Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Bataturi in talpa piciorului


Care sunt bataturi Si Calluses? Ce Cauzele bataturi Si Calluses?

Care sunt bataturi Si Calluses? Ce Cauzele bataturi Si Calluses?
Un callus, sau de cruzime, este o sectiune de piele, care a devenit calita si groasa, ca urmare a frecare, presiune sau iritatii. In cazul in care frecare (frecare) este excesiv, vezicule va forma, mai degraba decat calluses. Calluses pe picioarele sunt cel mai des cauzate de mers pe jos frecvente. In general, calluses nu sunt daunatoare, dar poate duce ocazional la infectii sau ulceratii ale pielii.
Un porumb, clavus (plural: clavi) este un calus special in forma de piele moarte. De obicei, pe forme fara par si neteda (fara peri) pielea suprafete, in special intre degetele de la picioare sau de degete.
Bataturi calluses si, in general, sub forma de piele atunci cand incearca sa protejeze o suprafata de baza de la un prejudiciu, presiune sau frecare. Ele nu sunt de obicei dureroase, dar poate deveni in gat, daca acestea cresc.
Bataturi si calluses afecteaza femeile mai frecvent decat barbatii, cat si oameni care poarta pantofi de rea-montaj, persoanelor cu picioare transpirate, si cei care trebuie sa stati in picioare pentru perioade lungi de timp in fiecare zi. Bataturi si calluses sunt, de asemenea, mai frecvent in randul persoanelor cu probleme de picior, cum ar fi degetele de la picioare ciocan sau bunions.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: batatura este A circumscrise ingrosarea stratului de keratina a epidermei, ca urmare a frecare repetate sau de presiune intermitent.
Un porumb este o hiperkeratoza moi sau tari din exclusiva a piciorului uman secundar la frecare si presiune. O porumb va fi cel mai dezvolta de obicei in partea de sus si partea laterala a picioarelor - in interiorul acestuia pot fi fie moale sau tare. Bataturi hard disk sunt comune, ele tind sa fie mici si apar in domenii de firma, piele tare - zone de piele ingrosata sau calluses. Domenii Ciolanos a piciorului sunt site-uri favorite pentru bataturi greu. Bataturi Soft tind sa fie de culoare albicioasa, si au o textura cauciucata - ei apar mai frecvent intre degetele de la picioare (zonele umede si a pielii transpirate).
Calluses sunt galbui sau pal, culoare; se simt plin de cocoloase la atingere. Cu toate acestea, dupa cum pielea este suficient de gros ar putea fi mai putin sensibile la atingere, comparativ cu pielea din jurul acesteia. Calluses sunt adesea mai mari si mai larga decat bataturi, si nu au definit astfel de marje (margini). Calluses apar frecvent in cazul in care pielea frecvent freaca impotriva ceva, cum ar fi un os, unele element de incaltaminte, sau de la sol. Acestea pun de obicei sub forma de peste zona osoase chiar sub degetele de la picioare - zone ale pielii, care sa tina de persoane in greutate, atunci cand sunt de mers pe jos.
Desi sunt mai putin frecvente complicatii, persoanele cu diabet zaharat sau alte conditii care afecteaza circulatia la picioarele lor, sunt mai sensibile. Care sunt semnele si simptomele de bataturi si calluses? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, , cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Pacientii spun ca de multe ori simt ca si cum, daca acestea sunt de mers pe jos pe pietre. Urmatoarele semne sau simptome pot indica prezenta bataturi sau calluses: un cucui ridicat, care este calit Un gros si aspre zona de piele cu fulgii si uscate de piele cu fulgii si dureri de ceara pielea sub Tandrete piele sub Oamenii din piele, uneori, din greseala utilizarea termenilor bataturi si calluses alternativ - dar acestea nu sunt la fel:
Bataturi comparativ cu bataturi calluses sunt mai mici decat calluses bataturi in general (nu intotdeauna) au o bataturi greu centru au un centru de greu inconjurat de bataturi inflamarea pielii apar de obicei in non-parti greutate purtand de piele (nu intotdeauna) bataturi pot fi dureroase atunci cand sunt presate Calluses in general, nu Calluses dureroase sunt de obicei mai mari decat bataturi, si variaza in Calluses forma, in general, dezvolta pe talpi, mai ales sub tocuri sau bile, pe palme si, de asemenea, pe genunchi. Daca un calus porumb sau devine foarte inflamate sau dureroase, bolnavul ar trebui sa ceara sfatul medicului. Pacientii cu circulatie sarace, cum ar fi cele cu diabet zaharat, ar trebui sa vorbeasca cu medicii lor, inainte de sine tratarea bataturi si calluses. Care sunt factorii de risc pentru bataturi si calluses? Un factor de risc este ceva care creste probabilitatea de a dezvolta o conditie sau o boala. De exemplu, obezitatea creste semnificativ riscul de aparitie a diabetului zaharat de tip 2. De aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat de tip 2. Urmatorii factori de risc sunt legate de o incidenta mai mare a bataturi si calluses: Bunions, probleme hammertoe si alte picior si deformari - o inflamatie la picior este un anormal, bump osoase care se dezvolta in comun de la baza degetului mare. Un hammertoe este atunci cand un tep devine buclat sus ca o gheara.
Frecare excesiva o parte - oamenii care folosesc unelte manuale, fara manusi au un risc mai mare de a dezvolta calluses.
Limita de varsta - persoanele in varsta au tesut mai putin grase in pielea lor, care poate duce la padding mai putin si un risc mai mare de a dezvolta calluses, in special pe minge de febra lor. Care sunt cauzele de bataturi si calluses? Orice lucru care duce la niveluri mai ridicate de presiune sau frecare pe piele poate cauza bataturi sau calluses sa se dezvolte....

