Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Bolile dermato venerice paraziti


New parazitare Statele descoperite in studiul de paraziti malariei

New parazitare Statele descoperite in studiul de paraziti malariei
O echipa condusa de oameni de stiinta de la MIT si Harvard University si sustinuta in parte de catre Institutul National de alergie si infectioase, o componenta a Institutului National de Sanatate, probele de sange colectate de la 43 p. falciparum pacientii infectati cu malarie in Senegal care sufereau dintr-o serie de simptome malarie.
Oamenii de stiinta au izolat paraziti informatii genomice si a stabili care din cele aproape 6000 genele falciparum P. au fost pornit sau a dezactiva in timpul infectiei, dezvaluind grupuri distincte de paraziti cu seturi caracteristica a genelor active si inactive. Comparand aceste informatii despre P. falciparum cu modele de activare a genei intr-un similare, dar mai bine-inteles organism - produselor de panificatie drojdie - oameni de stiinta descrise trei clase biologice de paraziti malarie, fiecare cu un alt stat metabolice. Un stat este bine cunoscute din studiile de laborator, dar celelalte doua nu au fost niciodata observate inainte. Un stat nou-descris pare sa reflecte paraziti foame, in timp ce alte sugereaza paraziti sub stres extrem de mediu. Remarcabil, spun oamenii de stiinta, grupul din urma corelate cu simptome pacientul specifice, inclusiv febra ridicata si niveluri crescute ale markerilor inflamatorii in sangele lor.
Aceste constatari sugereaza faptul ca starea de parazit poate sa corelat cu pacientii o simptome malariei, care poate varia de la usoara, simptome de boala cum ar fi coma si chiar moarte. In cazul in care continuarea cercetarii confirma astfel de relatii directe, acest lucru ar putea deschide usa la dezvoltarea unor tratamente noi, care a malariei ameliora simptomele bolii prin orientarea paraziti comportament.
----------------------------
Articolul adaptate de de la comunicat de presa originale.
----------------------------
Articolul: JP Daily et al. Distinct state fiziologice ale Plasmodium falciparum la pacientii infectati cu malarie. Natura DOI: 10.1038/nature06311 (2007).
NIAID este o componenta a National Institutes of Health. NIAID, sprijina cercetarea de baza si aplicate pentru prevenirea, diagnosticarea si tratarea bolilor infectioase precum HIV / SIDA si a altor infectii cu transmitere sexuala, gripa, tuberculoza, malarie si a bolilor de la agentii potential bioterorismului. NIAID, de asemenea, sprijina cercetarea in domeniul imunologiei de baza, t...

Proteinelor bacteriene-show Promisiunea de tratare a paraziti intestinali

Proteinelor bacteriene-show Promisiunea de tratare a paraziti intestinali Oamenii de stiinta de la Universitatea din California, San Diego (UCSD) si Universitatea Yale au descoperit ca o proteina naturala produsa de Bacillus thuringiensis, bacteria pulverizate cu privire la culturile ecologice de catre agricultori pentru a reduce daunele insecte, este extrem de eficienta la tratarea infectiilor hookworm la animalele de laborator.
Descoperirea lor, prezentate in detaliu in saptamana aceasta editie on-line timpurie a Proceedings of the National Academy of Sciences, ar putea deschide calea pentru dezvoltarea unor tratamente mai eficiente pentru hookworm si a solului alte infectii cu transmitere nematodul, care reprezinta o problema majora de sanatate in curs de dezvoltare la nivel mondial de tari. Multe din cele aproape doua miliarde de oameni din intreaga lume infectate cu aceste paraziti intestinali sunt copii, care prezinta un risc special pentru anemie, malnutritie, precum si intarziere de crestere.
UCSD-echipa de la Yale a constatat ca o proteina produsa de bacteria Bacillus thuringiensis, sau Bt, atunci cand este administrata pe cale orala la animalele de laborator, infectate cu hookworm a fost la fel de eficace ca si mebendazole in eliminarea parazitilor, conservarea anemie, si restaurarea cresterii in greutate in hamsteri. Mebendazole este unul dintre medicamente in prezent recomandat pentru tratarea infectiilor la om. Oamenii de stiinta au descoperit, de asemenea, ca aceasta proteina, numit Cry5B, se adreseaza atat in curs de dezvoltare, sau larvare, etape si paraziti adulti, si pune in pericol excretia oua de viermi de sex feminin.
Hookworms anemie cauza si pierderea in greutate prin atasarea la nivelul intestinului si hranirea cu privire la sange lor de gazde si nutrienti. Cercetatori raporteaza ca aceasta proteina-produs natural are potentialul de a imbunatati in mod substantial aceasta problema globala de sanatate, pentru ca este in siguranta pentru om si a altor vertebrate si poate fi produsa ieftin in cantitati mari.
Capacitatea noastra de a controla nematodul infectii parazitare cu chimioterapie la scara globala depinde de disponibilitatea de medicamente care sunt sigure, eficiente si necostisitoare pentru fabricarea, a declarat Michael Cappello, unul dintre cei doi autori principal al studiului si profesor de pediatrie si epidemiologie si de sanatate publica la Yale School of Medicine. Noi credem ca nu proteinele de cristal Bt numai intalni, dar sa depaseasca aceste criterii esentiale.
Aceasta descoperire este deosebit de important in lumina preocuparilor privind potentialul de rezistenta in uman nematozi intestinal la medicamente disponibile in prezent. Exista cateva agentii de noi in curs de elaborare, pentru tratamentul hookworm si alte infectii parazitare intestinale, a declarat Raffi Aroian, un profesor asociat la UCSD si co-autorul principal al studiului. Toxine de cristal sunt sigure pentru oameni, mamifere si a altor vertebrate. Si ar pute...

