Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Bataile inimi mari


Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure?

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure?
Tensiunea arteriala este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipertensiune arteriala. Tensiunea arteriala este cantitatea de forta exercitata impotriva peretii arterelor ca fluxuri de sange prin intermediul lor - in cazul in care o persoana are tensiune arteriala ridicata inseamna ca peretii arterelor primesc prea mult in mod repetat, sub presiune - presiunea trebuie sa fie cronic crescute pentru un diagnostic de hipertensiune arteriala sa fie confirmata. In cronica medicina inseamna, pentru o perioada durabil; persistente.
In SUA aproximativ 72 de milioane de oameni au hipertensiune - aproximativ 1 din 3 adulti, in functie de National Heart Lung and Blood Institute. National Health Service, UK, estimeaza ca aproximativ 40% dintre adulti britanici au conditie. National Institutes of Health (NIH) estimeaza ca aproximativ doua treimi din persoanele cu varsta de peste 65 de ani in Statele Unite ale Americii au hipertensiune arteriala.
Interesant articol despre
Ce este de sare? Cat de sare de mult ar trebui sa mananc?
Ce este un atac de cord? Care sunt cauzele unui atac de cord?
Ce este insuficienta cardiaca? Care sunt cauzele insuficientei cardiace?
Ce este diabetul?
Ce este colesterolul? Care sunt cauzele valori crescute ale colesterolului?
Ce este un accident vascular cerebral? Care sunt cauzele un accident vascular cerebral?
Ce este embolie? Care sunt diferitele tipuri de embolie?
Ce este tromboza venoasa profunda (TVP)?
Ce este gras? Cat de grasime de mult ar trebui sa mananc? Inima este un muschi, ca pompele de sange in jurul corpului in mod constant - in timpul fiecare secunda a vietii noastre. De sange care au niveluri scazute de oxigen este pompat spre plamani, in cazul in care livrarile de oxigen sunt completate. De oxigen din sange bogat este apoi pompat de inima in jurul corpului de a furniza muschii nostri si celule. De pompare de sange creeaza presiune - tensiunii arteriale.
Cand ne-am masura a tensiunii arteriale, am ecartament doua tipuri de presiune: a tensiunii arteriale sistolice - tensiunea arteriala in cazul in care contractele de inima, in special in momentul de forta maxima in timpul contractiei. Acest lucru se intampla atunci cand ventriculului stang a contractelor de inima.
Diastolica presiune - tensiunii arteriale dintre bataile inimii, atunci cand inima este de odihna si de dilatarea (deschiderea, completarea). Atunci cand o presiune de persoane de sange este luata Medicul sau asistenta medicala trebuie sa se masoare atat presiunile sistolice si diastolice. Cifrele apar de obicei, cu un numar mai mare prima (a tensiunii arteriale sistolice), urmat de un numar mai mic (presiunea diastolica). Cifra va fi urmata de abrevierea mm Hg, ceea ce inseamna milimetri de mercur.
Daca vi se spune ca tensiunea arteriala este de 120 de peste 80 (120/80 mmHg), aceasta inseamna o tensiunii arteriale sistolice, de 120mmHg si o presiune diastolice de 80mmHg. Definitie a tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala) Oricine a caror tensiune arteriala este 140/90mmhg sau mai mult, pentru o perioada sustinuta se spune ca a tensiune arteriala ridicata, sau hipertensiune arteriala.
Tensiunea arteriala este, de obicei impartite in cinci categorii: Hipotensiune arteriala (tensiune arteriala scazuta)
Sistolica 90 mm Hg sau mai putin, sau de
Diastolica 60 mm Hg sau mai putin
Vizitati nostru specializat sectiuni de stiri
Hipertensiune arteriala (hipertensiunea) News
Cardiovasculare / Cardiologie News
Colesterol Noutati
Statine News
Heart Disease News
