Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Bratari magnetice


Bratari magnetice a reduce durerea de a osteoartritei

Bratari magnetice a reduce durerea de a osteoartritei
Bratari magnetice reduce durerea in osteoartrita de sold si genunchi, se gaseste un studiu in acest saptamani de Craciun problema BMJ.
Osteoartrita afecteaza in jur de 760000 de persoane din Regatul Unit, care produce peste 3 milioane de consultari medicina generala in 2000. Producatorii de bratari magnetice sustin ca acestea pot reduce durerea si vanzarile la nivel mondial au fost estimate la 2.6bn (5 miliarde $) in 1999. Dar, dovezi cu privire la eficacitatea lor este contradictorie.
Cercetatorii de la Scoala Medicala Peninsula a recrutat 194 pacienti in varsta de 45-80 ani, cu osteoartrita de la nivelul soldului sau a genunchiului de la cinci practicilor rurale generala in Devon. Pacientii purtau fie o bratara standard de fortei magnetice, o bratara slab magnetice, sau un non-magnetica (inactiv) bratara timp de 12 saptamani. Modificari in durere au fost inregistrate folosind o durere recunoscut la scara de notare.
Au constatat o reducere semnificativa a scorurilor durerii intre grupurile magnet standard si inactiv. Rezultatele pentru grupul de magnetul slabe au fost similare cu cele ale magneti manechinului, iar acest lucru sugereaza ca puterea magnetica a bratara este importanta.
Autorii subliniaza ca beneficiile sunt in plus fata de tratamentele deja existente, care nu ar trebui sa fie oprit brusc, fara o discutie cu medicul lor. De asemenea, ei nota de faptul ca magnetii mare rezistenta (170mTesla sau mai multe) par a fi necesare.
Desi factori, cum ar fi utilizarea de analgezice si credintele pacientii despre tipul de bratara acestea au fost de testare nu au afectat rezultatele, autorii nu pot fi sigur daca concluziile lor sunt datorate unui efect specific de magneti sau un efect placebo. Dar, indiferent de mecanism, beneficiaza de bratari magnetice punct de vedere clinic se pare util.
(One-off), costul de bratari (in jur de 30-50 sau $ 58 - 96 dolari), de asemenea, compara de bine cu cea a calmante, cum ar fi paracetamol si medicamente anti-inflamatorii, si investigatii mai mare ar trebui sa testeze acum de siguranta a magnetilor relativa la riscurile bine-cunoscute ale a...

Bratari durerea poate 'artrita usurinta "

Bratari durerea poate 'artrita usurinta " Potrivit unui nou studiu, bratari magnetice poate usura durerea si disconfortul cu experienta suferinzi de artrita.
Cercetatori Marea Britanie, scris in British Medical Journal, a constatat o reducere semnificativa a scorurilor durerii intre 65 purtatori cu artrita si sustin bratari a redus cantitatea de suferinzi analgezice trebuie sa le ia.
Studiul de profesorul Edzard Ernst si colegii sai de la Scoala Medicala peninsular, Exeter si Plymouth, de asemenea, a sugerat ca mai puternica bratara cu atat mai mare efect.
Cercetatorii su...

Magnet Therapy are nici un beneficiu dovedit, British Medical Journal

Magnet Therapy are nici un beneficiu dovedit, British Medical Journal Pacientii trebuie avertizati ca terapia magnet sa dovedit a fi nu beneficii, si ca orice efect de vindecare este probabil sa fie mici, spun cercetatorii americani in acest BMJ saptamani.
Dispozitive magnetice care se pretind a fi terapeutice includ bratari magnetice, insoles, incheieturii mainii si benzile de genunchi, spate si bretele gat, si chiar si perne si saltele. Vanzarile anuale sunt es...

Procesul se indoieste Creste Peste alternative Terapia durerii pentru artrita

Procesul se indoieste Creste Peste alternative Terapia durerii pentru artrita Bratari de cupru si curele incheietura mainii magnetice sunt ineficiente in ameliorarea durerii artrita, potrivit unui nou studiu condus de un Universitatea din York academice.
Cercetatorii au efectuat cu placebo, primul studiu randomizat, controlat cu privire la utilizarea de bratari de cupru, cat si curele incheietura mainii magnetice pentru managementul durerii in osteoartrita - cea mai comu...

Magnetice si bratare de cupru ineficient impotriva durerii de artrita, studiu controlat

Magnetice si bratare de cupru ineficient impotriva durerii de artrita, studiu controlat Dupa efectuarea cu placebo, primul studiu randomizat, controlat cu privire la utilizarea magnetice si bratari de cupru si curele incheietura miinii amelioreaza durerea de artrita, cercetatori din Marea Britanie a concluzionat ca acestea au fost ineficiente.
Studiul a fost condus de Stewart Richmond, cercetator in cadrul Departamentului de stiinte medicale la Universitatea din York, si a fost pu...

De camp magnetic dovedit a reduce umflarea

De camp magnetic dovedit a reduce umflarea Un studiu recent de catre Universitatea din Virginia de cercetatori demonstreaza ca utilizarea unui acuta, statice localizate camp magnetic de tarie moderata poate duce la reducerea semnificativa a umflare atunci cand este aplicat imediat dupa o leziune inflamatorie.
Thomas Skalak, profesor si presedinte al inginerie biomedicala, si Cassandra Morris, un doctorat fostul student in inginerie biom...

Stereotaxis este notificat de aprobare FDA a unei sume suplimentare magnetice irigate cateter

Stereotaxis este notificat de aprobare FDA a unei sume suplimentare magnetice irigate cateter Stereotaxis (Nasdaq: STXS) a anuntat ca Celsius ® RMT ThermoCool cateter ® a fost aprobat de US Food and Drug Administration pentru a fi utilizate cu sistem de navigatie Stereotaxis magnetice pentru tratamentul de tip 1 flutter atrial. Produsul este cateter cincea avansate de ablatie care rezulta din in curs de desfasurare co-un acord de dezvoltare intre Stereotaxis si Biosense Webster a elabora...

Stereotaxis Repere Live coronariana si periferica cauzele vasculare efectuate la TCT Cu Stereotaxis magnetice Navigation System

Stereotaxis Repere Live coronariana si periferica cauzele vasculare efectuate la TCT Cu Stereotaxis magnetice Navigation System Stereotaxis, Inc (Nasdaq: STXS) a anuntat detaliile de succes, in direct de cazuri coronariana percutanata si periferice efectuate cu magnetic Stereotaxis sistem de navigare si difuzat la Arena principal din cardiovasculare Transcatheter Therapeutics (TCT) simpozion, a avut loc in aceasta saptamana in Washington DC In fiecare dintre cazuri, tehnologia Stereotaxis fost folosit pentru a crea un trid...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.