Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Asistent medical cursuri


American Heart Association Imbunatateste elearning de urgenta cardiovasculare Care (ECC)

American Heart Association Imbunatateste elearning de urgenta cardiovasculare Care (ECC)
Timp de multi ani, de cercetare American Heart Association a sprijinit de educatie si programe de instruire in situatii de urgenta cardiovasculare Care (ECC), care a salva mii de vieti in fiecare an. Acum, furnizorii de asistenta medicala au mai multe moduri de a accesa American Heart de cercetare Asociatii programe bazate pe ECC, dupa cum organizarea introduce un program de extinsa in mod considerabil de eLearning. Asta inseamna ca mai multe persoane, avand mai multe cursuri, precum si salvand mai multe vieti.
Expansiune de pe Web ECC-bazate pe oferte de e-learning profita de progrese tehnologice si de design instructive pentru a oferi anumite cursuri intr-un format care maximizeaza flexibilitatea si coerentei, in timp ce, de asemenea, participantii la economisirea de timp si bani. Noi oferte de eLearning includ o combinatie de cursuri on-line numai si amestecate - care includ instruirea de baza online cu mainile necesare-pe formare si evaluare - in functie de evaluarea si certificarea necesara. De exemplu, cursuri de invatare care implica strict cognitiva poate fi completat online, e-learning ca module. Programe care se bazeaza foarte mult pe CPR eficace necesita competente practici si de testare, si va trebui sa fie programate cu un autorizat American Heart Association Training Center.
Inainte de aceasta expansiune, American Heart Asociatiilor program de ECC oferite cursuri de instruire prin intermediul instructorului traditionale de-a condus cursuri de clasa, micro-simulare de utilizand manikins computerizate, si o gama limitata de stand-alone module on-line si cursuri de amestec. De noi cursuri e-learning adauga la aceste oferte si de a ajuta in continuare a American Heart Asociatiilor angajamentul de a dezvolta programe de invatare care acopera intregul spectru de invatamant, prin cele mai eficiente, bazata pe cercetare metodologiile de predare disponibile, indiferent de formatul de livrare.
Modificari in tehnologie si o mai mare acceptare generala a e-learning au facut acest moment potrivit pentru American Heart Association a consolida programele sale de eLearning pentru formarea de urgenta de ingrijire cardiovasculare, a spus William W. Hammill, MD, Director al cardiorespirator si Servicii vasculare pentru Martha Jefferson Spitalul , si scaun, American Heart Association ECC de prim-ajutor Task Force. Acum, furnizorii de asistenta medicala nu vor avea acces doar la instructor traditionale de-a condus cursuri de clasa pentru a finaliza cerintelor lor de formare, dar ele vor avea, de asemenea, o gama mai mare de optiuni pentru a completa programele de cursuri de anumite criterii atunci cand isi permit, fara a fi legat la o clasa specifice la un de timp specifice. Comoditate si economii de costuri asociate cu programele de e-learning care le vor face o componenta foarte importanta de un spectru complet de optiuni educationale si de formare profesionala.
Linie de e-learning Cursul include urmatoarele optiuni:
Stand-alone cursuri on-line
- De baza ECG Rhythm Recunoasterea, numit Aflati Rhythm - Adult, care acopera de ritm cardiac de baza, aritmii si recunoasterea ritm, si care este un excelent instrument educational pentru lucratorii de asistenta medicala de baza exploatatie de viata de certificare de sprijin, care incearca sa preia de Advanced Life Support (curs disponibile in curand on-line)
- Accident vascular cerebral Prehospital Care Online, care va acoperi factori de risc, diagnostic, evaluarea si gestionarea de curse potential
Cursuri de Blended
- AHA furnizor de asistenta medicala de golf, HeartCode (TM) BLS Oriunde (curs disponibile in curand on-line)
- BLS furnizor de asistenta medicala (HCP) Online Reinnoirea
- Heartsaver (R) de prim-ajutor online
- Heartsaver (R) primul ajutor online cu CPR si AED Reinnoirea
American Heart Asociatiile ECC initiativei eLearning corespunde cu activitate de cercetare de catre Societatea Americana pentru Training si Dezvoltare arata ca utilizarea tehnologiilor bazate pe metodele de formare profesionala de livrare a crescut cu aproape cinci ori intre 1999 si 2005. In plus, cercetarea de asisten...

