Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Basici pe picioare


Ce este Epidermolysis Bullosa? Care este cauza Epidermolysis Bullosa?

Ce este Epidermolysis Bullosa? Care este cauza Epidermolysis Bullosa?
Epidermolysis bullosa (EB) este un grup de rare, afectiuni cutanate genetice care cauzeaza pielii la blisterul in raspuns la traumatisme minore, caldura, sau frecare de la frecare sau zgarierea. Conditii genetice sunt mostenite. Ele sunt cauzate de gene defecte care se executa in familie.
Cele mai multe tipuri de bullosa epidermolysis afecteaza initial sugari si copii mici. Unele persoane cu forme usoare de conditie nu se dezvolta semne si simptome pana la adolescenta sau la maturitate timpurie. Forme usoare de EB se poate ameliora cu varsta, dar forme severe poate determina complicatii grave si pot fi fatale. Unii copii se nasc cu blistere. Copii cu EB sunt uneori numite copii fluture, deoarece pielea lor este declarat a fi la fel de fragila ca o aripa Butterflys.
EB afecteaza baieti si fete in mod egal, si poate afecta orice grup etnic. In cazuri rare, EB pot afecta, de asemenea, adultilor, dar conditia tinde sa fie usoara.
Nu exista nici un remediu pentru EB. Tratamentul depinde de severitatea, dar este de multe ori ca scop prevenirea durere, infectii si alte complicatii.
Exista trei tipuri principale de EB: Epidermolysis Bullosa simplex. Acesta este cel mai frecvent tip de EB, 70 la suta din cazuri EB. Distrofice Epidermolysis Bullosa afecteaza circa 25 la suta din persoanele cu EB. Junctional Epidermolysis Bullosa afecteaza circa 5 la suta din persoanele cu EB. In fiecare tip de EB, exista mai multe forme diferite si simptomele si cauzele pot varia. In prezent, exista mai mult de 25 de formele cunoscute de EB.
In cazul in care un copil are EB, genele defecte in celulele pielii lor de cauza blistere, pentru a forma. Pielea lor este, de asemenea, foarte fragil. Chiar si cea mai mica frecare, frecare sau traumatisme minore pot cauza pielii lor de a blister si lacrima.
Blistere poate dezvolta, de asemenea, pe cont propriu, chiar si in cazul in care pielea nu este deteriorat. Blistere si daunele pielii poate lasa rani deschise si patch-uri prime pe piele.
Unele forme de EB pot face activitati de zi cu zi, cum ar fi de invatare sa acceseze cu crawlere si a mers pe jos, dificil atat pentru sugari si copii mai mari.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, Epidermolysis bullosa este:
un grup de boli cronice de piele mostenit noninflammatory in care bullae mari si eroziuni rezultat in caz de traumatism usoara mecanice; o forma localizate la nivelul mainilor si picioarelor se numeste Weber-sindromul Cockayne, de mostenire autozomal dominanta cauzata de mutatie in nici genice de codificare, cheratina-5 (KRT5) pe 12q cromozomiale sau a genei pentru keratina-14 (KRT14) pe 17q.
Usoare sau forme severe de EB
Unele forme de EB poate fi usoara. Simptomele pot afecta doar localizate parti ale corpului, cum ar fi la picioare si maini. Simptomele unor forme poate imbunatati, de asemenea, ca un copil creste mai in varsta.
In alte forme de EB, vezicule si piele daune poate fi mai raspandita. Blistere pot forma in gura, ochi, nas, stomac, cailor respiratorii si organele genitale.
Unele forme de EB, pot fi severe si starea poate fi viata in pericol.
Acquisita EB.
O conditie rara a pielii care afecteaza in special adulti. Acquisita EB, de asemenea, cauze vezicule. Cu toate acestea, acquisita EB nu este o boala genetica, este o conditie autoimune. Sistemul imunitar produce anticorpi, care in mod normal ataca celulele straine, cum ar fi bacteriile. Intr-o conditie autoimuna, anticorpii ataca celulele sanatoase bodys proprii si tesuturi. In acquisita EB, anticorpii ataca si distrug celulele pielii, vezicule cauzand pentru a forma. Uneori este legata de alte conditii, cum ar fi Crohns boala, diabet zaharat, lupus eritematos sistemic, care este o inflamatie a tesuturilor care afecteaza intregul corp. Care sunt semnele si simptomele bullosa epidermolysis? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoarte, in timp ce o semn este ceva altor oameni, cum ar fi avizul medicului. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Indicarea primar al bullosa epidermolysis este eruptia de lichid-umplut blistere (bullae) pe piele. Ele apar cel mai frecvent pe maini si de picioare, ca raspuns la frecare. In cazurile usoare, vezicule vindeca fara cicatrici.
