Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Calculul sarcinii


Consumul de lemn dulce in timpul sarcinii poate afecta Eating Lemn dulce In IQ-ul sarcinii poate afecta un copil si a comportamentului

Consumul de lemn dulce in timpul sarcinii poate afecta Eating Lemn dulce In IQ-ul sarcinii poate afecta un copil si a comportamentului
Femeile insarcinate care consuma cantitati excesive de lemn dulce in timpul sarcinii ar putea afecta negativ inteligenta lor si comportamentul copilului, un studiu a aratat.
Un studiu de opt ani copii vechi ale caror mame au mancat o cantitate mare de lemn dulce atunci cand gravide gasit nu au realizat, precum si a altor tineri in testele cognitive.
Ele au fost, de asemenea, o probabilitate mai mare de a avea atentiei saraci si arata un comportament perturbator, cum ar fi ADHD (deficit de atentie tulburare de hiperactivitate).
Se crede ca o componenta in glicirizina de lemn dulce numit poate afecta placenta, care sa permita hormoni de stres sa treaca de la mama la copil.
Nivelurile ridicate de hormoni, cum ar, cunoscut sub numele de glucocorticoizi, se crede ca ar afecta dezvoltarea creierului fatului si au fost legate de tulburari de comportament la copii.
Rezultatele studiului sunt publicate in Jurnalul American de Epidemiologie. Tinerilor in varsta de opt ani ale caror mame au fost monitorizate pentru consumul de lemn dulce in timpul sarcinii, au fost testate pe o gama de functii cognitive, inclusiv vocabular, de memorie si de constientizare spatiale.
Comportamentul a fost evaluata utilizand un chestionar in profunzime completate de catre mama, care este, de asemenea, folosit de medici pentru a evalua comportamentul copiilor.
Studiul, efectuat de Universitatea din Helsinki si la Universitatea din Edinburgh, se uita la copii nascuti in Finlanda, unde consumul de lemn dulce in randul femeilor tinere este comuna.
Profesor Jonathan Seckl, de la Universitatea din Edinburghs Centrul pentru Stiinta cardiovasculare, a declarat: Acest lucru arata ca, de lemn dulce mananca timpul sarcinii poate afecta un comportamentul copilului sau de IQ si sugereaza importanta placentei in prevenirea hormoni de stres, care pot afecta dezvoltarea cognitiva Notiuni de baza, pana la copilas.
Femeile care au mancat mai mult de 500 mg de glicirizina pe saptamana - gasit in echivalentul a 100g de lemn dulce pura - au o probabilitate mai mare de a avea copii cu niveluri de inteligenta mai mici si mai multe probleme comportamentale.
Femeile insarcinate ar trebui sa evite manca cantitati excesive de lemn dulce, a declarat profesorul Katri Räikk...

30 milioane de dolari Programul Cercetare de Into a malariei in timpul sarcinii Pentru a fi condus de Liverpool Scoala de Medicina Tropicala

30 milioane de dolari Programul Cercetare de Into a malariei in timpul sarcinii Pentru a fi condus de Liverpool Scoala de Medicina Tropicala Scoala Liverpool a tropicala medicament a primit un grant de 30 milioane dolari de la Bill & Melinda Gates Foundation pentru a imbunatati controlul si tratamentul de malarie in timpul sarcinii in Africa, Asia si America Latina. Programul de cinci ani vor beneficia in mod direct de 50 de milioane de femei care se confrunta cu expunerea la gravide, in acelasi timp, a malariei in fiecare an.
De subventionare va Fondul de cercetare la Liverpool si la institutiile partenere 38 in 27 de tari din intreaga lume. Consortiul de cercetare este, de asemenea, sprijinite de Uniunea Europeana, si solicita o finantare suplimentara din partea altor donatori.
Malariei in timpul sarcinii este o cauza majora a anemiei materne severe si care pot fi prevenite greutate mica la nastere la sugari, care mareste foarte mult riscul de deces. Se estimeaza ca un control mai eficient de malarie in timpul sarcinii ar putea salva vieti de pana la 100.000 de copii in fiecare an, in Africa singur.
Nu exista mai putine informatii detaliate cu privire la efectele de malarie in timpul sarcinii in afara Africii. Desi ratele de transmisie sunt mai mici, imunitatea naturala este, de asemenea, mai mici, prin urmare, consecintele infectiei malarie sunt mai severe, de multe ori, cu un risc mult mai mare de deces al mamei, copilul sau ambele.
Obiectivele principale ale cercetarii adresa de patru domenii principale:
Burden
* Se obtine o mai buna intelegere a sarcinilor de malarie in timpul sarcinii in regiunile din afara Africa de malarie in cazul in care este comuna.
Tratament
* Mai multe evalua care dintre noi generatii de medicamente impotriva malariei pot fi folosite in conditii de siguranta si eficient pentru tratamentul femeilor gravide cu malarie in Africa, Asia si America Latina.
Prevenire
* Identificati antimalarice in conditii de siguranta alternative de prevenire a malariei in timpul sarcinii in Africa pentru a inlocui sulphadoxine utilizate in mod obisnuit de consumul de droguri pyrime...

