Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Calcularea varstei sarcinii


Consumul de lemn dulce in timpul sarcinii poate afecta Eating Lemn dulce In IQ-ul sarcinii poate afecta un copil si a comportamentului

Consumul de lemn dulce in timpul sarcinii poate afecta Eating Lemn dulce In IQ-ul sarcinii poate afecta un copil si a comportamentului
Femeile insarcinate care consuma cantitati excesive de lemn dulce in timpul sarcinii ar putea afecta negativ inteligenta lor si comportamentul copilului, un studiu a aratat.
Un studiu de opt ani copii vechi ale caror mame au mancat o cantitate mare de lemn dulce atunci cand gravide gasit nu au realizat, precum si a altor tineri in testele cognitive.
Ele au fost, de asemenea, o probabilitate mai mare de a avea atentiei saraci si arata un comportament perturbator, cum ar fi ADHD (deficit de atentie tulburare de hiperactivitate).
Se crede ca o componenta in glicirizina de lemn dulce numit poate afecta placenta, care sa permita hormoni de stres sa treaca de la mama la copil.
Nivelurile ridicate de hormoni, cum ar, cunoscut sub numele de glucocorticoizi, se crede ca ar afecta dezvoltarea creierului fatului si au fost legate de tulburari de comportament la copii.
Rezultatele studiului sunt publicate in Jurnalul American de Epidemiologie. Tinerilor in varsta de opt ani ale caror mame au fost monitorizate pentru consumul de lemn dulce in timpul sarcinii, au fost testate pe o gama de functii cognitive, inclusiv vocabular, de memorie si de constientizare spatiale.
Comportamentul a fost evaluata utilizand un chestionar in profunzime completate de catre mama, care este, de asemenea, folosit de medici pentru a evalua comportamentul copiilor.
Studiul, efectuat de Universitatea din Helsinki si la Universitatea din Edinburgh, se uita la copii nascuti in Finlanda, unde consumul de lemn dulce in randul femeilor tinere este comuna.
Profesor Jonathan Seckl, de la Universitatea din Edinburghs Centrul pentru Stiinta cardiovasculare, a declarat: Acest lucru arata ca, de lemn dulce mananca timpul sarcinii poate afecta un comportamentul copilului sau de IQ si sugereaza importanta placentei in prevenirea hormoni de stres, care pot afecta dezvoltarea cognitiva Notiuni de baza, pana la copilas.
Femeile care au mancat mai mult de 500 mg de glicirizina pe saptamana - gasit in echivalentul a 100g de lemn dulce pura - au o probabilitate mai mare de a avea copii cu niveluri de inteligenta mai mici si mai multe probleme comportamentale.
Femeile insarcinate ar trebui sa evite manca cantitati excesive de lemn dulce, a declarat profesorul Katri Räikk...

Descoperirea "Radiation-Eating" Ciuperci Ar putea Recalcularea de declansare de energie a Pamantului Cintar si Ajutor Astronautii Feed

Descoperirea "Radiation-Eating" Ciuperci Ar putea Recalcularea de declansare de energie a Pamantului Cintar si Ajutor Astronautii Feed Oamenii de stiinta au presupus mult timp ca ciupercile exista in principal, pentru a descompune problema in substante chimice care alte organisme pot utiliza atunci. Dar, cercetatorii de la Albert Einstein Colegiul de Medicina a Universitatii Yeshiva au gasit dovezi ca ciupercile au un talent nedescoperit anterior, cu implicatii profunde: capacitatea de a folosi radioactivitate ca sursa de energie pentru fabricarea produselor alimentare si stimuleaza cresterea lor.
Regat fungice cuprinde specii mai mult decat de oricare alta planta sau regnul animal, astfel concluzia ca Theyre luare a produselor alimentare, in plus fata de rupere it jos inseamna ca energetica Pamantului - in special, cantitatea de energie radiatii a fi convertite in energie biologica - poate fi necesar sa fi recalculata , spune Dr. Arturo Casadevall, Catedra de microbiologie si imunologie la Einstein si autor principal al studiului, publicat in 23 mai on-line, revizuite de experti, deschis, acces revista PLoS ONE.
Capacitatea de ciuperci de a trai in afara radiatii-ar putea dovedi, de asemenea, util pentru oameni: Deoarece radiatiile ionizante este frecventa in spatiul cosmic, astronautii ar putea sa se bazeze pe ciuperci ca o sursa inepuizabila de produse alimentare in misiuni de lung sau pentru colonizator alte planete, spune Dr. Ekaterina Dadachova, profesor asociat de medicina nucleara si de microbiologie si imunologie la Einstein si principalul autor al studiului.
Aceste ciuperci in masura sa mananc radiatii trebuie sa posede melanina, pigmentul gasite in multe, daca nu speciile cele mai fungice. Dar, pana in prezent, melanins rol biologice in ciuperci - daca este cazul - a fost un mister.
La fel cum clorofilei de pigment transforma lumina solara in energie chimica, care permite plante verzi sa traiasca si sa creasca, cercetarii noastre sugereaza ca melanina poate utiliza o parte diferita a spectrului electromagnetic - radiatii ionizante - pentru a beneficia ciupercile care il contin, spune dr. Dadachova.
De cercetare a inceput acum cinci ani cand Dr. Casadevall citit pe Web care un robot trimis in continuare-foarte-reactor deteriorate radioactive de la Cernobil-au intors cu mostre de negru, melanina-ciuperci bogate in care au fost in crestere pe pereti reactoare. Am constatat ca foarte interesant si a inceput sa discute cu cole...

