Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Axetine prospect


Optical Organisme Warn, nu "Nu pierdem din vedere atunci cand cumpara Riscurile A lua legatura cu Lentile ', Marea Britanie

Optical Organisme Warn, nu "Nu pierdem din vedere atunci cand cumpara Riscurile A lua legatura cu Lentile ', Marea Britanie
General optice Consiliului si British Lentile de contact de asociere sunt astazi indemnand consumatorilor sa urmati sfatul pe cumpararea lentile de contact in conditii de siguranta.
Organisme sunt luarea de masuri in urmatoarele rapoarte de cazuri de care poarta lentile de contact care se confrunta cu probleme cu ochii de sanatate, dupa cumpararea lentilele fara sa ingrijirea adecvata ochi si consiliere.
Doua studii noi din Australia si Statele Unite au sugerat, de asemenea, riscurile sporite asociate cu achizitionarea lentile de contact on-line. Riscul de infectii grave sa dovedit a fi de aproape cinci ori mai mare. Consumatorii care au cumparat lentile de contact din alte surse decat de medic lor ochi grija s-au dovedit a fi mai putin probabil sa se conformeze bunelor practici de ingrijire ochi.
Profesorul Roger Buckley, unul din consilierii GOCs clinice, a declarat: Orice lentila de contact este in contact direct cu ochiul. Aceasta implica un risc de iritare si infectie, mai ales daca nu sunt cu atentie instructiunile de urmat, care ar putea duce la probleme pe termen lung pentru purtatorului.
Sau incredibil de important de a avea o amenajare inainte de a poarta lentile de contact pentru prima data, si pentru a avea verifica regulat-up-uri. Care poarta lentile de contact ar trebui sa consiliere profesionala pentru a evita punerea vederii lor la risc.
Vanzarile de lentilele de contact sunt reglementate pentru a proteja consumatorii de probleme de sanatate ochi. Vanzatorii, inclusiv vanzatorii cu amanuntul pe internet, trebuie sa verifice clientii caietul de sarcini, eliberat de catre medic lor de lentile de contact, inainte de furnizarea de lentile corectoare. Zero-lentile motoare (care schimba culoarea sau aspectul de ochi, mai degraba decat corecta vederii) pot fi vandute numai sub supravegherea unui optometrist inregistrat, optician sau de medic.
Aproximativ 3,4 milioane de locuitori (sapte la suta din populatia adulta), in Regatul Unit poarta lentile de contact. Lentile de contact ofera multe beneficii purtatori si infectii grave sunt in mod normal rare, care afecteaza numai patru din 10000 poarta pe an. GOC si BCLA au emis un prospect comun privind Cumpararea Lentile de contact pentru a incuraja practicile in conditii de siguranta in randul consumatorilor de cumparare lentile de contact. Prospect si sfaturi suplimentare sunt disponibile pe site-ul GOC, http://www.optical.org sau site-ul BCLA, http://www.bcla.org.uk.
1. Un consumator in Oxfordshire contactat standardele locale de comercializare a cotelor in ianuarie 2008, dupa cumpararea de zero-powered lentile de contact de la un magazin de imbracaminte si accesorii. Ea a raportat au fost temporar orbit dupa care poarta lentile, si a trebuit sa viziteze spital pentru a avea lentile de eliminat. Pacientul a fost plecat cu viziunea neclare.
2. John McLaughlin, un optometrist Newquay, montate una de 22 de ani-pacient in varsta de sex masculin, cu lentile de uzura extins in iulie 2005. Pacientul nu a reusit sa participe la o perioada de sase sale programate intalniri lunare si-a cumparat lentile de inlocuire pe internet. In cazul in care pacientul a venit pentru un examen oftalmologic de rutina pentru ochelari in luna iunie a fost gasit pentru a avea mai multe infiltrate corneene (semne de infectii anterioare) si injectarea limbal (inrosire conjunctivala). El a raportat care a suferit de la iritarea cu lentile sa, dar au continuat sa poarte ele. El a fost sfatuiti sa nu poarte lentile de contact pentru cel putin doua saptamani si sa se intoarca pentru o verificare suplimentara-up. Cu toate acestea, cateva zile mai tarziu sa intors cu un punct rosu, ochi dureroase si a fost gasit pentru a avea un ulcer cornean. El a fost mentionata imediat la spital locale ochi pentru tratament.
Ia act de
1. Profesorul Roger Buckley este disponibil pentru interviu. Profesorul Buckley este considerat a fi una din prezentul arii conduce experti medicale la lentilele de contact. El este unul din consilierii de GOCs clinice si un presedinte trecut de BCLA. El detine in prezent presedintia in oculare Medicina de la Anglia Ruskin University s...

Divigel (R) (estradiol gel), 0,1 la suta Oferte cea mai mica doza aprobata de estradiol Pentru tratamentul moderata pana la severa Hot Blitz-uri