Accident vascular cerebral News
Obezitatea / Pierdere in Greutate News
Vascular Noutati
Somn / Sleep Disorder News
Smoking / Smoking Quit News normal
90-119 mmHg sistolica, si de
Diastolica 60-79 mmHg
Prehypertension
Sistolica 120-139 mmHg, si de
Diastolica 80-89 mmHg
Etapa 1 Hipertensiune arteriala
Sistolica 140-159 mmHg, si de
Diastolica 90-99 mmHg
Etapa 2 Hipertensiune arteriala
Sistolica peste 160 mmHg, iar
Mm Hg diastolica peste 100 Care sunt simptome ale tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala)? Cele mai multe persoane cu tensiune arteriala crescuta nu va experienta nici un simptom, pana cand ajunge la niveluri de aproximativ 180/110 mmHg. Atunci cand simptomele nu apar, de obicei ele includ: dureri de cap - de obicei, acest lucru va dura mai multe zile. Greata - o senzatie de neliniste si disconfort la nivelul stomacului, cu un indemn sa vomite. Varsaturi - mai putin frecvent decat greata. Ameteala - ameteala, instabilitate , si vertij. incetosata sau vedere dubla (diplopie). Epistaxis - sangerari nazale. Palpitatii - senzatii dezagreabile de neregulate si / sau de forta bataie a inimii. dispnee - dispnee, dificultati de respiratie. Oricine experientele aceste simptome, ar trebui sa vedeti imediat medicului lor.
Copiii cu hipertensiune arteriala pot avea urmatoarele semne si simptome: dureri de cap. Oboseala. Vederea incetosata. Sangerari din nas. Bells paralizie - incapacitatea de a controla muschii faciali pe o parte a fetei. Nou-nascuti si copii foarte mici cu hipertensiune arteriala pot avea urmatoarele semne si simptome: Imposibilitatea de a prospera. sechestrarea. iritabilitate. Letargie. detresa respiratorie. Oamenii care sunt diagnosticati cu hipertensiune arteriala ar trebui sa aiba tensiunea arteriala verificata frecvent. Chiar daca a ta este normal, ar trebui sa aveti o verificata cel putin o data la cinci ani si mai des daca aveti orice factorii care contribuie. Care sunt cauzele hipertensiunii arteriale? Daca ne referim la cauzele hipertensiunii arteriale, este impartit in doua categorii: hipertensiune arteriala esentiala (tensiune arteriala mare primar) - nici o cauza a fost identificata.
Secundar tensiune arteriala ridicata - hipertensiune arteriala are o cauza de baza, cum ar fi boli de rinichi, sau o medicatie specifica pacient utilizeaza. Chiar daca nu exista nici un cauze identificabile esentiale pentru hipertensiune arteriala crescuta, exista dovezi puternice care leaga unii factori de risc pentru a probabilitatea de a dezvolta aceasta conditie. Cele mai multe dintre cauzele de mai jos sunt esentiale de inalta presiune arteriala factori de risc; exista, de asemenea o serie de exemple secundara de inalta tensiune arteriala: Varsta - sunteti mai in varsta mai mare de risc.
Istorie de familie - daca aveti membri ai familiei stranse cu hipertensiune arteriala, sansele de a dezvolta aceasta sunt semnificativ mai mari. Un studiu stiintifice internationale care implica peste 150 de oameni de stiinta de la 93 de centre in Europa si in Statele Unite ale Americii a identificat opt comune diferentele genetice care pot creste riscul de hipertensiune arteriala.
Temperatura - Un studiu care a monitorizat 8801 de participanti in varsta de peste 65 de ani in trei orase franceze, a constatat ca sistolice si diastolice valorile tensiunii arteriale difera in mod semnificativ in cele patru anotimpuri ale anului si in functie de distributia de temperatura exterioara. Tensiunea arteriala a fost mai mica atunci cand a luat mai cald, si a crescut de cand a luat mai reci.
Origine etnica - dovezi in Europa si in America de Nord arata ca persoanele cu statele din Africa si / sau de origine din Asia de Sud au un risc mai mare de hipertensiune arteriala in curs de dezvoltare, comparativ cu persoanele cu predominant caucaziana sau amerindiene (indigene din America) ancestries.
