Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Apendicele poze


Orificii Naturale Translumenal Chirurgie Endoscopica: Eliminarea din apendicele Through Vagina

Orificii Naturale Translumenal Chirurgie Endoscopica: Eliminarea din apendicele Through Vagina
La 26 martie 2008, chirurgi la UC San Diego Centrul Medical scos-un apendice inflamat prin intermediul pacienti un vagin, o premiera in Statele Unite. Ca urmare a 50-procedura de minute, pacientul, Diana Schlamadinger, a raportat disconfort doar minore. Prelevarea de organe bolnave, prin orificiile naturale bodys ofera pacientilor o recuperare rapida, dureri minime, si nici o cicatrice. Cheia pentru aceste studii clinice chirurgicale este de colaborare cu firme de dispozitiv medical, pentru dezvoltarea de noi instrumente de minimal-invazive.
Procedura, numita Orificii Naturale Translumenal Chirurgie Endoscopica (note), implica instrumente chirurgicale care trece printr-un orificiu natural, cum ar fi gura sau vagin, pentru a elimina un organ bolnav, cum ar fi un apendice sau vezicii biliare. Doar o incizie se face prin intermediul ombilic, in scopul de a insera un aparat de fotografiat doua milimetru in cavitatea abdominala, astfel incat medicii pot accesa site-ul in conditii de siguranta chirurgicala.
Santiago Horgan, MD, director al UC San Diego, Centrul pentru Viitorul de Chirurgie, este un lider mondial in interventiile chirurgicale minim invazive, care a efectuat 14 din aceste proceduri scarless notele din SUA si Argentina. Horgan citeaza rolul critic de companii biotehnologie in aducerea dispozitive NOTE in sala de operatie pentru studii clinice.
Calea catre inovare este dinamica, care necesita un raspuns rapid de la companiile de dezvoltare a instrumentelor, a declarat Horgan, presedinte al invazive minimal Robotics Association. Parteneriat cu industria ne tine fier de la un succes la altul. Evolutia tehnicilor de chirurgie pentru a incisionless este la orizont.
Prin evitarea incizii majore prin abdomen, pacientii pot prezenta o recuperare mai repede cu mai putina durere in timp ce reducerea riscului de post hernii operative. Aceasta procedura a primit aprobare pentru un numar limitat de pacienti de catre UC San Diegos institutional Review Board (IRB), care supervizeaza cercetarea clinica.
UC San Diego, Centrul pentru Viitorul de Chirurgie este de a investiga si de rafinare tehnici care transforma rapid in lume de interventii chirurgicale, a declarat Mark A. Talamini, MD, profesor si presedinte al Departamentului de Chirurgie la UC San Diego Medical Center. Imagineaza-ti o zi in care nu necesita nici o interventie chirurgicala incizii sau doar o incizie mici, care este numai milimetri in lungime. Scarless, tehnici de nedureroasa sunt ceea ce Centrul UCSD pentru Viitorul de Chirurgie este setarea scena pentru dreptul de acest minut. Pacientii merita.
Schlamadinger, o treime de ani, student absolvent la UC San Diego de lucru spre doctoratul in chimie, a raportat dureri de-o ca un 1 sau un 0.5 pe o scara de la 1 la 10, 1 fiind cea mai scazuta. Posibilitatea de a participa la studiul clinic a fost atractive pentru om de stiinta in ea.
Interventii chirurgicale a apelat la mine, pentru ca locul de munca si de studiu sa fac in fiecare zi se refera la cercetarea stiintei si descoperire, a spus Schlamadinger. Inteleg nevoia pentru aceste studii clinice p...

Minos medical Castigurile Inc CE Mark Pe Revolutionare noua sa Orificii Naturale Chirurgie Produse Appendectomy - Pentru procedura de Appendoectomy