Simptomele de EB de obicei se dezvolta in copii. Ele pot fi prezente la nastere sau de a dezvolta la scurt timp dupa. Simptomele au tendinta de a dezvolta mai tarziu in viata cu forme mai blande de EB, de exemplu, in cazul in care conditia afecteaza adulti. EB la adulti este rara. Semnele si simptomele bullosa epidermolysis pot include: Blistere care formeaza in deformare pielii sau pierderea de unghii si toenails anomalii dentare, cum ar fi cariilor dentare de la Dificultate dinte slab format smaltul de inghitire transpiratie excesiva interna vezicule, inclusiv de pe gat, esofag, cailor aeriene superioare, stomac, intestine si tractului urinar descuamarea pielii scalpului vezicule, cicatricile si caderea parului piele care se incadreaza in afara ingrosarea pielii pe palme si talpi de picioare (hiperkeratoza) ruperea pielii subtiri care apar umflaturi pielea alba Tiny piele sau cosuri (Milia) In EB, pielea este fragila si pot fi usor deteriorate prin: cea mai mica frecare sau frecare leziuni minore, inclusiv lovituri si umflaturi imbracaminte care atinge sau freaca pielea In unele forme de EB, vezicule pot afecta ochii si garniturilor de bodys interne, cum ar ca membranele in interiorul gurii, nas, cailor respiratorii, esofag, stomac si organele genitale.
Cautati ingrijiri medicale imediat in cazul in care un copil sau copilul se dezvolta blistere, si nu exista nici un motiv aparent pentru ei. In unele cazuri, de bullosa epidermolysis, vezicule sa nu apara pana cand un copil mic prima incepe sa mearga, sau pana la un copil mai in varsta incepe noi activitati fizice care declanseaza de frecare mai intense de pe picioare.
In cazul in care un copil a fost diagnosticat cu bullosa epidermolysis si dezvolta semne de o infectie in jurul unei zone deschise de piele, solicita asistenta medicala. Astfel de semne pot include: eritem, energie termica sau puroi durere sau o descarcare de gestiune galben cruste Red Line sau cu baleiaj sub piele, care se intinde departe de rana o rana care nu se vindeca febra sau frisoane Blistere poate duce la infectii si de deformare. De ingrijire corecta este esentiala.
Sa se adreseze medicului pentru persoane de toate varstele se confrunta cu probleme de inghitire sau de respiratie.
Exista diferite tipuri de EB. Principalele tipuri de EB includ: simplex EB distrofice EB junctional EB Kindler sindrom In cadrul acestor tipuri, exista diferite forme de EB, precum si simptomele pot varia de la usoara pana la severa.
Simplex EB (localizat si generalizat)
Acest cele mai comune si, in general, mildest forma de obicei, incepe de la nastere sau in copilarie timpurie. Genele defect sunt implicate in productia de keratina. In cazul in care un parinte are singure gene defecte, exista o sansa de 50 la suta din neamul lui sau a ei vor avea defectul.
Blistere a dezvolta in principal pe o maini Childs (pe palme) si picioare (pe talpi). Simptomele pot include transpiratii excesive la maini si de picioare (hiperhidroza). Aceasta forma de EB se numeste simplex localizate EB, sau Weber-Cockayne simplex EB.
Nu poate fi, de asemenea, vezicule in interiorul gurii. Aceasta forma de EB se numeste simplex generalizat EB, sau Köbner (sau Koebner) EB simplex.
In aceste forme de simplex EB, blistere se vindeca de obicei fara a lasa cicatrice. Vreme calda, caldura si umiditate poate face basici mai rau.
EB simplex (Dowling Meara)
Dowling Meara sub forma de simplex EB este mult mai severa. Blistere apar in grupuri. Vezicule sau pierdere pielii poate fi larg raspandit.
Copilul poate avea blistere pe caseta de voce (laringe) lor, care poate cauza un strigat ragusit. De asemenea, ele pot avea blistere in gura lor, care poate cauza probleme de alimentare. In acest tip de simplex de EB, vezicule de multe ori imbunatateste ca copilul devine mai in varsta. Dupa blistere vindeca, ele pot lasa pielea decolorate.
Distrofice EB (DEB)
Simptome de DEB poate varia foarte mult. Ele pot fi usoara pana la severa. In unele forme de DEB, vezicule pot afecta doar o parte a corpului (localizat) sau poate fi mult mai raspandita (generalizate). Dupa blistere vindeca, de obicei ei lasa cicatrici si mici, a ridicat pete albe pe piele.
In cazul in care DEB este mostenit de la unul din parinti (mostenire dominanta), simptomele sunt de obicei mai usoara. Acest formular se numeste dominanta EB distrofice (DDEB).
In cazul in care DEB este mostenit de la ambii parinti (mostenire recesiv), conditia tinde sa fie mai severe. Acest formular se numeste recesiv EB distrofice (RDEB). Simptomele pot fi foarte grave. Nu poate fi extensiva basici si cicatrici, precum si probleme cu sistemul digestiv si rinichii. Acest formular se numeste RDEB severa generalizate, sau Hallopeau-Siemens RDEB.
Junctional EB (JEB)
Afectiune, in general, incepe la nastere. Ca si in cazul DEB, simptomele de JEB poate varia si poate fi usoara sau severa. Blistere si pielea fragila poate afecta doar o parte a corpului, sau ele pot fi foarte larg raspandita.
