Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Brahiterapie


Demonstrand Costurile si beneficii clinice critice la extinderea de seminte de brahiterapie Pietele europene

Demonstrand Costurile si beneficii clinice critice la extinderea de seminte de brahiterapie Pietele europene
Frost & Sullivan Analiza de SUA si de seminte de brahiterapie Pietele europene --

Curs de formare pe piata europeana de seminte brahiterapie a fost lupta cu problemele de procedura si a costurilor ridicate de investitii si o lipsa de dovezi locale clinice. Cu toate acestea, exista dovezi sporite ale clinica generala si reduceri ale costurilor de seminte de brahiterapie cuplata cu gradului de constientizare in crestere pacientul este setat pentru a impulsiona dezvoltarea pietei.
In prezent, doar un numar limitat de brahiterapie europene centre de oferta de seminte, cu mai putin de un sfert din eligibile pacientii cu cancer de prostata la primirea acestui alternative de tratament. Costurile de investitii de mare - in medie de peste 200,000 USD - cuplat cu rate de rambursare de obicei scazut pentru noi, tehnologii relativ nedovedit au umezita niveluri de adoptare.
In timp ce costurile de investitii pot fi initial ridicat, cost-beneficiu trebuie sa provina de la timp redus de tratament si de evitare a costurilor de continuarea tratamentului, comentarii Frost & Sullivan (http://healthcare.frost.com) Research Analyst Sheila Ewing. In prezent, exista putine dovezi economice din economiile de costuri compararea procedurilor. Dovezi suplimentare clinice si economice trebuie sa fie furnizate pentru inovare sa se intample.
Percepute beneficii clinice de brahiterapie seminte, in comparatie cu practicile traditionale, cum ar fi prostatectomies, fascicul de externe, si intensitatea terapie modulate radiatii (IMRT) includ mai putin invazive si mai rapid livrate tratamente, astfel ca rezultat imbunatatirea rezultatelor pacient. Mai mult, timp redus de tratament, evitarea internari in spital peste noapte si de ori mai rapide de recuperare sunt de natura sa sublinieze eficientei costurilor generate de brahiterapie seminte.
Provocarea critic pentru participantii de pe piata este de a demonstra de asistenta medicala, cum ar clinice si reduceri ale costurilor, atat pentru furnizorii de asistenta medicala si a utilizatorilor finali. Intrucat, accentul pus pe bazate pe dovezi si concentreze in continuare asupra pretului pe procedura, spre deosebire de o abordare cost total este de natura sa impiedice patrunderea , aceasta este probabil sa fie compensata prin realizarea cresterea impactului costurilor totale de brahiterapie semintelor si a recursului in crestere de proceduri mai putin invazive, adauga dna Ewing.
Pana in prezent, rezultatele studiilor clinice in Europa, a comparat brahiterapie de samanta la tratamentul conventional radiatii sau a interventiilor chirurgicale au fost limitate. Acum, cu toate acestea, cresterea gradului de constientizare a mai multor rezultate pozitive din studiile clinice pe termen lung efectuate in Statele Unite este de a incuraja medicii sa revizuiasca brahiterapie seminte ca o optiune de tratament pentru cancerul de prostata si de san.
In acelasi timp, producatorul sprijinit eforturile de a dezvolta studiile clinice, in fiecare tara europeana sunt setate pentru a stabili mai clar brachytherapys seminte de beneficii, deschizand calea pentru aprobarea de reglementare si de finantare, astfel promovarea in continuare a procedurilor de seminte de brahiterapie. Aceasta tendinta, impreuna cu initiative de reducere a costurilor, este setat la avans de perspectivele de crestere ale pietei europene a semintelor de brahiterapie.
Preocupat de EUROPEAN Rezultatele studiului clinic si de distributie imbunatatit in tari europene, veniturile din seminte de prostata implantabile brahiterapie segment (care cuprinde iod si izotopilor paladiu) sunt proiectate pentru a extinde de la un procent estimat de 14.0 milioane USD in 2004 la USD 22.7 milioane in 2010. Si in timp ce nu exista dovezi clinice limitate documentarea diferenta dintre iod si paladiu, fostul este de asteptat sa domine contribuie aproape 81.8 la suta din veniturile pe acest segment in 2010.
Tendinte similare sunt de asteptat, pentru a sprijini o crestere exceptionala - o rata compusa anuala de crestere de 65.2 la suta este prognoza intre 2003-2010 - pentru segmentul de seminte de post-chirurgicale brahiterapie, de propulsie-l de la 1.8 milioane USD in 2004 la aproximativ 36.4 milioane USD in 2010 .
Optiuni de tratament limitate oferite de medici pentru cancerul de prostata si de san cuplat cu lungi timpul de asteptare pentru tratamentele conventionale sunt motivarea pacientilor pentru a investiga alternative promitatoare, cum ar fi brahiterapie seminte. Internet de cercetare si direct-to-publicitatea co...

