Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Beneficii polen


Studiul pediatric arata beneficiile XYZAL (REG) * (Levocetirizina), in rinita alergica a lungul intregului sezon de polen

Studiul pediatric arata beneficiile XYZAL (REG) * (Levocetirizina), in rinita alergica a lungul intregului sezon de polen
O doza zilnica de H1 potent si selectiv-antihistaminic, 1 Xyzal (Levocetirizina), pot controla rinita alergica sezoniera (SAR), simptome la copiii pe parcursul sezonului de polen. Rezultatele unui sase saptamani, studiu controlat cu placebo de 177 de copii cu varsta intre 6 la 12 ani, cu SAR sunt raportate in publicatia de conducere medicale, Pediatrica Alergii si Immunology1.
In cadrul studiului, Xyzal 5mg o data pe zi cu conditia sustinuta de scutiri de la patru simptome cheie ale SAR - stranut, rinoree, nazale si oculare prurit - masurata prin Total Patru Simptom Scor (T4SS). Congestia nazala a fost de asemenea imbunatatita, astfel cum a fost calitatea vietii, si parintii, copiii si anchetatorilor imbunatatire in mod constant inregistrate in evaluarea lor globala a bolii.
Profesorul Jacques de Blic, de la des Hopital Enfants Malades, din Paris, Franta, a subliniat ca sase saptamani durata de tratament al studiului a fost conceput nu numai pentru acoperirea varfului de sezon pentru SAR, dar si pentru a evalua siguranta si consecventa Eficacitatea Xyzal, pe parcursul sezonului de ansamblu.
Aceste rezultate indica faptul ca Levocetirizina pot fi efectiv utilizat la copii in fiecare zi in timpul sezonului de polen intreaga. Nu antihistaminic alte a fost studiat pe o astfel de perioada lunga perioada de timp la copii, a spus el.
In mod semnificativ mai mare in imbunatatirea scorului rinita simptom au fost observate cu Xyzal decat cu placebo, pe primele doua, patru si sase saptamani de intregul studiu (p...

Invivodata Captures principal de eficacitate de date a celui mai mare controlata Alergie Vaccin Trial

Invivodata Captures principal de eficacitate de date a celui mai mare controlata Alergie Vaccin Trial inc invivodata., lider in industria de electronice ale pacientilor au raportat rezultate (ePRO), solutii si servicii pentru mondiale de cercetare clinica, a anuntat astazi ca domeniul sau DiaryPRO ® sistem bazat pe ePRO a fost folosit pentru a captura date obiectivul final principal de eficacitate in recent deschisa, de faza III de studiu Pollinex ® Quattro, un vaccin in curs de dezvoltare de alergii Therapeutics ® plc (AIM: agy) pentru a trata simptomele de rinoconjunctivita alergice sezoniere (SAR).
Alergia Therapeutics a stabilit un nou standard in dezvoltarea de vaccinuri alergie, a declarat Dr. Wolfgang Summa, vice presedinte, Europa si Asia Pacific, la Ltd invivodata. Suntem foarte mandri sa au sprijinit cel mai mare studiu controlat cu alergie la vaccin vreodata efectuate in aceasta populatie de pacienti, din nou, care demonstreaza valoarea tehnologiei noastre ePRO in mare, studiile clinice internationale.
invivodata conceput o solutie DiaryPRO pentru peste 1.000 de subiectii studiului internationale, de a utiliza si de peste 90 de site-uri de investigare pentru a administra. In timpul procesului, site-urile de investigatie in Statele Unite, Canada si Europa de pacienti instruiti sa foloseasca DiaryPRO in limba lor materna. Pacientii apoi inregistrat frecventa de zi cu zi si de severitatea simptomelor alergice pe parcursul intregii 2007 sezonul de polen de iarba. Datele colectate cu DiaryPRO sprijinit studys obiectivul final principal de eficacitate, care sa demonstreze ca Pollinex Quattro are beneficii clinice semnificativa statistic fata de placebo. Alergia Therapeutics intentioneaza sa foloseasca rezultatele acestui studiu de faza III, pentru a sustine o cerere de autorizatie de introducere pe piata in Uniunea Europeana.
Suntem foarte multumiti de rezultatele acestui studiu punct de reper si modul in care invivodata capturat aceste date critice, a spus dr. Jutta Amersdorffer, sef de clinica Operations & farmacovigilenta Alergia la terapie. Intelegerea lor de complexitatea internationale de studii clinice si flexibilitate in cadrul reuniunii de nevoile noastre schimbare proces, inclusiv adaugarea de mai multe site-uri in mod semnificativ si pacienti in timpul fazei de...

