Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Apa la plamani simptome


Ce este Edemul pulmonar? Edemul pulmonar Care este cauza?

Ce este Edemul pulmonar? Edemul pulmonar Care este cauza?
Edemul pulmonar (Marea Britanie / Irlanda: edem) este acumulare de lichid in plamani. Acest fluid colecteaza in saci de aer in plamani, ceea ce face dificil de a respira. Aceasta duce la afectarea schimbul de gaze si poate provoca insuficienta respiratorie.
Potrivit Medilexicons medicale dictionar, edem pulmonar este: edem al plamanilor, de obicei, rezultate din stenoza mitrala sau de insuficienta ventriculara stanga.
In cele mai multe cazuri, probleme cardiace cauza edem pulmonar. Dar, lichidul se pot acumula din alte motive, inclusiv pneumonie, expunerea la toxine si de anumite medicamente, precum si exercitarea sau care traiesc la altitudini mari.
Tratamentul depinde de cauza, dar se concentreaza pe maximizarea functiei respiratorii si prin eliminarea sursa problemei. Aceasta include, in general, oxigen suplimentar si de medicamente.
Cand edem pulmonar se dezvolta dintr-o data, este vorba de o urgenta medicala care necesita o ingrijire imediata. Edemul pulmonar pot fi uneori fatale. Outlook depinde de rapiditatea in care primesc tratament, impreuna cu un tratament pentru problema de baza. Care sunt semnele si simptomele de edem pulmonar? Un simptom este ceva pacientul simte sau rapoarte, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic, poate detecta. De exemplu, o durere de cap poate fi un simptom, in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Edemul pulmonar simptome pot aparea brusc sau sa dezvolte treptat, in functie de cauza.
Semnele si simptomele care apar pe toate dintr-o data pot include: O tuse care produce sputa spumoase, care poate fi o nuanta cu sange Un sentiment de sufocanta sau de inec scurtarea acuta a respiratiei sau dificultati de respiratie anxietate, agitatie sau un sentiment de retinerii durere toracica, in cazul in care edem pulmonar este cauzat de o boala de inima transpiratie excesiva tragindu de respiratie, respiratie suieratoare, dispnee Pale pielii Rapid, batai neregulate ale inimii, palpitatii Oricine care prezinta aceste enumerate mai sus semne si simptome care ar trebui sa caute ajutor medical cat mai curand posibil. Edemul pulmonar poate duce la deces in cazul in care pacientul nu a primi tratament prompt.
Semnele si simptomele care se dezvolta mai multe treptat, sunt de multe ori din cauza insuficienta cardiaca.
Acestea pot include: edem glezna sau umflarea picioarelor. Dificultate in respiratie la efort. Acest lucru este mai evidente atunci cand situata la plat, spre deosebire de sedinta in sus. Oboseala. Pierderea poftei de mancare. Nicturie sau urinare frecventa pe timp de noapte. Crestere rapida in greutate. Cresterea in greutate este de la acumularea de lichid in organism, in special in picioare. Edemul pulmonar pot dezvolta ca urmare a insuficientei cardiace congestive, o afectiune in care sangele pompele de inima prea putin pentru a satisface nevoile bodys. Scurtarea neasteptata a respiratiei in timpul activitatii fizice. Trezirea turistilor-up pe timp de noapte, cu un sentiment respiratia care poate fi inlaturata prin Sedinta a fost sus. Semne si simptome de edem pulmonar cauzate de mare altitudine, in general, includ: tuse Retentia de lichide Cefalee Insomnie Dispnee edem pulmonar acut vine pe brusc si se pune in pericol viata. Obtineti asistenta de urgenta in cazul in care oricare dintre urmatoarele semne si simptome acute apare: Un Bulbuc, respiratie suieratoare sau tragindu sunet cand o picatura de respiratie severa in dificultate Respiratia tensiunii arteriale, impreuna cu roz transpiratie excesiva, sputa cu spuma cand tuse. Este un semn clasic de edem pulmonar pielii are o culoare albastra sau gri sunet Probleme de respiratie sau de un sentiment de sufocanta (dispnee) Agravarea brusca a oricare dintre simptomele asociate cu edem pulmonare cronice sau de mare altitudine edem pulmonar Care sunt cauzele de edem pulmonar ? plamani detine numeroase alveole mici, de aer elastice saci a sunat. Cu fiecare respiratie, aceste sacilor de aer sa ia in oxigen si eliberarea de dioxid de carbon. De obicei, schimbul de gaze are loc fara probleme.
