Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Boala autoimuna hashimoto


Ce este boala Crohn? Ce Cauzele boala Crohn?

Ce este boala Crohn? Ce Cauzele boala Crohn?
Boala Crohns este o conditie in curs de desfasurare care cauzeaza inflamatie a tractului digestiv, sau GI (gastro-intestinale) ale tractului (intestin). Boala Crohns poate fi, de asemenea, numit ileitis sau enterita. Crohns boala poate afecta orice parte a intestinului, de la gura tot drumul pana la anus. In majoritatea cazurilor, partea de jos a intestinului subtire - ileon - este afectat. Pacientii cu boala Crohns pot simti durere; conditie face intestine gol frecvent, ducand la diaree.
In Marea Britanie, aproximativ 1 din 1500 de oameni au boala Crohns, in conformitate cu National Health Service (NHS), (un alt studiu, spune de 1 la 800). Este putin mai raspandita in randul femeilor decat barbatilor potrivit unor surse din Regatul Unit (NHS), in timp ce surse de Stat al SUA, pe care le afecteaza in mod egal la ambele sexe (NIH). Cu toate ca boala Crohns de obicei incepe cu varste cuprinse intre 15 - 40, se poate incepe la orice varsta.
Ca simptome ale bolii Crohns sunt similare cu alte boli, cum ar fi IBS (sindrom de colon iritabil) si colita ulcerativa, acesta poate fi dificil de diagnosticat initial. In timp ce colita ulcerativa inflamatia si ulceratii in stratul de sus a mucoasei intestinului gros, toate straturile a intestinului poate fi inflamate si cu ulcere in Crohns bolii. Crohns pacientii cu boala intestinala poate avea sectiuni sanatos normale in intre partile componente ale bolnave.
Aproximativ o cincime din totalul persoanelor cu boala Crohns au o ruda apropiata cu unele tip de boli inflamatorii intestinale. Oamenii de origine evreiasca au o sansa mai mare de a dezvolta boala Crohns. Vedeti Crohns noastre Bolilor News Channel Care sunt cauzele bolii Crohns? Expertii nu sunt complet sigur, cu toate ca nu exista mai multe teorii. Din pacate, nici una dintre aceste teorii a fost inca dovedit stiintific. Majoritatea expertilor sunt de acord ca sistemul imunitar al persoanelor cu boli Crohns reactioneaza anormal - se trateaza bacteriile bune, produse alimentare, precum si alte substante care sunt bune pentru noi, ca strain de substante nedorite. Cu alte cuvinte, sistemul imunitar: Atacuri de alimente si substante benefice in timpul atacului de celule albe din sange construi pana in mucoasa intestinala acumularea de celule albe din sange, in mucoasa intestinala declanseaza inflamatia inflamatia duce la ulceratii si a prejudiciului a intestinului Cu toate acestea , nu suntem siguri daca sistemul imunitar este anormal cauza sau urmare a unei boli Crohns. Cu alte cuvinte, nu boala Crohns provoca un raspuns anormal al sistemului imunitar, sau nu un raspuns anormal al sistemului imunitar provoca o boala Crohns?
Studiile indica faptul ca inflamatia vazut in intestine de pacientii cu boala Crohns este legata de mai multi factori: gene de pacienti (un studiu a identificat o gena) pacienti sistemul imunitar insusi mediul fel, o boala Crohns organism de pacienti reactioneaza la antigene poate provoca inflamatie, sau antigenele ele insele pot fi cauza. Antigeni sunt substante atacuri nostru a sistemului imunitar - substantele straine. Multi experti considera ca TNF (anti-tumora factor de necroza), o proteina sistemul nostru imunitar produce, poate fi un posibil veninos pentru inflamatii legate de boala Crohns.
Potrivit National Health Service (NHS), Marea Britanie, aproximativ 10% din pacientii cu boala Crohns au o ruda cu aceeasi conditie.
Unii experti cred ca o bacterie sau un virus poate fi un factor care provoaca boala Crohns sa apara. De E. coli Bacteriile legat de Crohns bolii.
Un procent mai mare de fumatori si / sau de femei care folosesc pilule contraceptive orale combinate dezvolta boala Crohns, in comparatie cu nefumatorii si / sau la femeile care nu folosesc pilule contraceptive orale combinate. Fumatul Influente Crohns Bolilor - Efect vazut pe locatie, severitatea bolii la nivelul tractului gastro-intestinale Care sunt simptomele bolii Crohns? Simptomele bolii Crohns vor varia de multe ori in functie de care parte a intestinului este afectat. In cazul in care peretele din partea afectata a intestinului este inflamate, pacientul poate sa intalniti urmatoarele simptome: Durerea - nivelul de durere variaza in functie de pacient, precum si in cazul in care inflamatia este in intestin. Cel mai frecvent, durerea vor fi resimtite la cea mai mica-partea dreapta a abdomenului, pentru ca majoritatea inflamatii sunt localizati in ileon (capatul inferior al intestinului subtire).
Ulceratii la nivelul intestinului - ulcere sunt domenii prime in intestine care pot sa sangereze. In cazul in care ei a face sangera pacientul ar putea sa observati sange in / scaune sale.
Ulcere la nivelul gurii - ulcere la nivelul gurii sunt de obicei cu experienta de catre persoanele cu boala Crohns.
Diareea - poate fi usoara pana la foarte severe. Uneori pot exista mucus, de sange sau puroi. Pacientul poate pastra care doresc sa mearga si sa gaseasca nu este nimic pentru a trece.
Oboseala - pacientii cu boli Crohns pot sa se simta, uneori, extrem de obosit. Febra De asemenea, este posibil in timpul oboseala.
Apetitului alimentar modificat - in general, persoanele cu boli Crohns au perioade cand apetitul lor este foarte scazuta.
Scadere in greutate - acest lucru este comun, mai ales atunci cand pacientul prezinta pierderea poftei de mancare.
Anemia - in cazul in care pacientul este pierde sange exista un risc de anemie.
Sangerare rectala si a fisurilor anale - atunci cand pielea devine anusului cracked nu va fi fisurilor anale. Acestea pot deveni dureroase si pot sangera. Aceste simptome sunt, de asemenea, posibile: artrita uveita (inflamatie a ochiului) eruptii cutanate inflamatia ficatului Cum este diagnosticata boala Crohns? Un medic va verifica prin lista de semne si simptome. Nu poate fi, de asemenea, unele semne fizice - in cazul in buclele de intestinelor inflamate sunt lipite impreuna un nod poate fi simtita in abdomen.
Urmatoarele teste pot ajuta in diagnosticul: teste de scaun.
Analizele de sange
Biopsie.
Sigmoidoscopie - un scurt, telescop flexibil (sigmoidoscope) este folosit pentru a investiga intestinului inferior.
Colonoscopie - un lung, telescop flexibil (colonoscope) este folosit pentru a investiga colon.
Endoscopie - acest lucru poate fi utilizat in cazul in care pacientul are simptome, in partea de sus a / intestinal sale. Un lung, subtire, telescop flexibil (endoscop), se duce in jos, prin esofag in stomac.
Barium Enema X-ray - acest lucru presupune plasarea unui lichid care contine de bariu (o substanta care apare pe raze X) in intestinului prin intermediul rect. Poze cu raze X-a abdomenului, apoi arata in interiorul a intestinului mai clar. De bariu apare alb pe raze X.
Bariu masa X-ray - pentru intestinului subtire o masa de bariu va fi utilizat - pacientul va bea bariu, o solutie care chalky straturi mucoasei intestinului subtire, inainte de razele X sunt luate. Bariu apare de culoare alba pe raze X. Medicul poate vedea apoi care o parte din intestin este afectat.
CT scaneaza - raze X sunt folosite pentru a face o imagine 3-dimensionale ale intestinului. Puterea moleculara imagistica din PET / CT este nepretuita in noninvasively de monitorizare a bolii Crohns, un studiu a raportat. Nici unul din aceste teste necesita o anestezie generala, si sunt, in general, efectuate in afara procedurilor de pacient - pacientul nu are nevoie sa stea in spital peste noapte. Care este tratamentul pentru boala Crohns? Tratamentul poate implica medicatie, chirurgie, si / sau suplimente nutritionale. Medici Scopul este de a controla inflamatie, sa corecteze problemele nutritionale, precum si ameliorarea simptomelor. Nu exista nici un tratament pentru boala de curent Crohns, desi exista tratamente care pot ajuta de control al bolii, prin reducerea numarului de ori intr-un pacientul prezinta recurente.
Crohns tratamentul bolii depinde de:
In cazul in care inflamatia este (locatie) severitatea bolii Complicatiile raspunsul pacientilor la tratament anterior pentru recurente simptome Unii pacienti pot avea perioade lungi de timp, fara nici un si...

