Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Boli de piele ciuperca


Genome secventa de ciuperca Responsabil pentru matreata, cutanate Tulburari Finalizat

Genome secventa de ciuperca Responsabil pentru matreata, cutanate Tulburari Finalizat
Oamenii de stiinta de la P & G Beauty a anuntat ca au succes esalonate in genomul complet pentru Malassezia globosa (M. globosa), o ciuperca, natural responsabil pentru debutul de matreata si afectiuni cutanate alte la om. Rezultatele secventiere genomului sunt publicate in editia on-line a Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS). Matreata si a dermatitei seboreice afecta mai mult de 50 la suta din populatia umana. In ciuda rolului Malassezia in aceste comune si alte boli de piele, inclusiv eczema, dermatita atopica si psoriazisul, a fost putin cunoscute despre ciuperca la nivel molecular pana in acest studiu. In plus, de intelegere a Malassezias genetice make-up pot ajuta oamenii de stiinta reevaluam parametrii care au fost folosite pentru a clasifica istoric organisme fungice.
M. globosa, care este printre cele mai mici din suita liber-organisme vii fungice, este compusa din doar aproximativ 4285 gene - perechi de aproximativ 300 de ori mai putine decat de baza se regasesc in genomului uman. O ciuperca comune care traieste pe piele de om, M. globosa se hraneste din grasi lipidelor externe. Oamenii de sebum secreta in mod natural si a altor lipide pe scalp, crearea unui mediu de prim pentru globosa M. sa prospere. Umana medie, poate gazdui pana la 10 milioane de globosa M.. Simptomele dermatitei matreata si seboreice apar atunci cand trei factori veni impreuna: susceptibilitate genetica pentru o reactie inflamatorie, prezenta de sebum pe scalp si prezenta globosa M..
Un secventiere completa genomica a genomului Malassezia deschide oportunitati enorme pentru cercetatori sa inteleaga interactiunile de ciuperci si de om, a declarat Thomas Dawson, doctor, un om de stiinta de la P & G Beauty si autorul principal al studiului PNAS. Sau uimitor faptul ca intelegerea genetice make-up dintr-un organism microscopic poate avea implicatii larga, de la sanatatii umane, stiinte agricole.
Implicatii de cercetare si tratament
Familia de specii de Malassezia afecteaza o gama larga de probleme de sanatate umana. In timp ce M. globosa este in legatura cu o serie de conditii de iritante, alte tipuri de Malassezia s-au dovedit a fi in pericol in special la persoanele cu timpurie si compromise sistemul imunitar, inclusiv sugarilor si cei care sufera de boli autoimune. Aceasta familie ciuperca, de asemenea, joaca un rol important in piele si alergii respiratorii.
Dincolo de sanatatea umana, aceste descoperiri au implicatii in domeniul agricol. Globosa M. De asemenea, este foarte strans legata de plante mai multe comune de ciuperci patogene care cauzeaza boala pe porumb, grau, si alte culturi importanta sursa de alimentare. Studii comparative genomica sunt acum in curs de desfasurare, care ar putea duce la noi strategii pentru gestionarea acestor boli legate de cultura.
Ceea ce a inceput ca un efort de a debloca mecanismul din spatele matretii-a deschis usile stiintifice pentru dezvoltarea si consolidarea tratamente pentru Malassezia matreata si multe altele legate de conditii, a declarat James Schwartz, Ph.D. si Research Fellow la P & G Beauty. Aceste progrese au fost posibile printr-o colaborare intre mai multe institutii si experti subiect, si au fost incantati ca rezultatele noastre pot beneficia de mai multe discipline si specialitati.
Malassezia este un inculpat in conditii de usoara pana la severa, dar aproape nimic nu a fost inteleasa la nivel molecular inainte de aceasta cercetare. Secventierea genetica a globosa M. si-a extins gama de obiective de tratament potential de la cateva caracteristici de observatie in prezent mai mult de 4.000 de obiective moleculare.
Stiinta din spatele Sequencing
Secventier...

Skin Bolilor comune printre Farmworkers hispanic in Carolina de Nord, Cercetarile arata

