Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Aparatul urinar la barbati


Tratamentul asociat de droguri previne progresia de prostata extindere

Tratamentul asociat de droguri previne progresia de prostata extindere
A lua legatura cu: Mary Harris
301-496-3583
NIH / Institutul National de Diabet si bolile aparatului digestiv si rinichi Boli
O combinatie de droguri este semnificativ mai eficace decat fiecare medicament administrat singur pentru prevenirea progresie a hiperplaziei benigne de prostata (HBP), in special la barbati cu risc crescut de progresie a bolii, potrivit unui studiu care apare in New England Journal of Medicine maine.
Tratamentul medical de prostata simptome (MTOPS) Trial testat daca finasteride (Proscar), cu doxazosin (Cardura) sau o combinatie de medicamente ar putea impiedica progresia HBP si de necesitatea unei interventii chirurgicale sau alte tratamente invazive. Tratamente au fost comparate cu placebo.
Medicii de la 17 MTOPS centre medicale tratate cu 3047 de oameni, randomizat, cu HBP pentru o medie de 4,5 ani, cu mult mai mult decat studiile anterioare. Semnelor vitale, simptome urinare, fluxul urinar, reactiile adverse si de a folosi medicamente s-au verificat la fiecare 3 luni si digitale examene rectal, PSA ser si urina a fost verificate anual.
Marime de prostata a fost masurata la inceputul si la sfarsitul studiului de ultrasunete. Progresia bolii a fost definita de catre una dintre urmatoarele: o crestere de 4 punct in Urologica american Asociatiilor simptom scor de severitate, retentie urinara (incapacitatea de a urina), recurente infectii ale tractului urinar sau incontinenta urinara.
Finasteride, un inhibitor de 5-alfa reductaza, precum si cu doxazosin, un alfa-1 blocant al receptorilor, precum si a redus riscul global de progresie a HBP cu 66 la suta comparativ cu placebo. Droguri combinate, de asemenea, cu conditia ca cea mai mare reducere simptom si imbunatatirea in debitul urinar.
Doxazosin singur a redus riscul global de progresie cu 39 la suta, iar finasteride numai cu 34 la suta comparativ cu placebo. Tratamentul combinatie si finasteride numai, de asemenea, a redus semnificativ riscul de terapie invazive cu 67 la suta si 64 la suta, respectiv. Doxazosin nu a reduce riscul pe termen lung a terapiei invazive.
Cele mai multe tratamente invazive la MTOPS au fost interventiile chirurgicale transuretrala sau deschis pentru a elimina tesutului de prostata. Terapia Alte invazive include incizie transuretrala, cuptor cu microunde sau terapia cu laser pentru a reduce dimensiunea de prostata si Stenturi de prostata, dispozitive care se extinda uretra.
MTOPS constatat ca terapia de asociere a fost eficienta in special in barbati cel mai mare risc de progresie HPB-cei cu prostata mai mari de 40 ml (30 la suta de participanti) sau PSA serice mai mari de 4 ng / mililitru (20 la suta de participanti).
Tratament combinat ofera in mod dramatic mai mare si mai de durata scutire de la simptomele si, in timp, finasteride se micsoreaza de prostata si de fapt, impiedica cresterea economica, astfel ca barbatii mai putine cel mai mare risc pentru interventie de boala progresiva nevoie, a declarat John D. McConnell, MD, autorul principal a hartiei.
McConnell este un profesor de Urologie si vice-presedinte executiv de la Universitatea din Texas Southwestern Medical Center din Dallas.
Pentru prima data, MTOPS ne-a dat valori de referinta pentru a identifica tinerii care se afla in frunte, probabil, pentru chirurgie si poate beneficia cel mai mult de la terapia asociata, a spus Leroy M. Nyberg Jr., Ph.D., MD, director de cercetare la Institutul de Urologie National de Diabet si bolile aparatului digestiv si rinichi Boli (NIDDK).
Barbatii care sunt deranjati de mai mici simptome ale tractului urinar si HBP ar trebui sa vedeti medicul lor despre tratamentul combinat si daca dreptul sau pentru ei.

