Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Buze crapate pe la colturi


Dermatologii sa atribuie mai Lip Service Pentru a comuna si buze mai putin frecvente si Probleme de izvorare

Dermatologii sa atribuie mai Lip Service Pentru a comuna si buze mai putin frecvente si Probleme de izvorare
Buzele noastre spun multe despre noi, chiar inainte de a ne spune un cuvant. Completa, fara probleme de sanatate buzele caseta de prezentare interior la fel de buze care sunt crapate, fisurate sau in gat poate fi un semn de probleme mai grave.
Vorbind astazi la Academia Americana de Dermatologys (Academia) Afectiuni cutanate Academiei, dermatolog Bruce P. Robinson, MD, FAAD, instructor de asistent clinice si voluntari care participa la Mount Sinai Medical Center din New York, a discutat comune si mai putin frecvente buzelor si a gurii si problemele lor solutii.
Nu numai ca sunt buzele sanatoase atractive, dar ele sunt foarte importante pentru o persoane globala a bunastarii, a spus dr. Robinson. Oricine cu o problema sau de ingrijorare cu privire la buzele lui sau a ei ar trebui sa viziteze un dermatolog pentru a obtine un diagnostic corect si eficient, de tratament.
Leziuni herpetice
O buba rece, sau de-un blister febra, de obicei apare pe partea exterioara a buzelor sau gurii. Ele sunt extrem de comune, care afecteaza intre 80 - 90 la suta din populatie in Statele Unite pana in momentul in care sunt 50 de ani. Leziuni la rece sunt cauzate de un virus, fie de virusul herpes simplex tip 1, sau de virusul herpes simplex tip 2. Tipul de virus nu afecteaza tratament.
Rani la rece poate sa apara doar o data intr-o viata de persoane, sau de a reveni din nou si din nou. Desi experti in continuare dont know toate caile o raceala in gat poate fi declansat, unele din lucrurile pe care poate provoca o raceala includ:
- Stres, stare de oboseala sau in curs de a alerga in jos
- Febra rece, sau gripa
- Expunerea la soare
- Modificari hormonale, cum ar fi de la menstruatie sau sarcina
- Trauma, cum ar fi de ras, taieturi, locul de munca stomatologic sau faciale / interventii chirurgicale cosmetice
Rani la rece sunt extrem de contagioasa, a spus dr. Robinson. Daca aveti o raceala in gat, nu se saruta pe nimeni, pana cand acesta este complet vindecat. Chiar si o lumina Peck se poate raspandi virusul.
Momentan nu este un remediu pentru rani la rece, dar sunt multe tratamente eficiente. Medicamente antivirale, cum ar fi aciclovir si valacyclovir HCl, viteza procesului de vindecare, care usureaza durerea si disconfortul din gat prin incetinirea reproducere a virusului. In august 2006, Statele Unite ale Americii Food and Drug Administration (FDA) a aprobat utilizarea unei alte medicamente antivirale, famciclovir, facand un tratament mai usor ca niciodata pentru ca numai pacientul trebuie sa ia o doza pentru a reduce simptomele sale. Pentru a fi cele mai eficiente, aceste medicamente trebuie sa fie utilizate drept la inceputul unei epidemii.
Nu numai ca sunt rani dureroase la rece, acestea pot fi jenant, de asemenea, a spus dr. Robinson. Persoanele care sufera de evenimente repetitive poate doriti sa va asigurati ca acestea au o reteta pentru unul dintre aceste medicamente pe o parte, astfel incat acestea sa poata obtine un remediu rapid.
Cheilitis
Cheilitis, sau buzelor inflamate, pot avea mai multe cauze. Cea mai frecventa forma, numit cheilitis unghiulare, dupa cum prezinta fisuri la colturile gurii si poate fi adus pe de o infectie, saliva excesive sau traumatisme dentare. Este cel mai frecvent observate la copiii care sug degetul lor si la persoanele in varsta, care au Proteza de montare prost.
Alte forme de cheilitis includ cheilitis actinice, o afectiune in care buza devine umflat, blotchy rosu si roz pal, si se poate dezvolta plachete alb ocazionale si ulcere cronice. Ea apare de obicei la persoane in varsta de peste 59, care au avut multi ani de expunerea la soare. Pentru ca acest lucru poate fi un precursor pentru dezvoltarea cancerului de piele, aceasta ar trebui sa fie tratate de catre un dermatolog pentru a se asigura ca nu progres.
Mai putin frecvent, cheilitis pot semnala o boala de baza. Cheilitis granulomatoase, un lumpy umflarea buzelor, poate fi un simptom al bolilor Crohns, o boala inflamatorie a intestinului. Cronica fisurare a colturile gurii pot fi un semn de Sjögrens sindrom, o afectiune in care bodys atacurile sistemului imunitar glande umiditate sale.
Pentru ca exista o varietate de cauze, orice persoana care se confrunta cu durere sau craparea la colturile gurii ar trebui sa fie examinate de un dermatolog pentru a obtine un diagnostic corect si eficace de tratament, dr. a spus Robinson.
Crapate Lips
Una din problemele cele mai suparatoare buzelor este uscata, buzele crapate. Pentru ca buzele nu contin glande de ulei, acestea au tendinta sa se usuce foarte usor si devin crapate.
Buzele crapate au multe cauze si poate aparea in orice anotimp. Aer uscat iarna sau soarele fierbinte de vara pot contribui la problema cum se poate uscaciune in casa. Oamenii care ling buzele lor frecvent se poate constata ca mai lins fac, uscator de buzele lor de a lua.
Pentru a va mentine umede dvs. de buze, utilizati un petroliere sau de produse pe baza de ceara de albine, sau de petrol simplu pe baza de gelatina. Evitati de produse aromate, deoarece acestea pot ispiti sa linga buzele mai des. Dr. Robinson recomanda ca persoanele ale caror buze sunt in mod special crapate folosi un balsam simplu pentru ca si balsame de medicamente contin adesea mentol, care pot fi potential de uscare.
Urmatoarele sfaturi te pot ajuta la prevenirea buzele crapate:
- Cresterea gradului de umiditate. A se pastra aerul umed din casa, cu un umidificator, care pot fi achizitionate in orice magazin de droguri sau cu discount. Asigurati-va ca curatati umidificator de multe ori si puneti-l la ind...

