Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Boala sarutului la copii


Ce este boala Crohn? Ce Cauzele boala Crohn?

Ce este boala Crohn? Ce Cauzele boala Crohn?
Boala Crohns este o conditie in curs de desfasurare care cauzeaza inflamatie a tractului digestiv, sau GI (gastro-intestinale) ale tractului (intestin). Boala Crohns poate fi, de asemenea, numit ileitis sau enterita. Crohns boala poate afecta orice parte a intestinului, de la gura tot drumul pana la anus. In majoritatea cazurilor, partea de jos a intestinului subtire - ileon - este afectat. Pacientii cu boala Crohns pot simti durere; conditie face intestine gol frecvent, ducand la diaree.
In Marea Britanie, aproximativ 1 din 1500 de oameni au boala Crohns, in conformitate cu National Health Service (NHS), (un alt studiu, spune de 1 la 800). Este putin mai raspandita in randul femeilor decat barbatilor potrivit unor surse din Regatul Unit (NHS), in timp ce surse de Stat al SUA, pe care le afecteaza in mod egal la ambele sexe (NIH). Cu toate ca boala Crohns de obicei incepe cu varste cuprinse intre 15 - 40, se poate incepe la orice varsta.
Ca simptome ale bolii Crohns sunt similare cu alte boli, cum ar fi IBS (sindrom de colon iritabil) si colita ulcerativa, acesta poate fi dificil de diagnosticat initial. In timp ce colita ulcerativa inflamatia si ulceratii in stratul de sus a mucoasei intestinului gros, toate straturile a intestinului poate fi inflamate si cu ulcere in Crohns bolii. Crohns pacientii cu boala intestinala poate avea sectiuni sanatos normale in intre partile componente ale bolnave.
Aproximativ o cincime din totalul persoanelor cu boala Crohns au o ruda apropiata cu unele tip de boli inflamatorii intestinale. Oamenii de origine evreiasca au o sansa mai mare de a dezvolta boala Crohns. Vedeti Crohns noastre Bolilor News Channel Care sunt cauzele bolii Crohns? Expertii nu sunt complet sigur, cu toate ca nu exista mai multe teorii. Din pacate, nici una dintre aceste teorii a fost inca dovedit stiintific. Majoritatea expertilor sunt de acord ca sistemul imunitar al persoanelor cu boli Crohns reactioneaza anormal - se trateaza bacteriile bune, produse alimentare, precum si alte substante care sunt bune pentru noi, ca strain de substante nedorite. Cu alte cuvinte, sistemul imunitar: Atacuri de alimente si substante benefice in timpul atacului de celule albe din sange construi pana in mucoasa intestinala acumularea de celule albe din sange, in mucoasa intestinala declanseaza inflamatia inflamatia duce la ulceratii si a prejudiciului a intestinului Cu toate acestea , nu suntem siguri daca sistemul imunitar este anormal cauza sau urmare a unei boli Crohns. Cu alte cuvinte, nu boala Crohns provoca un raspuns anormal al sistemului imunitar, sau nu un raspuns anormal al sistemului imunitar provoca o boala Crohns?
Studiile indica faptul ca inflamatia vazut in intestine de pacientii cu boala Crohns este legata de mai multi factori: gene de pacienti (un studiu a identificat o gena) pacienti sistemul imunitar insusi mediul fel, o boala Crohns organism de pacienti reactioneaza la antigene poate provoca inflamatie, sau antigenele ele insele pot fi cauza. Antigeni sunt substante atacuri nostru a sistemului imunitar - substantele straine. Multi experti considera ca TNF (anti-tumora factor de necroza), o proteina sistemul nostru imunitar produce, poate fi un posibil veninos pentru inflamatii legate de boala Crohns.
Potrivit National Health Service (NHS), Marea Britanie, aproximativ 10% din pacientii cu boala Crohns au o ruda cu aceeasi conditie.
Unii experti cred ca o bacterie sau un virus poate fi un factor care provoaca boala Crohns sa apara. De E. coli Bacteriile legat de Crohns bolii.