Divigel (R) (estradiol gel), 0,1 la suta Oferte cea mai mica doza aprobata de estradiol Pentru tratamentul moderata pana la severa Hot Blitz-uri Medici specialisti din intreaga tara se vor intalni in aceasta saptamana pentru a discuta despre cele mai recente de cercetare in Obstetrica si Ginecologie, si menopauza si terapia estrogeni vor fi printre informatiile prezentate.
Estrogenul terapie continua sa fie standardul de aur pentru gestionarea bufeuri, mai frecvent semn fizic al menopauzei, a spus dr. Ricki Pollycove, colegi, Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie si membru clinice facultatii, Universitatea din California, San Francisco. Cu toate acestea, din cauza conceptii gresite care exista inca de astazi, datorita afluxului de informatii contradictorii care a aparut de la Sanatate Femei Initiativa de studiu, femeile pot sa nu fie constienti de faptul ca progresele in terapiile doze mici de hormon exista.
In iunie 2007, US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat Divigel (R) (gel de estradiol) 0,1 la suta, cea mai mica doza aprobata de estradiol disponibile pentru tratamentul moderate pana la severe bufeurile asociate cu menopauza. Liniile directoare de la Nord-American Menopauza Society (Nams) indica faptul ca tratamentul cu hormoni estrogeni ar trebui sa fie folosite la cea mai mica doza eficace pentru cea mai scurta perioada de timp.
Terapiile estrogeni transdermic, cum ar fi Divigel (R), sunt in curs de dezvoltare ca o eficienta si in conditii de siguranta modul de tratament, a spus dr. Pollycove.
Estrogeni in Divigel (R) este derivat din surse vegetale si este bioidentical la estrogeni primara produse de o ovare Womans inainte de menopauza. Anumite terapii mai mari de estrogeni pe cale orala contine conjugat estrogeni derivate din urina MARES gravide. Divigel (R) este un gel cu uscare rapida, care este inodor atunci cand uscat, si este disponibil in convenabil, individuale Pachete de utilizare. Un pachet de gel se aplica de zi cu zi intr-o zona ca masurile de aproximativ 5 x 7 cm pe coapsa, cea mai mica zona de aplicare, fata de toate gel de alte produse disponibile sau lotiune de estrogen. Dupa ce gelul este aplicat, absoarbe direct in sange, fara a trebui sa treaca prin ficat. Divigel (R), de asemenea, ofera o flexibilitate de dozare cu trei concentratii diferite (0,25 estradiol mg / zi, 0.5 estradiolului mg / zi de estradiol si 1,0 mg / zi) pentru a individualiza de tratament pentru fiecare femeie.
Informatii importante de siguranta pentru pacienti "
Urmatoarele nu sunt toate riscurile posibile pentru Divigel (R). Va rugam sa cititi in intregime cu informatii pentru pacient prospect si discutati cu furnizorul Dvs. de asistenta medicala.
Estrogeni creste sansa de cancer de achizitie a uterului. Raport orice sangerare vaginala neobisnuite imediat in timp ce luati estrogeni. Sangerari vaginale dupa menopauza poate fi un semn de avertizare de cancer al uterului (uter). Ca furnizorul Dvs. de asistenta medicala ar trebui sa verificati orice sangerare vaginala neobisnuite pentru a afla cauza. In general, adaugarea unui progesteron este recomandat pentru femeile cu uter pentru a reduce posibilitatea de cancer de achizitie a uterului.
Nu se utilizeaza estrogeni, cu sau fara p...

In primul rand RCGP Pentru a Pacientii sa informeze cu privire Revalidarea, Marea Britanie

In primul rand RCGP Pentru a Pacientii sa informeze cu privire Revalidarea, Marea Britanie Royal College of GPS este prima organizatie medical, pentru a produce un prospect de informatii pentru pacienti cu privire la noul sistem de revalidare pentru medici, in Marea Britanie.
Incepand cu 2011, toti medicii vor trebui sa faca obiectul revalidare in scopul de a demonstra ca acestea sunt actualizate la zi si se potriveste de a practica medicina.
Pacientii au un rol important de jucat...

Hajj pelerini a reamintit de a avea baga meningita, Marea Britanie

Hajj pelerini a reamintit de a avea baga meningita, Marea Britanie Chief Medical Officer, Sir Liam Donaldson, astazi, a reamintit celor calatorilor care parasesc anual pentru Hajj musulman pelerinaj la Mecca pentru a obtine baga lor tetravalent meningita inainte ca acestea sa plece, daca acestea havent a facut deja acest lucru.
Se estimeaza ca aproximativ 50,000 pelerini de calatorie din Anglia in Arabia Saudita a lua parte la pelerinaj Hajj in fiecare an. Tra...

FDA aproba Divigel (R) (estradiol gel), 0,1 la suta pentru Tratamentul moderata pana la severa Hot Blitz-uri asociate menopauzei

FDA aproba Divigel (R) (estradiol gel), 0,1 la suta pentru Tratamentul moderata pana la severa Hot Blitz-uri asociate menopauzei Upsher-Smith Laboratories, Inc a anuntat astazi ca a primit aprobarea din partea Statelor Unite Food and Drug Administration (FDA) pentru comercializarea Divigel (R) (gel de estradiol), 0,1 la suta. Divigel (R) ofera cea mai mica doza aprobata de estradiol disponibile pentru tratamentul moderate pana la severe bufeurile asociate cu menopauzei.
Divigel (R) ofera o alegere valoroasa pentru femeil...

Porcine gripa Media Buletinul emise la: 11am Marti, 12 mai 2009 Tara Galilor

Porcine gripa Media Buletinul emise la: 11am Marti, 12 mai 2009 Tara Galilor - 0 cazuri confirmate in Tara Galilor.
- 76 de persoane au fost investigate in Tara Galilor. Dintre acestea, porcine gripa a fost eliminata in 71 de cazuri, lasand 5 inca in curs de investigare. Toate acestea sunt afisarea, sau au afisat, simptome usoare.
- Din 5 persoane aflate sub investigatie, patru persoane au fost bine atunci cand a fost identificata prima, dar a raportat gripei recente...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.