Obezitatea / excesul de greutate - excesul de greutate se refera la care au greutatea corporala suplimentare de la muschi, oase, grasimi si / sau apa. Obezitatea tinde sa se refere doar la a avea o mare cantitate de grasime corporala suplimentare. Ambele persoane supraponderale si obeze au mai multe sanse de a dezvolta tensiune arteriala ridicata, in comparatie cu persoanele cu greutate normala.
Unele aspecte ale intre femei si barbati - in general, cresterea tensiunii arteriale este mai frecvent in randul barbatilor adulti decat femeile adulte. Cu toate acestea, dupa varsta de 60 de barbati si femei sunt la fel de sensibile. Femeile in varsta de 18-59 au mai multe sanse de a identifica semnele si simptomele si, ulterior, sa caute tratament pentru tensiune arteriala crescuta, comparativ cu barbatii.
Sedentarismul - lipsa de exercitiu, precum si ca avand un stil de viata sedentar, creste riscul de hipertensiune arteriala.
Fumatul - fumatul provoaca vaselor de sange pentru a inguste, rezultand in tensiunii arteriale mai mari. Fumatul, de asemenea, reduce continutul de Bloods de oxigen, astfel inima sa de a pompa mai repede in scopul de a compensa, determinand o crestere a tensiunii arteriale.
Consumul de alcool - risc poate uneori chiar include persoanele care beau cu regularitate, dar nu in exces. Oamenii care beau regulat au tensiunii arteriale sistolice mai mari decat oamenii care fac, nu spun cercetatorii de la Universitatea din Bristol, Marea Britanie. Ei au descoperit ca nivelul tensiunii arteriale sistolice sunt pe cale de 7 mmHg mai mare in randul consumatorilor de alcool frecvent decat la persoanele care nu beau.
High aportului de sare - cercetatori de la Universitatea din Michigan Health System au raportat ca societatile in care oamenii dont mananca multa sare au presiuni mai mici de sange mult de locurile in care oamenii mananca o multime de sare.
High grasimi - profesionistilor din domeniul sanatatii Multi spun ca o dieta bogata in grasimi duce la un risc ridicat de sange de inalta presiune. Cu toate acestea, cele mai multe dieteticienilor subliniaza faptul ca problema nu este cat de mult de grasime este consumat, ci mai degraba ce tip de grasimi. Grasimi provenind din plante, cum ar fi avocado, nuci, ulei de masline, etc, precum si uleiurile Omega, care sunt comune in anumite tipuri de peste, sunt bune pentru tine - in timp ce, grasimile saturate, care sunt comune in produsele alimentare provenind de animale, precum si ca de grasimi trans sunt rau pentru tine.
Mental stres - Diferite studii au dovezi incontestabile ca stres mental, in special pe termen lung, poate avea un impact grav asupra tensiunii arteriale. Un studiu interesant efectuat de cercetatorii de la Universitatea din Texas, a sugerat ca modul in care controlorii de trafic aerian maner de stres poate afecta indiferent daca acestea sunt la riscul de a dezvolta tensiune arteriala ridicata mai tarziu in viata. Avand in vedere acest studiu, si multe altele care se concentreaza pe managementul stresului, ar fi corect sa se presupuna ca unele niveluri de stres, care nu sunt gestionate in mod corespunzator poate creste riscul de hipertensiune arteriala.
Diabetul - persoanele cu diabet zaharat sunt la un risc mai mare de a dezvolta hipertensiune arteriala. Printre pacientii cu diabet zaharat de tip 1, hiperglicemie (zaharului in sange) este un factor de risc pentru hipertensiune incident in diabet zaharat tip 1 - terapie intensiva cu insulina reduce riscul pe termen lung de a dezvolta hipertensiune arteriala. Persoanele cu diabet zaharat de tip 2 sunt expusi riscului de hipertensiune arteriala, datorita hiperglicemie, precum si alti factori, cum ar fi excesul de greutate si obezitatii, anumite medicamente, precum si unele boli cardiovasculare.