Istoria si cauzele de alergie si astm epidemica explorate de Rezerva

Istoria si cauzele de alergie si astm epidemica explorate de Rezerva De ce se face ca actiunile credem ca se va imbunatati-o situatie mai des decat de a nu face rau?
Eforturile de a crea un loc sigur de la alergeni, de exemplu, de fapt, au contribuit la cresterea alarmanta a acestui iritante si chiar boala mortala, in functie de Gregg Mitman, William Coleman profesor de istoria stiintei la Universitatea din Wisconsin-Madison.
In noua sa carte, respiratie Spac...

Grazax (R), demonstreaza o reducere semnificativa Pe Astmul Simptome la copii

Grazax (R), demonstreaza o reducere semnificativa Pe Astmul Simptome la copii In plus fata de Efecte asupra Rinita alergica (febra de fan), GRAZAX (R) a demonstrat o reducere semnificativa a Astmul Simptome la copii cu varsta intre 5 - 16 ani.
ALK-Abelló a prezentat astazi rezultatele de succes dintr-un studiu clinic nou, GT-12, conceput pentru a masura impactul GRAZAX (R) privind rinita alergica si astmul alergic. GT-12 a comparat efectele GRAZAX (R), cu medicatie simp...

Reviewers Spune copii ar trebui sa ia Nu antihistaminice din Tuse cronica

Reviewers Spune copii ar trebui sa ia Nu antihistaminice din Tuse cronica Tuse cronica poate taiat in somn copii si parinti se destrama nervi. Desi antihistaminice pot atenua tuse, posibilele efecte secundare depasesc beneficiile lor, spun autorii de o noua revizuire a studiilor din Australia.
In contrast cu recomandarile de la adulti cu tuse cronica, antihistaminice nu poate fi recomandata ca terapie empirice pentru copiii cu tuse cronica, de a incheia Reviewers con...

Cheie piatra de hotar in antimicotice Tratamentul pentru severa Astm

Cheie piatra de hotar in antimicotice Tratamentul pentru severa Astm Universitatea din Manchester cercetatori a anuntat astazi ca au ajuns la o piatra de hotar-cheie in studiul lor de tratament antifungic de astm.
Se spera ca acest studiu, de catre cercetatori clinice cu baza la Manchesters Spitalul Wythenshawe, se va reduce consumul de steroizi si atacuri grave, care necesita interventie spital pentru cei care sufera de astm. S-ar putea ajuta, de asemenea, cei ...

Un stomac Microbe legat de astm Prevenirea

Un stomac Microbe legat de astm Prevenirea Bacteriei de stomac Helicobacter pylori, care cauzeaza cancerul de stomac si ulcer peptic, nu pot fi toate de rau. Potrivit unui nou studiu, ar putea ajuta la protejarea copiii de astm.
Studiul, bazat pe o analiza a unui sondaj de sanatate a 7663 adulti, au aratat ca o tulpina virulenta de Helicobacter pylori a fost mai ales fiind asociata cu astm bronsic-free, inainte de varsta de 15 ani. Oame...

Valorizarea servicii biodiversitatea, inclusiv de asigurare impotriva bolilor

Valorizarea servicii biodiversitatea, inclusiv de asigurare impotriva bolilor Prin diluarea piscina de obiective de virus si gazde, a biodiversitatii reduce impactul acestora asupra oamenilor si ofera o forma de asigurare de sanatate la nivel mondial, expertii spun biodiversitatii.
In acelasi timp, intruziune in zonele lumi de biodiversitate ridicata deranjeaza aceste rezervoare biologice si expune oamenii la noi forme de boli infectioase, in functie de Dr. Peter Daszak,...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.