Herlitz JEB este o severa, pun viata in pericol sub forma de conditie. Herlitz JEB cauze mai multe complicatii, inclusiv pierderea extinsa a pielii, dificultati de respiratie si anemie (deficit de fier).
Sindromul Kindler
In sindromul Kindler, vezicule afecteaza in principal mainilor si picioarelor. Alte simptome care pot afecta, de asemenea, pielea se pierd treptat departe (atrofie), sensibilitate la lumina (fotosensibilitate) si culoarea pielii sau variatie de pigment (poikiloderma). Care sunt cauzele bullosa Epidermolysis? In majoritatea cazurilor, bullosa epidermolysis este mostenit. Aceasta este cauzata de genele defecte in celulele pielii. Aceste gene de control a modului in care organismul produce pielii. Este, de asemenea, posibilitatea de a dezvolta EB, ca urmare a o mutatie aleatoare intr-o gena.
Blistere
Pielea este alcatuita din straturi diferite, inclusiv stratul de sus (epiderma), precum si straturile inferioare (dermei).
Din cauza genelor defecte diferite straturi de piele nu poate detine sau se lipesc intre ele, si au separat. In cazul in care straturile de piele au separate, lichid aduna in spatiul pentru a forma un blister. Pielea este fragila si usor de deteriorat.
In prezent, exista mai mult de 25 de formele cunoscute de EB si trei tipuri principale. Fiecare tip este cauzata de gene diferite si defecte diferite. Cercetatorii au identificat mutatii genetice ca formele cele mai multe cauza EB.
In cazul in care si atunci cand blistere dezvolta depinde de tipul de bullosa epidermolysis. Genele defect cauza blistere pentru a forma in straturi diferite ale pielii, in functie de tipul de EB. De exemplu: In EB distrofice: blistere forma in straturile inferioare si tesuturile pielii. In EB simplex: blistere forma in stratul superior al pielii (epiderma). In EB junctional: blistere forma in cazul in care partea de sus si straturile mai mici se intalnesc. In sindromul Kindler: straturi de piele pe care formularul de blistere pot varia. In unele forme de EB, genele defectuoasa poate provoca, de asemenea, blistere, pentru a forma in interiorul organismului, in interiorul gurii, nasului, esofag, stomac, cailor respiratorii si organele genitale.
Conditiile de genetica
Toate fiintele umane mosteni doua gene pentru fiecare caracteristica, culoarea ochilor (, inaltimea si culoarea pielii). O gena vine de la fiecare parinte.
Un copil poate mosteni o boala genetica in mai multe moduri. De exemplu: mostenirea dominanta: O mama nu poate trece pe o gena defect pentru copilul lor. In acest caz, societatea-mama va avea, de asemenea conditie. Mostenirea recesiv: Ambii parinti treci pe gene defect la copil. In aceste cazuri, parintii nu vor avea conditie, si nu poate fi constienti de faptul ca acestea sunt transportatorii. Cum este EB mostenit?
EB poate fi mostenite in moduri diferite. Formularele mostenit de la ambii parinti (recesiv), tind sa fie mai severe.
Simplex EB este, de obicei mostenit de la un parinte care a genei defecte. Parinte are, de asemenea conditie.
In cazuri rare, un copil poate avea simplex EB in cazul in care nu exista un istoric familial de conditie. O gena poate evolua, chiar daca nu-mama are stare. Care sunt cauzele gene de a evolua este necunoscut.
Distrofice EB poate fi mostenit de la ambii parinti, sau de la un parinte. Junctional EB si sindromul Kindler sunt mostenite de la ambii parinti. Bullosa Junctional epidermolysis este rezultatul a ambilor parinti care transporta si transmiterea genei defecte, cu toate ca nici nu-mama ar putea avea tulburari de vedere clinic (mutatie silentios). Daca ambii parinti au gena defecta, exista o sansa de 25 la suta ca unul dintre descendentii lor, vor avea defect si de a dezvolta tulburare. Care sunt factorii de risc de bullosa epidermolysis? Un factor de risc este ceva care creste probabilitatea de a dezvolta o conditie sau de boala. De exemplu, obezitatea creste semnificativ riscul de aparitie a diabetului zaharat de tip 2. De aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat de tip 2.
Factor de risc major pentru dezvoltarea tulburare este de a avea un istoric familial de bullosa epidermolysis.
Cum este diagnosticat bullosa epidermolysis?
In timpul evaluarii medicale pielea vor fi examinate pentru a evalua: dimensiunea de vezicule pe piele cat de usor este deteriorat cat de mult a corpului este afectata ceea ce cauzeaza vezicule in cazul in care sunt vezicule pe corp gura, ochii, unghiile, dintii, si parul vor fi examinate. Nu va fi o trecere in revista a istoriei familiei parintii EB.
Testarea este necesar sa se confirme diagnosticul de EB si pentru a identifica tipul de EB si modul in care a fost mostenit.
O biopsie poate fi efectuata, in cazul in care un esantion de tesutul...