Dar, in anumite conditii, alveole umple cu lichid in loc de aer. Acest lucru previne de oxigen de la a fi absorbit in sange.
Mai multi factori pot cauza lichidului sa se acumuleze in plamani. Ele sunt de obicei asociate cu inima (edem pulmonar cardiace). Functiile de inima si plamanii sunt strans legate. Inima
Acesta este compus din doua superior si doua camere mai mici. Camerele de sus sunt numite Atria dreapta si stanga. Ei primesc de sange la intrare si la pompa-o in camerele de mai mici. Camere de mai mici, prin ventricule, pompa sangele din inima. Valvelor inimii tine de sange care curge in directia cea buna.
Inima si plamani
De obicei, de sange deoxygenated de pe tot corpul intra in atriul drept si se varsa in ventriculului drept, in cazul in care acesta este pompat prin vasele mari de sange la plamani. Acolo, sange degaja dioxid de carbon si preia oxigen. Oxigen din sange bogat apoi revine la atrium stanga prin venele pulmonare, curge prin valva mitrala in ventriculului stang si, in final lasa inima printr-un alt mare artera, aorta. Valva aortica de la baza aortei pastreaza de sange de la care curge inapoi in inima ta. Din aorta, sangele se deplaseaza in restul corpului.
Cardiace edem pulmonar
Cardiace edem pulmonar este, de asemenea, cunoscut sub numele de insuficienta cardiaca congestiva. Aceasta se produce atunci cand ventriculului suprasolicitat stanga nu este capabil de pompare dintr-o cantitate suficienta de sange pe care le primeste de la plamani. Ca rezultat, creste presiunea din interiorul atrium stanga si apoi in venele pulmonare si capilare. Acest lucru face ca lichidul sa fie impinse prin pereti capilare in sacilor de aer.
Insuficienta cardiaca congestiva poate aparea, de asemenea, in cazul in care ventriculului drept este in imposibilitatea de a depasi amplificat presiunea in artera pulmonara. Acest lucru duce de obicei, de la stanga insuficienta cardiaca, boli cronice pulmonare sau tensiune arteriala ridicata in artera pulmonara (hipertensiune pulmonara). Conditii medicale care pot cauza slabiciune si de faptul ca nu a ventriculului stang includ: afectiuni ale arterelor coronare. In timp, arterele ca sangele de aprovizionare a inimii pot deveni inguste de la depozitele grase. Un atac de cord apare atunci cand un cheag de sange forme intr-una din aceste artere redus. Nu este blocarea fluxului de sange. Aceasta daune sectiune a muschiului inimii furnizate de aceasta artera. Rezultatul este ca muschiul inimii deteriorate, nu mai poate pompa, precum si se presupune ca.
Restul de inima incearca sa le compenseze. Cu toate acestea, functia nu este in masura eficient sau este slabit de volumul de munca adaugata. Atunci cand actiunea de pompare a inimii este deteriorat, sange sustine pana in plamani. Ca rezultat, lichidul este obligat sa treaca prin pereti capilare si in sacilor de aer.
Cardiomiopatie. Este o conditie in cazul in care muschiul inimii este afectata de alte cauze decat probleme de flux de sange. Frecvent, cardiomiopatie a cunoscut nici o cauza. Desi este, uneori, mostenite genetic. Mai putin frecvente cauze includ infectii virale (miocardita), abuzul de alcool si efectele toxice ale drogurilor, cum ar fi heroina si unele tipuri de chimioterapie.
Cardiomiopatie slabeste ventriculului stang, care este inimile pompa principala. Inima nu poate sa fie capabila sa raspunda la conditiile care cer sa lucreze mai mult (cresterea brusca a tensiunii arteriale, batai mai rapid cu un efort sau de consumul excesiv de sare care provoaca retentie de apa sau .. infectii) In cazul in care ventriculului stang nu se poate desfasura cu cerintele , spate lichid pana in plamani.
Supapa de inima. In boala valva mitrala sau boala aortica ventil, robinete care reglementeaza fluxul de sange in partea stanga a inimii, fie nu sunt suficient de larg deschise sau nu se inchide complet. Acest lucru permite de sange pentru a fluxului inapoi prin supapa. Aceasta conditie cauzele accent mai mare pe arterele coronare.
