasta se agraveaza afectiuni ale arterelor coronare. Noncardiac edem pulmonar
Edemul pulmonar nu este intotdeauna cauzata de boli de inima. Aceasta conditie este cunoscuta sub numele de edem pulmonar noncardiac, deoarece inima nu este cauza problemei.
Unii factori care pot cauza noncardiac edem pulmonar sunt: infectii pulmonare. Cum ar fi pneumonie. Edemul apare numai la o parte din pulmonar, care este iritat.
Expunerea la anumite toxine. Toxine inhalati, cum ar fi clorul sau amoniac.
Boli de rinichi. In cazul in care rinichii nu pot elimina deseuri in mod eficient, excesul de lichid se poate construi, provocand edem pulmonar.
Inhalare de fum. De fum de la un incendiu contine substante chimice. Acestea pot deteriora membrana intre sacilor de aer si capilare, care sa permita lichid pentru a intra in plamani.
Reactie adversa. Multe medicamente, (droguri ilegale, aspirina si droguri chimioterapie) sunt recunoscute de a provoca noncardiac edem pulmonar.
Sindrom de detresa respiratorie acuta (SDRA). Aceasta tulburare grava se produce atunci cand plamanii brusc umple cu celule din sange fluid si inflamatorii, de culoare alba. Multe afectiuni pot determina SDRA, inclusiv de accidente grave (traumatisme), infectii sistemice (sepsis), pneumonie si soc.
Altitudini mari. High-altitudine edem pulmonar (hape) apare, de obicei la altitudini peste 8000 de metri (aproximativ 2400 de metri). Ea poate afecta alpinisti, excursionisti sau schiorii care incep isi exercita la altitudini mai mari, fara a pentru prima oara aclimatizati. Chiar si oamenii care au mers sau de schiat la altitudini mari, in trecut, nu sunt imune. Cauza exacta nu este foarte clar. Hape pare sa se dezvolte ca rezultat al presiunii a crescut de la constrictie a capilarelor pulmonare. Fara ingrijire corespunzatoare, hape poate fi fatala.
Cele mai multe persoane cu edem pulmonar va fi spitalizat timp de cel putin cateva zile, de multe ori mai mult.
Dupa ce conditie a fost stabilizat, pacientul ar putea fi mentionat la un specialist, cum ar fi un cardiolog sau un pulmonologist.
Este o idee buna sa se pregateasca inainte de timp pentru numirea prima medicale si strange toate informatiile necesare (lista de simptome, informatii relevante cu caracter personal, copii ale fiselor medicale, medicamente si vitamine, tip de dieta, pregateste o lista de intrebari pentru a solicita .. medicul). Diagnosticul de edem pulmonar edem pulmonar necesita tratament prompt. Diagnosticul se face pe baza simptomelor, examenul fizic si radiografie toracica.
Mai multe tipuri de analize de sange vor fi necesare:
Un test de sange de la o artera pe incheietura mainii pentru a verifica cantitatea de oxigen si dioxid de carbon care le contine. Sangele va fi verificat, de asemenea, pentru niveluri ale unei substante numite de tip B-peptidic natriuretic (BNP). Cresterea valorilor de BNP poate indica faptul ca edem pulmonar este cauzat de probleme cardiace. Alte teste de sange se va face de obicei, inclusiv teste ale functiei renale, a numarului de sange, si teste pentru a exclude un atac de cord drept cauza edem pulmonar.
Odata ce conditie este stabila, pacientii cu antecedente medicale vor fi revizuite in special pentru cardiovasculare sau de boli pulmonare. Alte teste ar putea include: X-ray. O radiografie toracica va fi probabil primul test pentru a confirma diagnosticul de edem pulmonar.
Electrocardiografie (ECG). Acest test neinvaziv poate dezvalui o gama larga de informatii cu privire la inima. In timp...