Skin Bolilor comune printre Farmworkers hispanic in Carolina de Nord, Cercetarile arata Wake Forest Universitatea de Medicina studii de farmworkers hispanic in Carolina de Nord a constatat ca mai mult de trei din patru muncitori au avut boala de piele si ca lucratorii nevoie de mai multe informatii despre cum se pot preveni boli ale pielii comuna, precum si a bolilor potential mortale, cum ar fi cancerul de piele.
Putine studii au evaluat boala de piele, in farmworkers migranti. Intr-unul dintre studiile Wake Forest, 59 farmworkers de la Nash si Johnston de judete au fost examinate de un dermatolog, cu scopul de a estimarea prevalentei si predictori de boli de piele. Rezultatele sunt raportate in problema mai a Journal of agricole Securitate si Sanatate.
Un al doilea studiu, care a implicat in interviuri detaliate cu 30 de farmworkers din intreaga de stat, a fost conceput pentru a determina convingerile lucratorilor si perceptii despre boli de piele la locul de munca. Rezultatele sunt raportate in problema aprilie a American Journal of Industrial Medicine.
Farmworkers sunt deosebit de vulnerabile la bolile de piele si au cea mai mare incidenta de afectiuni cutanate de orice industrie, a spus Thomas Arcury, Ph.D., profesor de medicina de familie de la Wake Forest Universitatea de Medicina si cercetator de plumb. Acesti lucratori reprezinta o populatie deservite de vedere medical, care este la risc pentru problemele de sanatate, atat de mediu si de la locul de munca, precum si problemele de sanatate asociate cu saracia.
Farmworkers Se estimeaza ca 4.2 milioane de sezon si de migranti si familiilor lor locuiesc in Statele Unite. Cele mai multe farmworkers sunt hispanici, cu o majoritate fiind din Mexic. Din cauza barierelor de limba - 44 la suta indica faptul ca nu vorbesc limba engleza - ei au acces limitat la educatie pentru sanatate sau avertismente de siguranta.
In studiu care a implicat examenele de piele de 59 de muncitori, toate cele cinci lucratorii de sex feminin au avut boli de piele, in timp ce 78 la suta din cele 54 de barbati facut-o. Studiul a fost realizat in timpul sezonului de crestere 2004. Pentru barbati, diagnostice cele mai frecvente au fost ciuperca de unghii, ciuperca piciorului si acnee. Printre femei, diagnostice sunt incluse excesiv de piele uscata, ciuperca piciorului si acnee.
In timp ce acestea nu pot fi un rezultat direct al farmwork, este posibil un rezultat de resurse si mediul de viata, a spus Arcury.
El a explicat faptul ca lucratorii de multe ori trebuie sa partajeze facilitatile de dus si, adesea, au acces limitat la spalare facilitati si la magazine pentru detergenti.
Rezultatele sugereaza ca serviciile pentru a ...

New Topical Terapie in siguranta Treats de unghii ciuperca Fara a efectelor sistemice ale Side

New Topical Terapie in siguranta Treats de unghii ciuperca Fara a efectelor sistemice ale Side O lotiune nou de actualitate care penetreaza pielea profund suficient pentru a-tinta si de eliminare a infectiilor cutanate grave, dar fara a fi absorbit sistemic, a aratat un grad ridicat de siguranta si a tolerabilitatii la pacientii cu onychomycosis, sau ciuperca toenail, un nou studiu a aratat.
Rezultatele etapei 1 studiu clinic sunt importante pentru domeniile de dermatologie si boli infec...

Ce este matretii? Care este cauza matretii?

Ce este matretii? Care este cauza matretii? Matreata afecteaza pielea capului si cauzele fulgi de piele pentru a aparea - este o conditie comuna. Celulele pielii noastre sunt de reinnoire pentru totdeauna ei insisi. In cazul in care celulele pielii la nivelul scalpului noastre sunt reinnoite cele vechi sunt impinse la suprafata si in afara scalpului. Pentru o persoana cu matreata de reinnoire este mai rapid, ceea ce inseamna moarte ale piel...

"Feet Treats" Asta nu mai mult decat bine noxelor

"Feet Treats" Asta nu mai mult decat bine noxelor Vara este in sfarsit aici, si ca mijloacele de timp sa de a scoate in evidenta cele de picioare. Dar, inainte de a te dus de val incercarea de a obtine ca pedichiura, cadea cele bataturi sau a alerga descult prin parc, la un picnic, Tracey Vlahovic, DPM, profesor asociat de medicina podiatric si ortopedie, la Templul Universitys Scoala de Medicina Podiatric, spera sa inlature unele mituri comune c...

Pasari si excrementele acestora poate transporta Peste 60 de Boli

Pasari si excrementele acestora poate transporta Peste 60 de Boli Din pacate, acolo mai mult de gripa aviara doar pentru a fi ingrijorat. Exista peste 60 de alte boli care pasarile si excrementele acestora le pot lua. Problema este deosebit de ingrijoratoare in zonele rezidentiale, cat mai multe dintre ele sunt propagat in aer si pot fi transferate la oameni, doar prin a fi in jurul excremente.
Ferme de pui poate fi destul de usor garantate. Cu o combinatie d...

Ce este un cui fungice de infectare? Ce Cauzele de unghii infectii ciuperca?

Ce este un cui fungice de infectare? Ce Cauzele de unghii infectii ciuperca? De asemenea, cunoscut ca onychomycosis si Tinea unguium, Cuie infectii fungice sunt cele mai comune boli ale unghiilor, care constituie aproximativ 50% din anomalii ale unghiilor. Atat unghiile si unghiile sunt susceptibili la infectie, care de obicei se manifesta ca decolorarea si ingrosarea unghiilor si margini prabuseste. Conditia cel mai frecvent apare la unghiile.
Intre sase si opt la suta...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.