Presiune crescuta se extinde si in Atrium stanga si apoi la venele pulmonare, provocand lichidul sa se acumuleze in plamani. In cazul scurgerilor de informatii mitrala, unele sange este backwashed spre pulmonar de fiecare data cand inima pompe. In cazul in care scurgeri se dezvolta rapid, edem pulmonar brusca si severa pot dezvolta.
De inalta tensiunii arteriale (hipertensiune). Netratate sau hipertensiune arteriala necontrolata determina o ingrosare a muschiului ventriculului stang. Aceasta se agraveaza afectiuni ale arterelor coronare. Noncardiac edem pulmonar
Edemul pulmonar nu este intotdeauna cauzata de boli de inima. Aceasta conditie este cunoscuta sub numele de edem pulmonar noncardiac, deoarece inima nu este cauza problemei.
Unii factori care pot cauza noncardiac edem pulmonar sunt: infectii pulmonare. Cum ar fi pneumonie. Edemul apare numai la o parte din pulmonar, care este iritat.
Expunerea la anumite toxine. Toxine inhalati, cum ar fi clorul sau amoniac.
Boli de rinichi. In cazul in care rinichii nu pot elimina deseuri in mod eficient, excesul de lichid se poate construi, provocand edem pulmonar.
Inhalare de fum. De fum de la un incendiu contine substante chimice. Acestea pot deteriora membrana intre sacilor de aer si capilare, care sa permita lichid pentru a intra in plamani.
Reactie adversa. Multe medicamente, (droguri ilegale, aspirina si droguri chimioterapie) sunt recunoscute de a provoca noncardiac edem pulmonar.
Sindrom de detresa respiratorie acuta (SDRA). Aceasta tulburare grava se produce atunci cand plamanii brusc umple cu celule din sange fluid si inflamatorii, de culoare alba. Multe afectiuni pot determina SDRA, inclusiv de accidente grave (traumatisme), infectii sistemice (sepsis), pneumonie si soc.
Altitudini mari. High-altitudine edem pulmonar (hape) apare, de obicei la altitudini peste 8000 de metri (aproximativ 2400 de metri). Ea poate afecta alpinisti, excursionisti sau schiorii care incep isi exercita la altitudini mai mari, fara a pentru prima oara aclimatizati. Chiar si oamenii care au mers sau de schiat la altitudini mari, in trecut, nu sunt imune. Cauza exacta nu este foarte clar. Hape pare sa se dezvolte ca rezultat al presiunii a crescut de la constrictie a capilarelor pulmonare. Fara ingrijire corespunzatoare, hape poate fi fatala.
Cele mai multe persoane cu edem pulmonar va fi spitalizat timp de cel putin cateva zile, de multe ori mai mult.
Dupa ce conditie a fost stabilizat, pacientul ar putea fi mentionat la un specialist, cum ar fi un cardiolog sau un pulmonologist.
Este o idee buna sa se pregateasca inainte de timp pentru numirea prima medicale si strange toate informatiile necesare (lista de simptome, informatii relevante cu caracter personal, copii ale fiselor medicale, medicamente si vitamine, tip de dieta, pregateste o lista de intrebari pentru a solicita .. medicul). Diagnosticul de edem pulmonar edem pulmonar necesita tratament prompt. Diagnosticul se face pe baza simptomelor, examenul fizic si radiografie toracica.
Mai multe tipuri de analize de sange vor fi necesare:
Un test de sange de la o artera pe incheietura mainii pentru a verifica cantitatea de oxigen si dioxid de carbon care le contine. Sangele va fi verificat, de asemenea, pentru niveluri ale unei substante numite de tip B-peptidic natriuretic (BNP). Cresterea valorilor de BNP poate indica faptul ca edem pulmonar este cauzat de probleme cardiace. Alte teste de sange se va face de obicei, inclusiv teste ale functiei renale, a numarului de sange, si teste pentru a exclude un atac de cord drept cauza edem pulmonar.
Odata ce conditie este stabila, pacientii cu antecedente medicale vor fi revizuite in special pentru cardiovasculare sau de boli pulmonare. Alte teste ar putea include: X-ray. O radiografie toracica va fi probabil primul test pentru a confirma diagnosticul de edem pulmonar.
Electrocardiografie (ECG). Acest test neinvaziv poate dezvalui o gama larga de informatii cu privire la inima. In timp...