Psoriazis - Un studiu american care a urmat 78000 de femei de 14 ani a constatat ca psoriazis care au fost legate de un risc mai mare de dezvoltare a hipertensiunii arteriale si diabet zaharat. Psoriazisul este o conditie a sistemului imunitar care apare pe piele, sub forma de gros, patch-uri de culoare rosie solzos.
Low greutate la nastere - legatura dintre greutatea scazute de natalitate si hipertensiune arteriala devine mai puternica ca indivizi a lua mai mari - in special in randul barbatilor de culoare alba, spre deosebire de femele si masculi si femele de afro-americani, oameni de stiinta de la Centrul pentru Tulane cardiovasculare Sanatate, New Orleans, raportate.
Sarcina - femeile gravide au un risc mai mare de a dezvolta hipertensiune arteriala decat femeile de aceeasi varsta care nu sunt gravide. Aceasta este problema cea mai frecventa medicale intalnite in timpul sarcinii, complicand 2% la 3% din sarcini. Cele mai multe tari imparti Tulburari hipertensivi in timpul sarcinii in patru categorii: 1. Hipertensiune arteriala cronica, 2. Preeclampsia-eclampsie, 3. Preeclampsia, suprapusa pe hipertensiune arteriala cronica. 4. Gestationala hipertensiune arteriala. Cum este tensiune arteriala ridicata diagnosticate? Sphygmomanometer
Cele mai multe laici au vazut acest aparat. Acesta consta intr-o manseta gonflabile, care este infasurat in jurul partea superioara a bratului. In cazul in palma este umflat care limiteaza fluxul de sange. Un mercur sau manometrului mecanice masuri de presiune.
Un sphygmomanometer este intotdeauna utilizat impreuna cu un mijloc de a stabili la ce fluxul de a tensiunii arteriale este doar de pornire, si la ce presiune este liber. De exemplu, o sphygmomanometer manual este utilizat impreuna cu un stetoscop.
Banta este plasat snugly si fara obstacole in jurul bratul superior, la altitudinea de aproximativ aceeasi cu inima in timp ce pacientul este sedintei cu bratul sprijinit (odihnindu-se pe ceva). Este crucial ca dimensiunea manseta este adecvata. In cazul in care este prea mic de lectura va fi inexact ridicate; in cazul in care este prea mare pentru lectura va fi prea mic.
Banta este umflat pana cand artera este complet blocat (occluded).
Asistenta medicala, medicul, sau oricine face examinarea asculta cu un stetoscop la artera brahiala la cot si elibereaza lent mansete de presiune (deflates IT).
In ceea ce mansete presiunea scade examinatorul va auzi un sunet whooshing sau un sunet Pounding atunci cand fluxul de sange incepe din nou.
Presiunea la punctul in care a inceput de sunet este de remarcat in jos si se inregistreaza ca tensiunii arteriale sistolice.
Banta este deflatat in continuare, pana cand nici un sunet poate fi auzit. In acest moment, examinatorul notele in jos si inregistrari tensiunii arteriale diastolice.
Cu o tot digitala sphygmomanometer se face cu senzori electrice.
Hipertensiune arteriala necesita confirmare lecturi de mai multe
Un sange lectura tensiune arteriala nu este suficient pentru a diagnostica hipertensiune arteriala la un pacient. Popoarele tensiunii arteriale pot varia in timpul zilei, o vizita la medicul poate Spike lectura, deoarece pacientul este anxietate sau accentuat, care au mancat doar temporar, de asemenea, poate afecta citirea tensiunii arteriale.
