Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Bube in nas


Gen-Probe Begins US Clinic de Studiere a APTIMA (R), Trichomonas vaginalis Compozitie Pe TIGRIS (R) Sistem

Gen-Probe Begins US Clinic de Studiere a APTIMA (R), Trichomonas vaginalis Compozitie Pe TIGRIS (R) Sistem
Gen-Probe Incorporated (Nasdaq: GPRO) a anuntat ca societatea a inceput un studiu clinic destinat sa asigure aprobarea de reglementare din SUA APTIMA sale ((R)) testul pentru Trichomonas vaginalis pe TIGRIS complet automatizat ((R)) de sistem.
Initierea unui studiu clinic de Trichomonas vaginalis noastre APTIMA test este un important pas inainte in eforturile noastre de a ajuta pe medici si laboratoare oferi rapida, detectarea precisa a bolilor infectioase care pot dauna sanatatii femei, a declarat Steve Kondor, Gen-Sonde senior vice president al vanzarilor si de introducere pe piata. Testul nostru Trichomonas va folosi aceeasi tehnologie ca piata noastra-lider APTIMA teste pentru Chlamydia si gonoreea, de testare aceleasi probe, si rula pe sistemul nostru TIGRIS, care ramane doar complet automatizate, de inalta tranziteaza sistem de testare pentru diagnostic molecular.
Trichomonas este un parazit cu transmitere sexuala, care poate provoca vaginita, uretrite, ruptura prematura membrana in timpul sarcinii, si sa faca mai multe femei susceptibile la infectia cu HIV-1, virusul care provoaca SIDA. Centrele de control al bolilor din SUA estimeaza ca exista 8 milioane de cazuri de infectie cu Trichomonas anual in America de Nord, facand-o chiar mai raspandit decat Chlamydia si gonoreea, cele mai comune boli bacteriene cu transmitere sexuala.
Screening pentru Trichomonas este limitat de astazi datoreaza in parte deficitele de tehnici actuale de testare. Cele mai multe teste in prezent, se face prin metodele de cultura, care sunt lente si mai putin sensibile decat testele moleculare, sau umed de montare, care necesita examinarea microscopica a unui esantion la scurt timp dupa ce este colectate.
Un test extrem de sensibil si specific Trichomonas este o modalitate foarte buna de a bazei noastre de parghie mari instalate de instrumente TIGRIS, precum si de avantajele asteptam de la sistemul nostru de PANTHER cercetat, pe drum, a spus Eric Lai, Ph.D., Gen-Sonde seniori vice-presedinte de C & D.
Gen-Sonde studiu clinic, care este de asteptat sa se inscrie aproximativ 800 de femei de la site-urile proces aproximativ opt, este prevazuta a se incheia in prima jumatate a anului 2010. In vara anului viitor, Gen-Probe intentioneaza sa le prezinte US Food and Drug Administration un 510 (k) cerere pentru a permite laboratoarelor de a folosi testul sa APTIMA de a testa pentru Trichomonas de la mai multe tipuri de proba de sex feminin.
Ca anterior divulgate, G...

Tehnica pentru Detectarea precoce a Superbug Superbug Pseudomonas aeruginosa Care Deosebit de infecteaza Pacientii Fibroza chistica