Oamenii de stiinta Hopkins Link imunitar ca raspuns la "fantoma" paraziti si sinusurile mai congestionata

Oamenii de stiinta Hopkins Link imunitar ca raspuns la "fantoma" paraziti si sinusurile mai congestionata Desi neclar de ce sa sale, astfel, oamenii de stiinta de la Johns Hopkins au legat o gena care permite pentru defalcarea chimice ale dure, de impachetare de protectie care case insecte si viermi de la congestionarea grave si formarea polip tipice ale sinuzite cronice.
O echipa de experti Hopkins sinusurilor a constatat ca gena pentru enzima, acid chitinase de mamifere (AMCase), este de pana la ...

Un efect Keystone pentru paraziti In Intraguild ruinare?

Un efect Keystone pentru paraziti In Intraguild ruinare? O provocare majora pentru ecologisti este de a intelege modul in care coexista specii diferite si factorii care promoveaza persistenta lor sau sa contribuie la declinul lor. Recent ecologisti au devenit interesate in rolul de paraziti in aceste procese. Parazitii sunt componente importante ale comunitatilor ecologice si pot avea efecte potential cheia de bolta, modificarea rezultatele de interacti...

Raspunsul imun legat de "Ghost", paraziti si sinusurile mai congestionata

Raspunsul imun legat de "Ghost", paraziti si sinusurile mai congestionata Desi neclar de ce sa sale, astfel, oamenii de stiinta de la Johns Hopkins au legat o gena care permite pentru defalcarea chimice ale dure, de impachetare de protectie care case insecte si viermi de la congestionarea grave si formarea polip tipice ale sinuzite cronice.
O echipa de experti Hopkins sinusurilor a constatat ca gena pentru enzima, acid chitinase de mamifere (AMCase), este de pana la ...

Endosymbionts fungice de plante reduce durata de viata a O paraziti Aphid secundare si influenta pentru Selectia gazda

Endosymbionts fungice de plante reduce durata de viata a O paraziti Aphid secundare si influenta pentru Selectia gazda Ciuperci care traiesc in intre celulele de plante produc toxine care sa protejeze plantele de la erbivore. Cu toate acestea, ierbivore sunt doar la baza lanturilor de alimentare.
Cat de departe pana lanturile alimentare pot ajunge la efecte toxice, cu potential de forma comunitati ecologice? Am folosit un lant alimentar compus dintr-un iarba agricole, afide, primar si secundar paraziti.
Efec...

Cercetatorii Yale identifica molecula pentru depistarea infectiei cu paraziti la oameni

Cercetatorii Yale identifica molecula pentru depistarea infectiei cu paraziti la oameni Cercetatorii de la Yale, in colaborare cu cercetatorii NIH, au identificat o molecula specifice, proteina care este folosit de sistemul imunitar pentru detectarea de infectii parazitare, conducand calea pentru dezvoltarea de vaccinuri viitoare pentru a combate aceste infectii.
Publicat in 28 aprilie problema of Science Express, studiul ofera o perspectiva asupra intelegerii interfata paraziti c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.