Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Boli venerice la barbati poze


Relatia dintre aportul de nutrienti si boli cronice la barbati adulti

Relatia dintre aportul de nutrienti si boli cronice la barbati adulti
Cercetatorii de la Universitatea din Boston a studiat obiceiuri alimentare de barbati adulti 1666 pentru a evalua relatiile dintre aportul de nutrienti si riscul de boli cronice, pe o perioada lunga de timp. Cercetatorii au identificat cinci modele distincte intre barbati si ranked pe ei in functie de riscul lor totala nutritional:
* Trecerea la inima sanatoasa
* Amidon superior
* Mediu de sex masculin
* Soi de Jos
* Calorii goale
Cercetatorii au subliniat ca nici unul dintre obiceiuri alimentare ar trebui sa fie luate in considerare perfecta de la un punct de vedere nutritional sau de sanatate de risc. Scopul lor in studierea mens prizelor de nutritie este de a determina orice corelatiile cu risc global nutritionale si riscul bolilor cardiovasculare.
Cercetatori la concluzia ca asociatiile stransa intre obiceiuri alimentare, de risc nutritional si profile boala cronica de barbati subliniaza importanta vizate de nutritie interventiilor de prevenire a promova sanatatea in randul populatiei de sex masculin.
Autorii adauga: imbunatatirile viitoare in materie de sanatate a populatiei, nu se va realiza pana la interventii de nutritie demonstreze eficacitatea in promovarea pe termen lung, comportament sanatoasa dieta. Pentru a atinge aceste obiective, cercetatorii au subliniat importanta identificarii obiceiuri alimentare in oameni pentru a evalua mai bine asociatiile lor cu rezultatele de sanatate si de boala si sa examineze rolul acestora in promovarea produselor alimentare optime si aportul de nutrienti.
Studiul a fost sustinuta in parte, prin subventii de la National Institutes of Health, National Heart, Lung and Blood Institute.
Oficial al Asociatiei Americane de Dietetica este publicatia oficiala de cercetare al Asociatiei Americane de Dietetica si este de la egal Premier-revizuite de revista in domeniul nutritie si dietetica. Cu aproape 65000 de membri, Asociatia Dietetica Americana este natiunile ...

Muschi capilarelor raspund in mod diferit de a exercita la barbati si femei

Muschi capilarelor raspund in mod diferit de a exercita la barbati si femei SAN FRANCISCO - In timp ce femeile par sa inceapa cu o densitate mai mica de capilarelor mici in muschii scheletici lor de a face decat barbatii, aceasta densitate pare sa creasca la o rata mai mare decat barbatii, ca urmare a exercitarii, in conformitate cu o noua analiza de Duke University Medical Center cercetatori.
De asemenea, dupa 24 de saptamani de instruire exercitiu supravegheat, barbati de varsta medie adulti supraponderali si femei, atat a inregistrat o crestere similara in capacitatea lor de exercitiu, ceea ce duce la concluzia ca cercetatorii barbati si femei muschii scheletici raspunde in mod diferit de a exercita, si ca imbunatatirea musculaturii scheletice capilar densitate poate juca un rol mai mare la femei decat barbatii pentru imbunatatirea capacitatii de exercitiu.
Capilarele sunt vasele mici de sange care transporta oxigen de sange bogat pentru a tesuturilor bodys, inclusiv musculare. Desi este cunoscut faptul ca muschii scheletici -, precum si musculare cardiace - schimbari, ca urmare a exercitarii, nu se stie daca densitatea a crescut capilar este la fel de responsabil pentru rezistenta exercitarea imbunatatit intre barbati si femei.
Exista rare de date stiintifice comparand modul in care densitatea musculara capilare este afectat de exercitarea in barbati si femei, a declarat Brain Duscha, care a prezentat rezultatele studiului Duke astazi (31 mai 2003), pe parcursul a 50 de sesiuni stiintifice anuale a Colegiului American de Sports Medicine.
Pe baza rezultatelor studiului nostru, se pare ca muschii scheletici de barbati si femei pot adapta in mod diferit de a exercita si, prin urmare, se bazeaza pe mecanisme diferite pentru a spori capacitatile lor de varf de exercitii fizice.
Pentru studiul lor, cercetatorii Ducele inscrisi 10 barbati si 12 femei care au fost sedentari, si care au fost la riscul de a dezvolta diabet zaharat sau boli de inima. Participantii exercitat timp de 24 saptamani, la echivalentul a jogging 20 mile pe saptamana. Folosind ace subtiri, cercetatorii au luat piciorul biopsii musculare, inainte si dupa exercitarea de instruire pentru a estima densitatea capilara.
Inainte de a incepe exercitiul de instruire, femeile au avut o baza medie densitate capilara (celule endoteliale / fibra musculara) de 1.53, ceea ce a crescut in mod semnificativ la 1.89 dupa exercitii. Barbati cu toate acestea, a crescut de 1.71 - 1.82, nu considera ca o crestere semnificativa statistic.
In plus fata de analiza schimbari reale in tesutul muscular, cercetatorii au stabilit, de asemenea, capacitatea de exercitare a fiecarui participant, prin masurarea suma maxima de oxigen a fi consumat de catre organismul in timpul exercitiului.
Acest calcul este cunoscut sub numele de VO2 de varf (indice 2), si masurile de suma maxima de oxigen, care pot fi livrate prin punerea in circulatie de sange la nivelul tesuturilor intr-o anumita perioada de timp.
...

Sufera de boli mintale Sub-tratati, comparativ cu boli fizice in High-, joasa si tari cu venituri medii

Sufera de boli mintale Sub-tratati, comparativ cu boli fizice in High-, joasa si tari cu venituri medii In ciuda handicapului de multe ori mai mare, bolile psihice sunt sub-tratate in comparatie cu boli fizice, in mare, mici si tarile cu venituri medii, un studiu de Organizatia Mondiala a Sanatatii a gasit.
Obiectivele acestei 15-tara de studiu, publicat in numarul din luna mai a British Journal of Psychiatry, au fost de a stabili gradul si tipul de handicap, si nivelul de tratament, specifice tu...

Rezultate Progresia Dupa Prostatectomie radicala pentru barbati in lor de 30 a lui comparativ cu barbatii mai vechi

Rezultate Progresia Dupa Prostatectomie radicala pentru barbati in lor de 30 a lui comparativ cu barbatii mai vechi Orlando, FL (UroToday.com) - Studiile anterioare au sugerat ca cancerului de prostata la barbati tineri se pot comporta mai agresiv. Aceste rapoarte au fost recent respinsa. Acolo ramane o deficitul de date cu privire la rezultatul biochimice, dupa prostatectomia radicala in mod special pentru barbati in 30 de ani lor.
Acesti cercetatori de la Johns Hopkins a folosit o mare (n = 15899) Prostate...

Amenintare de bere Piept si Man tate sperii barbati in Moderarii

Amenintare de bere Piept si Man tate sperii barbati in Moderarii Preocuparile legate de sanatate si arata sunt mii de conducere pentru a reduce din nou pe bautura
Barbatii sunt ingrijorat de faptul ca consumul de alcool in prea mult le va oferi o burta de bere sau om tate, conform unui nou sondaj pentru Know Campania dvs. Limite publicat astazi.
Lansat in timpul MENS Sanatate Week, statisticile arata ca uitam la talia nu mai este doar apanajul femeilor, c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.