Proprietary Platforma pentru livrarea electronice brahiterapie Reprezinta Next Generation in Rac Tratamentul

Proprietary Platforma pentru livrarea electronice brahiterapie Reprezinta Next Generation in Rac Tratamentul Doctorul spune, Capacitatea de a Deliver non-radioactive, izotopi-Free de radioterapie direct la site-uri de Cancer are implicatii puternice pentru partiala de san iradiere
Livrarea de radioterapie localizata direct la site-uri de cancer folosind rata de doze mari de raze X, la cerere, are un potential semnificativ pentru a imbunatati tratamentul cancerului, potrivit unui simpozion recent privind electronice brahiterapie, la data de 15 reuniunii anuale a Colegiului American de Radiation Oncology (ACRO) .
La care au participat aproximativ 75 oncologi radiatii de conducere care participa la reuniunea ACRO, simpozion, intitulat electronice brahiterapie: Early Experienta si de viitor Potential de raspandire a fost condusa de Vivek Mehta, MD, Director pentru Centrul de avansata vizate de radioterapie la suedeza de Cancer Center din Seattle. Electronic brahiterapie a fost conceput pentru a parghie toate beneficiile clinice ale brahiterapie traditionale si a radiatiei externe, fara a fascicul de radioactivitate, fara a se refera la asociate cu manipularea izotopi si fara a avea nevoie de un buncar ecranat, a spus dr. Mehta.
Simpozionul a fost sponsorizat de Xoft, Inc, dezvoltator de Axxent (TM) Sistemul electronic de brahiterapie, o platforma de proprietate conceput pentru a oferi non-radioactiv, izotop-tratament fara radiatii in aproape orice setare clinic sub supraveghere radiatii oncologie. Simpozionul a revizuit rezultatele existente in studiile clinice la iradiere partiala accelerata de san, utilizarea potentialului prima pentru brahiterapie electronice. In plus, Dr. Mehta a prezentat rezultatele muncii efectuate intr-o pre-setare clinice care au demonstrat performanta sistemului, precum si examinate, pentru indicatii viitoare si planurile de dezvoltare.
Asa cum brahiterapie electronice se apropie de practica clinica, toate indiciile arata ca aceasta tehnologie reprezinta un salt inainte in tratamentul cancerului, a adaugat dr. Mehta. Si, la fel de important ca avantajele clinice sunt, progres adevarat pot fi legate de un acces usor si convenabil la radioterapie partiale de san pentru zeci de mii de femei care astazi opteze pentru o mastectomie inutile sau un lumpectomy fara radioterapie.
Axxent Electronic brahiterapie System, care nu este in prezent FDA inchise, foloseste de unica folosinta de micro-miniatura x-ray surse de radiatii pentru a oferi un tratament. Conceput pentru a livra pe cale electronica a generat radiatii ionizante direct la paturi tumorii, aceasta abordare localizate minimizeaza expunerea pacientilor tesut sanatos la radiatii toxice. Un avantaj unic este ca, de asemenea, mi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.