Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Boli de plamani simptome


Ce este tuberculoza? Care este cauza tuberculozei?

Ce este tuberculoza? Care este cauza tuberculozei?
Tuberculoza (TB) este o boala infectioasa, care este cauzata de o bacterie numita Mycobacterium tuberculosis. TB in primul rand afecteaza plamanii, dar poate afecta, de asemenea, organelor din sistemul nervos central, sistemul limfatic, sistemul circulator si, printre altele. Boala a fost numit de consum in trecut din cauza modului in care s-ar consuma din interiorul oricine care a devenit infectate. Potrivit Medilexicon `s dictionar medical, tuberculoza este o boala specifica cauzata de infectia cu Mycobacterium tuberculosis, Bacillus tubercul, care poate afecta aproape orice tesut sau organ al corpului, site-ul cel mai frecvent al bolii fiind plamani.
Atunci cand o persoana devine infectate cu tuberculoza, bacteriile din plamani se multiplica si cauza pneumonie, impreuna cu dureri in piept, tuse cu sange, si o tuse prelungita. In plus, ganglionilor limfatici in apropiere de inima si plamanii devin extinse. Asa cum TB incearca sa se raspandeasca si in alte parti ale corpului, este de multe ori intrerupta de bodys sistemul imunitar. Sistemul imunitar forme de tesut cicatricial sau fibroza in jurul bacterii TBC, iar acest lucru ajuta la lupta impotriva infectiilor si impiedica raspandirea bolii in intreg organismul si de catre alte persoane. Daca sistemul de bodys imunitar este incapabil sa lupte impotriva TBC sau in cazul in pauzele de bacterii prin tesutul cicatrice, boala se intoarce la o stare de active cu pneumonie si daune pentru rinichi, oase, precum si meningele ca linia de maduva spinarii si creierul.
TB este, in general, clasificate ca fiind fie latenta sau active. TB latenta se produce atunci cand bacteriile sunt prezente in organism, dar aceasta stare este inactiv si nu prezinta nici un simptom. TB latenta nu este, de asemenea, contagios. TB activa este contagioasa si este conditia ca poate face sa va bolnav cu simptome.
TB este o cauza majora a bolii si moartea in intreaga lume, in special in Africa si Asia. In fiecare an, boala ucide aproape 2 milioane de oameni. Boala este, de asemenea, raspandita in randul persoanelor cu HIV / SIDA. Care sunt cauzele tuberculoza? Tuberculoza este in cele din urma cauzata de Mycobacterium tuberculosis care se intinde de la o persoana la alta prin intermediul particulelor din aer. Acesta nu este garantat, totusi, pe care le va deveni infectate cu TB daca ati inhaleze particule infectate. Unele persoane au puternice sisteme destul de repede imunitar care distruge bacteriile odata ce intra in organism. Altii vor dezvolta infectie latenta TBC si va efectua bacteriile, dar nu va fi contagioasa si nu va prezenta simptome. Iar altii vor deveni imediat de rau si va fi, de asemenea, contagioase. Care sunt simptomele de tuberculoza? Majoritatea persoanelor care devin infectate cu bacterii care produce tuberculoza de fapt, nu, nu prezinta simptome ale bolii. Cu toate acestea, atunci cand simptomele sunt prezente, acestea includ pierderea inexplicabila in greutate, oboseala, oboseala, dispnee, febra, transpiratii nocturne, frisoane, precum si o pierdere a poftei de mancare. Simptomele specifice la plamani includ tuse care dureaza de 3 sau mai multe saptamani, tuse cu sange, dureri in piept, durere si cu respiratie sau tuse. Cum este diagnosticat tuberculoza? Diagnosticul tuberculozei apare, de obicei, dupa o combinatie de piele, de sange, si teste de imagistica.
Testul cele mai comune de diagnosticare este un simplu test de piele numit Mantoux de testare. Testul Mantoux consta dintr-o cantitate mica de derivat proteic purificat (PPD) tuberculina, care este injectat in antebrat. Dupa 48 de la 72 de ore, un medic sau o asistenta medicala cauta o reactie la locul injectarii, un dur, a ridicat scapam de obicei, de culoare rosie indica un test pozitiv pentru TB. Analizele de sange pot fi de asemenea utilizat pentru a determina daca este activa sau TB latenta (inactiv), precum si analize microscopice ale sputei sau culturi pot gasi bacterii TB in sputa.
Toracica raze X si computer tomografie (CT) scaneaza sunt, de asemenea, folosite pentru a diagnostica TBC. In cazul in capcanele sistemului imunitar TBC bacterii si creeaza tesut cicatrice, acest tesut si ganglionii limfatici poate intari ca piatra intr-un proces de calcificare. Acest lucru duce la granuloame (marmura rotunjite-cum ar fi cicatrici), care de multe ori apar pe raze X si scaneaza CT. Cu toate acestea, daca aceste cicatrici nu prezinta nici o dovada de calciu pe un X-ray, ele pot fi dificil sa se distinga de cancer. Cine este tuberculoza? Tuberculoza este raspandit de la o persoana la alta prin picaturi mici de sputa infectate care calatorie prin aer. Daca o persoana infectata tuseste, stranuta, striga, sau scuipa, bacterii pot intra in aer si intra in contact cu oameni neinfectati carora respiratiei bacterii in plamani lor.
Desi oricine se poate infecta cu TB, unii oameni sunt expusi unui risc mai ridicat, cum ar fi: cei care...

