Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Arsuri de stomac in timpul sarcinii


Colegiul American de Gastroenterologie ofera sfaturi pentru a usura Pirozis de sarcina

Colegiul American de Gastroenterologie ofera sfaturi pentru a usura Pirozis de sarcina
Pirozis simptome sunt una dintre plangeri cel mai frecvent raportate in randul femeilor gravide. Pirozis incepe de obicei in timpul primului trimestru si tinde sa se agraveze in timpul trimestrelor II si III.
Studiile au aratat niveluri ridicate de progesteron hormon insotita de cresterea intra-abdominale presiunile din uter extinderea, poate mai mici sfincterului esofagian (LES) de presiune la femeile gravide care contribuie la pirozis simptomelor, in functie de cercetare evidentiate in nou actualizat Sarcina in monografia Tulburari gastro-intestinale de Colegiul American de Gastroenterologie (ACG).
Din monografie, expertii de la medic ACG au compilat sfaturi de sanatate importante privind gestionarea simptome arsuri la stomac, si mai important, identificand care medicamente arsuri la stomac sunt sigure pentru utilizarea la femeile insarcinate si cele care ar trebui evitate.
Strategii pentru a Usor Pirozis Simptomele in timpul sarcinii,
Conform ACG, femeile insarcinate poate trata si ameliorarea simptomelor arsuri la stomac lor, prin stilul de viata si modificari dietetice. Urmatoarele sfaturi te pot ajuta la reducerea disconfortului arsuri la stomac:
- Evitati mananca noaptea tarziu sau inainte de culcare. Arsuri la stomac comuna declanseaza includ produse alimentare gras sau condimentat, ciocolata, menta, sosuri de rosii, cafeina, bauturi carbogazoase, si fructe citrice.
- Purtati pierde-haine de montare. Haina care se potrivesc strans in jurul taliei dvs. de a pune presiune pe abdomen si sfincterului esofagian inferior.
- Mananca mese mai mici. Supraumplerea stomac poate duce la reflux de acid si pirozis.
- Dont se intinda dupa masa. Asteptati cel putin 3 ore dupa masa inainte de a merge la culcare. Cand te vei culca, sa mai usor pentru continutul stomacului (inclusiv acid) la spre spate sus in esofag, in special atunci cand te duci la culcare cu stomacul plin.
- Ridicati capul patului 4 - 6 cm. Acest lucru poate ajuta la reducerea de reflux de acid prin scaderea cantitatii de continutul gastrice care ajung esofagul inferior.
- Evitati de tutun si alcool. Abstinenta de la alcool si fumatul poate ajuta la reducerea simptomelor de reflux si de a evita expunerea fetala la substante potential daunatoare.
DOS si Donts de utilizand droguri Pirozis in timpul sarcinii
Femeile insarcinate cu reflux usoara, de obicei face bine cu modificarile stilului de viata simpla. In cazul in care stilul de viata si de schimbarile de dieta nu sunt de ajuns, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra inainte de a lua orice medicament pentru ameliorarea simptomelor pirozis.
Potrivit presedintelui ACG Amy E. Foxx-Orenstein, DO, FACG, medicamente pentru tratarea Pirozis reflux acid in timpul sarcinii ar trebui sa fie echilibrat pentru a atenua simptomele mamele de arsuri la stomac, protejand in acelasi timp fatului in curs de dezvoltare.
Pe baza unei analize a publicat studii stiintifice clinice (la animale si la om), cu privire la siguranta medicamente arsuri la stomac in timpul sarcinii, concluzioneaza cercetatorii exista anumite medicamente care sunt considerate sigure pentru utilizarea in timpul sarcinii si cele care ar trebui evitate.
Antiacidele sunt una dintre cele mai comune over-the-counter medicamente pentru tratarea pirozis. Ca in cazul oricarui medicament, antiacidele trebuie utilizat cu prudenta in timpul sarcinii.
Antiacidele
- Antiacidele care contin aluminiu, calciu, magneziu sau sunt considerate sigure si eficiente in tratarea pirozis de sarcina.
- De magneziu-antiacide care contin ar trebui sa fie evitata in ultimul trimes...

Pirozis Droguri considerat sigur pentru fetusi Potrivit Ben-Gurion Cercetatorii de la Universitatea