Memories a face lumina pana colturi ale mintii noastre

Memories a face lumina pana colturi ale mintii noastre Amintiri aprinde colturi ale mintile noastre.
fMRI arata anumite zone ale creierului aprinde asa cum am invatat.
Dovezi stiintifice pentru aceasta notiune vine de la studii cu ajutorul imagisticii prin rezonanta magnetica pentru a examina creierul uman viu. Aceste studii arata ca lumina creierul anumite zone de sus ca un individ este de invatare de informatii.
Oamenii de stiinta au stabilit anterior ca oamenii amintesc incarcatura emotionala evenimente si fapte mai bune decat cele neutre. Acum, cercetatorii de la MIT au descoperit ca amintirile cu un element de excitare sau de excitare sunt adus aminte de o zona de diferite ale creierului - amigdala - de la amintiri de natura mai calm, care sunt amintit de cortexul prefrontal.
Aceste constatari, publicat in Jurnalul PNAS online pe 23 februarie, sunt un pas important in intelegerea modului in care creierul face amintiri. Oamenii de stiinta spera ca acest informatii vor duce o zi la un tratament pentru pierderea memoriei si de invatare deficiente.
Pentru acest studiu, Elizabeth Kensinger, un cercetator in mits Departamentul de creier si de Stiinte Cognitive, si Suzanne Corkin, profesor of Neuroscience de comportament in cadrul aceluiasi serviciu, a cerut 14 barbati si 14 femei de a invata 150 de cuvinte legate de evenimente, in timp ce creierul participantii au fost a fi scanate intr-o fMRI (imagistica prin rezonanta magnetica functionala) procedura.
Unele dintre cuvintele care trezesc reprezentate de evenimente, cum ar fi violul...

Nichiban la lansare Scotch pentru crapate piele Remedy

Nichiban la lansare Scotch pentru crapate piele Remedy Tokyo (JCNN) - Nichiban, o companie japoneza cunoscut pentru produsele sale bandaj, a anuntat ca va lansa Akagire-Ban, o banda adeziva exclusiv concepute pentru tratarea pielii crapate, la 13 septembrie.
Utilizarea tesatura moale netesute din uretan de inalta densitate, noul produs ajuta pielea deteriorata fi vindecat pe cont propriu. Primirea reactii favorabile de la pre-lansare esantion de va...

Centurile Pentru Toate autobuze scolare - AMA, Australia

Centurile Pentru Toate autobuze scolare - AMA, Australia AMA Guvernul saluta finantarea de 40 milioane dolari pentru a dota scoala autobuze regionale cu centuri de siguranta, dar spune ca mai sunt multe de facut pentru a asigura toti copiii au acelasi acces la transportul in conditii de siguranta.
AMA-a facut presiuni pentru ani pentru montarea obligatorie (inclusiv instalarea ulterioara), precum si utilizarea de centurile in toate autobuzele scolare...

Propune APE Prima Sisteme de diagnostic la bord pentru camioane si autobuze noi mari, SUA

Propune APE Prima Sisteme de diagnostic la bord pentru camioane si autobuze noi mari, SUA Pentru prima data, EPA propune sa se solicite emisiilor de sistemele de control de motorina mari si camioane pe benzina autostrada si autobuze care urmeaza sa fie monitorizate in mod similar pentru autoturisme. APE Regulamentul propus de diagnostic la bord (OBD) pentru camioane si autobuze mari ar ajuta sa garanteze ca sistemele de control al emisiilor de lucru in mod corespunzator pentru durata d...

Rezultatele ar putea conduce la buze imbunatatita la Reading de formare pentru surdo-Hard-Of-audiere

Rezultatele ar putea conduce la buze imbunatatita la Reading de formare pentru surdo-Hard-Of-audiere Un nou studiu realizat de Universitatea din East Anglia (UEA) sugereaza computerele sunt acum mai bine la buza-lectura decat oamenii.
De la egal-revizuit concluziile vor fi prezentate pentru prima data de la al optulea Conferinta Internationala de auditive-vizuale vorbire Processing (AVSP) 2009, a avut loc la Universitatea din East Anglia din septembrie 10-13.
O echipa de cercetare de la Sco...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.