Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Boli de dinti


Are chimica dinti reduce riscul bolilor de inima?

Are chimica dinti reduce riscul bolilor de inima?
O Indiana University Scoala de cercetator Stomatologie va analiza daca dentara pacientii a caror dinti sunt curatate periodic pot fi achizitie mult mai mult decat un zambet spumant alb: ele pot fi, de asemenea, reduce sansele lor de a dezvolta boli de inima.
Conduce o echipa de cercetatori de la scoli IUS de stomatologie si medicina, Dr. Michael Kowolik va utiliza o bursa de 1.3 milioane dolari de la National Institutes of Health de a studia acumulare de placa dentara ca un factor de risc pentru boli de inima.
Cercetare Kowoliks vine intr-un moment infectii cronice in organism, se afla sub ancheta in crestere pentru rolul pe care il poate juca in dezvoltarea unui numar de probleme de sanatate, inclusiv boli de inima.
Acum trei ani, Kowolik publicat un studiu care arata ca acumularea de placa pe dinti, ceea ce duce la gingivita, produce un raspuns sistemic de la linia de bodys principale de aparare la infectii: de celule albe din sange.
Daca aveti o infectie oriunde in organism, aceste celule veni turnarea din maduva osoasa dumneavoastra de a va apara, Kowolik spus. Am avut o idee ca, daca am voie sa se acumuleze placa pe dinti, celulele albe din sange ar raspunde. Lo si iata, au facut, si putem prezenta masura.
Nou studiu, implicand 140 de voluntari zona Indianapolis, considera ca ideea un pas mai departe. Jumatate din voluntari care vor fi recrutati pentru cercetare vor fi africane americani, marcand prima data, in masura in care se stie, ca afro-americani vor fi incluse intr-un astfel de studiu.
Cardiologi au cunoscut de 20 de ani ca unul dintre factorii de risc principal pentru un atac de cord este un numar ridicat de celule albe din sange, Kowolik a spus. Vom studia daca permite placa de a acumula este suficienta pentru a creste numarul de celule albe din sange la punctul in care ar deveni un factor de risc pentru inima
boala. In plus fata de studierea numar de celule albe din sange, echipa de cercetare, de asemenea, va cauta alte bine stabilite, markeri inflamatorii care se stie ca apar la persoanele care au infectii cronice si, de asemenea, ar putea fi legate de riscul bolilor de inima.
Nu au fost vorba despre oameni cu boala avansata parodontale, Kowolik a spus. Vorbeau despre oameni sanatosi, care pur si simplu neglijare igiena orala.
Notiunea ca ceea ce se intampla in gura, probabil, afecteaza restul isnt nou organism, Kowolik a spus.
La inceputul anilor 1900, unii medici de bine informati harangued stomatologi pentru faptul ca acestea s-au concentrat pe repararea cosmetice de guri si mult mai putin asupra sanatatii populatiei, a spus el.
In anii 1960, dentare cercetatori stiintific ca placii dentare provoaca inflamarea pe cale orala, in mod specific gingivita, stabilirea etapa pentru studii de mai ...

Presedintia franceza a UE Profita Lupta impotriva bolii Alzheimer O prioritate

Presedintia franceza a UE Profita Lupta impotriva bolii Alzheimer O prioritate La o conferinta de presa comune cu presedintele Comisiei Europene, Barroso, la 2 iulie 2008 evidentiaza prioritatile presedintiei franceze, presedintele francez Nicolas Sarkozy a anuntat angajamentul Presedintiei franceze la dezvoltarea unui plan european Alzheimer. El a subliniat ca presedintia franceza ar fi de lucru cu toti partenerii sai pentru a gasi solutii concrete pentru acest flagel care afecteaza milioane de europeni.
Presedintele Comisiei Europene, Barroso a sustinut initiativa franceza pentru a discuta despre lupta impotriva bolii Alzheimer, cu toate cele 27 de state membre si a dat angajamentul sau de a gasi raspunsuri la zi cu preocuparile zi a europenilor.
Maurice ...

Ortodontie Pentru a reduce riscul bolilor Gum, dinti de dezintegrare si pierderea dinti In timp ce Stimularea Stima de sine

Ortodontie Pentru a reduce riscul bolilor Gum, dinti de dezintegrare si pierderea dinti In timp ce Stimularea Stima de sine Ortodontie sunt deseori necesare pentru a ajuta la imbunatatirea stabilitatii, functia, si de sanatate a unui dinti persoanelor; altfel, multi oameni ar fi expusi unui risc mai mare pentru o boala a gingiilor, cariilor dentare, si pierderea dintilor, din cauza pozitionare necorespunzatoare dinti in gura lor, in conformitate cu o articol in ianuarie 2006 problema AGD Impact, newsmagazine al Academi...

Spalat pe dinti pentru a reduce riscul bolilor de inima

Spalat pe dinti pentru a reduce riscul bolilor de inima Bolilor de inima este principala cauza de deces la nivel mondial. Cu toate acestea, multe persoane cu boli cardiovasculare au nici unul dintre factori de risc comuni, cum ar fi fumatul, obezitatea si a colesterolului ridicat. Acum, cercetatorii au descoperit o noua legatura intre boala de mestecat si o boala de inima care pot ajuta gaseasca modalitati de a salva vieti, oamenii de stiinta auzit (ma...

Biologice Ceas Legarea de crestere pentru dinti Pentru a Alte procese metabolice descoperit de catre NYU dentare profesor

Biologice Ceas Legarea de crestere pentru dinti Pentru a Alte procese metabolice descoperit de catre NYU dentare profesor Acest ceas, sau ritm biologice, controale numeroase functii metabolice si se bazeaza pe ritmul circadian, care este un ciclu de aproximativ 24 de ora, care este important in determinarea de dormit si a modelelor de hranire, regenerarea celulelor, precum si alte procese biologice de la mamifere.
Ritm nou descoperite, cum ar fi ritmul circadian, provine din hipotalamus, o regiune a creierului car...

Efecte de Sanatate Orala pe ansamblu de sanatate

Efecte de Sanatate Orala pe ansamblu de sanatate De sanatate orala nu este important doar pentru aspectul dvs. si sentimentul de a fi bine, dar, de asemenea, starea generala de sanatate. Cavitati si boala de mestecat poate contribui la mai multe conditii de grave, inclusiv boli de inima, diabet, boli ale aparatului respirator, si prematura si copii greutatea redusa. Carii netratate, pot fi, de asemenea, dureroase si ar duce la infectii grave.

Amintindu-si cat de departe de asistenta medicala au Veniti de pe vremea lui George Washington

Amintindu-si cat de departe de asistenta medicala au Veniti de pe vremea lui George Washington Urmator a fost scris de Daniel J. Glunk, MD, presedinte al Consiliului de Administratie de la medical Pennsylvania Society. Dr. Glunk este, de asemenea, un specialist care practica medicina interna de la Williamsport, Pa Aceasta este o poveste doua planificate intr-o serie de articole care ia o privire la istoria si progresul medicinii, prin viata de cifre istorice. In decembrie 2005, dr. Glunk po...

Legatura dintre sanatate generala si orale de sanatate

Legatura dintre sanatate generala si orale de sanatate Australian Dental Association ramura victoriana (ADAVB) este indemnand publicul australian sa acorde o atentie mai mult pentru sanatatea lor orale atunci cand vizita la dentist.
Dr Suzanne Hanlin, presedinte de ADAVB, spune, australienii ar trebui sa fie cresterea toate problemele lor pe cale orala de sanatate, nu doar cele legate de dinti, cu dentist lor. De sanatate orala este parte a starii ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.