Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Batai ale inimii neregulate


Noua implantabile Defibrilatoare (DCI), Semnal de Doctor in cazul in care pacientul are inima batai neregulate ale inimii sau Aparat disfunctionalitati

Noua implantabile Defibrilatoare (DCI), Semnal de Doctor in cazul in care pacientul are inima batai neregulate ale inimii sau Aparat disfunctionalitati
Intr-un avans important pentru pacientii bolnavi de inima, Loyola University Health System este primul spital din SUA pentru a implantului intr-un pacient un nou aprobat de FDA, care defibrilator automat semnale de medicul de transmisie prin satelit fara fir daca pacientii inima bate anormal sau in cazul in care dispozitivul de functionare defectuoasa , de exemplu, esecul baterie.
Atunci cand un schimbari pacienti statut, un defibrilator built-in microcip de Biotroniks Lumos DR-T cardioverter implantabil (DCI) trimite un semnal de la un satelit prin intermediul unui transmitator mici care pot fi plasate pe o noptiera, purtat pe o banda sau pastrate intr-o punga . In plus, Biotroniks Principala Sistemul de monitorizare practic instantaneu trimite o bataie cu bataie de inregistrare (similar unei electrocardiograme (ECG)) cu privire la orice anomalie de ritm cardiac care medicul poate vizualiza pe un site securizat.
Doesnt pacientul trebuie sa apasati pe orice buton sau medicul de apel pentru a activa sistemul, a spus dr. electrophysiologist cardiace Nirajului Varma, profesor de medicina, divizia de Cardiologie, Loyola University Chicago Stritch Scoala de Medicina, si director al laboratorului electrofiziologie cardiaca, Loyola University Health System, Maywood, Ill notificare semnal este generat automat, chiar daca pacientul nu este constient de orice probleme. Medicul poate programa aparatul sa expedieze o alerta pentru motive specifice, cum ar fi o crestere semnificativa a numarului de batai neregulate ale inimii (aritmii) episoade, precum si metoda preferata de alerta, de exemplu, prin e-mail, telefon mobil, fax sau paginii.
Cu acest sistem de supraveghere, medicii, pentru prima data au o modalitate de a monitoriza non-spitalizati pacientii bolnavi de inima de 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, a spus el. Aceasta ne va permite sa identifice problemele de timpuriu, precum si ajuta la prevenirea problemelor.
Implantate in piept, ICD este un dispozitiv mic electronice care socuri inima inapoi intr-un ritm sanatos in cazul in care detecteaza o ritmul cardiac anormal. Batai neregulate ale inimii (aritmii) este o cauza majora de deces dupa atacurile de cord. Studiile au aratat mortalitate este mai mic la pacientii tratati cu ICD.
ICD noi prevede furnizarea mai rapida a ingrijirii pacientilor si, de asemenea, pentru a reduce numarul de ori un pacient a medicilor pentru a merge la biroul de monitorizare vizite, a declarat Varma, care este specializata in tratamentul aritmiilor.
Deoarece pacientii muschiului inimii actiune de pompare poate fi sarac, ca urmare a atac de cord, este important sa se monitorizeze activitatea inimii. Acum se poate face de 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana. Varma implantat aparatul intr-un pacient Loyola on Vineri, August 26, 2005.
Loyola University sistemelor de sanatate din programul de inima este clasat ca program de top in Illinois, in functie de US News & World Rapoarte studiu anual de mai mult de 6.000 de spitale la nivel national. Acesta este al treilea an la rand ca Loyola a realizat la fata locului de sus pentru Inima Ingrijire si inima Chirurgie in stat.
Loyola a deschis sau 10000 nou-patrat-picior Centrul de inima si vasculare Medicina pe campusul Universitatii Loyola Medical Center. Loyolas 3500-patrat-picior Sally & Jim Dowdle laboratoarele de ele...