Un procent mai mare de fumatori si / sau de femei care folosesc pilule contraceptive orale combinate dezvolta boala Crohns, in comparatie cu nefumatorii si / sau la femeile care nu folosesc pilule contraceptive orale combinate. Fumatul Influente Crohns Bolilor - Efect vazut pe locatie, severitatea bolii la nivelul tractului gastro-intestinale Care sunt simptomele bolii Crohns? Simptomele bolii Crohns vor varia de multe ori in functie de care parte a intestinului este afectat. In cazul in care peretele din partea afectata a intestinului este inflamate, pacientul poate sa intalniti urmatoarele simptome: Durerea - nivelul de durere variaza in functie de pacient, precum si in cazul in care inflamatia este in intestin. Cel mai frecvent, durerea vor fi resimtite la cea mai mica-partea dreapta a abdomenului, pentru ca majoritatea inflamatii sunt localizati in ileon (capatul inferior al intestinului subtire).
Ulceratii la nivelul intestinului - ulcere sunt domenii prime in intestine care pot sa sangereze. In cazul in care ei a face sangera pacientul ar putea sa observati sange in / scaune sale.
Ulcere la nivelul gurii - ulcere la nivelul gurii sunt de obicei cu experienta de catre persoanele cu boala Crohns.
Diareea - poate fi usoara pana la foarte severe. Uneori pot exista mucus, de sange sau puroi. Pacientul poate pastra care doresc sa mearga si sa gaseasca nu este nimic pentru a trece.
Oboseala - pacientii cu boli Crohns pot sa se simta, uneori, extrem de obosit. Febra De asemenea, este posibil in timpul oboseala.
Apetitului alimentar modificat - in general, persoanele cu boli Crohns au perioade cand apetitul lor este foarte scazuta.
Scadere in greutate - acest lucru este comun, mai ales atunci cand pacientul prezinta pierderea poftei de mancare.
Anemia - in cazul in care pacientul este pierde sange exista un risc de anemie.
Sangerare rectala si a fisurilor anale - atunci cand pielea devine anusului cracked nu va fi fisurilor anale. Acestea pot deveni dureroase si pot sangera. Aceste simptome sunt, de asemenea, posibile: artrita uveita (inflamatie a ochiului) eruptii cutanate inflamatia ficatului Cum este diagnosticata boala Crohns? Un medic va verifica prin lista de semne si simptome. Nu poate fi, de asemenea, unele semne fizice - in cazul in buclele de intestinelor inflamate sunt lipite impreuna un nod poate fi simtita in abdomen.
Urmatoarele teste pot ajuta in diagnosticul: teste de scaun.
Analizele de sange
Biopsie.
Sigmoidoscopie - un scurt, telescop flexibil (sigmoidoscope) este folosit pentru a investiga intestinului inferior.
Colonoscopie - un lung, telescop flexibil (colonoscope) este folosit pentru a investiga colon.
Endoscopie - acest lucru poate fi utilizat in cazul in care pacientul are simptome, in partea de sus a / intestinal sale. Un lung, subtire, telescop flexibil (endoscop), se duce in jos, prin esofag in stomac.
Barium Enema X-ray - acest lucru presupune plasarea unui lichid care contine de bariu (o substanta care apare pe raze X) in intestinului prin intermediul rect. Poze cu raze X-a abdomenului, apoi arata in interiorul a intestinului mai clar. De bariu apare alb pe raze X.
Bariu masa X-ray - pentru intestinului subtire o masa de bariu va fi utilizat - pacientul va bea bariu, o solutie care chalky straturi mucoasei intestinului subtire, inainte de razele X sunt luate. Bariu apare de culoare alba pe raze X. Medicul poate vedea apoi care o parte din intestin este afectat.
CT scaneaza - raze X sunt folosite pentru a face o imagine 3-dimensionale ale intestinului. Puterea moleculara imagistica din PET / CT este nepretuita in noninvasively de monitorizare a bolii Crohns, un studiu a raportat. Nici unul din aceste teste necesita o anestezie generala, si sunt, in general, efectuate in afara procedurilor de pacient - pacientul nu are nevoie sa stea in spital peste noapte. Care este tratamentul pentru boala Crohns? Tratamentul poate implica medicatie, chirurgie, si / sau suplimente nutritionale. Medici Scopul este de a controla inflamatie, sa corecteze problemele nutritionale, precum si ameliorarea simptomelor. Nu exista nici un tratament pentru boala de curent Crohns, desi exista tratamente care pot ajuta de control al bolii, prin reducerea numarului de ori intr-un pacientul prezinta recurente.
Crohns tratamentul bolii depinde de:
In cazul in care inflamatia este (locatie) severitatea bolii Complicatiile raspunsul pacientilor la tratament anterior pentru recurente simptome Unii pacienti pot avea perioade lungi de timp, fara nici un si...