Abordarea fumatul in timpul sarcinii ar putea ajuta la priza, sociale Inegalitatea lacune in Feti nascuti morti si infantile Decese

Abordarea fumatul in timpul sarcinii ar putea ajuta la priza, sociale Inegalitatea lacune in Feti nascuti morti si infantile Decese Combaterea fumatului in timpul sarcinii poate ajuta la reducerea inegalitatilor socio-economice din copiii nascuti morti si de decese infantile prin fel de mult ca de 30-40%, in functie de cercetare noi publicate pe http://www.bmj.com astazi.
Fumatul in timpul sarcinii a fost in mod clar legate de nasterea unui copil mort si a deceselor infantile si ratele de fumat in timpul sarcinii variaza se...

Copiii nascuti morti si infantile decese legate de fumatul in timpul sarcinii si inegalitatile socio-economice

Copiii nascuti morti si infantile decese legate de fumatul in timpul sarcinii si inegalitatile socio-economice Noul studiu publicat astazi, pe baza rapoartelor bmj.com ca rezolvarea problemei de fumat in timpul sarcinii poate ajuta la reducerea inegalitatilor socio-economice din copiii nascuti morti si de decese infantile de pana la 30 la 40 la suta.
Fara indoiala, un fumat in timpul sarcinii a fost asociat cu nasterea unui copil mort. In plus, decesele infantile si ratele de fumat in timpul sarcinii va...

Consumul de produse Nut timpul sarcinii legat la cresterea astmului bronsic la copii

Consumul de produse Nut timpul sarcinii legat la cresterea astmului bronsic la copii Femeile insarcinate care mananca nuci sau produse similare de nuci pe zi, unt de arahide in timpul sarcinii creste riscul copiilor lor de a dezvolta astm cu mai mult de 50 la suta fata de femei care nu rar sau consuma produse de nuci in timpul sarcinii, in functie de cercetare din Olanda.
Am fost destul de surprins sa vada adverse intre asociatiile de zi cu zi comparativ cu rare, consumul de nu...

Corticosteroizi intranazal primeste sarcinii FDA, categorii de rating B pentru rinita alergica

Corticosteroizi intranazal primeste sarcinii FDA, categorii de rating B pentru rinita alergica Noua optiune pentru 6 milioane de femei de varsta fertila, in SUA, cu rinita alergica.
AstraZeneca a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat revizuit de etichetare pentru anti-inflamatorii corticosteroizi spray nazal RHINOCORT AQUA (budesonida). Upgrade-uri noi de etichetare RHINOCORT AQUAs sarcinii evaluare la categoria B, pentru tratamentul rinitei alergice.
Reali...

Femeile care Gain excesiva Greutate timpul sarcinii mai probabil sa aiba excesul de greutate pentru copii

Femeile care Gain excesiva Greutate timpul sarcinii mai probabil sa aiba excesul de greutate pentru copii Copii de mame care castig mai mult decat suma recomandata, de greutate in timpul sarcinii sunt mai susceptibile de a fi supraponderali la varsta de sapte ani, spun cercetatorii de la Spitalul de Copii din Philadelphia si la Universitatea din Pennsylvania Scoala de Medicina, intr-un studiu publicat astazi in Jurnalul American de Nutritie Clinica. Copii de mamele care sunt obezi inainte de a sarcini...

Liniile directoare pentru Cresterea in greutate timpul sarcinii ar trebui revizuite Says Expert: obezi Femeile Gain Too Much Greutate

Liniile directoare pentru Cresterea in greutate timpul sarcinii ar trebui revizuite Says Expert: obezi Femeile Gain Too Much Greutate Recomandarilor actuale de crestere in greutate in timpul sarcinii - elaborat de Institutul de Medicina (OIM) in 1990 - ar trebui sa fie revizuite, in functie de un expert recunoscute la nivel international obezitate si de presedinte al obstetrica, ginecologie si sanatatii femei de la Universitatea Saint Louis.
Editorial de Raul ARTAL, MD, care a efectuat cercetari ample privind obezitatea in ti...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.