Minos medical Castigurile Inc CE Mark Pe Revolutionare noua sa Orificii Naturale Chirurgie Produse Appendectomy - Pentru procedura de Appendoectomy Appendectomy este una dintre cele mai frecvente proceduri chirurgicale efectuate. In lumea de vest numai se estimeaza ca peste 800.000 de proceduri sunt efectuate in fiecare an, cele mai multe ca admiterea de urgenta. Cel mai obisnuit mod de a elimina astazi apendicele este o mica incizie in cadranul din dreapta jos - aceasta incizie este dureroasa si invadeaza la nivelul abdomenului, care transporta anumite riscuri. Modul urmator cele mai comune este de a utiliza laparoscopie, sau interventii chirurgicale gaura cheii - din nou invadeze abdomen, si care necesita o formare laparoscopica cu inalta calificare.
Apendicele este un vierme mic ca structura de care este legat printr-un orificiu mic (gaura) pentru a cecului (o parte din colon). Din cauza acestui orificiu, un endoscopist pot trece dispozitive in apendicele, fara a merge vreodata in spatiul abdominale. Aceasta deschide posibilitatea de a ajunge in apendice, ia-o de catre varful sau si apoi trageti-l inapoi in colon, aducand cu ea artera ca livrarile de sange la apendice. Apendicele pot fi apoi snared si inchise inainte de a fi eliminate ca un polip.
Nu toate anexe va fi potrivit pentru aceasta procedura, a declarat prof. Christoph Gasche de la Universitatea Medicala din Viena, Austria, investigatorul plumb in aceasta procedura de pionierat. Dar cei care au inflamatie limitat, si numai o adeziunilor cateva pot fi candidati bun pentru tehnica de inversiune.
Procedura de Appendoectomy ™ este efectuata prin utilizarea unui standard de colonoscope. Montat pe domeniul de aplicare este revolutionar Megachannel ™, Minos Medicals dispozitiv de colon de acces. Domeniul de aplicare si Megachannel ™ sunt ghidate de a cecului in cazul in care orificiul din apendicele poate fi identificat.
Un fir ghid este folosit pentru a intra in apendicele prin intermediul orificiu, iar acest lucru permite un balon dilatarea pentru a intra in apendicele si intindeti deschide orificiu, care sa permita inversare mai usor. Urmatorul pas necesita cateter de proprietate manipulator, un cateter mic moale, care intra in apendice si curata-l, prin utilizarea de irigare.
De curatare din apendicele din interior ofera un avantaj major potential, a spus Prof Gasche. Materiale infectioase pot fi eliminate inainte de interventia chirurgicala. Putem livra, de asemenea, medii de contrast pentru a obtine o imagine mai buna din apendicele inainte de a se incerca indepartarea.
Dupa ce a fost evaluata ca apendicele este potrivit pentru indepartarea, un cateter de proprietate inversiune este introdus - AID - Appendoectomy ™ Inverter Device. Acest instrument esential utilizeaza un...

Respect pentru Apendicele

Respect pentru Apendicele Apendicele smerit, lung, considerate ca un artefact inutil evolutiv, a castigat ceea ce priveste dobandita doi ani in urma, cand cercetatorii de la Duke University Medical Center a propus ca acesta de fapt serveste o functie de critica. Apendice, au spus ei, este un loc sigur in cazul in care bacteriile bune ar putea iesi afara pana cand au fost necesare pentru a repopula intestin urat, dupa un ca...

Ce este Apendicita? Care este cauza Apendicita?

Ce este Apendicita? Care este cauza Apendicita? Apendicita este o afectiune in care apendicele devine umflate, inflamate, umplute cu puroi. Apendicele este o punga mica in forma ca un deget mic. Ea se afla pe partea dreapta a abdomenului, conectat la colon.
Expertii nu sunt sigur ce apendicele este pentru. Charles Darwin teoretizat faptul ca, desi apendicele are nici un folos pentru om modern, ar fi putut fi un organ stramosii nostri folosit...

Curse de timp sau pierzi timpul cu indicatie geografica de screening?

Curse de timp sau pierzi timpul cu indicatie geografica de screening? Medicina preventiva si tehnologia sunt cateva dintre marile avantaje in acest mereu in schimbare de varsta a tehnologiei de asistenta medicala. Operatiuni ca, o data necesare interventii chirurgicale majore si, in-sejururi pacient sunt inlocuite cu procedurile de minim invaziva cu timpi de recuperare rapida. Printre aceste tehnologii de prevenire includ scanari CT, colonoscopii si de raze X. Dar, ...

Apendicele ne protejeaza germeni si Protejeaza Good Bacterii

Apendicele ne protejeaza germeni si Protejeaza Good Bacterii Apendicele cel mai probabil este acolo pentru a ne proteja de germeni de rau, prin crearea si protejarea germeni de bun, spun oamenii de stiinta de la Duke University Medical Center, SUA. Majoritatea medicilor si oamenii de stiinta au crezut ca apendicele a fost un organ redundante - care servesc nici un scop, la toate.
Puteti citi mai tarziu despre acest studiu in Jurnalul teoretice de Biologi...

Omului AspenBio Pharma Apendicita Blood test arata rezultate preliminare de puternic ca Clinic de diagnosticare a ajutorului

Omului AspenBio Pharma Apendicita Blood test arata rezultate preliminare de puternic ca Clinic de diagnosticare a ajutorului AspenBio Pharma, Inc (OTC Bulletin Board: APNB) un curs de dezvoltare bio-companie farmaceutica dedicata dezvoltarii de noi medicamente si diagnostice pentru animale si oameni, a raportat astazi cu privire la statutul de dezvoltare al companiei de testare din sange uman apendicita si a rezultatelor pozitive din preliminare studiile clinice. De asemenea, compania a raportat ca SUA cererile de marca...

Mai ridicate rate de perforate de apendice, in zonele rurale pot fi legate de lipsa de Surgeons generale

Mai ridicate rate de perforate de apendice, in zonele rurale pot fi legate de lipsa de Surgeons generale Oamenii care locuiesc in zonele rurale poate rula un risc mai mare de a avea apendicele perforat decat cele din zonele suburbane si urbane, conform unui nou studiu din Dartmouth Medical School, Liban, NH. Nu chirurgi avand in general, destul de in regiunile rurale poate explica diferenta, conform unor cercetatori care au prezentat concluziile lor la a 95 anuala Clinic Congres al Colegiului America...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.