30 milioane de dolari Programul Cercetare de Into a malariei in timpul sarcinii Pentru a fi condus de Liverpool Scoala de Medicina Tropicala

30 milioane de dolari Programul Cercetare de Into a malariei in timpul sarcinii Pentru a fi condus de Liverpool Scoala de Medicina Tropicala Scoala Liverpool a tropicala medicament a primit un grant de 30 milioane dolari de la Bill & Melinda Gates Foundation pentru a imbunatati controlul si tratamentul de malarie in timpul sarcinii in Africa, Asia si America Latina. Programul de cinci ani vor beneficia in mod direct de 50 de milioane de femei care se confrunta cu expunerea la gravide, in acelasi timp, a malariei in fiecare an.
D...

Abordarea fumatul in timpul sarcinii ar putea ajuta la priza, sociale Inegalitatea lacune in Feti nascuti morti si infantile Decese

Abordarea fumatul in timpul sarcinii ar putea ajuta la priza, sociale Inegalitatea lacune in Feti nascuti morti si infantile Decese Combaterea fumatului in timpul sarcinii poate ajuta la reducerea inegalitatilor socio-economice din copiii nascuti morti si de decese infantile prin fel de mult ca de 30-40%, in functie de cercetare noi publicate pe http://www.bmj.com astazi.
Fumatul in timpul sarcinii a fost in mod clar legate de nasterea unui copil mort si a deceselor infantile si ratele de fumat in timpul sarcinii variaza se...

Copiii nascuti morti si infantile decese legate de fumatul in timpul sarcinii si inegalitatile socio-economice

Copiii nascuti morti si infantile decese legate de fumatul in timpul sarcinii si inegalitatile socio-economice Noul studiu publicat astazi, pe baza rapoartelor bmj.com ca rezolvarea problemei de fumat in timpul sarcinii poate ajuta la reducerea inegalitatilor socio-economice din copiii nascuti morti si de decese infantile de pana la 30 la 40 la suta.
Fara indoiala, un fumat in timpul sarcinii a fost asociat cu nasterea unui copil mort. In plus, decesele infantile si ratele de fumat in timpul sarcinii va...

Femeile care Gain excesiva Greutate timpul sarcinii mai probabil sa aiba excesul de greutate pentru copii

Femeile care Gain excesiva Greutate timpul sarcinii mai probabil sa aiba excesul de greutate pentru copii Copii de mame care castig mai mult decat suma recomandata, de greutate in timpul sarcinii sunt mai susceptibile de a fi supraponderali la varsta de sapte ani, spun cercetatorii de la Spitalul de Copii din Philadelphia si la Universitatea din Pennsylvania Scoala de Medicina, intr-un studiu publicat astazi in Jurnalul American de Nutritie Clinica. Copii de mamele care sunt obezi inainte de a sarcini...

Consumul de produse Nut timpul sarcinii legat la cresterea astmului bronsic la copii

Consumul de produse Nut timpul sarcinii legat la cresterea astmului bronsic la copii Femeile insarcinate care mananca nuci sau produse similare de nuci pe zi, unt de arahide in timpul sarcinii creste riscul copiilor lor de a dezvolta astm cu mai mult de 50 la suta fata de femei care nu rar sau consuma produse de nuci in timpul sarcinii, in functie de cercetare din Olanda.
Am fost destul de surprins sa vada adverse intre asociatiile de zi cu zi comparativ cu rare, consumul de nu...

O mai mare Probabilitatea de a deveni un adult Fumator daca mama afumate in timpul sarcinii si timpurie copilarie

O mai mare Probabilitatea de a deveni un adult Fumator daca mama afumate in timpul sarcinii si timpurie copilarie Copii de mame care au fumat in timpul sarcinii si in anii lor de varsta frageda poate fi predispusi sa aiba acces la fumat ca adolescenti si adulti tineri, compozitia daune fizice au suferit din cauza expunerii la fum.
Este bine cunoscut faptul ca fumatul materna influenteaza un fat in curs de dezvoltare, in nenumarate feluri, contribuind la greutate mica la nastere, nastere prematura si o seri...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.