Tratamentul nu poate fi necesara pentru hepatita autoimuna fara simptome

Tratamentul nu poate fi necesara pentru hepatita autoimuna fara simptome Nu este mai putin frecvente la pacientii cu hepatita autoimuna (AIH), o boala in care pacientii cu propriile atacurile sistemului imunitar ficat, a nu avea nici un simptom. Astfel de cazuri sunt diagnosticate mai frecvent din cauza practicii crescut de administrare a enzimelor hepatice de rutina si teste de anticorpi. Indiferent daca sunt sau nu pentru a trata AIH asimptomatica ramane neclar - tratamentul cu imunosupresoare potential ar putea incetini evolutia bolii, dar implica efecte secundare, care sunt, uneori, toxice.
In scopul de a determina daca tratamentul cu imunosupresoare este indicata atunci cand nu exista simptome sunt prezente, cercetatori condus de Iordania J. Feld, MD al Departamentului de Medicina si Patologie de la Universitatea de sanatate Reteaua de la Universitatea din Toronto, fata de cursul natural al AIH asimptomatice cu AIH simptomatic.
Rezultatele studiului apar in iulie 2005, emisiunea de Hepatologie, Jurnalul Oficial al Asociatiei Americane pentru Studiul Ficatului Boli (AASLD), publicat de John Wiley & Sons, Inc hepatologie este disponibila online, prin intermediul Wiley Interscience la Interscience. wiley.com / jurnal / Hepatology.
Studiul a inclus 124 de pacienti diagnosticati cu AIH la Toronto de Vest Spitalul Clinic de ficat intre 1970 si 2002 - 31 din care au fost asimptomatice. Cercetatorii revizuit pacientii inregistrarile clinice la documentul de prezenta sau absenta simptomelor. Pacientii au fost considerate asimptomatice, in cazul in care acestea au fost libere de orice simptome, chiar si cele non-specifice, cum ar fi oboseala sau dureri abdominale. Tratament imunosupresor a fost recomandat pentru toti pacientii simptomatici, in timp ce pacientii asimptomatici nu au fost tratate, cu exceptia cazului in tratamentul ar fi fost deja initiate. Pacientii care au dezvoltat simptome in timpul perioadei de studiu s-au inceput la tratament imunosupresor. In cazul in care acestea au ramas in remisie ti...