Studiul arata Legatura dintre Lung Heart Disease & Functia

Studiul arata Legatura dintre Lung Heart Disease & Functia Un nou studiu de la Universitatea Columbia Medical Center cercetatori, a constatat ca inimile capacitatea de a pompa eficient este diminuat in randul persoanelor cu boli pulmonare comune, chiar si la persoanele fara sau cu simptome usoare. Publicat in Jan. 21, 2010 emisiunea de New England Journal of Medicine, cercetarea este primul care arata o legatura puternica intre functiei cardiace si BPOC usoara (boli pulmonare obstructive cronice).
BPOC este cauza patra de deces in Statele Unite, si este puternic asociate cu fumatul. BPOC adesea implica pierderea tesutului pulmonar, numit emfizem, precum si a cailor aeriene ingustat, tuse persistenta, precum si productia de mucus, cunoscut sub numele de bronsita cronica obstructiva. Ambele dintre aceste anomalii afecta debitul de aer in plamani si sa faca respiratie mai dificila a lungul timpului.
Insuficienta cardiaca cauzata de boli pulmonare este bine documentat in cazul pacientilor cu BPOC severa, dar nu a fost gandit sa apara la pacientii cu BPOC usoara, a declarat Graham Barr, MD, dr. PH., Profesor asistent de medicina si epidemiologie la Columbia University Medical Center, internist la NewYork-Presbyterian Hospital / Columbia, investigator principal al Lung MESA de studiu, precum si autorul principal al hartiei. Am constatat ca se pare ca exista o relatie liniara intre functiei pulmonare si a functiei cardiace, si chiar si un hit mici la plamani afecteaza negativ a functiei cardiace, de asemenea.
Acest studiu arata ca BPOC, chiar si in forma mildest sa, este asociat cu functia cardiaca a diminuat, a declarat Susan B. Shurin, MD, directorul interimar al Inimii National, Lung, and Blood Institute (NHLBI) a Institutului National de Sanatate, care finantate de cercetare. Avem acum dovada ca prezenta BPOC, chiar usoare de sanatate ar putea avea implicatii importante, dincolo de plamani.
Aceste rezultate ridicat posibilitatea interesante ca tratarea bolilor pulmonare poate, in viitor, imbunatatirea functiei cardiace, a spus dr. Barr. Sunt necesare cercetari suplimentare pentru a dovedi daca tratarea BPOC usoara va ajuta la locul de munca inima mai bine.
De cercetare, care participantii implicati din NHLBIs multietnice Studiul aterosclerozei (MESA) Lung de studiu, Spectacole Lung Boala are un important vasculare Componenta
Cu ajutorul testelor de respiratie si studii de imagistica din piept, cercetatorii masurata inima si plamani structura si functia in 2816 adulti (cu varsta medie de 61 de ani), care au fost in majoritatea sanatosi. Participantii la studiu au facut parte din Lung MESA Studiul, o prelungire a multietnice Studiul aterosclerozei (MESA), un mare, NHLBI-a sprijinit studiu axat pe gasirea semnele precoce ale inimii, pulmonare, precum si boli de sange inainte de simptome apar.
Utilizarea imagistica prin rezonanta magnetica (IRM) si tomografie computerizata (CT) scaneaza, oamenii de stiinta au descoperit anomalii usoara in ambele inima si functia pulmonara in multi participanti. Am folosit masuri de sensibile la pick-up diferente mici in oameni sanatosi, a spus dr. Barr. Am demonstrat ca BPOC, chiar usoara este asociat cu o reducere subclinica in functiei cardiace, probabil, deoarece este destul...

Stereotaxis magnetice sistem de navigare Pentru a folosit cu succes tratamentul unei Inoperable congenitale Heart Defect intr-un an 10 Old Patient

Stereotaxis magnetice sistem de navigare Pentru a folosit cu succes tratamentul unei Inoperable congenitale Heart Defect intr-un an 10 Old Patient Stereotaxis, Inc (Nasdaq: STXS) a anuntat ca echipa de cardiologie pediatrica, la inima si diabet Centrul de Reinland de Nord-Westfalia in Bad Oeynhausen, Germania, efectuat cu succes primul-de-sau-tip-procedura de a trata Atrezie pulmonare intr-un de 10 ani baiat. Echipa a efectuat procedura cu Stereotaxis Niobe magnetice Navigation System.
Atrezie pulmonar este o malformatie congenitala a sup...

Cateter Pronuntata Valve mai ajuta pe oameni cu defecte inima Evitati multipla Cabinete

Cateter Pronuntata Valve mai ajuta pe oameni cu defecte inima Evitati multipla Cabinete Copiii nascuti cu defecte de inima au afectat fluxul de sange din ventriculul dreptul de a artera pulmonara care duce la plamani, care necesita dispozitive implantate (cunoscut sub numele de dreapta-ventriculare conducte scurgere ale tractului) pentru a mentine fluxul. Cu toate acestea, aceste conducte nu a lungul timpului, si de obicei, copiii se confrunta cu operatii multiple deschis inima in ti...

New Heart Failure liniile directoare Stresul timpurie Diagnostic si Tratament

New Heart Failure liniile directoare Stresul timpurie Diagnostic si Tratament Diagnosticul precoce si tratamente noi poate ajuta batalie insuficienta cardiaca - o problema tot mai mare nationala, care cauzeaza 1 milion de admitere spital in fiecare an, in functie de noile linii directoare publicat astazi de Colegiul American de Cardiologie (ACC) si American Heart Association (AHA).
Documentul este disponibil de azi de pe site-uri Web ale ACC (http://www.acc.org) si AHA (...

Studiul Lung de distrugere In copii cu Cardiopatie congenitala

Studiul Lung de distrugere In copii cu Cardiopatie congenitala Incercarea de a intelege si de a opri daune colaterale pulmonare care pot aparea la copiii cu boli cardiace congenitale este punctul central al unui nou studiu.
Cand un viciu de rezultate babys inima in sange prea mult in plamani, vasele de sange sunt facute mai mult, aparent pentru a face fata volumului crescut, apoi o crestere de sange nou vasul este oprit brusc.
Puteti obtine acest izbucn...

Pacientii National de studii la Test ResQ-ventil cu CPR In cardiace de arestare

Pacientii National de studii la Test ResQ-ventil cu CPR In cardiace de arestare ResQ-Valve Studiul este unul dintre tratamentele nou si promitator pentru stop cardiac si a prejudiciului severa traumatica, care va fi studiata sub umbrela a rezultatelor Reanimare Consortium (BOR), finantat de catre National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI) din National Institute of Health. BOR a ales sa puna in aplicare proces mai mare definitiv (evaluarea de supravietuire la externare ...

Mast Plamanii "Pile ar putea oferi noi de tratament tinta pentru astm, alte boli respiratorii

Mast Plamanii "Pile ar putea oferi noi de tratament tinta pentru astm, alte boli respiratorii O enzima eliberate de celulele mastocitare in plamani pare sa joace un rol-cheie in inasprirea cailor respiratorii care este un semn distinctiv al astmului - care indica un potential nou obiectiv pentru tratament impotriva bolii.
Raportarea in editia online a Proceedings of the National Academy of Sciences, o echipa de la Weill Cornell Medical College explica faptul ca in timpul unui raspuns im...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.