Studiul constata antibiotice noi eficace pentru infectii piciorului diabetic

Studiul constata antibiotice noi eficace pentru infectii piciorului diabetic A lua legatura cu: Jeri Rowe
jeri.rowe @ med.va.gov
206-764-2435
VA de cercetare de servicii de comunicatii
Seattle (SUA - Un studiu clinic implicand 371 de pacienti in opt tari arata ca linezolid, un antibiotic nou, este cel putin la fel de eficace ca doua terapii mai mari pentru tratarea infectiilor piciorului diabetic.
De droguri poate fi un important agent nou pentru medici se trateaza infectii, care sunt din ce in ce cauzate de bacterii rezistente la antibiotice standard, si ca, in cazuri grave pot necesita amputatie.
Studiul, condus de catre un departament de Probleme ale Veteranilor (VA), medic si a efectuat la 30 de SUA si 15 site-uri europene, apare in problema actuala a Clinic de Boli Infectioase.
Infectii Foot sunt printre cele mai grave complicatii ale diabetului, precum si o cauza principala a diabetului zaharat legate de spitalizari. Infectii de obicei au loc atunci cand agentii patogeni - de obicei bacterii gram-pozitive - ulcere infecta picior. Aceste leziuni dezvolta din cauza diabetului zaharat daunele aduse nervoase si pierderea de senzatie in picioare.
Amputatie pot fi necesare atunci cand infectii nu raspund la tratament. Persoanele cu diabet zaharat de cont pentru circa doua-treimi din inferior 134000-amputari ale membrelor efectuate in fiecare an in Statele Unite.
Complicatie a diabetului zaharat ca pacientii care se tem cel mai mult este amputatie picior, si infectia este de multe ori calea finala care conduce la aceasta tragica, in cazul in care de multe ori prevenite, rezultatul, a declarat autorul principal Benjamin A. Lipsky, director al Interne Medicina Generala si de antibiotice clinicile de cercetare de la VA Puget Sound Health Care System si profesor de medicina la Universitatea din Washington, Scoala de Medicina din Seattle.
Linezolid, vandute ca Zyvox (Pfizer, Inc), a fost aprobat de Food and Drug Administration (FDA) in 2000 pentru a trata o varietate de infectii, inclusiv unele provocate de bacterii rezistente la meticilina de droguri.
Aureus meticilino-rezistent la meticilina (MRSA) a devenit o cauza majora a infectiilor - inclusiv infectii ale piciorului diabetic - atat in spitale si comunitati. De ani de zile vancomicina cu antibiotice a fost o ultima linie de aparare impotriva infectiilor determinate de SAMR si de alte antibiotice-superbugs rezistente, dar...