Entomolog USM desemnat pentru a se descurca boala misterioasa tropicale, Buruli boala ulcer

Entomolog USM desemnat pentru a se descurca boala misterioasa tropicale, Buruli boala ulcer O boala de piele tropicale poreclit in gat care vindeca in zadar wreaks atat fizice, cat si sociale Mayhem - mai ales pe copii - inca de transmisie sa este un mister, un un cercetator USM si de cercetare recenta sa sper asocia pentru a rezolva.
Richard Merritt, presedinte al statului Michigan Universitatea de Departamentul de Entomologie, si Eric Benbow, acum la DePauw Universitatea din Indiana...

Predictori de boala Comportamentul Schimbare in boala Crohn

Predictori de boala Comportamentul Schimbare in boala Crohn Folosind sistemul de clasificare Viena, a fost prezentat in clinica pe baza de cohortele ca nu poate fi o schimbare semnificativa in comportamentul boala-a lungul timpului, in timp ce boala locatie ramane relativ stabil. Factorii clinici si de mediu, precum si terapie medicala ar putea fi relevante in estimarea boala schimbare de comportament la pacientii cu CD-ul. In studiile anterioare, varsta t...

Agent patogen aceasta boala cauze in Vaci de asemenea, asociate cu boala Crohn - Cercetare nevoie urgenta de a evalua riscurile potentiale pentru oameni

Agent patogen aceasta boala cauze in Vaci de asemenea, asociate cu boala Crohn - Cercetare nevoie urgenta de a evalua riscurile potentiale pentru oameni Persoanele cu boala Crohns (CD) sunt de sapte ori mai multe sanse de a avea in tesuturi intestinele lor, bacterie care provoaca o boala ale tractului digestiv-numita boala la bovine Johnes. Rolul aceasta bacterie poate sau nu poate juca in producerea CD-ul este o prioritate de top de cercetare, potrivit unui nou raport, lansat de catre Academia Americana de Microbiologie. Rapoartele subliniaza ca ...

Baxter si boala Alzheimer Cooperativa de Grupul de Studiu de a exercita o faza III de studiu ale Gammagard lichid la pacientii cu boala Alzheimer

Baxter si boala Alzheimer Cooperativa de Grupul de Studiu de a exercita o faza III de studiu ale Gammagard lichid la pacientii cu boala Alzheimer Baxter International Inc (NYSE: BAX) si a bolii Alzheimer Cooperativa de studiu (ADCS), grupul a anuntat astazi decizia de a continua un multi-centru american de faza III, studiu de evaluare a rolului Gammagard lichid [imunitar Globulin intravenoase (Omului)] (IGIV), o imunoglobuline intravenos pregatirea, pentru tratamentul pacientilor cu usoara pana la moderata a bolii Alzheimer. GAMMAGARD lichi...

Datele limitate Sugereaza de asociere posibila intre Agent Orange de expunere si boala cardiaca ischemica si boala Parkinson In Vietnam Veterans

Datele limitate Sugereaza de asociere posibila intre Agent Orange de expunere si boala cardiaca ischemica si boala Parkinson In Vietnam Veterans Un nou raport de la Institutul de Medicina gaseste sugestive, dar dovezi limitate ca expunerea la Agent Orange si alte erbicide, utilizate in timpul Razboiului din Vietnam este asociata cu un risc crescut de a dezvolta boala cardiaca ischemica si Parkinsons boala pentru veterani din Vietnam. Raportul este cea mai recenta dintr-o serie congressionally mandatat de catre OIM ca, la fiecare doi ani co...

Mystery boala la ingrijire medicala la domiciliu este de boala lui legionar, sustine victima 17-lea

Mystery boala la ingrijire medicala la domiciliu este de boala lui legionar, sustine victima 17-lea Un oficial de sanatate din Toronto a anuntat ca o alta persoana a murit la Oaks Seven Nursing Home de boala legionari. Cand a inceput rezidenti Notiuni de profesionistii din sanatate au fost la o pierdere a explica ceea ce a fost infectarea ei.
Un oficial de sanatate a declarat focar afecteaza doar cei care traiesc si lucreaza in azil - a spus el nu exista nici un pericol pentru oamenii care lo...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.