NIH Launches Nou de studii la Compara Chirurgie de prostata si de droguri

NIH Launches Nou de studii la Compara Chirurgie de prostata si de droguri Chirurgie minim invaziva Terapii (MIST), Consortiul pentru Hiperplazia benigne de prostata (HBP) a lansat un nou studiu pentru a compara beneficiile pe termen lung si a riscurilor de ablatie ac transuretrala (TON) si termoterapie transuretrala cu microunde (TUMT) la un regim de alfa - 1 alfuzosin inhibitor si de 5-alfa reductaza inhibitor finasteride. Institutul National de Diabet si bolile aparatului digestiv si rinichii bolilor la NIH, o parte din Departamentul de Sanatate si Servicii Umane, este investind mai mult de 15 milioane dolari in studiu.
De ton si de caldura TUMT folosi pentru a distruge o parte din prostatei extinse pentru a imbunatati fluxul de urina si simptome. Early studii sugereaza ca aceste proceduri reduce aparitia erectiei sau a vezicii urinare de control al efectelor adverse, care apar mai des cu interventii chirurgicale pentru HBP traditionale, cunoscut sub numele de rezectie transuretrala de prostata (pacientii cu rezectie transuretrala). De ton si TUMT se spune ca sunt minim invaziva in parte, deoarece acestea sunt de obicei face cu anestezie locala si barbati, du-te acasa in aceeasi zi, in timp ce pacientii cu rezectie transuretrala necesita anestezie generala si o sedere peste noapte la spital. In ceea ce priveste tratamentul medicamentos, un studiu publicat recent de mare randomizate au aratat ca un regim de finasteride (Proscar) si alfa-1 cu doxazosin inhibitor (Cardura) previne progresia HBP intr-un procent semnificativ de oameni simptomatice si ii ajuta barbati cu risc ridicat evita operatia .
Este usor de inteles de ce terapia de droguri, a tonului si TUMT au fost imbratisata de urologi de multe si de pacienti, a spus Leroy M. Nyberg Jr., Ph.D., MD, director de studii Urologie NIDDKs. Cu toate acestea, noi dont know care tratamentul este mai eficient pe termen lung si, pentru cea mai mare parte, care ar fi mai bine servite de o combinatie de droguri comparativ cu una din terapiile minim invaziva.
Pana in iulie 2006, cercetatorii au de gand sa recrutati si repartizati aleatoriu mai mult de 700 de barbati cu moderata pana la simptome severe si nici o interventie chirurgicala, inainte de prostata la unul din cele trei terapii Mist. Barbati, 50 de ani si peste, va fi urmata indeaproape de 3 la 5 ani, pana la aproximativ iulie 2009, pentru a vedea cine dezvolta retentie urinara, infectii ale tractului urinar sau incontinenta inacceptabil dupa tratament; care are nevoie de un tratament mai mult; si simptome ale caror dont de a imbunatati de cel putin 30 la suta dupa tratament.
Membrii unui consortiu de recrutare pacientii sunt Colegiul de Medicina Baylor din Houston; Universitatea Columbia din New York City; Clinica Mayo din Rochester, Minn; Medical College din Wisconsin in Milwaukee, Universitatea Northwestern din Chicago, Universitatea din Colorado Health Sciences Center de la Denver, si University of Texas Southwestern Medical Center din Dallas. Universit...

NIDDK Publica noi resurse Despre urologica si ale Rinichi

NIDDK Publica noi resurse Despre urologica si ale Rinichi Institutul National de Diabet si bolile aparatului digestiv si rinichi Boli (NIDDK) la National Institutes of Health (NIH) a publicat noi resurse de mai multe pentru a ajuta oamenii sa afle mai multe despre urologica si tulburari renale. Aceste tulburari sunt printre cele mai critice probleme de sanatate din Statele Unite, afectand milioane de americani, inclusiv copii si adulti tineri. Publicatii...

Planul strategic pentru cercetarea in domeniul benigna de prostata Bolilor publicate de NIDDK

Planul strategic pentru cercetarea in domeniul benigna de prostata Bolilor publicate de NIDDK Pentru prima data, un plan strategic pentru cercetarea in domeniul bolilor benigne de prostata, bazate pe cele mai recente cunostinte stiintifice, a fost publicat de catre Institutul National de Diabet si bolile aparatului digestiv si rinichi Boli (NIDDK), parte a National Institutes of Health (NIH) . NIDDK Prostata de Cercetare Planul strategic este punctul culminant al discutii si intalniri intr...

Prevalenta dureroase vezicii urinare Simptomele si efect asupra calitatii vietii in negru, hispanic Si White Men and Women

Prevalenta dureroase vezicii urinare Simptomele si efect asupra calitatii vietii in negru, hispanic Si White Men and Women UroToday.com-chestionar Folosind datele obtinute de la o comunitate bazata esantion de Negre, hispanici, alb si barbati si femei Clemens si de colegii de la Universitatea Northwestern, New England institutele de cercetare, precum si Institutul National de Diabet si bolile aparatului digestiv si rinichi Boli examinat impactul de definitii diferite de sindrom de vezica dureroase asupra prevalentei s...

Urovalve completeaza cu succes Studiu de fezabilitate pentru componenta esentiala a acestuia Surinate (R), Sistemul de Management al vezicii urinare

Urovalve completeaza cu succes Studiu de fezabilitate pentru componenta esentiala a acestuia Surinate (R), Sistemul de Management al vezicii urinare Urovalve a anuntat rezultatele cu succes a unui studiu de fezabilitate a componentei Valve de Surinate sale ® vezicii urinare Sistemul de Management-proiectate pentru a imbunatati calitatea vietii barbatilor care sufera de acuta sau cronica retentie urinara, care este o incapacitatea de a goli vezica cauzate de obstructie de uretra.
Studiul de fezabilitate a fost conceput pentru a evalua daca ...

Prevalenta si caracteristici ale tractului urinar inferior Simptome la barbati in varsta de peste 80

Prevalenta si caracteristici ale tractului urinar inferior Simptome la barbati in varsta de peste 80 UroToday.com - Desi studiile anterioare au examinat mai mici simptome de tract urinar, in mai mari populatii de sex masculin, acest lucru este, dupa cunostintele noastre, prima in analiza de detaliu LUTS in comunitate-locuinta barbati in varsta de peste 80 de ani. Rancho Bernardo studiu a, dupa cunostintele noastre, cea mai mare varsta medie (75 ani), cel mai mare procent de barbati cu varsta de p...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.