Pirozis Droguri considerat sigur pentru fetusi Potrivit Ben-Gurion Cercetatorii de la Universitatea H2 droguri Blocker, cum ar fi famotidina, cimetidina si ranitidina, aprobat in SUA pentru reflux acid (arsuri la stomac), nu prezinta riscuri semnificative pentru fat in conformitate cu un studiu amplu de colaborare cohorta de cercetatorii de la Universitatea Ben-Gurion din Negev.
Studiu publicat in Journal of Clinical farmacologie prevede reasigurare semnificative pentru siguranta fatul atunci cand medicamente blocante H2 sunt acordate femeilor pentru a calma reflux acid in timpul sarcinii.
Blocantele H2 sunt printre cele mai frecvent medicamente recomandate pentru simptome de reflux de acid de arsuri la stomac, regurgitare si probleme de inghitire, care sunt comune la femeile gravide. Constatarile unui studiu de cohorta mare examinarea sugari nascuti din mame care au fost expuse la blocanti H2, in special in famotidina, in timpul sarcinii. De obicei, simptomele de reflux de acid sunt mai frecvente si mai severe in lunile din urma de gestatie. Sa estimat ca intre 30 la suta la 80 la suta din femeile gravide sunt afectate.
Studiul a fost o colaborare intre Universitatea Ben-Gurion din Negev, Soroka University Medical Center si Clalit serviciilor de sanatate - toate intr-Beer-Sheva, Israel - impreuna cu divizia de farmacologie, Spitalul de Copii Bolnavi din Toronto, Canada. A fost parte a tezei de doctorat de Ilan Matok sub supravegherea epidemiolog principal anchetatorilor Dr. Amalia Levy si pediatru si profesor de farmacologie clinica emerit Rafael Gorodischer. Studiul a fost realizat de catre trei entitati israeliene, ca parte a colaborarii BeMORE (Ben-Gurion MotheRisk obstetrice Registrul de expunere). Ancheta privind siguranta alte medicamente utilizate in mod obisnuit off-label in timpul sarcinii este un proiect in curs de desfasurare de anchetatori BeMORE in cohortele mare de femei din sudul Israelului.
Din marea majoritate a medicamente aprobate pentru utilizare, nu exista suficiente date de la studii la om pentru a stabili daca beneficiile tratamentului depasesc riscul pentru fat, in f...

Riscului de complicatii in timpul sarcinii a crescut cu obezitate, studiul arata

Riscului de complicatii in timpul sarcinii a crescut cu obezitate, studiul arata Femeile insarcinate care sunt obezi sunt mult mai susceptibile de a suferi de complicatii minore, cum ar fi inima arde in piept si infectii in timpul sarcinii, sugereaza un studiu.
De cercetare de la Universitatea din Edinburgh, a constatat ca mamele obezi-spre-a fi fost de aproape 10 ori mai multe sanse de a suferi de infectii in piept, si mai mult de doua ori mai predispusi sa sufere de durer...

Acupunctura poate fi benefic in ameliorarea Indigestie timpul sarcinii

Acupunctura poate fi benefic in ameliorarea Indigestie timpul sarcinii Un mic studiu publicat in acupunctura Medicina rapoartele pe care acupunctura pot fi benefice pentru alinarea simptome de indigestie, care sunt foarte frecvente la femeile gravide. Modificari hormonale in organism, in timpul sarcinii provoca arsuri la stomac, dureri de stomac si disconfort, reflux, eructatii si balonare. Intre 45 - 80 la suta dintre femei sunt raportate de a experimenta aceste sim...

Obezitatea Creste riscului de complicatii in timpul sarcinii, studiul arata

Obezitatea Creste riscului de complicatii in timpul sarcinii, studiul arata Femeile insarcinate care sunt obezi sunt mult mai susceptibile de a suferi de complicatii minore, cum ar fi inima arde in piept si infectii in timpul sarcinii, sugereaza un studiu.
De cercetare de la Universitatea din Edinburgh, a constatat ca mamele obezi-spre-a fi fost de aproape 10 ori mai multe sanse de a suferi de infectii in piept, si mai mult de doua ori mai predispusi sa sufere de durer...

Greata Anti Drog considerat sigur pentru fetusi: Ben-Gurion U.

Greata Anti Drog considerat sigur pentru fetusi: Ben-Gurion U. Metoclopramid, un medicament aprobat in SUA pentru greata, varsaturi si arsurile la stomac nu prezinta niciun risc semnificativ pentru fat conform unui studiu de mare cohorta publicat in 11 iunie problema prestigiosul New England Journal of Medicine, siguranta Metoclopramida Utilizarea in primul rand trimestru de sarcina (N Engl J Med 2009; 360:24 11 iunie 2009).
In conformitate cu pediatru si ...

Femeile insarcinate, Good Sleep este una dintre cele mai bune metode de a asigura un copil sanatos

Femeile insarcinate, Good Sleep este una dintre cele mai bune metode de a asigura un copil sanatos Octombrie este Nationala de campanie pentru Babies o sanatate pe luna, o initiativa consacrata promovarii de ingrijire prenatala si gradul de constientizare a stiluri de viata sanatoase in randul femeilor gravide. Unul dintre cele mai bune cadouri o mama insarcinate pot da copilului ei viitor este de noua luni de o sarcina sanatoasa. Academia Americana de Medicina Sleep (AASM), spune ca una dintre...

Consumul de lemn dulce in timpul sarcinii poate afecta Eating Lemn dulce In IQ-ul sarcinii poate afecta un copil si a comportamentului

Consumul de lemn dulce in timpul sarcinii poate afecta Eating Lemn dulce In IQ-ul sarcinii poate afecta un copil si a comportamentului Femeile insarcinate care consuma cantitati excesive de lemn dulce in timpul sarcinii ar putea afecta negativ inteligenta lor si comportamentul copilului, un studiu a aratat.
Un studiu de opt ani copii vechi ale caror mame au mancat o cantitate mare de lemn dulce atunci cand gravide gasit nu au realizat, precum si a altor tineri in testele cognitive.
Ele au fost, de asemenea, o probabilitate ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.