Noua dinamica Brace dezvoltate pentru a Advance picior stramb Tratamentul

Noua dinamica Brace dezvoltate pentru a Advance picior stramb Tratamentul Un nou bretele care mentine de corectie pentru picior stramb, un defect de nastere, in care este transformat in picior spre corp, a aratat o mai buna conformare si complicatii mai putin traditionale proteza utilizat pentru a trata starea.
Matei B. Dobbs, MD, profesor asociat de interventii chirurgicale ortopedice la Scoala de Medicina, a proiectat noul dinamic Brace, numit Dobbs Brace, pentru a permite deplasarea activa, pentru a pastra puterea musculare la nivelul piciorului si glezna si sa fie mai putin restrictive pentru copil decat traditional Brace.
Dobbs testat proteza la 28 pacienti care au primit deja non-tratament chirurgical pentru clubfeet lor la St Louis Spitalul de Copii si St Louis Shriners Hospital. Peste o de doua pana la trei ani perioada de urmarire, Dobbs si colegii sai au constatat ca Dobbs proteza este cel putin la fel de eficace ca proteza traditionale si a dus la o mai buna conformare de catre parinti.
Rezultatele studiului apar in iulie / august al revistei de Ortopedie Pediatrica. Dobbs este autorul principal.
Dobbs prima tratati copiii cu deformare picior stramb folosind metoda Ponseti. Tratament, dezvoltat in anii 1950 de catre Ignacio Ponseti, MD, profesor emerit de Ortopedie si reabilitare la Universitatea din Iowa, implica turnare saptamanal si manipularea picior stramb la scurt timp dupa nastere. Cand este facut corect, metoda Ponseti reduce semnificativ nevoia de interventii chirurgicale extinse, care pot contribui la picioare dureroase si artritice la varsta adulta. Copii cu picior stramb care Ponseti tratati cu aceasta metoda au fost de natura sa aiba in mod normal de functionare, durere-free, picioare flexibil la varsta adulta.
In mod traditional, copiii care au fost tratati pentru picior stramb prin metoda Ponseti trebuie sa poarte o noapte bretele care transforma picioarele lor departe de corp de la trei la patru ani de la tratamentul initial de turnare. Bretele-a deschis-pantofi de top degete, de inalta atasata la un umar-latime de bare fixe de metal. Din cauza pielii basici si acolade restrictiile de miscare picior, multi parinti utilizate mai putin de proteza a fost prescris, care poate sa permita deformari picior stramb recurente care pot necesita interventie chirurgicala extinse. De fapt, studiile trecut a aratat ca aproximativ 30 la suta la 40 la suta din familii nu folosesc traditionala acolada ca prescris.
In contrast, noul bretele are o moale, Custom-modelat de interfata care este plasata in interiorul unui glezna solid-orteze picior, un apa...