Fumatorii indemnat Pentru a avea o Lung Functia de testare British Lung Foundation Survey

Fumatorii indemnat Pentru a avea o Lung Functia de testare British Lung Foundation Survey Aproape trei sferturi (73%) dintre fumatori si ex-fumatori nu au avut un test pulmonar in ciuda functiei de 21% din acest grup se confrunta cu simptomele unei boli pulmonare cronice, in ultimele 12 luni, potrivit unui nou sondaj publicat astazi de Fundatia Lung britanic, inainte de Ziua Mondiala a BPOC.
GFK NOP sondaj de telefon de 403 fumatorilor actuali sau ex, comandat de Lung britanic fundatiei, a constatat ca un numar alarmant nu a cerut GP lor, pentru un test pulmonar functie, in ciuda confrunta cu simptome de o afectiune pulmonara numita cronice pulmonare obstructive bolii.
Din%, 73 din fumatorii care nu a avut un test pulmonare functie, peste o cincime (21%) din fumatori si fumatorii ex intervievate au avut experiencedone sau mai multe din urmatoarele simptome de BPOC: tuse persistenta, dispnee, piept Wheezy, recurente infectii in piept, flegma exces si dureri in piept.
In afara de aceasta, aproape doi din zece (19%) fumatori si fumatorii ex-a spus s-au simtit respiratia de mers pe jos pana un deal usoara si 8% au declarat ca au trebuit sa opreasca pentru a lua o respiratie pentru a tine pasul cu prietenii de mers pe jos de pe plat. Noua chiar respondenti au raportat ca au fost atat de linistit ca au fost in imposibilitatea de a parasi casa lor, dar nu ar fi considerate ca avand un test pulmonar functie.
BPOC este un termen umbrela pentru o serie de conditii, inclusiv emfizem si bronsite cronice si este caracterizata de cicatrici permanente pentru a tesutului pulmonar cea mai mare parte cauzate de fumat. Se estimeaza ca 3,7 milioane de persoane din Marea Britanie au boala, dar numai 900,000 de persoane sunt diagnosticate in prezent. Acest lucru inseamna ca aproape 3 milioane de persoane au conditie, dar dont know it.
GP si radiodifuzor Carol Cooper este sprijinirea britanic Lung Bazele de campanie pentru a incuraja fumatori si ex-fumatori sa ceara GP lor, pentru un test de plamani functie.
Ea a spus ca sprijin britanic Lung, fundatiile Love campania dvs. plamanii cum cred ca este cu adevarat ingrijorator ca fumatorii de multe sau ex-fumatori se confrunta cu simptome precoce a BPOC, cum ar fi o tuse persistenta sau de lipsa de aer, dar havent a vazut GP lor, pentru un test pulmonar functie . Fumatori tuse ca fumatorii atat de multi a pune sus cu este un semn de sanatate. Ei ar trebui sa se verifica, cat mai curand posibil, ca mai devreme acestea sunt diagnosticate si tratate cu atat mai bine.
Dame Helena Shovelton, director executiv al Fundatiei Lung britanic a declarat, Suntem incantati Dr Carol Cooper este sprijinirea Dragostea noastra de campanie, dvs. plamani. Simptome cum ar fi lipsa de aer si o tuse persistenta sunt adesea ignorate de fumatori sau fumatorii ex ca semne de a avea mai in varsta, dar acestea ar putea fi simptome ale BPOC. BPOC este o boala cronica, boli ireversibile, care poate lasa persoanelor fizice in imposibilitatea de a in...