Ca definitie a hipertensiunii arteriale este definit ca fiind in mod repetat, a tensiunii arteriale ridicate GP (medic generalist, medic primar de ingrijire), va trebui sa ia mai multe lecturi pe o perioada stabilita. Acest lucru poate necesita trei masuratori separate, o saptamana in afara - de multe ori de monitorizare continua pentru mult mai mult timp inainte ca un diagnostic este confirmat. Pe unele cazuri rare, in cazul in care tensiunea arteriala este extrem de mare, sau la sfarsitul-daune de organe este prezent, diagnosticul se poate face imediat, astfel incat tratamentul poate incepe cu promptitudine. End-daune de organe, in general, se refera la deteriorarea organelor majore alimentat de sistemul circulator, cum ar fi inima, rinichii, creierul sau cu ochii.
Tulburare Rinichi - in cazul in care pacientul are o infectie de tract urinar, urineaza frecvent, sau rapoarte dureri in jos partea laterala a abdomenului, acestea ar putea fi semne / simptome de o tulburare de rinichi. In cazul in care medicul de locuri stetoscop pe partea laterala a abdomenului si aude sunetul de o infuzie de sange (un zgomot), ar putea fi un semn de Stenoza - ingustat o artera furnizarea de rinichi. Medicul poate dispune, de asemenea, urmatoarele teste: urinei si testele de sange - cauzele care stau la baza ar putea fi din cauza colesterolului, nivelul ridicat de potasiu, zahar din sange, infectii, functionare defectuoasa renale, etc proteine sau de sange in urina pot indica leziuni renale. Inalt de glucoza in sange pot indica diabet.
Exercitarea stress test - mai frecvent utilizate pentru pacientii cu hipertensiune arteriala de granita. Acest lucru implica de obicei, pedalarea o bicicleta stationara sau de mers pe jos pe un treadmill. Stress test evalueaza modul in care sistemul cardiovascular bodys raspunde la cresterea activitatii fizice. In cazul in care pacientul are hipertensiune aceste date, este important sa stiti inainte de inceperea probei de efort. Testul monitorizeaza activitatea electrica a inimii, precum si a presiunii arteriale la pacientii in timpul exercitiului. Un exercitiu de testare de stres, uneori, indica existenta unor probleme care nu sunt evidente atunci cand organismul este de odihna. Imaging scanari ale alimentarii cu sange inimile s-ar putea fi facut in acelasi timp.
ECG (electrocardiograma) - aceasta teste inimile activitatea electrica. Acest test este mult mai frecvent utilizate pentru pacientii cu risc ridicat de probleme cardiace, cum ar fi hipertensiune arteriala si Valori crescute ale colesterolului. ECG initiala se numeste o linie de referinta. EKG ulterioare pot fi comparate cu linia de baza pentru a descoperi modificari care ar putea indica boala arteriala coronariana sau ingrosare a peretelui inimii.
Monitorizare Holter - pacientul poarta un aparat EKG portabil, pentru aproximativ 24 de ore.
Ecocardiografie - Acest aparat utilizeaza valuri de ultrasunete, care arata inima in miscare. Medicul va fi capabil sa detecteze probleme, cum ar fi ingrosarea peretelui inimii, valve cardiace defecte, cheaguri de sange, lichid si excesiva in jurul inimii. Care este tratamentul pentru a tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala)? Tratamentul pentru hipertensiune depinde de mai multi factori , gravitatea astfel, riscurile asociate in curs de dezvoltare de accident vascular cerebral sau cardiovasculare, a bolilor, etc usor crescute ale tensiunii arteriale
Medicul poate sugera unele modificari stilului de viata in cazul in care tensiunea arteriala la pacientii este doar usor ridicat si riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare considerate a fi mici.
Moderat hipertensiune arteriala
In cazul in care tensiunea arteriala este pacientii moderat ridicat si medicii considera ca riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare in urmatorii zece ani este de peste 20%, pacientul va fi probabil prescris medicamente si recomandari privind modificarile stilului de viata.
Hipertensiune arteriala severa