Corticosteroizii Terapia poate fi asociat cu batai neregulate ale inimii

Corticosteroizii Terapia poate fi asociat cu batai neregulate ale inimii Dozele mari de medicamente cunoscut sub numele de corticosteroizi poate fi legata de un risc crescut de fibrilatie atriala, o tulburare de ritm cardiac caracterizat printr-o batai neregulate ale inimii, in conformitate cu un articol in problema mai a Archives of Internal Medicine, una din cele JAMA / Archives reviste.
Fibrilatie atriala, care apare atunci cand muschii din inimile celor doua camere superioare (atrii) contract de neregulat, este cel mai frecvent tip de batai neregulate ale inimii si afecteaza circa 4 la suta dintre adulti peste varsta de 60, potrivit informatiilor de fundal in articol. Indivizii cu fibrilatie atriala au patru pana la cinci ori riscul de accident vascular cerebral ca si cele care nu-si pot fi, de asemenea, un risc mai mare pentru alte complicatii cardiovasculare. Corticosteroizii - adesea prescrise pentru astm si alte boli pulmonare, precum artrita, alergii si cancer de sange - au fost legate de fibrilatie atriala in rapoarte de caz, scriu autorii.
S. Cornelis van der Hooft, MD, Erasmus University Medical Center, Rotterdam, Olanda, si colegii evaluat 7983 adulti care au fost varsta de 55 sau mai in varsta din 1990. Cercetatorii au urmat participantilor printr-un 1 2000, sau pana cand ei au dezvoltat fibrilatie atriala sau au murit. Participantii a suferit medicale regulate pe tot parcursul studiului si informatiile lor de baza de prescriptie medicala au fost colectate de la farmacii.
Perioada 1 iulie 1991, si la sfarsitul studiului, 435 de cazuri de fibrilatie atriala dezvoltate, 385 din care sa reunit calificarile cercetatori pentru analiza. Printre cei care au primit o baza de prescriptie medicala de inalta corticosteroizi doza in termen de o luna de la inceperea studiului, riscul de fibrilatie atriala a fost de sase ori mai mare decat a fost printre cei care nu au luat...

Statine ar putea beneficia de batai neregulate ale inimii

Statine ar putea beneficia de batai neregulate ale inimii Statine, care sunt utilizate pentru scaderea colesterolului, ar putea ajuta la restabilirea o batailor inimii regulate, rapoarte de The Times. Nu numai ca aceste medicamente a reduce riscul de atacuri de inima si boli de inima, dar acestea ar putea ajuta la reducerea riscului de batai neregulate ale inimii (medical cunoscut sub numele de fibrilatie atriala), o boala care afecteaza una din 20 de pe...

Tony Blair de a avea exploatarea, cateter ablatie, pentru a corecta batai neregulate ale inimii

Tony Blair de a avea exploatarea, cateter ablatie, pentru a corecta batai neregulate ale inimii Premierul britanic va fi supusa operatiunii, cu un anestezic local si sedare. In ultimele doua luni flutters inima s-au intors, iar medicii sa simtit el ar trebui sa faca obiectul procedurii. Tony Blair este de a avea operatiunea, vineri, 1st octombrie.
Acesta este un non-procedura chirurgicala, spun medicii.
Intr-un interviu BBC, Primul-ministru a declarat ca intentioneaza sa serveasca mand...

Loyola utilizeaza software-ul high-tech, pentru a-tinta batai neregulate ale inimii cu mai multa precizie

Loyola utilizeaza software-ul high-tech, pentru a-tinta batai neregulate ale inimii cu mai multa precizie Loyola University Health System este unul din spitalele prima data in Statele Unite de a angaja nou high-tech de software imaginilor - in colaborare cu o cartografiere tridimensionala cardiace si a sistemului de navigare - pentru a localiza mai precis impulsurile electrice anormale, care produc tulburari de ritm cardiac ( aritmii). Aceasta tehnologie reprezinta un progres major in tratarea aritmii...

Ce este aritmie? Care este cauza aritmie?

Ce este aritmie? Care este cauza aritmie? Un aritmie este un batai neregulate ale inimii - inima poate bate prea repede (tahicardie), prea lent (bradicardie), prea devreme (contractie prematuri) sau prea neregulat (fibrilatie). Aritmii cardiace sunt probleme de ritm - ele apar atunci cand impulsurile electrice la inima care coordoneaza batai de inima nu functioneaza in mod corespunzator, ceea ce face inima bate prea repede / lent sau inco...

Batai neregulate pot fi semn de o inima care nu face in mod corespunzator de locuri de munca

Batai neregulate pot fi semn de o inima care nu face in mod corespunzator de locuri de munca Cei mai multi oameni au simtit inima lor skip un beat, la randul sau, de peste piept sau zdup pe scurt tare suplimentare. Asemenea experiente sunt frecvente, frecvente si cea mai mare parte inofensiv. Heartbeats termenul medical pentru ei este suplimentare systoles, sau suplimentare.
Ce prim-ministrii medici - si lumea - va dori sa stie este daca, in cazul lui ele sunt un semn de ceva mai sinis...

Noua AHRQ Study Finds Mixta Dovezi privind utilizarea radiofrecventa cateter Ablation pentru tratarea fibrilatie atriala

Noua AHRQ Study Finds Mixta Dovezi privind utilizarea radiofrecventa cateter Ablation pentru tratarea fibrilatie atriala O procedura care transmite vizate de energie in inima printr-un cateter poate fi utilizat pentru a trata un tip comun de batai neregulate ale inimii, dar putin se stie despre tratamente beneficii pe termen lung, precum si cele mai bune metode si circumstantele de aplicare a acesteia, potrivit unui nou raport finantat de catre Agentia pentru HHS Healthcare Cercetare si de calitate.
Raportul anal...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.