Medicii "Testele cele mai multe ori Miss arteriala mare a tensiunii arteriale la copii cu boala renala

Medicii "Testele cele mai multe ori Miss arteriala mare a tensiunii arteriale la copii cu boala renala Multi copii cu boala renala cronica (CKD), care arata citirile arteriala normala de presiune la medicii de birou au hipertensiune arteriala, cand sunt testate la domiciliu, potrivit unui studiu care apare intr-o chestiune viitoare a Oficial al Societatii Americane Nefrologie (JASN). Rezultatele indica faptul ca multi copii CKD nu sunt tratate corespunzator pentru hipertensiune arteriala, care pune-le la risc major de a dezvolta boli de inima.
Hipertensiune arteriala creste riscul de a dezvolta o inima extinsa, sau hipertrofie ventriculara stanga (LVH), care frecvent duce la boli de inima progresiva. Copiii cu CKD care au hipertensiune arteriala de multe ori dezvolte LVH, dar multi copii cu CKD care au o presiune normala sange atunci cand luate in medicii de birou, de asemenea, dezvoltarea conditie. Mark Mitsnefes, MD (Cincinnati Childrens Hospital Medical Center), si colegii sai au intrebat daca acesti copii au de fapt, tensiune arteriala crescuta nu a fost detectat in clinica.
Cercetatorii au analizat informatiile de la aproximativ 200 de copii in renala cronica bolii la copii (CKiD) de studii, un studiu prospectiv observational de copii cu usoare pana la moderate CKD. Copiii au fost rugati sa poarte dispozitive care colecteaza lecturi a tensiunii arteriale periodic, pe parcursul a doua zi si de noapte. Dr. Mitsnefes si echipa sa constatat ca, de monitorizare a presiunii arteriale, in acest fel, a aratat ca o treime din copii cu CKD care au avut lecturi arteriala normala a tensiunii arteriale la medicii de biroul de fapt, a avut tensiune arteriala crescuta (numite mascat hipertensiune). Unii dintre acesti copii nu au fost de a lua orice medicament a tensiunii arteriale, ceea ce inseamna ca a avut hipertensiune arteriala nerecunoscut, in timp ce unii au fost tratati cu doze mici de medicamente antihipertensive, ceea ce inseamna ca a avut hipertensiune arteriala undertreated. Mai important, copiii cu hipertensiune arteriala mascate au fost de patru ori mai susceptibile de a avea LVH ca si copii cu tensiune arteriala normala.
Aceste rezultate de sprijin in cazul testelor cardiace precoce si in curs de desfasurare lecturi a tensiunii arteriale in afara clinica ca parte a tratamentului standard la ecran pentru LVH si hipertensiunea la copii cu CKD usoara pana la mod...

Replagal: In primul rand Terapie Pentru a oferi New Hope pentru copii cu boala Fabry

Replagal: In primul rand Terapie Pentru a oferi New Hope pentru copii cu boala Fabry Agentia Europeana a Medicamentului (EMEA) a anuntat o modificare de licenta pentru REPLAGAL (agalsidase alfa) pentru a include copiii cu boala Fabry de la sapte ani. Acest lucru face ca alfa agalsidase terapie primul si singurul substitutie enzimatica (ERT) a aprobat pentru utilizare in acest grup de varsta, aducand o noua speranta pentru acesti copii si familiile lor.
Decizia de acordare a lic...

Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate

Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate Multe s-au schimbat in peisajul a copiilor de servicii din anul precedent Salvgardarea copii raport in 2005. Ca urmare a imbunatatit aranjamente salvgardarea, majoritatea copiilor acum se simt in siguranta in casele lor si comunitati, precum si li se administreaza calitatea asistentei medicale si de sprijin de care au nevoie.
Dar unii copii si tineri, nu sunt inca destul de bine deservite de se...

FDA Granturi Prioritatea revizuirea Remicade (r) pentru copii cu boala Crohn

FDA Granturi Prioritatea revizuirea Remicade (r) pentru copii cu boala Crohn Centocor, Inc a anuntat astazi ca Serviciul de Biologics Licenta Application (sBLA) pentru Remicade ® (R) (infliximab) pentru tratamentul bolii pediatrice Crohns a fost acceptata si desemnate pentru Prioritatea Revizuirea de catre US Food and Drug Administration (FDA). Centocor este care solicita aprobarea pentru tratamentul moderata pana la severa boala activa pediatrica Crohns la pacientii care...

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri Raportul de copii de somn (CRSP), un auto-noua masura de raportul de copii modele de somn, igiena somnului, precum si tulburari de somn pentru scolara in varsta de copii, poate fi o auto de incredere si valide masura raportul de somn, igiena somnului, si tulburari de somn la copii cu opt pana la 12 ani, potrivit unui cercetare abstract, prezentate la SLEEP 2008, a 22-a Reuniune Anuala a Profession...

Entomolog USM desemnat pentru a se descurca boala misterioasa tropicale, Buruli boala ulcer

Entomolog USM desemnat pentru a se descurca boala misterioasa tropicale, Buruli boala ulcer O boala de piele tropicale poreclit in gat care vindeca in zadar wreaks atat fizice, cat si sociale Mayhem - mai ales pe copii - inca de transmisie sa este un mister, un un cercetator USM si de cercetare recenta sa sper asocia pentru a rezolva.
Richard Merritt, presedinte al statului Michigan Universitatea de Departamentul de Entomologie, si Eric Benbow, acum la DePauw Universitatea din Indiana...

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria Conditii pentru copii irakieni afectate de violenta si de deplasare au ajuns la un punct critic, UNICEF, a declarat astazi. Copii organizatie cere 42 milioane dolari pentru a oferi ajutor in urmatoarele sase luni pentru copii in Irak, precum si cei care au fugit impreuna cu familiile lor catre tarile vecine Iordania si Siria.
Vezi Raportul complet: nevoile imediate de copii irakieni in Irak si ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.