Care sunt degeraturi? Care este cauza degeraturi?

Care sunt degeraturi? Care este cauza degeraturi? Degeraturi sau degeratura sunt mici, insotite de mancarime umflaturi pe piele, care nu sunt dureroase la inceput, dar poate deveni dureros. Acest inflamatii ale vaselor mici de sange din piele este, de asemenea, cunoscut ca Perniö si perniosis. Este o forma localizata de vasculita ca reactie la incalzirea brusca de la temperaturi scazute. Mancarime, umflare si vezicule patch-uri de culoare rosie ...

Sportivii de anduranta si antrenament moderata ar putea rula in necazuri cu pustule si alte probleme de piele - Academiei Americane de Derm

Sportivii de anduranta si antrenament moderata ar putea rula in necazuri cu pustule si alte probleme de piele - Academiei Americane de Derm Cand Academiei Nationale de Stiinte Institutul de Medicina a anuntat recent ca americanii ar trebui sa exercite o ora pe zi pentru a lupta impotriva arii in crestere epidemia de obezitate, colective de gemetele ar putea fi audiat in orasele mari si oraselele mici peste tot.
Cu toate acestea, cercetatorii recomanda ca un program de exercitii - completate cu schimbarile de dieta - este vitala in ...

Ce este degeraturi? Care este cauza degeraturi? Ce este Congelatio?

Ce este degeraturi? Care este cauza degeraturi? Ce este Congelatio? Atunci cand pielii si a tesuturilor din jur sunt direct expuse la temperaturi scazute, acestea pot congela si degeraturi apare. Termenul medical pentru degeraturi este congelatio. Termenul general este rece, un prejudiciu, dar degeraturi este frecvent utilizat de catre medici. Se poate intampla oricui, care este expus la temperaturi sub punctul de inghet, pentru o suma mare de timp, si fara o prot...

Runners poate de risc curgand de sange de la rinichi si vezica urinara in urina dupa ce pe termen lung,

Runners poate de risc curgand de sange de la rinichi si vezica urinara in urina dupa ce pe termen lung, Runners la acest ani din Los Angeles Maratonul de suferit de pe urma muschii in gat si picioare, cu basici, ci o conditie mai putin cunoscute de sanatate pot afecteze si pe cei care continua cu ruleaza de lunga durata.
Pentru lung-alergatori distanta, prelungit lovesc de trotuar poate cauza, uneori, de sange pentru a infiltra de la rinichi si de vezica urinara si apar in urina imediat dupa exer...

Noi practici clinice Orientarea Publicat la Bucurati-Flat picioare in Adulti

Noi practici clinice Orientarea Publicat la Bucurati-Flat picioare in Adulti Noutati de la 2005 Conferinta Stiintifica Anuala a Colegiului American de picior si chirurgii glezna --
Pentru a ajuta la medici si pacienti sa inteleaga mai bine modalitati de a diagnostica si trata conditiile flatfoot dureroase la adulti, Colegiul American de picior si glezna Chirurgilor (ACFAS) a anuntat astazi publicarea o noua orientare practica clinica pentru aceasta problema picior comun...

Fluid deplasarea de pe picioare Pentru a gatului poate duce la obstructiva Apneea

Fluid deplasarea de pe picioare Pentru a gatului poate duce la obstructiva Apneea Atunci cand o persoana se afla in jos, o cantitate mica de lichid stramutate din picioare la baza gatului sa va limitati tesuturilor moi din jurul gatului si cresterea rezistentei flux de aer in faringe cu mai mult de 100 la suta, predispun persoana la apnee obstructiva de somn.
Rezultatele apar in a doua problema pentru decembrie 2006 a Jurnalului American de respiratorie si Critical Care Medi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.