AMSA: Physician Assistant cursuri de compromis Medical Education Standarde, Australia

AMSA: Physician Assistant cursuri de compromis Medical Education Standarde, Australia Australian Studentilor Medical Association (AMSA) a salutat dezbaterea in curs de dezvoltare publice asupra rolului de Asistenti medic in cadrul fortei de munca rurale de sanatate australian.
AMSA Presedinte national Dl Rob Mitchell a spus, in calitate de organizatie de varf reprezentand Australias 12000 de studenti de medicina generala, AMSA are preocupari grave ca introducerea unor cursuri de medic asistent va compromis instruirea clinica si vitale oportunitati de invatare pentru medici viitor.
Australia va vedea o dublare a numarului de studenti medicale in urmatorii trei pana la cinci ani. In prezent, nu exista suficiente destinatii de plasare clinice de formare profesionala pentru numarul preconizat de studenti si medici juniori. In cazul in care universitatile sa se angajeze sa tren-un domeniu nou de profesionisti a caror educatie necesita aceleasi fizic si a resurselor umane, atunci o vom fara indoiala compromi...

Chimice Terorismul: Cum preparati sunt laboratoarele clinice?

Chimice Terorismul: Cum preparati sunt laboratoarele clinice? Un sondaj de profesionisti clinice de laborator a constatat ca mai putin de jumatate cred ca laboratorul lor, ar putea raspunde in mod eficient intr-un caz de urgenta chimice periculoase. Ca rezultat al acestor descoperiri, Societatea Americana pentru Clinical Pathology (ASCP), care a realizat studiul in cadrul unui acord de cooperare cu Centrele de SUA pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, va l...

Ambition printre asistente medicale senior pentru modelarea agendei de cercetare - Studiul a constatat ca

Ambition printre asistente medicale senior pentru modelarea agendei de cercetare - Studiul a constatat ca Asistentelor medicale Senior sunt interesati de studierea pentru un doctorat profesional care le-ar pune pe picior de egalitate cu medicii de cercetare si oameni de stiinta de medicina generala, un nou sondaj a aratat.
Ei citeaza o ambitie de a influenta ordinea de zi de cercetare dintr-o perspectiva medicala, precum si dorinta de a consolida contributia de asistenta medicala la ingrijirea paci...

Medicii Pregatirea pentru Nevoi Aging Baby Boomers "In Hospice si paliativa Medicina

Medicii Pregatirea pentru Nevoi Aging Baby Boomers "In Hospice si paliativa Medicina Academia Americana de Medicina Paliativa Hospice si anunta doua cursuri de educatie medicala importante in hospice si medicina paliativa si o serie revizuit in mod semnificativ carte in conformitate cu angajamentul Academys in curs de desfasurare pentru a preveni si de a ameliora durerea si suferinta in timpul boli grave.
Hospice si medicii de medicina paliativa au demonstrat o abilitate set un...

Viewer's Ghid pentru pandemia de gripa Film din US Health Department

Viewer's Ghid pentru pandemia de gripa Film din US Health Department On Marti, Mai 9 la 8 pm, reteaua de televiziune ABC difuzat un facut-pentru-filmul de televiziune intitulat Fatal Contact: Bird Flu in America. Filmul urmeaza aparitia unui focar de virusul gripei aviare H5N1 de la origini pe o piata in Hong Kong, prin mutatie sale intr-un virus pandemic care devine usor transmisibile la om la om si se raspandeste rapid in intreaga lume.
Departamentul de Sanata...

Se pensioneze? Ei bine, Anul Poate urmatoare - De la un terapeut de masaj

Se pensioneze? Ei bine, Anul Poate urmatoare - De la un terapeut de masaj Luati acest timp pentru a fi linistit, acesta este timpul tau, timpul tau pentru intinerire si regenerarea aceste cuvinte familiare provin de la Esther ca ea incepe masaj meu.
Deci, pentru poate 314th timp Esther Maestrul incepe magia terapeutic ca ea nu atat de bine. Primirea masaje consecventa de la un terapeut preferat este intr-adevar o bucurie, si am culege recompensele de determinare ei d...

Toshiba Announces avansata Technologist cursuri in CT si domnul La Toshiba Education Center

Toshiba Announces avansata Technologist cursuri in CT si domnul La Toshiba Education Center Toshiba America Medical Systems, Inc, un important furnizor de diagnosticare imagistica angajat la promovarea educatiei medicale, a anuntat doua cursuri avansate de noi tehnolog in CT si MR disponibile la Educatie Toshiba Center din Irvine, California
Toshiba ofera o abordare de amestec de formare profesionala de asistenta medicala, care ofera cursuri de la baza la avansat, pentru a oferi un mo...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.