Ce este tuberculoza? Care este cauza tuberculozei?

Ce este tuberculoza? Care este cauza tuberculozei? Tuberculoza (TB) este o boala infectioasa, care este cauzata de o bacterie numita Mycobacterium tuberculosis. TB in primul rand afecteaza plamanii, dar poate afecta, de asemenea, organelor din sistemul nervos central, sistemul limfatic, sistemul circulator si, printre altele. Boala a fost numit de consum in trecut din cauza modului in care s-ar consuma din interiorul oricine care a devenit infectate. Potrivit Medilexicon `s dictionar medical, tuberculoza este o boala specifica cauzata de infectia cu Mycobacterium tuberculosis, Bacillus tubercul, care poate afecta aproape orice tesut sau organ al corpului, site-ul cel mai frecvent al bolii fiind plamani.
Atunci cand o persoana devine infectate cu tuberculoza, bacteriile din plamani se multiplica si cauza pneumonie, impreuna cu dureri in piept, tuse cu sange, si o tuse prelungita. In plus, ganglionilor limfatici in apropiere de inima si plamanii devin extinse. Asa cum TB incearca sa se raspandeasca si in alte parti ale corpului, este de multe ori intrerupta de bodys sistemul imunitar. Sistemul imunitar forme de tesut cicatricial sau fibroza in jurul bacterii TBC, iar acest lucru ajuta la lupta impotriva infectiilor si impiedica raspandirea bolii in intreg organismul si de catre alte persoane. Daca sistemul de bodys imunitar este incapabil sa lupte impotriva TBC sau in cazul in pauzele de bacterii prin tesutul cicatrice, boala se intoarce la o stare de active cu pneumonie si daune pentru rinichi, oase, precum si meningele ca linia de maduva spinarii si creierul.
TB este, in general, clasificate ca fiind fie latenta sau active. TB latenta se produce atunci cand bacteriile sunt prezente in organism, dar aceasta stare este inactiv si nu prezinta nici un simptom. TB latenta nu este, de asemenea, contagios. TB activa este contagioasa si este conditia ca poate face sa va bolnav cu simptome.
TB este o cauza majora a bolii si moartea in intreaga lume, in special in Africa si Asia. In fiecare an, boala ucide aproape 2 milioane de oameni. Boala este, de asemenea, raspandita in randul persoanelor cu HIV / SIDA. Care sunt cauzele tuberculoza? Tuberculoza este in cele din urma cauzata de Mycobacterium tuberculosis care se intinde de la o persoana la alta prin intermediul particulelor din aer. Acesta nu este garantat, totusi, pe care le va deveni infectate cu TB daca ati inhaleze particule infectate. Unele persoane au puternice sisteme destul de repede imunitar care distruge bacteriile odata ce intra in organism. Altii vor dezvolta infectie latenta TBC si va efectua bacteriile, dar nu va fi contagioasa si nu va prezenta simptome. Iar altii vor deveni imediat de rau si va fi, de asemenea, contagioase. Care sunt simptomele de tuberculoza? Majoritatea persoanelor care devin infectate cu bacterii care produce tuberculoza de fapt, nu, nu prezinta simptome ale bolii. Cu toate acestea, atunci cand simptomele sunt prezente, acestea includ pierderea inexplicabila in greutate, oboseala, oboseala, dispnee, febra, transpiratii nocturne, frisoane, precum si o pierdere a poftei de mancare. Simptomele specifice la plamani includ tuse care dureaza de 3 sau mai multe saptamani, tuse cu sange, dureri in piept, durere si cu respiratie sau tuse. Cum este diagnosticat tuberculoza? Diagnosticul tuberculozei apare, de obicei, dupa o combinatie de piele, de sange, si teste de imagistica.
Testul cele mai comune de diagnosticare este un simplu test de piele numit Mantoux de testare. Testul Mantoux consta dintr-o cantitate mica de derivat proteic purificat (PPD) tuberculina, care este injectat in antebrat. Dupa 48 de la 72 de ore, un medic sau o asistenta medicala cauta o reactie la locul injectarii, un dur, a ridicat scapam de obicei, de culoare rosie indica un test pozitiv pentru TB. Analizele de sange pot fi de asemenea utilizat pentru a determina daca este activa sau TB latenta (inactiv), precum si analize microscopice ale sputei sau culturi pot gasi bacterii TB in sputa.
Toracica raze X si computer tomografie (CT) scaneaza sunt, de asemenea, folosite pentru a diagnostica TBC. In cazul in capcanele sistemului imunitar TBC bac...