Tehnica pentru Detectarea precoce a Superbug Superbug Pseudomonas aeruginosa Care Deosebit de infecteaza Pacientii Fibroza chistica O echipa de cercetatori condusa de Universitatea de oameni de stiinta Sunderland a facut un pas important in lupta impotriva unei infectii intraspitalicesti, mortala care ucide zeci de mii de oameni in fiecare an.
Expertii au descoperit o tehnica pentru detectarea timpurie a superbug Pseudomonas aeruginosa, care infecteaza in special la pacientii cu fibroza chistica.
70.000 de oameni din intreaga lume sunt afectate de fibroza chistica si, in medie, aproximativ 50 la suta din aceste vor fi infectate cu superbug - 50 la suta din aceste vor muri.
Desi cercetarea sa concentrat asupra relatiei superbugs cu fibroza chistica, Pseudomonas aeruginosa, de asemenea, atacuri de pacienti cu localizate si sistemice defecte imunitar, cum ar fi cei care sufera cu arsuri, pacientii cu SIDA si cancer.
Potrivit Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din SUA, conturile de Pseudomonas aeruginosa, timp de 10 la suta din toate infectiile spital.
In timp ce superbug este foarte dificil de a vindeca, deoarece este foarte rezistent la antibiotice, depistarea precoce face o diferenta uriasa la un sansele de supravietuire a pacientilor.
Acum, pentru prima data, la Universitatea din Sunderland - a condus echipa a descoperit o tehnica care poate identifica superbug in termen de 24-48 de ore de infectie, in mare masura cresterea un sansele de supravietuire a pacientilor.
Echipa este condusa de profesorul Paul a apelor subterane si Dr Roz Anderson de la Universitatea din Sunderland, in colaborare cu colegii de profesorul John Perry, Freeman Hospital, Newcastle, profesorul Arthur James, Northumbria University si Dr. Sylvain Orenga, bioMérieux, Franta
Prof subterane spune: superbug Acest lucru are un impact masiv asupra persoanelor care sunt imunocompromisi, de exemplu, la pacientii cu arsuri grave, cancer si SIDA.
Este calculat ca 28 la suta din persoanele care au suferit o interventie chirurgicala de transplant sunt infectati cu Pseudomonas aeruginosa. Speram ca cercetarea noastra va face o mare diferenta in rata de supravietuire de multe mii de persoane vulnerabile in intreaga lume.
Bacterii infecta lichid la plamani de suferinzi fibroza chistica. De asemenea, pacientii care infecteaza in unitati de terapie intensiva. Este foarte dificil de tratat, precum si personalul medical trebuie sa stiti foarte repede in cazul in care cineva a fost infectat de aceasta.
In metoda de noul nostru de diagnosticare un non-compus colorat reactioneaza cu o enzima prezenta in Pseudomonas aeruginosa si produce o culoare foarte distinctiv purpurie, care indica prezenta bacteriilor. Aceasta tehnica functioneaza pe 99 la suta din tulpin...

Transave Faza II, completeaza cu succes Clinic de program pentru ARIKACE In tratamentul infectiilor Pseudomonas Lung

Transave Faza II, completeaza cu succes Clinic de program pentru ARIKACE In tratamentul infectiilor Pseudomonas Lung Transave Inc, a raportat suplimentare rezultate clinice pozitive studiu privind consumul de droguri sa plumb experimentale, ARIKACE (TM) (amikacina lipozomi pentru inhalare), un antibiotic care are ca scop pentru a trata infectiile pulmonare cronice. Cele mai recente rezultate, impreuna cu datele raportate anterior demonstra beneficii clinice semnificative si pentru a completa programul companiei ...

KaloBios Initiaza Faza 1 / 2 de incercare a Humaneered de anticorp monoclonal KB001 pentru tratamentul infectiilor cu Pseudomonas In ventilati mecanic Patien

KaloBios Initiaza Faza 1 / 2 de incercare a Humaneered de anticorp monoclonal KB001 pentru tratamentul infectiilor cu Pseudomonas In ventilati mecanic Patien KaloBios Pharmaceuticals, Inc, o companie privata biofarmaceutice, a anuntat deschiderea unei Faza 1 / 2 studiu clinic la KB001, un ™ Humaneered, de mare afinitate fragment de anticorp care KaloBios este in curs de dezvoltare pentru tratamentul infectiilor Pseudomonas aeruginosa.
Randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo, care a fost facuta la peste 10 site-uri in Franta, se vor inscrie pan...

Atitudini Latinas "Catre exercitiu fizic pentru a fi examinata de catre Rutgers College of Nursing Profesor

Atitudini Latinas "Catre exercitiu fizic pentru a fi examinata de catre Rutgers College of Nursing Profesor Un colegiu Rutgers de membru al facultatii Nursing, Karen T. DAlonzo, a fost distins cu o durata de trei ani 274.104 dolari de finantare de la Institutul National de Nursing de Cercetare de la National Institutes of Health de a efectua doua studii care examineaza atitudini Latinas tinerilor fata de activitatea fizica.
Primul studiu va examina atitudinile si convingerile Latinas tinerilor cu pri...

Electronic nas mai ajuta la diagnosticarea Astm

Electronic nas mai ajuta la diagnosticarea Astm Un nas o zi electronica poate fi utilizata pentru a diagnostica astmul bronsic, spun cercetatorii care prezinta un studiu preliminar al aparatului la American Thoracic Society 2007 International Conference, on Luni, Mai 21.
Dispozitivul contine vapori de senzori chimice care reactioneaza la prezenta de compusi organici volatili, sau de compusi organici volatili, intr-o persoane expirat respirat...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.