Journal of Clinical Investigation, Cuprins: martie, 2006

Journal of Clinical Investigation, Cuprins: martie, 2006 REDACTORI PICK
Tratamentului cu anticorpi reduce astm la soareci
Ratele de astm sunt in crestere rapida, in special la copii. Cu toate ca astmul este mediata in parte, prin activarea speciale de celule ale sistemului imunitar numite celule Th2, cauzele exacte sunt neclare. Acum, intr-un studiu care apare in numarul din luna martie a Journal of Clinical Investigation, Jörg Kohl si colegii sa...

Studiul arata Legatura dintre Lung Heart Disease & Functia

Studiul arata Legatura dintre Lung Heart Disease & Functia Un nou studiu de la Universitatea Columbia Medical Center cercetatori, a constatat ca inimile capacitatea de a pompa eficient este diminuat in randul persoanelor cu boli pulmonare comune, chiar si la persoanele fara sau cu simptome usoare. Publicat in Jan. 21, 2010 emisiunea de New England Journal of Medicine, cercetarea este primul care arata o legatura puternica intre functiei cardiace si BPOC u...

Ce este Edemul pulmonar? Edemul pulmonar Care este cauza?

Ce este Edemul pulmonar? Edemul pulmonar Care este cauza? Edemul pulmonar (Marea Britanie / Irlanda: edem) este acumulare de lichid in plamani. Acest fluid colecteaza in saci de aer in plamani, ceea ce face dificil de a respira. Aceasta duce la afectarea schimbul de gaze si poate provoca insuficienta respiratorie.
Potrivit Medilexicons medicale dictionar, edem pulmonar este: edem al plamanilor, de obicei, rezultate din stenoza mitrala sau de insuficie...

Task recomanda forta impotriva screening cronice pulmonare obstructive bolilor Utilizarea Spirometrie

Task recomanda forta impotriva screening cronice pulmonare obstructive bolilor Utilizarea Spirometrie Adulti fara simptome de boli pulmonare obstructive cronice (BPOC), nu ar trebui sa fie testati pentru boala folosind spirometrie, in conformitate cu o recomandare de la noi Preventiva NOI SERVICII Task Force. Recomandare si rezumatul de insotire a probelor sunt postate online, in Analele de Medicina Interna. Acesta va aparea in luna aprilie 1, 2008, editie de imprimare al revistei.
BPOC este o ...

New Heart Failure liniile directoare Stresul timpurie Diagnostic si Tratament

New Heart Failure liniile directoare Stresul timpurie Diagnostic si Tratament Diagnosticul precoce si tratamente noi poate ajuta batalie insuficienta cardiaca - o problema tot mai mare nationala, care cauzeaza 1 milion de admitere spital in fiecare an, in functie de noile linii directoare publicat astazi de Colegiul American de Cardiologie (ACC) si American Heart Association (AHA).
Documentul este disponibil de azi de pe site-uri Web ale ACC (http://www.acc.org) si AHA (...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.