Ce este Monoxid de carbon intoxicatii? Ce Cauzele Monoxid de carbon intoxicatii?

Ce este Monoxid de carbon intoxicatii? Ce Cauzele Monoxid de carbon intoxicatii? Monoxidul de carbon nu are nici un miros sau gust; este vorba de un produs secundar de ardere. Oamenii si alte animale, cu plamani nu se poate spune atunci cand acestea sunt respiratie a monoxidului de carbon. Monoxidul de carbon intra in competitie cu oxigen pentru site-uri obligatorii pentru hemoglobina. Hemoglobinei este molecula in celulele rosii din sange care transporta oxigenul de la plaman...

Journal of Clinical Investigation, Cuprins: martie, 2006

Journal of Clinical Investigation, Cuprins: martie, 2006 REDACTORI PICK
Tratamentului cu anticorpi reduce astm la soareci
Ratele de astm sunt in crestere rapida, in special la copii. Cu toate ca astmul este mediata in parte, prin activarea speciale de celule ale sistemului imunitar numite celule Th2, cauzele exacte sunt neclare. Acum, intr-un studiu care apare in numarul din luna martie a Journal of Clinical Investigation, Jörg Kohl si colegii sa...

Lung inflamatie de la Gripa ar putea fi transformata off cu noi Discovery

Lung inflamatie de la Gripa ar putea fi transformata off cu noi Discovery O noua descoperire ar putea duce la tratamente care se opri in inflamatia plamanilor provocate si de gripa si de alte infectii, conform unui studiu publicat astazi in revista Nature Imunologie.
Simptome de gripa, cum ar fi dispnee, pierdere in greutate si febra, sunt mult mai rau de catre sistemul imunitar raspunde intr-un mod exagerat de a virusului, mai degraba decat de virus in sine. Virusul...

Task recomanda forta impotriva screening cronice pulmonare obstructive bolilor Utilizarea Spirometrie

Task recomanda forta impotriva screening cronice pulmonare obstructive bolilor Utilizarea Spirometrie Adulti fara simptome de boli pulmonare obstructive cronice (BPOC), nu ar trebui sa fie testati pentru boala folosind spirometrie, in conformitate cu o recomandare de la noi Preventiva NOI SERVICII Task Force. Recomandare si rezumatul de insotire a probelor sunt postate online, in Analele de Medicina Interna. Acesta va aparea in luna aprilie 1, 2008, editie de imprimare al revistei.
BPOC este o ...

Studiul arata Legatura dintre Lung Heart Disease & Functia

Studiul arata Legatura dintre Lung Heart Disease & Functia Un nou studiu de la Universitatea Columbia Medical Center cercetatori, a constatat ca inimile capacitatea de a pompa eficient este diminuat in randul persoanelor cu boli pulmonare comune, chiar si la persoanele fara sau cu simptome usoare. Publicat in Jan. 21, 2010 emisiunea de New England Journal of Medicine, cercetarea este primul care arata o legatura puternica intre functiei cardiace si BPOC u...

New Heart Failure liniile directoare Stresul timpurie Diagnostic si Tratament

New Heart Failure liniile directoare Stresul timpurie Diagnostic si Tratament Diagnosticul precoce si tratamente noi poate ajuta batalie insuficienta cardiaca - o problema tot mai mare nationala, care cauzeaza 1 milion de admitere spital in fiecare an, in functie de noile linii directoare publicat astazi de Colegiul American de Cardiologie (ACC) si American Heart Association (AHA).
Documentul este disponibil de azi de pe site-uri Web ale ACC (http://www.acc.org) si AHA (...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.