De pionierat PET / CT de cercetare largeste cererile de formare a imaginii pentru piciorului diabetic

De pionierat PET / CT de cercetare largeste cererile de formare a imaginii pentru piciorului diabetic Cercetarea de pionierat combinate cu tomografie cu emisie de pozitroni (PET) si tomografie computerizata (CT) scaneaza prevede detectarea si localizarea exacta a infectiei piciorului la pacientii diabetici, in conformitate cu un articol in problema martie a Jurnalului de Medicina Nucleara. PET / CT scaneaza potential ar putea oferi un singur pas, tehnica neinvaziv pentru diagnosticul de infectie, ...

Grefe autologe mai eficace decat standard de pansament in vindecarea ulcerelor piciorului diabetic

Grefe autologe mai eficace decat standard de pansament in vindecarea ulcerelor piciorului diabetic Tisulara autologe-ingineria vite altoite de vindecare a imbunatati in mod semnificativ, in comparatie cu tifon parafina nonadherent in dorsale ulcere piciorului diabetic, potrivit unui studiu italian.
De cercetare publicat in Diabetes Care (http://care.diabetesjournals.org/), randomizat, 79 de pacienti cu diabet zaharat de ulcere dorsale sau plantara pentru a tifon nonadherent parafina Dressing...

Chirurgii regandeasca Abordarea la Minimal Incizia piciorului si glezna Surgery

Chirurgii regandeasca Abordarea la Minimal Incizia piciorului si glezna Surgery Multi pacienti care au urmat picior si chirurgie gleznei se refac mai repede si cu mai mici cicatrici chirurgicale, datorita noilor tehnici de minim incizie si instrumente. In acelasi timp, picior si glezna chirurgii sunt sub semnul intrebarii daca mai mici este intotdeauna mai bine.
In anii '70 si '80, a existat o tendinta de incizii mici, de dragul de a incizii mici, spune Lawrence Fo...

MIT's 'Exoskeleton "luminarea de incarcare si diminueaza riscul de piciorului sau Inapoi Leziuni

MIT's 'Exoskeleton "luminarea de incarcare si diminueaza riscul de piciorului sau Inapoi Leziuni Cercetatorii de la MIT Media Labs Biomechatronics Grupa au creat un dispozitiv pentru a usura povara pentru soldatii si altii care transporta pachete de grele si echipamente.
Inventia lor, cunoscut ca un Exoskeleton, poate suporta o mare parte din greutatea de un rucsac grele si de transfer ca greutatea direct la sol, in mod eficient de a lua o sarcina de pe partea din spate a persoanei care po...

Prelungirea tendonul lui Achile reduce de reaparitie a ulcerelor piciorului diabetic

Prelungirea tendonul lui Achile reduce de reaparitie a ulcerelor piciorului diabetic Contact: Nicole Vines
[email protected]
314-286-0105
Universitatea Washington Scoala de Medicina
Unele persoane cu diabet zaharat de lupta cu ulcere care fac pe partea de jos a picioarelor lor; mai rau inca, multe din aceste ulcere intoarce dupa tratament. Un studiu de la Universitatea Washington Scoala de Medicina din St Louis demonstreaza ca o procedura chirurgicala pentru a l...

MacroChem Announces Prezentarea Faza Pexiganan 3 rezultate de studiu pentru Topical Tratamentul diabetica Foot Infectie

MacroChem Announces Prezentarea Faza Pexiganan 3 rezultate de studiu pentru Topical Tratamentul diabetica Foot Infectie MacroChem Corporation (OTC Bulletin Board: MACM) a anuntat prezentarea unui afis intitulat Topical sistemice, comparativ cu antimicrobiana Terapie pentru tratarea infectate diabetica Ulcer Picior: Un randomizat, controlat, dublu orb, multicentric procesul Pexiganan Cream. Afisul va fi prezentat la poalele diabetica Global Conference 2008 din Los Angeles, pe 13 martie la 15 Prin Benjamin A. Lipsky,...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.