Artere rigide Relaxati-va cum ar fi vasele de sange mai mici dupa administrarea de alagebrium

Artere rigide Relaxati-va cum ar fi vasele de sange mai mici dupa administrarea de alagebrium Un compus numit alagebrium, care este foarte similar cu un alt utilizate in cremelor antirid, poate fi utila in reducerea efectelor nocive ale imbatranirii arteriale, in majoritatea americanilor varstnici cu hipertensiune arteriala sistolica, un nou studiu de cercetatorii de la Johns Hopkins spectacole.
Hipertensiune arteriala sistolica se refera la mai mari decat nivelurile normale de numarul de sus intr-o lectura a tensiunii arteriale, sau cu o mai mica decat numarul de fund normal, in acest caz o presiune de 140 de milimetri de mercur sau mai mare si / sau o presiune diastolica de mai putin de 90 de milimetri de mercur. Hipertensiune arteriala de acest fel indica rigidizarea arterelor bodys.
Aceasta este prima demonstratie ca aceasta clasa de medicamente, cunoscut sub numele de colagen spargatoare de crosslink, poate transforma ceasul inapoi si sa faca arterelor vechi comporta ca cei tineri, spune cercetatorul principal de studiu si cardiolog geriatrie Susan Zieman, MD, profesor asistent la Johns Hopkins University Scoala de Medicina si Institutul Inimii sale. Exista mai multe medicamente pentru hipertensiune arteriala de rutina, si de boli coronariene sau aterosclerozei, care poate duce la infarct miocardic si cu insuficienta cardiaca, dar nici unul care ajuta la a contracara imbatranirea celulelor din interiorul zidurilor arteriale ca adesea precede simptomelor bolii.
Conform American Heart Association, mai mult de 65 de milioane de americani au hipertensiune arteriala, cea mai mare parte de tipul sistolice. In hipertensiunea arteriala sistolica, presiune sau vigoare a fluxului sanguin in arterele este prea puternic ca sangele este pompat de inima ventriculi (systole) pentru restul corpului. Diastolica de presiune, pe de alta parte, este o masura a presiunii arteriale impotriva zidurilor atunci cand inima este de odihna si de reincarcarea intre bate.
Cercetatorii au descoperit ca alagebrium Hopkins, in mod oficial cunoscut sub numele de ALT-711 sau de 4,5-dimetil-3-(2-oxo-2-phenylethyl)-thiazolium clorura, reduse rigidizare in peretele vasului in artera principala a gatului (carotida arterei), prin fel de mult ca 37 de procente. De droguri, de asemenea, imbunatatirea functiei endoteliale, capacitatea de a navelor de captuseala interioara sa se relaxeze si dilata, ca raspuns la stres a crescut de la fluxul de sange, cu 102 la suta.
Chimic, alagebrium este un intrerupator de asa-numita crosslink, responsabil pentru distrugerea obligatiunile rigide chimice cunoscute ca produse finite glicozilare avansata, sau de varsta pentru scurt, aceasta forma intre proteine organism si zaharuri-a lungul timpului. Potrivit Zieman, atat rigidizare si de capacitate redusa a arterelor sa se extinda, ca raspuns la stres sunt frecvente efecte de imbatranire care apar atunci cand formularul crosslinks in bodys cheie proteinele structurale, cum ar fi colagenul, sau atunci cand Varstele interactioneaza direct cu enzimele care reglementeaza de sange curge.
Crosslinking in mod eficient carmelizes de colagen - gasite in toate partile corpului, in special in pielea, ochii, vasele de sange si nervii - care duce la tesutului riduri, cataracta, precum si de rigidizare si viteza crescut, iar vigoare a fluxului sanguin. Aceste procese sunt accelerate la diabetici sange al caror continut in zahar este de multe ori crescute.
Asa cum hipertensiune arteriala devine cronica, vasele de sange de imbatranire pierd capacitatea lor de a intinde intre bataile inimii si sa se relaxeze. Efecte anti-rid a unui crosslink-tratament breaker apar pe pielea fetei, deoarece compusul in mod similar, va permite colagen acolo relaxa, ...

Ce este scaderea tensiunii arteriale? Ce este Hipotensiune arteriala?

Ce este scaderea tensiunii arteriale? Ce este Hipotensiune arteriala? Scaderea tensiunii arteriale este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipotensiune arteriala. Pentru milioane de oameni care sufera de hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata), hipotensiune arteriala poate parea mare. Daca simptomele sunt hipotensiunea arteriala usoara, de obicei nu necesita tratament. Cu toate acestea, aceasta poate provoca tulburari cardiace grave, lesin si, de ase...

Unul din sapte americani Varsta 71 si mai mari are unele tip de dementa, NIH finantate de estimari Studiu

Unul din sapte americani Varsta 71 si mai mari are unele tip de dementa, NIH finantate de estimari Studiu O noua analiza sugereaza ca aproximativ 3,4 milioane de americani varsta de 71 si mai mari - unul din sapte oameni in aceasta grupa de varsta - au dementa, si 2.4 milioane dintre acestea au boala Alzheimer (AD). Studiul, sustinut de National Institutes of Health (NIH), este ultimul dintr-o serie de analize care incearca sa evalueze prevalenta de dementa si AD, cea mai comuna forma de dementa. Publ...

NJ publice avocatului Chen, nu va urmari pacientii la care ar fi putut avea urmari negative din cauza avorturilor la nivel de stat-Clinici licenta

NJ publice avocatului Chen, nu va urmari pacientii la care ar fi putut avea urmari negative din cauza avorturilor la nivel de stat-Clinici licenta New Jersey publice avocatul Ronald Chen, miercuri, a anuntat ca nu va cauta toate pacientii care ar putea sa fi fost afectate negativ de servicii, inclusiv de avorturi, ei au primit de la clinicile care nu au fost inspectate in mod regulat de catre stat, Bergen rapoartele Record (LU / Padawer, Bergen Record, 9 / 13). New Jersey, dreptul la viata in luna iulie a cerut Chen de utilizare a Departamen...

Cat de celule din sange uman stem se transforme pentru a repara vatamate inimi de animale

Cat de celule din sange uman stem se transforme pentru a repara vatamate inimi de animale Regenerarea inimii deteriorate folosind celule stem din sange acum pare sa fie punct de vedere clinic promitatoare, spun cercetatorii Texas, care arata ca la soareci, celulele stem umane utilizeaza metode diferite pentru a transforma in doua tipuri de celule necesare pentru restabilirea functiei cardiace - celule musculare cardiace acest contract inima , precum si a celulelor endoteliale ca navele...

Portretul unei inimi bolnave In schimbul ECG

Portretul unei inimi bolnave In schimbul ECG Toata lumea care a suferit o cardiogram cel putin o data stie ca procedura nu este rapid in toate privintele. In primul rand, pacientul trebuie sa se dezbrace, se intinda si sa astepti pana cand o serie de senzori sunt atasate la el / ea. Dar acest lucru este jumatate din probleme. ECG obtinut este de a fi interpretat, care urmeaza sa fie stabilit modul in care inima functioneaza in conformitate c...

Chirurgie da nou inceput la pacientii cu inimi ingrosat

Chirurgie da nou inceput la pacientii cu inimi ingrosat Cardiomiopatie hipertrofica (HCM), o ingrosarea anormala a inimii, afecteaza mai mult de 500,000 de americani, facand-o mai mult de comun mai bine-cunoscut conditii, cum ar fi Crohns boala, pentru scleroza in placi si Anorexia Nervosa. HCM implica o ingrosare a peretilor muschiului inimii, in special de perete (sept), care separa cele doua camere principale de pompare. Aceasta ingrosare pot afecta...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.